بررسی مشکلات سمپادیا و حل آن ها

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : بررسی مشکلات سمپادیا و حل آن ها

بچه ها!قابل پیش بینیه که وقتی توی یه مدتی سخت گرفته بشه و بعدش یهو شرایط باب میل بشه این اتفاق میفته!قابل پیش بینی بود!و آقای مطهری هم با آگاهی این تاپیکو زدن! این که این خانواده وضعش از سری پیش بدتر بود برای این بودش که توی یه برهه ای جو سایت خشک شده بود.مسلمه که اگه این تاپیک یه جایی که جو صمیمی تر بود زده میشد اینقدر وضعش خنده دار نبود(البته من عقیده دارم صمیمیت زیاد دلو میزنه ولی اگه قرار باشه یه سود داشته باشه همینه!) پس اصلا تعجب آور نیست!
این که تاپیک باز بود هم وفا به عهد بود و جای تشکر داشت نه انتقاد!
ولی همش سود نیست!عملا قیمت صمیمی شدن جو خوابیدن محتوا به مدت دو سه روزه!چرا؟چون تنها فرصتیه که ممکنه تا 6 ماه دیگه پیش بیاد!ولی محتوا که همیشه ستودنیه!
اینه که درسته قیمت سنگینیه ولی طبیعیه!اگه قراره انتظار داشته باشیم که همه چی بطور طبیعی خوب باشه باید کلا یه فان دائمی(تاپیک انجمن یا هرچیز دیگه)اضافه کرد که اینم قیمت سنگینی داره!یه چند ماهی سایت میره تو کما تا همه چی عادی بشه!
دقیقا مثل رابطه ی زلزله با پیش لرزه و پس لرزه ست!میشه برای زمین کاری کرد؟شما زلزله روزانه و خفیفو ترجیح میدین یا زلزله ی یهو با شدت زیاد؟!به هر حال زلزله اتفاق میفته! و نمیشه کاری کرد که از بین بره! فقط باید بین بد و بدتر انتخاب کرد!شایدم خوب و بهتر!
=>من اینو مشکل نمیبینم. :D

• لایک
امتیازات: meli

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

من دیشب تا صفحه 20 و خورده ای توی شب نشینی بودم. یه دونه پست هم ندادم، اما همه رو خوندم. یعنی دهنم باز مونده بود! همه فقط داشتن قربون صدقه اعضای خانوادشون میرفتن!
من فکر میکنم این خانوده سمپادیا ایده ی خوبی نیست. این برنامه ها ذائقه (درست نوشتم؟) کاربرا رو به سمت پست ها و تاپیک های بی محتوا سوق میده. اگر جو سایت بخواد صمیمی باشه، اصلا به خانواده و این حرفا نیست.
تاپیک هایی که مشارکت توشون بالاست یکی از ایناست: حرف بزن، تاپیک های خلاقیت!
بچه ها گفته بودن بیاین تاپیک محتوادار بزنین. خب وقتی هیچ کس خوشش نمیاد و مشارکت نمیکنه چیکار باید کرد؟ نمیشه که اسلحه گذاشت پشت سرشون! من حالا یه مثال میزنم، این تاپیک خودم بوده (حالا فکر نکنین میخوام بگم مطالب من دیگه آخر محتواست و از این چرت و پرتا)؛ من یه تاپیک زدم توی انجمن کتب و مجلات درباره رمان های کلبه عمو تام و ریشه ها و اگر کسی هر دوتا کتابو خونده بود مقایسه شخصیت های اصلی. خب این به نظر من موضوع خوبیه. همه هم دوم دبیرستان یه قسمت کوتاهی از کلبه عمو تامو خوندن و میتونن حداقل درباره شخصیت تام تا حدی که خوندن نظر بدن. اما فقط یه پاسخ داشت! اونم سیاوش تشکر کرده بود و تاپیکُ منتقل کرده بود به زیرگروه کلاسیک. همین! یا مثلا توی انجمن فلسفه هزارتا تاپیک خوب داریم که خیلی ازشون استقبال شده باشه 2 صفحه دارن.
من به یه نفر رفتم گفتم بیاد سمپادیا و کلی هم تعریف کردم که بچه های سمپاد فلان و انجمنشون پرمحتواست و ... . اما از قضا مصادف شد با شروع خانواده سمپادیا. یعنی گفتم لعنت به دهانی که بی موقع باز شود! آخرین ارسالا همش خانواده بود و دو سه تا هم مشاعره.

