اول اینکه سعی کنین سازش کنین ترم اول احتمال اینکه کسیو بشناسین کمه پس همونایی که باهاتون میوفتن رو باهاشون سازش کنین سعی کنین یه احترامی واسه هم قایل بشین اونا هم معمولا متقابلا رعایت میکنن و اینکه با بقیه اتاق ها و همکلاسی هاتون یه سلام علیکی چیزی داشته باشین تا بچه ها رو بشناسین که اگر هم اتاقی هاتون بد بود بتونین با چند نفر اوکی بشین واسه بعدا با اونا اتاق بگیرین. نذارین همیشه ازتون حمالی مثلا داری ظرفاتو میشوری یکی بیاد بگه مال منم بشور واسه یبار اوکیه شاید درسی چیزی داره بعدا هم اون بجای تو میشوره ولی اگه دیدی همیشه اینکارو میکنه نشور واسش. واسه خودتون احترام قایل بشین نذارین بهتون زور بگن ولی دیگه دعوا هم نمیخواد بکنین. واسه بحث امنیت هم اغلب یه کمد بهتون میدن میتونین چیزاتونو بذارین اونجا ولی اگه میتونین برین ببین وضعیت چجوریه بعد لپتاپو این چیزا رو ببرین که بهتره.
واسه آشپزی هم میتونین تقسیم وظایف کنین یکی که آشپزیش خوبه بهش بگین تو بپز من ظرفارو میشورم یا تو بپز من میشورم یکی دیگه خرید رو انجام میده و اینجوری خلاصه
حواستون به خرجای مشترکتونم باشه حساب کتاب دستتون باشه. راجب ساز هم میتونین ببرین ولی از امنیت باید مطمین بشین دیگه مثلا ما تو کریدورمون یکی گیتار میزد یکی ویالون بعضی شبا اینا میزدن یکی میزد خلاصه خوش میگذشت. راجب پت هم نمیدونم واقعیتش در حد جوجه و اینا فک کنم اوکی باشه ولی سگو این چیزا رو فک نکنم بازم به هم اتاقی هات بستگی داره.
واسه بحث شیرین اعتیاد من خودم از قبل دانشگاه سیگار میکشیدم رفتم اونجا هم اتاقی هام نمیکشیدن پس منم تو اتاق نمیکشیدم ولی یکم که گذشت با بچه ها آشنا شدم میرفتیم تو یکی از اتاق ها که همه سیگاری بودن اونجا قضای حاجت میکردیم بعدا هم با همونا اوکی شدم و اتاق گرفتم با اینکه هماتاقی های ترم اولم واقعا اوکی بودن، بعدا هم که با اونا اتاق گرفتم مثلا یه شب میخواستن قلیون بکشن یکی دو نفرمون مخالفت میکرد اونا هم راه میومدن میذاشتن یه تایم دیگه. و اینکه خیلیا بعد از اومدن به دانشگاه وارد عرصه اعتیاد شدن اینم به خودتون بستگی داره کسی اونجا با این قیمتا به زور به شما سیگار نمیده ====
))))))). راجب آزادی هم بازم به خوابگاهتون بستگی داره ولی من سیگارو قلیون که نقلو نبات بود دیدم تو خوابگاه تا شیره و تریاک بازم بستگی به خودتون داره که بخواین برین سمتش یا نه
در کل جرو بحث و اختلاف نظر پیش میاد به اینکه شما و هماتاقی هاتون رفتارتون چجوری باشه مهمه کم کم دستتون میاد
یاد میگیرین که چجوری رفتار کنین، بعضیا رو که اصلا نمیشه تحمل کرد حذفشون کرد یا با حرف زدن اصلاحشون کرد ولی خب اگر ادمی هستین که زود میخوابین زودم بیدار میشین خوابتونم سبکه با ادمایی که تا دیروقت بیدارن یکم سختتونه بگردین یکی مثل خودتون پیدا کنین.
نظافت هم واقعا همه چی به خودتون مربوطه اینکه طرفارو بشورین اتاق رو تمیز کنین و اینا دست خودتونو میبوسه