• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خوابگاه و مشکلاتش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسـا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات خوابگاه

خودانشگاه فردوسي مشهد چه جورياس؟

به نقل از !..Per$iaNboY..! :
بستگی داره روحیه ت چجوری باشه... حساس باشی شاید یکم خوابگاهای دانشگاه تهران اذیتت کنه! البته بستگی داره کدوم ساختمون باشی...
ولی خب یکی مث من باشی توو سگ دونی هم میتونی شاد باشی :دی
من و حساس ؟ :| ;D
خوب چجوریاست ینی که اینجوری میگی ؟ مشکلش چیه ؟ :))

به نقل از پـــوریـــــا . ک :
من و حساس ؟ :| ;D
خوب چجوریاست ینی که اینجوری میگی ؟ مشکلش چیه ؟ :))

ببین نمیدونم چه جوریاس دقیقا :)) ولی میدونم خوب محسوب نمیشه... یه سری ساختمونا خوب نیستن ینی... قدیمی شدن!

خوابگاه های مثلا علم و صنعت جزو بهترین خوابگاه ها حساب میشن، یا خوابگاه شریف... اما خب از لحاظ موقعیت مکانی توو شهر خیلی بده جاشون!
اما خوابگاه های دانشگاه تهران چون دیگه به کارشناسی ها کوی نمیدن واسه همین توو خیابون های بغل خود دانشگاه ها ساختمون ها پخش ــن...

هوم ! :( :))
امیر کبیرو رو خبر دارین دوستان چجوریاست ؟

به نقل از Lily Delicated :
اونوقت هم زمان جیب همه رو میزنن دوستان هم وایمیسن فقط جیغ میزنن ;D
خب برا همین میگم چند نفر باشین بهتره. وقتی دو سه نفر با هم باشین نمیان معمولا.
وقتی یه نفر میاد چاقو میذاره زیر گلوت و میگه خالی کن ، اون موقع تو فقط شوکّه‌ای و مجبوری بگی چشم ;D ( از تجربیات افراد خفت شده :-" )

به نقل از پـــوریـــــا . ک :
هوم ! :( :))
امیر کبیرو رو خبر دارین دوستان چجوریاست ؟

نرماله شرایطش...

فک میکنم نرمال ترین دانشگاه باشه فعلا توو ایران :دی از همه لحاظ ...

به نقل از مَـهـدی :
خب برا همین میگم چند نفر باشین بهتره. وقتی دو سه نفر با هم باشین نمیان معمولا.
وقتی یه نفر میاد چاقو میذاره زیر گلوت و میگه خالی کن ، اون موقع تو فقط شوکّه‌ای و مجبوری بگی چشم ;D ( از تجربیات افراد خفت شده :-" )

من از الان تصمیم گرفتم درس نخونم که بعدش مجبورشم برم شریف.مگه خنگم؟برم خفتم کنن بُکُشَنَم؟
پول نداشته باشی چیکار میکنن؟یا عابر بانک رمزِتو ندی؟میکُشَنِت؟شهید محسوب نمیشی؟

اما خوابگاه های دانشگاه تهران چون دیگه به کارشناسی ها کوی نمیدن واسه همین توو خیابون های بغل خود دانشگاه ها ساختمون ها پخش ــن...

اینکه گفتی قضیه ش چیه دقیقا؟! یعنی اینطور بپرسم => آخه چرا ؟! :-?

...

بستگی داره روحیه ت چجوری باشه... حساس باشی شاید یکم خوابگاهای دانشگاه تهران اذیتت کنه! البته بستگی داره کدوم ساختمون باشی...

درسته سه دسته ساختمون داره تو کوی، دهه 30 _ دهه 50 _ دهه 80 ! و به تازه واردها طبیعتا یا دهه 30 میوفته!! یا بقول تو خارج از کوی ، اما جای خوابگاه ها، جای خوبیه تو شهر دگ ؟!

مرکز تهران، کمی متمایل به بالا!

پ.ن: من از بعدِ عید کلا تو کارِ آمارگیری از کوی بودم ک! :| حالا درسته آخرم کنکور داغون شدیم، اما شاید قسمت شد یجوری خودمونو انداختیم اونورا دگ!! :-??
______________-

همه خوابگاه های شریف انقد ناامنه؟

به نقل از Fitz William . Darcy :
اینکه گفتی قضیه ش چیه دقیقا؟! یعنی اینطور بپرسم => آخه چرا ؟! :-?

...

درسته سه دسته ساختمون داره تو کوی، دهه 30 _ دهه 50 _ دهه 80 ! و به تازه واردها طبیعتا یا دهه 30 میوفته!! یا بقول تو خارج از کوی ، اما جای خوابگاه ها، جای خوبیه تو شهر دگ ؟!

مرکز تهران، کمی متمایل به بالا!

پ.ن: من از بعدِ عید کلا تو کارِ آمارگیری از کوی بودم ک! :| حالا درسته آخرم کنکور داغون شدیم، اما شاید قسمت شد یجوری خودمونو انداختیم اونورا دگ!! :-??

.

راجع به آخه چرا بگم که، بعد سال 88 و اتفاقاتی که افتاد تصمیم گرفتن که دیگه به کارشناسی ها کوی ندن!

راجع به جای ساختمون ها هم گفتم که، همه ی خوابگاه های پسر ها توو خیابون های "دقیقا" بغل دانشگاهه...
یعنی تا پردیس انقلاب از دم در اتاقتون تا دم دانشکده ها (که همه ی رشته های غیر فنی، و رشته های شیمی و عمران و علوم مهندسی و پلیمر هستن + همه ی رشته های دیگه ی فنی برای واحد های عمومی و پایه مث ریاضی 1و 2 و معادلات و محسبات و اینا) تقریبا 5 دقیقه راهه فقط...

اگه میخوای صرفا خودت رو بندازی بیا رشته ی من :دی

Back
بالا