خوابگاه و مشکلاتش

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390
پاسخ : مشکلات خوابگاه

به نقل از مهســـــــــــــا :
واقعا...
حالا من پس فردا احتمالا می‌رم خوابگاه پسرها :D (خوابگاه پسرهارو تو تابستون دادن به ما)
بعد می‌تونم مقایسه کنم.
من امروز اومدم...
خوابگاهشون افتضاحه...
تازه میگن این یکی از بهترن خوابگاهاشونه...خوابگاه ما بهشته در برابر اینجا...
همین فقط.

نمیدانم

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

من امروز اومدم...
خوابگاهشون افتضاحه...
همین فقط.

بعد یه سوال میشورن بهتون میدن اخه حموم ودستشویی و تخت ها رو که باید رسما ضد عفونی کرد :|

• لایک
امتیازات: farz
  • شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از آزاد... :
بعد یه سوال میشورن بهتون میدن اخه حموم ودستشویی و تخت ها رو که باید رسما ضد عفونی کرد :|
بی‌خیال بابا...
معلومه ضدعفونی شده همه جا!

• لایک
امتیازات: farz

نمیدانم

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

بی‌خیال بابا...
معلومه ضدعفونی شده همه جا!

نه حالا جدی قبل از ورود شما همه جا رو ضد عفونی وتمیز میکنند دیگه؟؟

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از آزاد... :
نه حالا جدی قبل از ورود شما همه جا رو ضد عفونی وتمیز میکنند دیگه؟؟
منم جدی گفتم ;;)
بله

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

من امروز اومدم...
خوابگاهشون افتضاحه...
همین فقط.
آقا اتاق اولی که رفتم شکل قبر بود! وحشتناک بود! اتاقمو عوض کردم و رفتم یه جا دیگه. بهتر بود. ولی باز هم نمی‌دونم ۴نفری چطوری باید توش زندگی کنن آدما! بیشتر از ۲-۳ روز فکر نکنم توش دووم بیارم من‌:D

persianboy1373

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
دانشگاه تهران - دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی نقشه برداری- سیستم های اطلاعات مکانی GIS

آقا اتاق اولی که رفتم شکل قبر بود! وحشتناک بود! اتاقمو عوض کردم و رفتم یه جا دیگه. بهتر بود. ولی باز هم نمی‌دونم ۴نفری چطوری باید توش زندگی کنن آدما! بیشتر از ۲-۳ روز فکر نکنم توش دووم بیارم من‌:D

اتاق دومی اتاق چنده؟؟

یکم پسرا رو تحسین کنین حداقل :D همه جا که مارو میکوبن توو خیلی زمینه ها... حداقل این سازگاری و قناعتمون رو تحسین کنین... دخترا توو خوابگاه های ما بودن خودکشی میکردن :))

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از !..Per$iaNboY..! :
اتاق دومی اتاق چنده؟؟

یکم پسرا رو تحسین کنین حداقل :D همه جا که مارو میکوبن توو خیلی زمینه ها... حداقل این سازگاری و قناعتمون رو تحسین کنین... دخترا توو خوابگاه های ما بودن خودکشی میکردن :))
اصلا احساس لوس بودن بهم دست داد :)))))‌برگشتم خونه! دیشب اصفهان بودم الانم اصفهانم ;;)
تازه یه عالمه هم سوسک داشت!
الان ۱۰۷م.

ولی دمتون گرم که تحمل می‌کنین همچین وضعی رو!
البته می‌گم...شاید ما هم اگر از اول همین شرایطو دیده بودیم فکر میکردیم دیگه این بهترین حالته و تحمل می کردیم!

persianboy1373

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
دانشگاه تهران - دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی نقشه برداری- سیستم های اطلاعات مکانی GIS

اصلا احساس لوس بودن بهم دست داد :)))))‌برگشتم خونه! دیشب اصفهان بودم الانم اصفهانم ;;)
تازه یه عالمه هم سوسک داشت!
الان ۱۰۷م.

ولی دمتون گرم که تحمل می‌کنین همچین وضعی رو!
البته می‌گم...شاید ما هم اگر از اول همین شرایطو دیده بودیم فکر میکردیم دیگه این بهترین حالته و تحمل می کردیم!

نه دیگه مساله همینجاست...

