خوابگاه به خوابگاه این قضیهها فرق میکنه. یعنی ممکنه بچههای یه خوابگاه خیلی مثبت باشند که اهل هیچی نباشند و از یه طرف دیگه هم ممکنه هیچ حد و مرزی نداشته باشند.این خبرايي ک راجع به اعتیاد تو خوابگاها میاد بالا چقدرش صحت داره؟اصن تو این یه موضوع وضعیت چطوره؟
مسائلی مثه مواد مخدر و سیگار و اینا تو خوابگاهای پسرونه بیشتر نمود داره و من تو این یه سالی که خوابگاه بودم دخترایی رو دیدم که سیگار میکشیدن ولی تو خوابگاه دخترا اینکار رو نمیکنن عموما و یه جورایی تابو هست برای دخترا..خوابگاه الزهرا هم شنیدم خوبه و امکاناتشون هم خوبه(دوستم اونجا درس میخونه و از وضعیت خوابگاه خیلی راضیه)این خبرايي ک راجع به اعتیاد تو خوابگاها میاد بالا چقدرش صحت داره؟اصن تو این یه موضوع وضعیت چطوره؟
بله کاملا موافقم حالا ک اونجا رفتم و بودم اینا درست بودچقدر مثبت بودما لعنتیمسائلی مثه مواد مخدر و سیگار و اینا تو خوابگاهای پسرونه بیشتر نمود داره و من تو این یه سالی که خوابگاه بودم دخترایی رو دیدم که سیگار میکشیدن ولی تو خوابگاه دخترا اینکار رو نمیکنن عموما و یه جورایی تابو هست برای دخترا..خوابگاه الزهرا هم شنیدم خوبه و امکاناتشون هم خوبه(دوستم اونجا درس میخونه و از وضعیت خوابگاه خیلی راضیه)
خب! یه چیزایی رو چند وقت پیش گفتم، یه چیزاییم الان یادم اومد که بگم:حتما بستگی داره
بهتره بگم بستگی به خوابگاه داره. خوابگاه ترم اولم هم چهار هم هشت نفره داشت اما این یکی فقط چهار نفره داره.
البته حسن هشت نفره های اون جا بزرگ تر بودن اتاقش بود. الان خدا رو شکر می کنم که توی چهار نفره های بالکندار نیفتادم؛ چون اتاقش خیلی کوچیک بود.
پ.ن: یه ویژگی عمومی خوابگاه، هم اتاقیاست(!) تو خوابگاه، عملا فضای شخصی نداریم. این مسئله رو میشه به دو روش مختلف دید: میشه فکر کرد که الان زندگی خصوصیمون زیر سوال میره یا راحت نیستیم، میشه هم فک کرد که چطور ما مثل یه خونواده تو یه خونه ی اجاره ای کنار هم زندگی کنیم. در این مورد چنتا نکته به نظرم می رسه:
- هندزفری/هدفون مبارکتون رو استفاده کنین! من ترم یک تو اتاقی بودم که به نامجو به دید مسخره نگاه می کردن اما هماتاقیای ترم دوم خودشون نامجو گوش می کردن! از این گذشته، به نظر من سکوت و آرامش باید تو اتاق حاکم باشه تا هر کسی بتونه به کار خودش برسه.
- این نه یعنی که شما از هم جدایین! به هر حال ممکنه دورهمی داشته باشین و وقت تلف کنی ((: یا آخر هفته ها با هم آشپزی کنین یا حتی با هم برین بیرون. اما متاسفانه به خاطر رها شدنمون از قید تذکردهنده های توی خونه ممکنه خیلیامون یادمون بره واسه چی اومدیم دانشگاه.
- تو هر فضایی که بیشتر از یه انسان حضور داشته باشه، اختلاف نظر پیش میاد و طبیعیه.
