وسایل خواب پتو و بالش و تشک@لطفا یه چیزایی بگین ببریم که بتونیم
به " بقا " ادامه بدیم فقط .
@چیزای اضافیو نگین
@دوستان شیرین نشن
لگنم لازمه؟!و،لیف،شوینده لباس،لگن
اول ها میگفتم لباسشویی اینجا اَخه و لباسامو دستی می شستم بعد که دیدم رسما ادم افگار میشه انداختم ماشین. ولی یه سری چیزا رو فکر کنم تو لگن میشه شست مثلا وقتی که لباس کمه و لازمش داری و ماشین پره یا حوله میخوای بشوری و غیرهلگنم لازمه؟!
علوم پزشکی نمیگیره ولی کنتور میندازه بعدا بگیرههزینه خوابگاها چقدره؟![]()
اره گاهی که عجله داری یه لباسی رو بشوری،جورابی مقنعه ای چیزی لازمهلگنم لازمه؟!
نرو خوابگا!شرایط خوابگاه پسرونه از نظر سر و صدا چطوره؟ برای من سکوت خیلی مهمه![]()
برا ما 200 تومنه ترمیهزینه خوابگاها چقدره؟![]()
سر و صدا از چه نوعیه؟! ساعت ۱۲ به بعد هم ممکنه اتاق شلوغ باشه؟نرو خوابگا!![]()
مگه خوابگاه پولیه؟!برا ما 200 تومنه ترمی![]()
نگا کاملا بستگی به اتاق و اتاقای بغل و خوابگا داره! هر جوری میتونه باشه!سر و صدا از چه نوعیه؟! ساعت ۱۲ به بعد هم ممکنه اتاق شلوغ باشه؟![]()
منظورم از سر و صدا این نیس که سکوت مطلق باشه. من خودم عاشق حکم و پوکرم! هر وقت هم میبرم صدا گوریل در میکنمنگا کاملا بستگی به اتاق و اتاقای بغل و خوابگا داره! هر جوری میتونه باشه!
آره بسته به اتاق میتونه 12 به بعدم سر و صدا باشه! مثلا اتاق ما اکثرا بیدارن تا 3 4 صب!![]()
سعی کن یه سری وسایلت رو همون شهری که خوابگاهی میشی بخری.لگنم لازمه؟!
به به بگو یه شب بیام خوابگاتون ببینم پس!منظورم از سر و صدا این نیس که سکوت مطلق باشه. من خودم عاشق حکم و پوکرم! هر وقت هم میبرم صدا گوریل در میکنموقتی میخندم صداش همه جا میپیچه
ولی خب مثلا صدای بلند آهنگ برام خیلی عصبی کننده هس.
اوه اوه چه خبره؟ مگه ما اینجا شهرستان چقد اجاره خونه میدیم200 تومن الان پولی حساب نمیشه |:
من زنگ زدم پانسیون های یک نفره دو نفره حداقل قیمتشون 1700 تا 2 میلیون بود :/ ماهانه
شهرستان ما پارسال خونه دو نفره 40 متری گرفته بودیم، 2 تومن پیش، 500 تومن کرایه.اوه اوه چه خبره؟ مگه ما اینجا شهرستان چقد اجاره خونه میدیم![]()