این که این وضع صمیمیت زیاد ادامه پیدا کنه من فکر نمیکنم که شرایطو بهتر کنه. فقط همه بی انگیزه تر میشن.

اما مثلا این کتابخونی گروهی به نظر من خیلی عالیه. این جور طرحا که هم جنبه تفریحی و حال کردنی داشته باشن و هم یه محتوای درست و حسابی خیلی بیشتر میتونن به درست شدن سایت کمک کنن.

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

خب من واقعا نظر خاصی در مورد خانواده سمپادیا ندارم ولی:
من به عنوان یه عضو جدید از همون بدو ورودم یه سری مشکلاتیو احساس کردم.
یکی این بود که یه عده میان همینجوری عشقی یه تاپیک میزنن، اصلن هم به این فک نمیکنن که تاپیک ارزش ایجاد شدن داره یا نه! خو ادم قبل هر کاری دو وقیقه هم فک کنه خوبه!بعدشم اگه تاپیکشون قفل میشه بهشون برمیخوره! به نظرم مدیرا توی قوانین هر انجمن دقیق تر مشخص کنن که موضوع یه تاپیک چه ویژگی هایی باید داشته باشه!
یا مثلا تاپیک هایی که موضوعشون سلیقه ای هستش و جای بحث نداره! ینی موضوع یه چی تو این مایه هاس: به نظرتون رنگ صورتی قشنگ تره یا زرد؟
دوم اینکه یه سری افراد اشتباهن فک میکنن واسه کل کل با بقیه اومدن اینجا! این جور ادم ها پتانسیل خوبیو که واسه بحث کردن منطقی در مورد یه تاپیک هست رو داغون میکنن! منظورم اینه که ما نباید سعی کنیم که افکار و عقایدمونو به زور به کاربرای دیگه غالب کنیم! هیچ عقیده ای تو دنیا صد در صد درست نی! به جای اینکه با بقیه دعوا کنیم باید سعی کنیم بدون تعصب تا جایی که ممکنه از همدیگه چیزی یاد بگیریم! مثال بارزش هم بحث هایی که به دختر و پسر و اینا مربوطه. یا تو قسمتای مربوط به کامپیوتر و اینا هم دیدم این قضیه رو!
سوم هم قبلا بهش اشاره کرده بودن ولی یادم نی کجا. اینکه کاربرا چیزاییو که واقعا مشکل جدی نیستم واسه خودشون بزرگ میکنن، در نتیجه جو متشنج میشه! مثال: قضیه لایک و دیسلایک، درجه کاربری ، اواتار و...
یه چیز دیگه هم هس که نمیخواستم بگم ولی بد جور تو دلم گیر کرده بود! اونم بحث کاربر جدید و قدیمی هستش. من واقعا با خوندن بعضی پستا احساس میکنم بهم توهین شده! این که فروم یه ذره خوابیده یا نمیدونم جو فلان شده و اینا به جدیدا چه ربطی داره؟
اگه بعضیا خیلی حس باتجربه بودن بهشون دس داده بیان فعالیت مفید داشته باشن تا بقیه هم تشویق بشن! از بی تجربه ها هم هر کی عرضه شو داره بیاد تو بحث ها شرکت کنه تا اونم بشه مث بقیه!
ما همه آدمیم چند تا ستاره رنگی کنار اسم ادم خیلی چیز شاخی نی! ارزش ادما به قدرت فکر و اندیشه شون هست.....