- بهتره قبل از زنگ زدن/ورداشتن، تشریف ببرید بیرون اتاق؛ یا تو حیاط یا یه جایی مث پنجره ی راهرو. صدا توی راهرو می پیچه.
- امنیت خوابگاهها رو نمی تونم حدس بزنم اما جفت خوابگاهای من امن بودن. به طوری که خیلی روزایی که تو اتاق تنها بودم (به خاطر رشتهم روزای زیادی تو دانشکده ام) در اتاقو قفل نمی کردم!
- طول می کشه تا به شرایط عادت کنین! مشکلی نیست؛ معمولا ترم اول با ورودیای جدید هم اتاقی و هم خوابگاهی هستین و مث همدیگه این. به هر حال، مایی که هیجده سال توی شرایط انگلوار (!) خونه زندگی کردیم، به زندگی تو یه شهر دیگه عادت نداریم و احتمالا مقداری تغییر می کنین و این کاملا طبیعیه.
- خوابگاه یه کم نیاز به همت کردن داره اما تغییرات خوبی به وجود میاره. اینو وقتی فهمیدم که برای چندمین بار برگشتم خونه و به خودم گفتم: این اونی نیست که اولین بار از خونه زده بود بیرون^_^
- هر از گاهی اگه یه سر برین خونه خوبه. هم خوش می گذره، هم "دوری و دوستی" رو به چشم می بینین. ((: فقط این مواقع خونه توانایی بالایی واسه "استراحتگاه" شدن داره. یعنی که فقط خوش گذرونی.
- خداوندا، به ما توانایی خواب راحت را در اتوبوس و کلیه ی وسایل نقلیه ی عمومی عطا بفرما!
پیشنهاد من این هستش که تا وقتی که با هم اتاقی هاتون راحت و مچ نشدید و اون اعتماد شکل نگرفته صبح ها با خودتون ببرید سر کلاس هاتون و بعد از ظهر که میرید خوابگاه برش گردونید!چطور میشه امنیت لپ تاپ رو تو خوابگاه تضمین کرد؟
چطور میشه امنیت لپ تاپ رو تو خوابگاه تضمین کرد؟
اگر هم اتاقی هاتون اوکی باشن مشکلی نیست چون معمولا یک کمدی دارید می زارید داخل اون بعد در اتاق هم قفل می کنید و خطری وجود نداره به طور کلی اگر نیاز ویژه ای ندارید اول لپ تاپتونو نبرید تا ببینید وضعیت چطورهچطور میشه امنیت لپ تاپ رو تو خوابگاه تضمین کرد؟
کی گفته نمیشه برد؟تا اونجا که میدونم نمیشه تو خوابگاه ساز برد و زد، اونایی که موسیقی کار میکنن چه طوری تمرین میکنن؟ چه باید کرد؟:(
حتی میشه تمرین کرد؟*-*کی گفته نمیشه برد؟
همه مدل ساز میشه برد خوابگاه
بعضی خوابگاهها اتاق موسیقی دارن که اونجا میشه تمرین کرد بدون دغدغهحتی میشه تمرین کرد؟*-*
حتی میشه تمرین کرد؟*-*
بعضی خوابگاهها اتاق موسیقی دارن که اونجا میشه تمرین کرد بدون دغدغه
ولی اکثریت ندارن چنین امکانی رو، که بازم تو اتاق اگه هماتاقیها (یا همسایهها اگه صدا میره) مشکلی نداشته باشن میشه: )
هماتاقی ما مثلا سنتور داشت و خب ما به عنوان هماتاقیاش مشکلی نداشتیم و حتی دوست هم داشتیم و تو اتاق تمرین میکرد بعضی وقتا : )
مرسیییییییی❤❤❤❤❤هم اتاقیاتو باید اوکی کنی
اگه اتاق موسیقی یا چیزی نباشهه
ولی خب برای ما اینطوری بود یکی شروع میکرد نواختن
از بقیه اتاقا هم میومدن و لذت میبردن ((: