بررسی مشکلات سمپادیا و حل آن ها

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز
پاسخ : بررسی مشکلات سمپادیا و حل آن ها

آغا..آغا ... :D منم بگم یه چیزی؟ :D
ساینا یک مسعله ای که مطرح کرد این بود که مدیران انجمن دارن احساس مالکیت میکنن و کارشون فقد شده اسپم پاک کردن و تاپبک قفل کردن که خداعیشم راست گفته.
من میگم بیایم «مدیرا وکاربراو همه :-"» این تاپیک های انتقاد پیشنهاد تو هر انجمن رُ یک رونقی بدیم.با هم به کمک هم تو اون تاپیک ها ایده بدیم و مُشکلات رُ حل کنیم.
هی داریم داد میزنیم تولید محتوا نداریم.
خُب مشورت کنیم با هم.ایده بدیم بهم.
کاربرا هم یک فعالیتی بکنن تو راستای محتوا و اینا.
همَّشو که مدیر یک تنه نباید بکنه :-"
این تن بمیره نیاین بگین :تو داری دفاع میکنی از مدیرا و میخوای توجیه کنی و بندازی گردن کاربرا!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

قدم اول رو باید مدیران انجمن بردارن. بعدش از کاربرا انتظار می‌ره

• لایک
امتیازات: N.M

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

قدم اولُ مديراى بالاتر بايد بردارن كه اين احساس "مالكيت انجمن" از بين بره.

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از نرگس² :
قدم اولُ مديراى بالاتر بايد بردارن كه اين احساس "مالكيت انجمن" از بين بره.
یه مدیری احساس مالکیت کنه چه سودیش براش داره؟ مثن برای قفل کردن تاپیکا بهش حقوق می‌دن؟ باهاش دانشگاه پذیرش می‌گیرن؟ وام ازدواج می‌گیرن؟ خونه می‌گیرن؟ ... هیچی. صرفا زحمته براشون. پس واقعا غیرعقلیه که بگیم دلیل کم شدن بحث‌های مفید، اینه که مدیران احساس مالکیت انجمن می‌کنند. کسی که احساس مالکیت کنه کاملا داره به خودش می‌گه "من یه کارگرم که فقط باید تاپیک قفل کنم!" ، "من یه کارگرم که فقط باید تاپیک قفل کنم!". پس واقن غیرعقلیه که مدیرا احساس مالکیت کنن و در نتیجش مشکل بحث‌ها به وجود بیاد. کاملا با این موضوع مخالفم.

مدیران باید بیشتر از قبل درباره‌ي بحثا و ایجادشون فعالیت کنن که پیگیریش شروع شده

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

به نقل از پویا م :
یه مدیری احساس مالکیت کنه چه سودیش براش داره؟ مثن برای قفل کردن تاپیکا بهش حقوق می‌دن؟ باهاش دانشگاه پذیرش می‌گیرن؟ وام ازدواج می‌گیرن؟ خونه می‌گیرن؟ ... هیچی. صرفا زحمته براشون. پس واقعا غیرعقلیه که بگیم دلیل کم شدن بحث‌های مفید، اینه که مدیران احساس مالکیت انجمن می‌کنند. کسی که احساس مالکیت کنه کاملا داره به خودش می‌گه "من یه کارگرم که فقط باید تاپیک قفل کنم!" ، "من یه کارگرم که فقط باید تاپیک قفل کنم!". پس واقن غیرعقلیه که مدیرا احساس مالکیت کنن و در نتیجش مشکل بحث‌ها به وجود بیاد. کاملا با این موضوع مخالفم.

مدیران باید بیشتر از قبل درباره‌ي بحثا و ایجادشون فعالیت کنن که پیگیریش شروع شده
اگه انتخاب مدیرا درست باشه،مدیرایی برای انجمنا انتخاب می شن که هم قبلا وهم همچنان تو اون انجمن تولید محتوا می کردن!که متاسفانه انتخاب بر این اساس نیست!
الان تا اونجایی که من دارم می بینم مدیرای انجمن رو تعداد پست تو اون انجمن انتخاب می شن حالا مفیدو غیر مفیدشو....

پس الانم نمی شه ازون مدیری که خودتون(مدیرای بالاتر)انتخاب کردن انتظار بیشتری داشت!