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

من تفریبا تمام پست ها رو خوندم بیشتر بچه ها از خانواده سمپادیا شاکین که به جای این که مشکلات رو حل کنه دامن زده بهشون
برای اون کسایی که گند زدن به اون تاپیک باید بگم در دیزی بازه حیا گربه کجا رفته و از اینا دیگه
یه مشکلی هس که فک میکنم الان جزو مشکلات اصلیه و اون اینه که قبلا مثلا هرچی تاپیک فان و شب نشینی و اینا بود شبا زده میشد ولی الان چون تابستونه و ماه رمضون اوج فعالیت بچه ها بین ساعت ۱۰-۲:۳۰ شبه و به هوای همون گذشته ها تاپیک های فان همون موقع شب زده میشه و کل فعالیت سایت توی بهترین زمان فعالیت سایت میخوابه
این به نظرم واقعا مشکل بزرگیه
و یه چی دیگه ام که هس اینه که انقد به یه تاپیک گیر ندیم که گند زده به سایت ما موقعی با همچین چیزی مواجه میشیم به جای این که این بحثا رو تحریم کنیم و بریم بحثای خوب دیگه رو فعال کنیم یا یه سره داریم تو این تاپیکا فضولی میکنیم که ببینیم آخرش چی میشه یا تو حرف بزن پست میدیم این تاپیک گند زده به اوضاع سایت و وای وای

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

به نقل از سـ‌‍‌‌هـا :
بابااا يه تاپيك بود ديگه چرا انقد سخت ميگيرين؟
هركس با هر حالتي مشكل داره (چه فان بودن زياد چه جدي و خشك بودن زياد چه ... ) خودش + اونايي كه فك ميكنه باهاش هم فكرن سعي كنه جو رو به حالتي كه مي پسنده تبديل كنه با فعاليتش
الان به نظر شما خيلي فان شده ... خوب شركت نكنيد بريد تاپيكاي خوب پست پر محتوا بدين و بحث فلسفي كنين
كلا ميخوام بگم چه داستانيه هر چي ميشه و هر كس هر حسي پيدا ميكنه حتما بايد مطرح كنه و شاخ و برگ پيدا كنه و بعضا چيزاي كوچيك اونقد بزرگ شه كه وقتي يه آدم نوعي تازه ميخواد وارد داستان بشه نمي فهمه واقعا جريان چي بوده و الان دقيقا مشكل چيه كه قضيه تا اين حد بيخ پيدا كرده

نمي دونم چه جوري توضيح بدم درست ولي در كل اين قضيه مشكليه واسه خودش به نظر من

شما درست میگی تا یه حدودایی. ولی تا یه حدودایی واقعا مشکل هَس . ما هی بریم تاپیک علمی بزنیم خودمون و صفر مهمان بازدید کنندش باشیم او وخ کپی پیستیا ایکس هزار نفر آنلاین و ایکس هزار نفر دیگَم مخفی دارن . آدم لجش می گیره بخدا ! من یکی که اینجوریم !

آقا یه عده ای( خیلی خیلی قلیل ) قبل کنکور فعال بودن ، حالا کنکور دادن اومدن شدن بلای ِ جون سایت ! ( از نظر من البته )

یه چیزایی می نویسن آدم دهنش باز می مونه . مشکل وختی حاد می شه که این انگیزه رو برای دیگران هم بوجود میارن که چشماشون ُ ببندن و دهنشون ُ وا کنن و طوری بخوان حرف بزنن که نه در شان خودشونه نه در شان سایت و اخیرا خیلی هم پر رنگ شده این کارا .

اصن انگار اکثر کاربرا الزامی ندارن واسه رفتن به جاهایی جز اون جاهای ِ کپی پیستی .من خودم به ذکر مصیبت علاقه ای ندارم ، ولی من یکی که خیلی ناراحت می شم وختی می بینم سایتی که تو روزای ِ امتحانا و تنگترین فاصله ی فرجه ها یکی از اولویت هام توش بودن بوده رو بعضیا از سر چی نمی دونم دارن به این سمت می برن واقعا عقم می گیره !

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

من فکر میکنم یکی دیگه از دلایلی که باعث شد این مشکلات و این اعتراضات به وجود بیاد این بود دو تا اتفاق همزمان در یه انجمن رخ داد : خانواده سمپادیا و شب نشینی به طوریکه در عرض یک روز بیشتر از 2000 تا پست تو انجمن گفت و شنود ارسال شد ، خب این خیلی زیاده و مطمئنا یه نفر نمیتونه به همشون رسیدگی کنه
به علاوه اینکه ، این به ضرر هر دو تاپیک بود مثلا تو شب نشینی همونطور که یکی از بچه ها گفت همش از خانواده هاشون حرف میزدند
از دلایلی هم که مدیر انجمن نتونست به این دوتا تاپیک رسیدگی کنه این بود که درگیر گراف خانواده سمپادیا بود ، با توجه به تغییرات پیاپی خانواده ها

حالا که گذشت و ریشه این دو تا تاپیک زده شد و اسپم ها هم پاک شد
کسانی هم که به منظور سوء استفاده و افزایش تعداد پست هاشون تو این تاپیک ها فعالیت میکردن ، چیزی جز بد و بیرا و فوش بقیه کاربرها نصیبشون نشد حالا دیگه نمیدونم حقشون بود یا نه
امیدوارم در آینده با رفع این مشکلات + فعالیت خوب مدیرا و کاربران قدیمی بتونیم سایت رو به حالت قبلیش برگردونیم و حتی بهترش کنیم
منظورم اینه که فعالیت مدیرا فقط جنبه ی نظارتی نداشته باشه ، چوری که تو بحث ها شرکت کنن مثل قدیما که ما نبودیم و جو رو صمیمی تر کنن

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

یه حرف میزنم جون مادراتون برداشت بد نکنین:
تجربه ثابت کرده این تاپیکای راه حل و اینا تا ۲ ۳ روز جز داغ ترین بحثای سایت خواهد بود و کلی پیشنهاد داده میشه بعد چن رو تاپیک میخوابه میره اون زیر زیرای انجمن و خاک میخوره و روند سایت میشه همون قبلی
من نظزم اینه پیشنهادی میدین پیگیرش باشین تا عملی بشه و گر نه زدن ۱۰۰ تا مثه این تاپیک ارزشی نداره (;

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از علـي :
تجربه ثابت کرده این تاپیکای راه حل و اینا تا ۲ ۳ روز جز داغ ترین بحثای سایت خواهد بود و کلی پیشنهاد داده میشه بعد چن رو تاپیک میخوابه میره اون زیر زیرای انجمن و خاک میخوره و روند سایت میشه همون قبلی
من نظزم اینه پیشنهادی میدین پیگیرش باشین تا عملی بشه و گر نه زدن ۱۰۰ تا مثه این تاپیک ارزشی نداره (;
به همین دلیل گفتم این بار راه حل براشون پیدا کنیم

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از علـي :
جالبه منم اینو گفتم :-" ...
پیشنهادات زیاد دادیم ، هزار تا از این تاپیکا تا حالا زده شده و زده هم خواهد شد ، ولی کسی گوش نمیده ، گوشم بدن ، واسه یه مدت چند ساعته اس
به نقل از GCD :
به همین دلیل گفتم این بار راه حل براشون پیدا کنیم
فک کنم راه حل رو همیشه پیدا کردیم (یا پیدا کردن) یکی باشه که بش عمل کنه ، خیلی بهتره به نظرم

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

راه حل های پیشنهادی همیشه مخالف/موافق داشتند. در واقع همیشه بحث بوده سر راه حل ها ولی نتیجه نهایی همیشه وجود نداشته.

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

همه میخوان به یه هدف برسن ، سر جزئیات شاید ، ولی کلیت ماجرا رو همه قبول دارن ، سر راه حلش فک نمی کنم کسی مخالفت کنه
حالا شما یا یکی از اینا ، یا هر چی خودت میدونی ، به کار بگیر ، همه خوشحال میشن

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از محمّد :
راه حل های پیشنهادی همیشه مخالف/موافق داشتند. در واقع همیشه بحث بوده سر راه حل ها ولی نتیجه نهایی همیشه وجود نداشته.
کار نشد نداره!
خب همین جاهاست که اهمیت نقش مدیریت مشخص میشه!
یه نفر که بیشتریا قبولش دارن بیاد مشکلات اصلیو ریشه یابی کنه، با کمک بقیه کاربرا به یه نتیجه قابل اجرا برسه! نمیشه که به خاطر یه عده مخالف هیچ کاری نکنیم!