ببخشید گاو که نیستیم :)) میدونیم بهترین وضعیت نیست :D ینی هم ساختمون ها با هم فرق دارن، هم خوابگاه دخترا میدونیم چه وضعی داره هم این که خوابگاه های شریف و علم و صنعت رو دیدیم :D ولی بازم با این وجود زندگی میکنیم، شاد و خوش و خرم...

من خداییش اصلا غر نمیزنم : )) حالا باز بچه ها بعضی وقتا ناراحت میشن :D من ککم نمیگزه... بابا باید ساخت... سختی دید... خوبه که خوابگاه :D من دوست دارم...

* خط دومش تایید میشه (خیلی خیلی خیلی بیش از اونی که فک کنی :)) ) :-" صداشو درنیار :))

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

ببخشید گاو که نیستیم :)) میدونیم بهترین وضعیت نیست :D ینی هم ساختمون ها با هم فرق دارن، هم خوابگاه دخترا میدونیم چه وضعی داره هم این که خوابگاه های شریف و علم و صنعت رو دیدیم :D ولی بازم با این وجود زندگی میکنیم، شاد و خوش و خرم...

من خداییش اصلا غر نمیزنم : )) حالا باز بچه ها بعضی وقتا ناراحت میشن :D من ککم نمیگزه... بابا باید ساخت... سختی دید... خوبه که خوابگاه :D من دوست دارم...

* خط دومش تایید میشه (خیلی خیلی خیلی بیش از اونی که فک کنی :)) ) :-" صداشو درنیار :))

اشکال نداره، عوضش مرد بار میاید ؛؛) :-"

astronomer_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سمنان
شهر
سمنان

من یادمه اولای ترم یک چون قبلا خوابگاه خواهرم رفته بودم (دانشگاه تهران) اصلا نمی تونستم تحمل کنم خوابگاهو. واقعا عالیه خوابگاه دانشگاه تهران.

ولی دلتون بسوزه. ما هر شب می تونیم بریم باشگاه ورزش، تا ساعت 1-2 هم شده باهامون راه اومدن گذاشتن بمونیم. ولی خوابگاه شما اکثر روزا اجارست سولتون، تازه ساعتش هم محدودتره. :D

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از فهــــیم :
من یادمه اولای ترم یک چون قبلا خوابگاه خواهرم رفته بودم (دانشگاه تهران) اصلا نمی تونستم تحمل کنم خوابگاهو. واقعا عالیه خوابگاه دانشگاه تهران.

ولی دلتون بسوزه. ما هر شب می تونیم بریم باشگاه ورزش، تا ساعت 1-2 هم شده باهامون راه اومدن گذاشتن بمونیم. ولی خوابگاه شما اکثر روزا اجارست سولتون، تازه ساعتش هم محدودتره. :D
یه روز درمیون سوله اجاره‌ست! بقیه‌ش دست خودمونه که! بعد واقعا نیست ما خیلی وقت داریم برای سوله رفتن :)) بعد تازه سالن بد‌نسازی که در تمام ساعات شبانه روز بازه اصلا. همونکه تو زیرزمین ساختمون ۷۲ هست.

نمیدانم

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

من ندیدم خوابگاه های دانشگاه ها رو :-"

اما خب تو خونه مامان ها به اندازه کافی پسر ها رو لوس میکنند دیگه :-"

مرد میشید حداقل :-"

saeide

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج (گویا 3)
شهر
کرج
دانشگاه
تهران-شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک-کارشناسی ارشد گرانش

یه روز درمیون سوله اجاره‌ست! بقیه‌ش دست خودمونه که! بعد واقعا نیست ما خیلی وقت داریم برای سوله رفتن :)) بعد تازه سالن بد‌نسازی که در تمام ساعات شبانه روز بازه اصلا. همونکه تو زیرزمین ساختمون ۷۲ هست.

