خوابگاه و مشکلاتش

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390
پاسخ : مشکلات خوابگاه

به نقل از امــیـــررضـــا :
الان به عنوان یه سوال کلی
من خوشال باشم که خوابگاهی نیستم یا نه ؟ :-"

مثلا دستپخت مامانم ارزشش بیشتره یا اینکه دانشگاه تهران بخونم ؟
زندگی خوابگاهی یه تجربه‌ی خیلی خوبه که به نظرم خیلی خوبه آدم به دستش بیاره. خیلی تجربه قشنگیه...یعنی من دلم واسه همکلاسیام که خوابگاهی نیستن می‌سوزه :D در این حد!
اگه طرف قدرت تطبیق با شرایط رو نداشته باشه البته خیلی اذیت می‌شه...

F@temeh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـــان
شهر
کاشـــان
مدال المپیاد
مرحله اول ریاضی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
سخت افزار

چرخ: منم سوئیت رو ترجیح میدم خب، ولی آخه شونزده تا؟ :D مثلا اگه شونزده تا بچه های کلاس ما بودن خوب بود. :))

از نظر غذا اگه مثل من بد غذا باشی خب مثل من رو به موت میشی. :D مثلا من کلا شام که نمیخورم، صبونه هم گاهی، ناهار هم در حدِ نون پنیر و سیب زمینی سرخ کرده، :)) یا غذای بیرون، یاااا خیلی کدببانو باشم ماکارونی درست کنم، این از نظر غذا. ولی از بقیه جهات خوابگاه خوبه، اگه هم اتاقیِ بد بت نخوره عااالیه. آدم بزرگ میشه. :D البته که من هیچ تغیری در خودم احساس نکردم :-" ( از بس پخته و با تجربه بودم از اول. :-" :)) )
ولی من دلم میخواد دانشگاه نزدیک رو هم امتحان کنم، بنظرم خیلی خوش میگذره آدم از دانشگاه بیاد بره تو خونه لم بده جلو تلویزیون و میوه بخوره. :-< ( حسرت به دل. :)) )

+آهان یه چیز دیگه! این انگیزه‌ت واسه موندن تو شهر خودت داغونم کرد اصلا، دسپخت مامان یا دانشگاه تهران مثلا! :))

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

:))

والا هیچی دست پخت مامان که نمیشه درکل ولی من انصافا از غذا و خوابگاه دانشگاهم راضیم با این چیزایی که بچه ها دارن میگن وضع ما از نظر سلف و خوابگاه خیلی بهتره.اتاقمون که سه نفرس ،وضع غذاییمونم برا من که تا الان عالی بوده

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از میعاد :
:))

والا هیچی دست پخت مامان که نمیشه درکل ولی من انصافا از غذا و خوابگاه دانشگاهم راضیم با این چیزایی که بچه ها دارن میگن وضع ما از نظر سلف و خوابگاه خیلی بهتره.اتاقمون که سه نفرس ،وضع غذاییمونم برا من که تا الان عالی بوده

این صنعت نفت ـیا اومدن پز بدن. :-<

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Farz :
این صنعت نفت ـیا اومدن پز بدن. :-<

:| :| :| :|

نه به خدا!!!
ابو هوای گند اهوازو حتی نمیتونی تصوری کنی!باور کن.تو این شرایط سختی که اهواز داره چه از نظر امکانات چه ابو هوا این کمترین چیزیه که میتونه این دانشگاه داشته باشه وگرنه که دیگه هیچی بابا :))

LOLLIPOP

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان یک
شهر
تبـریـز
دانشگاه
پلی‌تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر/رنگ

غذا رو میشه از خونه فریز شده برد! :D

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از میعاد :
:| :| :| :|

نه به خدا!!!
ابو هوای گند اهوازو حتی نمیتونی تصوری کنی!باور کن.تو این شرایط سختی که اهواز داره چه از نظر امکانات چه ابو هوا این کمترین چیزیه که میتونه این دانشگاه داشته باشه وگرنه که دیگه هیچی بابا :))

حالا نه که ما بغل ترمینال غرب هوای آنچنانی داریم :)) :/
منو غذاهاتون رو دیدم که :-<

first amir

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
فردوســـی
رشته دانشگاه
مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی

به نقل از F@temeh :
ولی من دلم میخواد دانشگاه نزدیک رو هم امتحان کنم، بنظرم خیلی خوش میگذره آدم از دانشگاه بیاد بره تو خونه لم بده جلو تلویزیون و میوه بخوره. :-< ( حسرت به دل. :)) )