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

من فعلا یه مشکلی تو حرف بزن میبینم !
نه اینکه بد باشه پست دادن توش ، همه پست میدیم اکثرا ، اما یه زمانی امضای نمیدونم کی بود خیلی دوست داشتم لایک کنم ، این بود که کاش سمپادی ها یاد بگیرن هر حرفی از بچه ها دارن اونجا نزنن ! ( یه مدل نوشتار دیگه اما این منظورو به من رسوند ! )
من کلا فکر میکنم ح.ب شده یه تاپیک که خیلی از تاپیکا رو در بر میگیره ! بچه ها به جای عکس گذاشتن تو ح.ب میتونن اگه موضوع خاصی داشته باشه با یه کمی فکر یه تاپیکش کنن ، خیلی از پستا میتونه یه تاپیک بشه ! به جا اینکه هی درمورد جامعه یا خد سایت حتی حرف بزنن بیان تاپیک جداگونه بزنن ، به جا اینکه کمک بخوان یه سوالی بپرسن اونجا ، یه تاپیک بزنن ، اینجوری بقیه م خیر میبینن :D
راه کارشم معلومه دیگه : دوستان خواهــش میکنم تاپیک بزنید ، یه ذره ایده به خرج بدید ! جدا از ح.ب که شده مجموعه ای از تاپیکا ، تعداد تاپیکایی که زده میشه کمه ! ( من همیشه تاپیکایی که فکر نیاز داشت مثل تاپیکای مطهری و GCD رو دوست داشتم به شخصه ! ... )

×راستش من فکر میکنم برای زدن تاپیک خانواده زمان مناسبی انتخاب نشد ، شاید اول مهر که همه جو زده میشن ، خیلی بهتر بود ... اینو هم گفتم به یکی از معاونا گفت فکر میکنیم روش ، نمیدونم در چه حد فکر کردن :D

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

خب من فکر کـنم به اندازه ی کافی در مورد خانواده سمپادیا بقیه حرف زدن ... من یه چیز راجبه بقیه انجمنا بگـم ؛
تولید محـتوا واقـعن کـم شـده ! خــدائی برید آخرین تاپیکای انجمـنارو ببیـنید ؛ متولد چه ماهی هسـتین ، گروه خونــی ؛ کپی پیست کپی پیست ... اکثر پسـتائم از کاربرای جدیده ...
من مدت زیادی نیست اینجا عضوم ولی واقـعا" می بینـم اوضاع از چند ماه پیش بدتر شـده ...

نکـته : مدیریت ِ جدید ِ گفت و شنود ِ اجتماعی خیـلی خوب داره کار می کــنه ـا ؛ سوء تفاهم نشـه ...

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

من یه مشکلی دارم.کل بخش نظرات پیشنهادات هدفش همینه.هر کی اگه مشکلی احساس کنه یا تاپیک میزنه یا تو تاپیک های دیگه میگه...دیگه اینجا برا چیه؟