و دیگه قضیه ی مالکیت میاد وسط تا مدیر بتونه یه ذره ام شده خودشو نشون بده!

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

خب به نظرِ منم غ عقلانيه كه مدير همچين حسّي بكنه، امّا اين اتّفاق افتاده و بايد جلوش گرفته بشه.
مدير احساس مالكيت ميكنه،؛بعد كه يكم تاپيك قفل ميكنه، حس ميكنه كه "ديگه وقتشه داخلي شم"! باز نگو براي چي بايد همچين حسّي بكنه. منم موافقم كه خيلي مسخره س اين فكرُ بكنه، اما چيزيه كه هست!
ديدم كه ميگم!!! :دى

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

خب ببینید تاکید من رو مشارکت دو جانبه هس :D
طبیعی هس که بایدددد مدیر انجمن اول شوروع کنه :D
فقد انتظار همکاری از کاربرا هس دیگه :D :-"
کاربران هم کمک کنن..مدیرا هم کمک کنن همه کمک کنن...اصن کمک بشه فقد :D :-"

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

بچه‌ها یه خواهش ازتون دارم. شما پشت سر هم دارید به یه مساله انتقاد می‌کنی. من در چند تاپیک مختلف گفتم، از جانب مدیران انجمن، مشکل رو حل خواهیم کرد. ینی یه مدت دیگه ، امیدوارم که شما از فعالیت از مدیر انجمن و بحث‌هایی که ایجاد و مدیریت کرده راضی باشید! ازتون هم خواستم که صبر کنید!
خب صبر کنید دیگه :D

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

خیر این طوری نیست منظورم از احساس مالکیت این بود که مدیریت صرفا یک مقام باشه که بش رسیدم و الآن دیگه انجمن مال ِ منه . اکسس رو من دارم ، با من داره واسه تصمیمای سایت مشورت میشه . منم که مدیرم . حتی در مواقعی : چون من مدیرم این امکانات فنی که تازگی برداشته شده رو به من ِ مدیر حداقل بدین !!!!!
بار ها هم این مالکیت این چند وقته احساس شده . و این هیچ جوری امکان پذیر نیست الا این که جو سایت داره می ره سمت این که مدیریت صرفا و صرفا یک پاداشه ، یک تشویقه ، و نه یک وظیفه . طرف تولید ِ محتوا داره ، مدیرش کنین . خب دیگه مدیر شد ، خودش و انجمنش رو بسپاریم دست خدا . قبلا این طوری نبود . مدیر باید اون قدر وظایفش براش درونی باشه که اگر کاربری ازش شکایت کرد ، بدونه باید به مدیرای بالا تر جواب بده . الآن جو این طوریه که مدیر می دونه اگر کاربر اعتراض کرد باید به بالا دستیاش بگه بیان جمعش کنن . بالا دستیاشم بگن : طرف تازه کاره . شما بیخیال . کجای این پروسه نشون دهنده‌ی مسئولیت و تلاش یک مدیره ؟ و وقتی این ها نباشه تنها چیزی که می مونه همون اکسس و احساس مدیریته . و بیخیالی و کم کاری . یه چیز دیگه هم این که ، نشان برای وقتی بود که مدیریت کسی خیلی بالا تر از حد انتظار بود . برای مدیریتایی مثل مدیریت مهسا.ش ، مثل نگین ِ راز . که از جون و دل کار می کردن/می کنن برای انجمنشون . نشان دادن نشون دهنده‌ی سطح انتظار شماست . پس نیاید نشان رو به کسی بدین که صرفا وظایف مدیریتیش رو انجام میده یا مثلا زود تر از بقیه تاپیک قفل می کنه . اگر هیچ کار دیگه‌ای هم نمی کنید حداقل انتظار خود مدیرا و کاربرا رو از مدیریت مطلوب نیارین پایین .
من خودم توی این سیستم بودم ، اون موقع هم همین مشکل بود . یعنی " بررسی انجمن بعد از مدیر شدن " اصلا وجود نداشت .الآن که بیرونشم می فهمم ایراداشو . فقط فرقش با الآن این بود که اگر اشتباهی میشد حداقل بعدش پیگیری و می شد و چون 4 تا آدم با تجربه بودن ، جمع و جور میشد که الآنم اونم نیست . به جاش مدیر داخلیایی داریم که برای دفاع از مدیر میگن : مدیر زحمت کشیده واسه تاپیک پس واسه انجمن ِ خودشه .