+آهان یه چیز دیگه! این انگیزه‌ت واسه موندن تو شهر خودت داغونم کرد اصلا، دسپخت مامان یا دانشگاه تهران مثلا! :))

خوبه که درکم میکنی

پس بذار برنامه روازانمو بگم

ببین دانشگاه مادقیقا پشت خونمونه
خب؟
10دقه با ماشین راهه

بعد من 8 صب که کلاس دارم 7ونیم بیدار میشم ..5دقه به 7 میرسم دانشگاه

بعد ظهر که برمیگردم

کیفو میندازم تو اتاق
لم میدم رو مبل جلو تلویزیون

منتظرم تا غذا حاضر شه .. دسپخت مامان ;;)

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Farz :
حالا نه که ما بغل ترمینال غرب هوای آنچنانی داریم :)) :/
منو غذاهاتون رو دیدم که :-<

به خدا بغل ترمینال غرب از اینجا هواش بهتره هاااا!!!!!! باور کن :D

تو فک کن همون غذاها رو هم بهمون ندن پس ما دیگه به چه امیدی پاشیم بیایم این خراب شده؟ :))

• لایک
امتیازات: farz

LOLLIPOP

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان یک
شهر
تبـریـز
دانشگاه
پلی‌تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر/رنگ

خوبه که درکم میکنی

پس بذار برنامه روازانمو بگم

ببین دانشگاه مادقیقا پشت خونمونه
خب؟
10دقه با ماشین راهه

بعد من 8 صب که کلاس دارم 7ونیم بیدار میشم ..5دقه به 7 میرسم دانشگاه

بعد ظهر که برمیگردم

کیفو میندازم تو اتاق
لم میدم رو مبل جلو تلویزیون

منتظرم تا غذا حاضر شه .. دسپخت مامان ;;)
البته دانشگاه نزدیک فک کنم منظور شهرشه :))
ما اگه خیلی بخوایم لطف کنیم واسه کلاس هشت صب ده دیقه به هشت بیدار میشیم؛ هشت سر کلاسیم :))

ahmadreza94

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدبابایی قزوین
شهر
قزوین
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
عمران

ولی به نظر من زندگی خوابگاهی اصن زندگی جالبی نیست...مخصوصا اگه درسخون باشی و به اتاق خودت تو خونتون عادت داشته باشی...
درس که میشه تو 20 دقیقه تو خونه خوند..تو خوابگاه 2 ساعت طول میکشه... :-\
چیز دیگه ام اینکه خوابگاه واقعا خوابگاهه!!!!دانشجوها اکثرن خوابن!!...بیشترشم بخاطر غذای دانشگاس و اون داروی کوفتیی که میریزن توش! :D
.
.
به هر حال اینکه چجوری باشی خیلی بستگی به خودت و هم اتاقیات داره....در ضمن اتاق هرچی شلوغ تر باشه هماهنگیا سختر میشه و سطح رفاه میاد پایین! :-<

samira16

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبد کاووس
مدال المپیاد
ندارم :-&quot;
دانشگاه
دانشگاه گلستان-گرگان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

مشکلات خوابگاه خیلی بد است :-< البته اگه با دوست هاتون باشین یا حداقل آدم های خوب و با فرهنگ(!) خیلی هم خوب و پرخاطره خواهد بود!و سازش راحته خیلی
ما تو اتاقمون 8 نفریم که از نظر من شاید فقط 2-3 نفر آدمن!
من این آخر هفته نیومدم خونه امتحان داشتیم موندم خوابگاه خوب؟ بعد خیلی بد بود آخر هفته ها که همون غذای مزخرف دانشگاهم نبود باید نوبتی غذا و ظرف و اینا شسته میشد بعد اینا گیر داده بودن جمعه نوبت منه شام و ظرف و اینا بعد خیلی نامردی بود :(( امتحانم داشتم مثن =((
اونروز ماکارانی خوردیم(خیلیم خوشمزه شده بوداا ;;)) بعد دیگه ازون به بعد تخم مرغ خیلی غذای اصلی محسوب میشد :)) صبح-ظهر-شب #S-: :-با کمی اغراق
آها بعد من اصن تو خوابگاه امنیت جانی ندارم :| یکیش یه هم اتاقیه وحشی عه! :| چاقو هم داره :-$ دیگه بیش تر ازین نمیتونم مسائل رو باز کنم :D #S-:

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

آقا نت خوابگاه ها برقراره دیگه نه؟
شاید خوابگاهی بشیم از الان...

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از ایلیا :
آقا نت خوابگاه ها برقراره دیگه نه؟
شاید خوابگاهی بشیم از الان...

