من ترم اوّل زورم می رسه یکی رو بیرون کنم آخه ؟به نقل از سمپادك :ظرف کاغذی هست نگران نباشینقانون بذارین طرف رو بیرون کنین تا ظرفشو نشسته نذارین برگرده |:
بعضیا (من جمله خودم) بد ظرف میشورن ظرفا درست تمیز نمیشه.. اونی هم که ظرفش کپک میزنه نمیاد ظرف شمارم بشوره :/
غذای سلف + جمعه هم حاضریبه نقل از سمپادك :نه در جای ظرف پلاستیکی منظورم بود
غذا نمیپزیم
راحت![]()
میتونین هم پس از صرف هر وعده هممون با هم بریم بشوریم :/به نقل از قـاصـدکـــ :من ترم اوّل زورم می رسه یکی رو بیرون کنم آخه ؟![]()
ببین خُب اگه 7 نفر توی یه اتاق باشن توی هفته کلاً یه روز نوبت ظرف شستنشون می شه . اونی که ظرفش کپک می زنه باید یاد بگیره روز ِ خودش که شُد ظرف همه رو بشوره و روزای دیگه راحت باشه . به نظر من که خیلی منصفانه س .
اقا شما نمونه ی همون انسانهایی هستین ک خواهرم درموردش بهم هشدار میدهبه نقل از gaucho :آقا مساله ی ظرفو ، جارو ، آب گذاشتنو اینا انقد حاد نیست. ینی یه چیز روتینه کاملن. فقط کافیه این دید رو داشته باشید که هم اتاقیاتون قصد گول زدن شمارو ندارن. ینی تا بتونید کارارو مرام و معرفتی ببرید جلو خیلی بهتره. این که برنامه بذاریدو نمیدونم نوبت بندی بشه بد میشه تهش. از اول بگید هر کی میتونه هر کاری رو انجام بده. به شخصه دو بار جارو نکشیدم ظرفمم نود درصد بچه ها شستن ولی خب جاش کارای دیگه کردم الانم هیچ مشکلی نداریم با هم خیلی هم عالی. خلاصه طوری نکنید که طوری بشود
+
برنامه ی ناهار جمعه همیشه جالبه. ((:
آره میشه مثل خونه آدم تمیز باشه. ولی به شرطی که همه افراد اتاق اینو بخان. قسمت دوم سوالت به قسمت اول ربطی داشت؟ آره خب طبیعتا شده! یا کنار میام یا غیر مستقیم اعلام نارضایتی میکنم!به نقل از ♥hastikhanoom♥ :من یه سوال بپرسم؟
خوابگاه نمی تونه مثل خونه ی آدم تمیز باشه؟
مثلا شده رو بعضی مساءل حساس باشین و نشه تو خوابگاه با هم خوابگاهی هاتون درمیون بذارین؟کنار اومدین؟چیکار کردین؟
به نقل از سعیـد :استراتژیک پیشنهادی من برای همه چیزایی که گفتی شروع با اعتماد و مهربونیه! به جایی که حس قلدر شدن بقیه رو تحریک کنی حس مرام گذاشتنشونو تحریک کن. من نمیدونم چرا شما فکر میکنین میخاین برین بین یه سری آدم بداخلاق خودخواه معتاد؟ بابا همه مثل خودتونن!قراره باهم هماتاقی باشین. دوستای نزدیک همدیگه باشین.
داری زندگی میکنی به هرحال، دوست نمیشین یعنی؟..صمیمی حتی!به نقل از قـاصـدکـــ :
میشه کاری به کار کسی نداشت تو خوابگاه ؟ من کلاً ترجیح میدم نه صمیمی شم با بقیه و نه باهاشون به مشکل بخورم . میشه هفت سال مثلاً اینجوری زندگی کرد تو خوابگاه ؟ الان یکم ترس برم داشت از محیط اونجا . چون خیلی وقته عادت کردم تنهایی پیش برم و فکر کنم حتی هفت هشت نفره توی یه اتاق بودنم عصبیم کنه . شوقم برای خوابگاه رفتن مث هوای توی بادکنکی که سوزن بخوره خالی شُد : (