- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
معمولا4هر اتاق چند نفريه حداقل?
معمولا4هر اتاق چند نفريه حداقل?
از دانشگاه فردوسی خبر دارم که اتاقای یک نفره داشتن ولی برای کم بود بودجه کردنش دو نفرهیه سوال...خوابگاه هایی داریم که انفرادی باشه؟؟
هم اتاقیام رو میخوام عوض کنم و راهی واسه این کار پیدا نمی کنم
از همکلاسیام خوشم نمیاد فقط اگه خییییلی میخوای بدونی بگو لینکت کنم بهشونوضع خوابگاه های علامه رو کسی میدونه؟ شنیدم خوبه
خب بدیناز همکلاسیام خوشم نمیاد فقط اگه خییییلی میخوای بدونی بگو لینکت کنم بهشون
خب ما 4 تا همکلاسی هستیم که هم اتاقیم و چون هیچ جیزی بینمون وجود نداره هیچ کس بقیه رو مراعات نمیکنه اتاق کثیف چراغ تا ساعت 3 روشن تو اتاق کلش رویال بازی میکنن و بلند بلند از اتفاقات درونش حرف میزنننهمهشونو؟
سخته و نشدنی
ولی اگه با یکی دوتا خوبید
باهم تبانی کنید بقیه رو بیرون کنیدops)
تو سبزوار اتاق های خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی ( البته دخترها رو من میدونم ) 8 نفره استهر اتاق چند نفريه?
اوفففففف چه سختخب ما 4 تا همکلاسی هستیم که هم اتاقیم و چون هیچ جیزی بینمون وجود نداره هیچ کس بقیه رو مراعات نمیکنه اتاق کثیف چراغ تا ساعت 3 روشن تو اتاق کلش رویال بازی میکنن و بلند بلند از اتفاقات درونش حرف میزننن
با اینکه با هم خوبیم ولی اینجوری نمیشه زندگی کرد /: کس دیگه ای هم تو دانشگاه نمیشناسم که اتاقشون جای خالی داشته باشه و بتونم برم کنارشون
وضعیت آشپزی تو خوابگاه؟
خب یکیشون بعد از این ترمی که میاد ازدواج میکنه و میره خونش اون دو تا هم با همناوفففففف چه سخت
میگن خوابگاه پسرا کلا یه دنیای دیگهس
حالا بازم یکیشون قابل تحمل تره رو مخش راه برید که اون دوتا رو عوض کنید
بعداتر با اون دوتا جدیدا توطئه کنید اون یکیم بیرون کنین
یکم نقشه طولانی ایه ولی جوابگوعه :)
:-s به ما ماهی فقط پنج گیگ میدنخوب بستگی به دانشگاه و خوابگاه داره ...سرعتش که خوبه و خوب حجمش ۱۶ گیگ برا ما ...تموم شد فقط سرعتش کم میشه ...بعد از ۱۱ شب تا ۷ صبح رایگانه
حتما بستگی دارهنمیدونم چطور میگین خوابگاهامون چهار نفرس و... رفیق من رتبش ۱۶ هنر شد دانشگاه تهران میخونه میگه خوابگاهمون ۸ نفرس از این کمترم اصن شدنی نیس ما خودمونو کشتیم واسه ۴ نفره نشد
شایدم بستگی به دانشگاهش داره البته:/
نمیدونم چطور میگین خوابگاهامون چهار نفرس و... رفیق من رتبش ۱۶ هنر شد دانشگاه تهران میخونه میگه خوابگاهمون ۸ نفرس از این کمترم اصن شدنی نیس ما خودمونو کشتیم واسه ۴ نفره نشد
شایدم بستگی به دانشگاهش داره البته:/
ماهی ۲ گیگ :/ بدتره ها:-s به ما ماهی فقط پنج گیگ میدن