ها بر قراره ;;‌)

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

خوابگاه بس مضخرف است . حتی در بهترین حالت !

هیچ حریم شخصی وجود نداره ! هیچ وقت نمیتونی تنها باشی . بی مزاحم !
همین
و من الله توفیق !

ahmadreza94

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدبابایی قزوین
شهر
قزوین
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از Samira :) :
مشکلات خوابگاه خیلی بد است :-< البته اگه با دوست هاتون باشین یا حداقل آدم های خوب و با فرهنگ(!) خیلی هم خوب و پرخاطره خواهد بود!و سازش راحته خیلی
ما تو اتاقمون 8 نفریم که از نظر من شاید فقط 2-3 نفر آدمن!
من این آخر هفته نیومدم خونه امتحان داشتیم موندم خوابگاه خوب؟ بعد خیلی بد بود آخر هفته ها که همون غذای مزخرف دانشگاهم نبود باید نوبتی غذا و ظرف و اینا شسته میشد بعد اینا گیر داده بودن جمعه نوبت منه شام و ظرف و اینا بعد خیلی نامردی بود :(( امتحانم داشتم مثن =((
اونروز ماکارانی خوردیم(خیلیم خوشمزه شده بوداا ;;)) بعد دیگه ازون به بعد تخم مرغ خیلی غذای اصلی محسوب میشد :)) صبح-ظهر-شب #S-: :-با کمی اغراق
آها بعد من اصن تو خوابگاه امنیت جانی ندارم :| یکیش یه هم اتاقیه وحشی عه! :| چاقو هم داره :-$ دیگه بیش تر ازین نمیتونم مسائل رو باز کنم :D #S-:

البته اگه با دوستای خودت باشیو با هم مچ باشین بله خیلیم خوش میگذره...نمونشم دوستای خودم تو شریف...از مدرسه ما امسال 10 نفر شریف رفتن...شدن 3 تا اتاق کنار هم...یه اتاق که شوته ولی 2 تا اتاق دیگه عالین...برای هرچیزی برنامه دارن و باهم مچن...ورزششون...درسشون...مطالعات جنبیشون....الان حدودا 50 تا قزوینی تو شربفن...این دوستای ما برنامه دارن واسه همه شون!..شنبه ها میرن استخر همه باهم....مراسمات مختلف برگزار میکنن..اینقد برنامشون خوبه که برقیام هستن و البته سردستشونم یه برقیه...دوست خودم...حتی میگن حسینیه ی قزوینی ها زدن تو شریف!!البته خب اکثرن هم از بچه های مدرسه مان و خب همدیگررو میشناسن...خلاصه هم به خودت بستگی داره هم به دوستات... و از همه بدتر تنهاییه...وای از اون روزی که تنها باشی... :rolleyes:

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

من وقتی رفتم خوابگاه، هیچ‌کس رو نمی‌شناختم. یعنی مجموعا ۳نفر از مدرسه‌مون دانشگاه تهران قبول شدیم که اون دو نفر دیگه خونه گرفتن. رشته‌شونم مکانیک بود و هم‌رشته‌ی من نبودن. بودن هم زیاد با هم دوست نبودیم :-"
خلاصه که من تنهای تنهای تنها بودم و کاملا غریب... هیچ کس رو نمی‌شناختم.
خب اولش خیلی سخت بود. همه‌چیز واسم ریست شده بود رسما! از اول باید دوست پیدا می‌کردم.
ترم اول خیلی سخت گذشت. ولی خب کم‌کم همه‌چیز خوب شد.
من عاشق خوابگاهم. خیلی دوستش دارم. خیلی هم بهم خوش می‌گذره و کلی هم ازش خاطرات خوب دارم.
با اینکه هم خوابگاهمون امکاناتش کمه و هم آدمایی که باهاشون بودم همه غریبه و از فرهنگ‌های خیلی متفاوت بودند.
پس لزومی نداره که حتما با دوستهای مدرسه‌تون باشین. در ضمن از اون طرف دوستهام که شریف بودن با اینکه ۶ نفر بودن و همه هم هم‌اتاقی خیلی با هم مشکل داشتن و حتی دعواشون شده بود بارها. درحالی‌که من همچین مشکلاتی نداشتم.
البته من کلا با شرایط خیلی راحت کنار می‌آم و نه غذا خوردنم ادا و اطوار داره و نه خوابیدنم و نه ...
واسه همین خیلی زود عادت کردم به شرایط و دارم ازش لذت می‌برم.
خیلی همه‌چیز به خودتون بستگی داره :)

