moonelin
مهتاب
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران
دانشگاه تبریزبرعکس علموص یه دیقه تاخیرم جدیدن می نویسن و هرشب حضور غیاب داریم
دانشگات کجاس؟
دانشگاه تبریزبرعکس علموص یه دیقه تاخیرم جدیدن می نویسن و هرشب حضور غیاب داریم
دانشگات کجاس؟
بسته پستی که تو ارسال می کنی؟ ما تو خود دانشگاه یه پست خونه داریم و اصن ربطی به خابگاه ندارهخوابگاه به بسته های پستی که ارسال میشه گیر میدن؟یعنی چک اینا میکنند یا اوکین؟
نه اونی که دریافت میکنیم: دیبسته پستی که تو ارسال می کنی؟ ما تو خود دانشگاه یه پست خونه داریم و اصن ربطی به خابگاه نداره
باید آدرس خابگاه بدی دیگه فقط این که اگه وقتی بیارنش که تو خابگاه نباشی باید بپرسی ببینی این بسته هارو خابگاه قبول می کنه؟ اگه آره از کی باید تحویل بگیری فک نکنم کاری داشته باشننه اونی که دریافت میکنیم: دی
یعنی مثلا بخوایم از دیجی کالا چیز بگیریم ایرادی نداره آدرس خوابگاه داد؟
مرسیباید آدرس خابگاه بدی دیگه فقط این که اگه وقتی بیارنش که تو خابگاه نباشی باید بپرسی ببینی این بسته هارو خابگاه قبول می کنه؟ اگه آره از کی باید تحویل بگیری فک نکنم کاری داشته باشن
خودت می تونی هم اتاقیاتو انتخاب کنی تو دانشگاه ما تو علموص نمی تونیم مگه این که طرف بعد از اخذ اتاق اسمش اضافه شه یا جابه جا شهمرسی
از ترم 1 به بعد ممکنه اتاقا جوری باشه که ترم بالاییم باشه تو اتاق؟:- "
بی فرهنگ ینی چی؟تو خوابگاه با بی فرهنگ چه جوری رفتار کنیم؟
یعنی کسی که با نظم اتاق مخالفه یا رو اعصابه یا با بقیه دعوا داره و خودخواهه و اینا...خودت می تونی هم اتاقیاتو انتخاب کنی تو دانشگاه ما تو علموص نمی تونیم مگه این که طرف بعد از اخذ اتاق اسمش اضافه شه یا جابه جا شه
بی فرهنگ ینی چی؟
توی خوابگاه اگر یک فرد واقعا دردسرساز باشه و باقی افراد اتاق باهاش مخالف باشن ، جاش رو عوض میکنند! (البته تا جایی که اطلاع دارم!)یعنی کسی که با نظم اتاق مخالفه یا رو اعصابه یا با بقیه دعوا داره و خودخواهه و اینا...
اگه خواستیم باهاش بسازیم چه جوری بسازیم؟توی خوابگاه اگر یک فرد واقعا دردسرساز باشه و باقی افراد اتاق باهاش مخالف باشن ، جاش رو عوض میکنند! (البته تا جایی که اطلاع دارم!)
خب به نظرم یکم که با هم زندگی بکنید دستتون میاد، اینطور نیست که انسان ها از قصد بخوان شما رو آزار بدن ، بعضی ها عادت هایی دارند که میتونه آزار دهنده باشه ولی بعد از یک مدت یا اون فرد عادت آزاردهندش رو با فشار جمع رفع میکنه یا جمع به اون عادت، عادت میکنه!اگه خواستیم باهاش بسازیم چه جوری بسازیم؟
من مزیت و معایبی که برای هر کدوم به ذهنم میرسه رو میگم:یه سوال مسخره ى دیگه اینکه تختای بالا بهتره یا پایین؟
بسته نوع خوابگاه متفاوته ، ولی اکثر خوابگاه ها آشپزخونه که دارن خب ، هر وقت صلاح بدونی میتونی اینکارو بکنی ، بعضیا مدلشون سوییتیه بعضیا هم مثل ما هر چند تا اتاق ( ۴-۵) تا اشتراکی یه آشپزخونه دارن که میشه ....سلام سلام.
میذارن تو اتاق آشپزی کنیم؟غیر روزای تعطیل. من نمیخوام همش غذای اونجا رو بخورم خب. بعدم باید یه فرصت باشه هنرامو بیشتر شکوفا کنم. [ وی تازه کار است ]
در اختیارتون میذاره .. حالا نمیذاشتم واقعا میخواستی ببری؟! : ))خوابگاه خودش جاروبرقی دراختیارمون میذاره یا باید خودمون ببریم؟:د
ادرس خوابگاه رو که نمیشه داد ادرس دانشگاه رو میدی میره اونجا بعد میری کارت دانشجویی میدی تحویل میگیرینه اونی که دریافت میکنیم: دی
یعنی مثلا بخوایم از دیجی کالا چیز بگیریم ایرادی نداره آدرس خوابگاه داد؟