- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : مشکلات خوابگاه
یا تو خونه خیلی بدغذام ولی وقتی تهرانم غذای دانشگاه رو میخورم و چون نمیتونم غذای خوابگاه رو بخورم خودم آشپزی میکنم.
درمورد ظرف شستن هم خداروشکر دستکش هست!! هماتاقی من برای اینکه پوست دستش اذیت نشه از دستکش برای ظرف شستن استفاده میکنه.
تنها موردی که من رو تو خوابگاه اذیت میکنه سردردهای میگرنم هست که وقتی عود میکنه دیگه واقعا نیاز به سکوت و تاریکی مطلق دارم که خب اغلب شرایطش تو خوابگاه فراهم نیست...
من هنوز هم وقتی میآم خونه باید همهجا تاریک باشه و آروم تا بتونم بخوابم! ولی تو خوابگاه جای این حرفها نیست. تو خوابگاه تو باید یاد بگیری این چیزها رو کنار بگذاری. من توی خوابگاه با چراغ روشن و آهنگ بلند هماتاقی و صدای پارتی اتاق بغل و بوی سیگار همسایهها میخوابم!به نقل از معصومه :بابا مهسا جان قضیه ادا اطوار نیست..
یه بنده خدایی شاید مثل منه..چشماش حساسه..چراغ روشن باشه بخوابه فرداش سردرد داره...و چشاش میسوزه..
شاید یکی عین من فقط شبا بازدهی درسخوانی داره..
شاید یه بدبختی عین من وقتی چیزی رو میشوره پوست دستش میره، خارش شدید میگیره.اولاشم نشون نمیده که بقیه ببینن ولی در ادامه جوری میشه که موندگار میشه روی دستش و خارش و سوزش همیشگی رو برای حداقل چند ماه خواهد داشت برای این که اگه از اول بگه من نمیتونم بشورم بقیه فکر میکنن داره ادا اطوار در میاره...تن میده به کاری که براش تبعات چند ساله داره
توغذا هم من قبلا معتقد بودم که نباید ادا اطوار داشته باشی و باید هرچیزی رو دادن بخوری ولی الان میفهمم که بی حالی و خواب الودگی و گاها سردردام و حس خشونتم از غذام بوده...در حدی که الان هرکی منو میبینه میگه به طرز عجیبی مهربون شدی..
مشکل اینه که وقتایی که یکی ناراحته از موردی بقیه میدونن نمیتونن درکش کنن ولی نمیدونن تا چه حد اشفته ست..
اما دقت کردین ما معمولا یه سری افراد اطرافمون داربم که شدید علاقه دارن منگنه بشن به ما? هر قدرم ما تو تنهایی هاشون سرک نمیکشیم و ازار نمیدبم جری تر میشن?
یا تو خونه خیلی بدغذام ولی وقتی تهرانم غذای دانشگاه رو میخورم و چون نمیتونم غذای خوابگاه رو بخورم خودم آشپزی میکنم.
درمورد ظرف شستن هم خداروشکر دستکش هست!! هماتاقی من برای اینکه پوست دستش اذیت نشه از دستکش برای ظرف شستن استفاده میکنه.
تنها موردی که من رو تو خوابگاه اذیت میکنه سردردهای میگرنم هست که وقتی عود میکنه دیگه واقعا نیاز به سکوت و تاریکی مطلق دارم که خب اغلب شرایطش تو خوابگاه فراهم نیست...