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

به نقل از علـي :
خوب من در این باره یه حرفی بزنم... مخاطبم یه قشریه که اسمشو میذارم "تاپیکِ انتقادی سرکوب کن"... یه عده هستند هروقت یه همچین تاپیکی درست میشه و اعضا دمبال سر رشته مشکلاتی که وجود داره (یا فکر می کنند که وجود داره) می گردند، اینها میان و میگن "این چه تاپیکیه؟ هی فرت و فرت از این تاپیکا می زنید آخرش هم هیچی نمیشه."
... یا به طور عمده تر یه عده هستند که کلا "تاپیک سرکوب کن" هستن، اینا هر تاپیکی که بحثش درباره هر موضوعی باشه رو سرکوب می کنند و حرف همیشگی شون هم اینه که "بحثا داره تکراری میشه و اگر پنجاه صفحه برگردید عقب فلانی یه حرفی زده که شبیه حرفیه که الان یکی دیگه زده. اگه حرف جدیدی نیست تاپیک رو ببندید و دیگه ادامه ندید" دِ آخه یارو، نیا تو بحث، با تاپیکی مشکل داری توش شرکت نکن.
از این موضوع بگذریم یه نگاه سریعی می خوام به "خانواده سمپادیا" داشته باشم که البته خودم کم توش فعالیت داشتم به دلیل سفر، به نظر من مشکل اون تاپیک این بود که میزان کنترل و مدیریتی که روش بود متناسب با تب و تابش نبود. منظورم اینه یه ورزشگاهی داریم صد هزار تا تماشاگر توشه با دو تا دونه مامور امنیتی که وسطاش میرن چایی می خورن و برا هم ملانصرالدین می خونن نمیشه امنیتشو تضمین کرد. بعد هی میاید میگید آقا این کاربرای فلان فلان شده هی اونجا اسپم میدن و این داستان ها. شما کجای دنیا دیدی تو رسانه ها بگن "امشب قراره یه بازی بزرگ در استادیوم فلان برگذار بشه و تماشاگرا در بازی قبلی خیلی گند زدن و حال ما رو بهم زدن بی شعورا. مشکلات ما همه بخاطر اینهاست" و بعدش مشکلات حل شه؟ خوب این بی نظمی ها و اسپم ها هر کار شما بکنی پیش میاد، به فکر کنترلش باشید خوب...
انقدر هم تقصیر رو گردن یک نفر نندازید، می دونم حس خوبی میده وقتی یک مشکلی پیش میاد دمبال مقصر بگردید و بعد همه مشکلات رو بندازید گردن اون یارو و خیال خودتون رو راحت کنید که ما مشکل رو حل کردیم.
من فعلا خودم ترجیح میدم سکوت کنم تا حرف پخته تری بزنم، اما وضعیتی که برای حل کردن مشکل پیش گرفتید نادرست و نابالغه از نظر من. من الان اکثر پستای تاپیک رو لایک کردم اما نشانه ی موافقیت کامل من با پستشون نیست. به زودی مراتب مخالفتم رو اعلام می کنم.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

من فک میکنــم داریم از اونور بوم میفتیم یه جـورایی ... جو انجمن دو،سه ماه پیش خیلی خشک تر از الان بود . همه می گفتن فانش کمـه .اومدن کم کم فان تزریق کنـن و (فک کنم) روشـَم کنترل داشتن . مثل تاپیکای مطهری توی خلاقیـت .اما یکـم که گذشت کم کم کنترل از دستشون خارج شد و هر کاربر تازه واردی میرفت تو انجمن خلاقیت،ازین تاپیکا می زد .یجورایی جوگیـر شدیم همگی .
سطـحِ مشارکتم واقعاً نمیدونم دلیلش چیه ، کاربر جدیدا میان میـگن قدیمیـا به ما محل نمیدن،از سمپادیا زده میشن و دیگه نمیان.قدیمیـا میگن سمپادیا مث قبل نیست،خدافظی میخوان بکنن دیگه نیان ! بابا بس کنید این حرفا رو ... :rolleyes:

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

پست های صفحه دوم رو نخوندم پس اگه نظرم رو یکی دیگه قبل گفته ببخشید :D

من فقط یه چیزی میخوام بگم ، این که هرکی کجا پست میده دسته خودشه ، اگه کسی از تاپیک خانواده سمپادیا ناراضیه ، کسی اجبارش نکرده پست بده ، میتونه در عوض بره تو انجمنی که دوست داره پست بده ، هر چند کم طرفدار باشه اما اگه دو نفر آدم علاقه مند پست بدن و مطالب جدید و جالب بگن ، خوب انجمن ها یکی یکی راه میفتن دیگه :-?