چقدرم جای باحالیه این سالن بدنسازیه :D :D

خوابگاه چمران کلا جای خوبیه :D من که راضی بودم پارسال ، چقدرم که میخندیدیم تو اتاقمون همه ش میخندیدیما :)) :))

امیرحسین

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
خواجه نصیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از آزاد... :

حموم و دستشویی تمیز بود
اما پارسال اولین نفری بودم که وارد اتاق شدم و ترجیج دادم که کفشمو در نیارم :D
چقدر هم عنکبوت بود :))
تازه این خوبه دو سال پبش که خوابگاه اول(من از اون خوابگاه رفتم) رو دیدم کولرش خراب بود اونم تو اهواز و ما باید تو کوچه می گشتیم یه تیکه چوب پیدا می کردیم که دورو بر کولر خراب می زاشتیم که جونور نیاد تو اتاق :D

در کل اگه دانشگاه مطرحی قبول نشدین خیلی پخته بار میاین :)) شایدم سوختید :D

saeide

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج (گویا 3)
شهر
کرج
دانشگاه
تهران-شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک-کارشناسی ارشد گرانش

راستی بچه ها هیییییییییییچ وقت با همکلاسیتون هم اتاقی نشین.من با اینکه پارسال با دو تا از هم کلاسیام هم اتاقی بودم و اتفاقا خیلی هم بهم خوش گذشت ولی یه جاهایی واقعا اذیت شدم.

مثلا اینکه من کلا سبک درس خوندنم با اونا فرق داشت ، من دوست ندارم شب امتحان یکی بره رو مخم هی بگه فلان چیزو خوندی ، نخوندی و این داستانا ، هم اتاقیای من شاگرد اول و دوم ورودیمون بودن و داشتن همه تلاششونو میکردن که با معدل بمونن ارشد ، در نتیجه یه جوری درس میخوندن که من کهیر میزدم وقتی میدیدمشون، مثلا یکیشون میشست voice نسبیت پیاده میکرد، بعد من داشتم با کتابا سر و کله میزدم میدیدمش تو این وضعیت حالم بد میشد، بقیه هم رشته ایامونم میریختن تو اتاقمون یه چیز بدی میشد شبای امتحان.در این حد که مثلا بچه ها مهمان میشدن اتاقمون، میشتند دور هم بلند بلند نسبیت میخوندن همون جوری که آدم تفسیر موضوعی میخونه ~X( وای که چه صحنه بدی بود!، اون شب یادمه میخواستم بخوابم ،البته منم نسبیت نداشتم، برگشتم گفتم میشه برید بیرون از اتاق دور هم جمع شید درس بخونید؟

بعدم اینکه من همیشه نظرم راجع به محیطی که بودم با اونا خیلی فرق داشت، اونا از گندترین استادا هم راضی بودن بعد من اصلا نمیتونستم غر بزنم تو اتاق :D
استاده غلط درس میداد بهشون، اون شاگرد اوله میشست جزوه استاده رو میخوند و میگفت وای چقدر خوب درس میده! حالا فازش چی بود و چرا همیشه از همه چیز راضی بود نمیدونم!
نتیجه اینکه شبای امتحان، روزای امتحان و اینا خیلی بدم میومد ازون اتاق.
با اینکه خییلییییییی آدمای ماهی بودن ولی من ترجیح میدم برای سال دیگه م برم با دوستای زیستیم طبقه چهارم یکی از ساختمونا که هرجوری خواستم بتونم درس بخونم و با دیدن همکلاسیام اذیت نشم :D
شما هم اگه مثل من هستید ابدا با همکلاسی هم اتاقی نشید :)

astronomer_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سمنان
شهر
سمنان

در تایید صحبتای سعیده اینم بگم که حتی اگه از این اخلاقا ندارین هم با همکلاسی هم اتاق نشین. در حد همون همکلاسی اخلاقای همو بشناسین بهتره. :)) بیشترش رابطتونو می تونه خراب کنه!

رعنــا

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ابهر
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی.
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
اینستاگرام

من این چند صفحه رو خوندم یه سوال پیش اومد برام! مگه تو خوابگاه شام نمیدن؟ خودمون باید بپزیم؟

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از رعنا. :
من این چند صفحه رو خوندم یه سوال پیش اومد برام! مگه تو خوابگاه شام نمیدن؟ خودمون باید بپزیم؟

چرا میدن، البته بعضی بچه ها ترجیح میدن خودشون غذا درس کنن، البته 5شنبه و جمعه شام ندارن بیشتر خوابگاه ها.

sana Golaby

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1

میگم جریان غذای دانشگاه چیه؟ خوبه؟ باید بریم همون جا غذامونو بخوریم یا میشه ببریم تو اتاق مون؟ واسه اینکه خودمون غذا بپزیم اجاق گاز هس تو اتاقا؟

بالا