× هیچ رفتاری از ما سر نزده که نشان دهنده‌ی عجله‌ی ما باشه :D ما صبر می کنیم ولی بزار ببین چی داریم میگیم .

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

الان بگم بررسی انجمن بعد از مدیر شدن رو داریم سرش بحث می‌کنیم و تا حدی داره راه میفته، کافیه تا صبر کنید یه مدت؟

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

دوستان باو یه کم صبر کنید تا آخر خرداد٬ ایشالله درست می‌شه اگه اون موقع درست نشد اعتراض کنید دیگه بهونه‌ای هم نیست. :D

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از علی ع. :
دوستان باو یه کم صبر کنید تا آخر خرداد٬ ایشالله درست می‌شه اگه اون موقع درست نشد اعتراض کنید دیگه بهونه‌ای هم نیست. :D
علی جان ناسلامتی اخر خرداد تازه امتحانا تموم می‌شه ها!

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

الان قراره تايم بذاريم؟! ١٥ تير :D

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

به نقل از نرگس² :
الان قراره تايم بذاريم؟! ١٥ تير :D
یکم بعد تر از کنکور آزاد! :-"

• لایک
امتیازات: N.M

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نظر من که درست شدنش به زمان بستگی نداره اصلا . بعدم یه روندی نیست که بگیم الآن بیماره باید دارو بدیم خوب شه . یه فرهنگی ِ که باید جا بیفته و کاربرا با اون فرهنگ فعالیت کنن ، با اون فرهنگ مدیر شن . یه واکسنه که باید بزنیم و دیگه مریض نشه .

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از SaϔnA.M :
به نظر من که درست شدنش به زمان بستگی نداره اصلا . بعدم یه روندی نیست که بگیم الآن بیماره باید دارو بدیم خوب شه . یه فرهنگی ِ که باید جا بیفته و کاربرا با اون فرهنگ فعالیت کنن ، با اون فرهنگ مدیر شن . یه واکسنه که باید بزنیم و دیگه مریض نشه .
! تولید بحثا داخل بخش‌ها از دو عنصر مدیر و کاربر تشکیل می‌شه. بعضی اوقات مدیر با توجه به دیدگاه و تجربه‌ای که داره یک بحث مفیدی ایجاد می‌کنه و کاربرا جذب می‌شن و توش شروع می‌کنن به بحث کردن.
بعضی اوقات هم هست که کاربران بحثی رو ایجاد می‌کنن که یا خودش پیش میره یا مدیر میاد جهت می‌ده تا اون بحث تبدیل به یه بحث مفید بشه.
خب چیزی که می‌فهمیم اینه که برای شکل گرفتن بحث مفید، نیازمند "فرد" هستیم. چه مدیر چه کاربر. بعد این "فرد" یه چیزی داره به اسم "زندگی" و خیلی چیزهای دیگه هم داره. نکته‌ای که هست اینه که این چیزها به هم مربوطن و مستقیم روی همدیگه اثر می‌ذارن! یه سری عواملی در زندگیش هستن که می‌تونه رو فعالیتش تو دنیای مجازی تاثیر بذاره. به هر حال "فرد"ه.
حالا این عوامل چیاس؟ ممکنه ماشین بهش بزنه خدای نکرده! ممکنه بیمار بشه! ممکنه امتحان داشته باشه وقت نکنه بیاد تو سایت ببینه چی به چیه، باید چیکار کنه
فک کنم نتیجه‌گیریه اینکه عوامل زندگی فرد روی فعالیتش تو دنیای مجازی تاثیر می‌ذاره خیلی بدیهی باشه!