به نظر ه من باید هرجور تاپیکی تو سایت باشه اما کاربرا جنبه پست دادن داشته باشن :|
با قفل کردن و حذف کردن ه تاپیک (صورت مسئله) چیزی درست نمیشه ، حتی خیلی از کسایی که از تاپیک ها ناراضی هستن توش پست میدن :-w

پس بهتره اول از خودمون شوع کنیم ، تو تاپیک هایی که فک میکنیم خیلی جالب نیستن پست ندیم ;;)

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

موارد مطرح شده در این تاپیک:

1. تنوع و سرگرمی بگذاریم تا حوصله سر نره و بچه ها سمت تاپیک های چرت پرت نرن. خیلی سخته یک چیزی تنوع و سرگرمی باشه ولی چرت و پرت نباشه ! لطفا پیشنهادات دقیق تر بدین. من به نظرم نمیرسه چجور تنوع و سرگرمی ای بگذارمی که چرت و پرت نباشه؟

2. مافیابازی داریم در سایت ! ما که نمیدونیم مافیای سایت کیه و چیه و چیکار میکنه. شاید منظور اینه که تیم مدیران و رفیق هاشون فقط به همدیگه اهمیت میدن و کسی رو تو جمعشون راه نمیدن. خب اینکه مدیری اضافه نمیشه به خاطر عدم نیازه. یعنی واقعا مدیران بیشتری لازم نیستند. شاید منظور این بود که کاربران قدیمی به حرف های جدیدها اهمیت نمیدن. خب اهمیت بدین بابا. من که نمیتونم به زور بگم آقای خاک انجمن خورده لطفا برو تو تاپیک کاربر جدید نظر بده. این قسمت به عهده کاربرانه.

3. مدیران تو تاپیک ها شرکت ندارند! خب وقت ندارند. انرژی ندارند. یک ایده دارم به بچه ها میگم اگر اجرا بشه نتیجه ش رو میبینید.

4. تاپیک حرف بزن ! این تاپیک به هیچ وجه مشکل سایت نیست بلکه یکی از بهترین کاربردهای این سایته به نظر من ، چرا که این تاپیک جاییی برای بچه هاست که حرف های نزده شون رو بگن. دردودل بکنن. داد بزنن. حسش رو بگن. اصلا این تاپیک یک جورایی همدم بچه هاست.

5. مدیران نالایق شدن ! نمیشه همین جوری گفت این حرف رو. لیاقت یعنی چی؟ خب مدیران اون پشت کلی حرف میزنن ایده میزنن که یک چیز تو سمپادیا ارائه بشه یا تغییر بکنه. از ترتیب و تنظیم انجمن ها گرفته تا پشتیبانی کنکور و دانشگاه و تبلیغات و راهنمایی کاربران تازه واردد و SMS و ... !

6. سطح تاپیک های مفید سایت هم پایین نیومده به نظرم فقط غیرفعال شدند. الان کلی تاپیک خوب اینور اونور سایت افتاده و کسی بهشون نگاه نمیکنه. یک طرف تقصیر ما هستیم که این تاپیک رو تو دید نمیاریم و تبلیغات نمیکنیم و کسی نمیبینه چی به چیه. طرف دیگه تقصیر هم کاربران هستند که توجهی ندارند به این تاپیک ها و بی جواب میگذارنشون. فکر کردن برای خیلی ها سخته !

جواب تقریبی صفحه اول !

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

خوندم پستای ِ این صفه رو الان .
واقعا میسیکه راه حل هایی که از حل کردن مشکلات نمیگذره پر طرفدارترند !
یکی در لفافه می گه خفه ! یکی میگه این حرفا رو ول کنین !
ولی از سر هرچی بوجود اومده ای حرفا ، بهونه گیری ِ یا هرچی ِ دیگه ، به قول ِ علی که ما از این تاپیکا کم نداشتیم اینجا
یه کاری کنین که لا اقل وختی قفل می شه به یه جایی رسیده باشه
نه اینکه بیاین تاریخچه مشکلات ُ بگین و بزنین تو سر بقیه ، بعدشم برید !
چنین حرکاتی از نظر من کوچکترین کمکی نمی کنه !
قبلا همچین حرکاتی بوده ، حالام بیایم این تاپیک ُ تخته کنیم درش ُ و دس بذاریم رو دَس ؟
نه آقا ، این حرکات ، هر چیَم به جایی نرسه
کاربر رو وارد بحث ِ جدی و فعالیت مفید انجمن می کنه
حد ِ اقل ِ فایدش همینه
که من یکی این فایده رو به هر حرف ِ نا امید کننده ای ، از طرف هرکی ترجیح می دَم !

بالا