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از مهســـــــــــــا :
من وقتی رفتم خوابگاه، هیچ‌کس رو نمی‌شناختم. یعنی مجموعا ۳نفر از مدرسه‌مون دانشگاه تهران قبول شدیم که اون دو نفر دیگه خونه گرفتن. رشته‌شونم مکانیک بود و هم‌رشته‌ی من نبودن. بودن هم زیاد با هم دوست نبودیم :-"
خلاصه که من تنهای تنهای تنها بودم و کاملا غریب... هیچ کس رو نمی‌شناختم.
خب اولش خیلی سخت بود. همه‌چیز واسم ریست شده بود رسما! از اول باید دوست پیدا می‌کردم.
ترم اول خیلی سخت گذشت. ولی خب کم‌کم همه‌چیز خوب شد.
من عاشق خوابگاهم. خیلی دوستش دارم. خیلی هم بهم خوش می‌گذره و کلی هم ازش خاطرات خوب دارم.
با اینکه هم خوابگاهمون امکاناتش کمه و هم آدمایی که باهاشون بودم همه غریبه و از فرهنگ‌های خیلی متفاوت بودند.
پس لزومی نداره که حتما با دوستهای مدرسه‌تون باشین. در ضمن از اون طرف دوستهام که شریف بودن با اینکه ۶ نفر بودن و همه هم هم‌اتاقی خیلی با هم مشکل داشتن و حتی دعواشون شده بود بارها. درحالی‌که من همچین مشکلاتی نداشتم.
البته من کلا با شرایط خیلی راحت کنار می‌آم و نه غذا خوردنم ادا و اطوار داره و نه خوابیدنم و نه ...
واسه همین خیلی زود عادت کردم به شرایط و دارم ازش لذت می‌برم.
خیلی همه‌چیز به خودتون بستگی داره :)

جسارت نباشه ولی ی مدت یادمه خیلی اذیت میشدی خوابگاه :-" و از اونجا که تاثیر مستقیم داری رو من بنده هم خیلی اذیت شدم :د

خوابگاه سخته اولاش واقعا ولی خوب میشه بعدش... خوب. :‌)

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از فرزآنه. :
جسارت نباشه ولی ی مدت یادمه خیلی اذیت میشدی خوابگاه :-" و از اونجا که تاثیر مستقیم داری رو من بنده هم خیلی اذیت شدم :د

خوابگاه سخته اولاش واقعا ولی خوب میشه بعدش... خوب. :‌)
اول امسال رو می‌گی دیگه؟
اگه اونه که اون یه مشکل خیلی خاص بود...کمتر پیش می‌آد واسه کسی. و خب آره مدت ۱.۵ الی ۲ماه رندگی منو مختل کرده بود. ولی همونطور که گفتم اون یه مورد خیلی خاص بود... و ربطی به نشناختن هم‌اتاقی‌ها نداشت. یعنی سال سوم دیگه واقعا حرف غریبه بودن و نشناختن و اینها مطرح نیست! اینا مال سال اوله!

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

بابا مهسا جان قضیه ادا اطوار نیست..
یه بنده خدایی شاید مثل منه..چشماش حساسه..چراغ روشن باشه بخوابه فرداش سردرد داره...و چشاش میسوزه..
شاید یکی عین من فقط شبا بازدهی درسخوانی داره..
شاید یه بدبختی عین من وقتی چیزی رو میشوره پوست دستش میره، خارش شدید میگیره.اولاشم نشون نمیده که بقیه ببینن ولی در ادامه جوری میشه که موندگار میشه روی دستش و خارش و سوزش همیشگی رو برای حداقل چند ماه خواهد داشت برای این که اگه از اول بگه من نمیتونم بشورم بقیه فکر میکنن داره ادا اطوار در میاره...تن میده به کاری که براش تبعات چند ساله داره
توغذا هم من قبلا معتقد بودم که نباید ادا اطوار داشته باشی و باید هرچیزی رو دادن بخوری :D ولی الان میفهمم که بی حالی و خواب الودگی و گاها سردردام و حس خشونتم از غذام بوده...در حدی که الان هرکی منو میبینه میگه به طرز عجیبی مهربون شدی..

مشکل اینه که وقتایی که یکی ناراحته از موردی بقیه میدونن نمیتونن درکش کنن ولی نمیدونن تا چه حد اشفته ست..

اما دقت کردین ما معمولا یه سری افراد اطرافمون داربم که شدید علاقه دارن منگنه بشن به ما? هر قدرم ما تو تنهایی هاشون سرک نمیکشیم و ازار نمیدبم جری تر میشن?

بالا