همیشه گفتن کلمه‌ی "فرهنگیه که باید جا بیفته" خیلی آسونه! بنده تو زندگیم زیاد زدم. شمام زیاد زدید. خیلی‌های دیگه هم زیاد زدن. آخرش چی شده؟ مردم همچنان تو خیابون اشغال می‌ریزن. مردم همچنان به پدر و مادر همدیگه فحش می‌دن. مردم همچنان .... قبول دارم که این انتظار می‌ره ولی بیاین قبول کنیم که خیلی دارید انتظار سطح بالایی رو در نظر می‌گیرید! و همچنین اصلا به عنوان فرهنگ اینو قبول ندارم :

جمله‌ی "با اون فرهنگ باید مدیر شن" خیلی برام سنگین بود! هر چی فکر کردم نتونستم تفسیر کنم. کلا تجزیه نشد این جمله. اینکه افراد ممکنه دغدغه‌ی شخصی براشون پیش اومد و فعالیتشون تو سایت مختل نباید بشه رو شما "فرهنگ" تعییر می‌کنید و می‌گید افراد باید با این فرهنگ مدیر شن؟! جدی "فرهنگ" تعبیر می‌کنید؟ آیا می‌دونید "فرهنگ" اکتسابیه و کسی که می‌خواد به قول شما "فرهنگ" پیدا کنه حالا تو هر چیزی، حتی تو مدیریت، باید مدیریت کنه تا فرهنگش رو رفته رفته کسب کنه؟ آیا می‌دونید که نمی‌شه کسی "بافرهنگ مدیریت" همون اول مدیر شه؟ آیا می‌دونید؟

پدربزرگا هم اینطوری نمی‌گن :D بابا یه ذره منطقی باشید خب :D

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

جمله‌ی "با اون فرهنگ باید مدیر شن" خیلی برام سنگین بود! هر چی فکر کردم نتونستم تفسیر کنم. کلا تجزیه نشد این جمله. اینکه افراد ممکنه دغدغه‌ی شخصی براشون پیش اومد و فعالیتشون تو سایت مختل نباید بشه رو شما "فرهنگ" تعییر می‌کنید و می‌گید افراد باید با این فرهنگ مدیر شن؟! جدی "فرهنگ" تعبیر می‌کنید؟ آیا می‌دونید "فرهنگ" اکتسابیه و کسی که می‌خواد به قول شما "فرهنگ" پیدا کنه حالا تو هر چیزی، حتی تو مدیریت، باید مدیریت کنه تا فرهنگش رو رفته رفته کسب کنه؟ آیا می‌دونید که نمی‌شه کسی "بافرهنگ مدیریت" همون اول مدیر شه؟ آیا می‌دونید؟
اوه ! هر جور فکر می کنم می بینم نه واقعا نیازی ندارم فرهنگ برام تعریف شه ! :د
منظورم از فرهنگ این بود که کاربر توی یه محیطی رشد کنه که 4 تا مدیر در حال تولید محتوا ببینه . منظورم این بود که کاربر توی محیطی رشد کنه که مدیر رو " موظف " ببینه . توی محیطی رشد کنه که همه‌ی هدف های متعالی سایت به "مدیریت" ختم نشه . توی محیطی رشد کنه که ارزش ها تولید محتوا باشه نه اکسس . توی محیطی رشد کنه که شوخی داخلیش با کاربرش " پروفایلت ُ ادیت می کنم" نباشه . وقتی همچین فضایی رو من و شما ایجاد کنیم ، اون فرهنگ توی کاربر خود به خود به وجود میاد . همون طور که قبلا خیلی بیشتر از الآن این فرهنگ بود . بحث من اصلا "فرهنگ مدیریتی" نیست که میگید باید مدیر شه بعد یاد بگیره ( اصلا به اون نمیگن فرهنگ می گن توانایی مدیریت ، میگن روش مدیریت ) بحث من دیدگاه ِ یک کاربر عادی نسبت به مدیریته . که اگر دیدگاه درستی داشته باشه در نتیجه با فرهنگ درست مدیر میشه و در نتیجه لازم نیست وظایفش رو هر روز بش یاد آوری کنیم و اتفاقا مصرّم که این اتفاق باید قبل از مدیریت بیفته . یعنی حداقلش اینه که مدیر از اول بدونه برای چی اینجاست و چه انتظارایی ازش میره و چیزی که باید رفته رفته اضافه شه تجربه‌ست .
× این که کسی دیدگاهش به مدیریت اکسس و مالکیت باشه و تلاشی برای انجمنش نکنه ( و همه چیزایی که تو پست قبل گفتم) ؛ فاجعه به بار نمیاره کمااینکه همین الآنم اتفاقی نیفتاده ، سایت منفجر نشده ، سالمه .
× هیج جای صحبت من یا نرگس بحث نیومدن مدیرا برای امتحانا یا کم آن شدنشون نبود ، اصلا بحث مدت زمان نبود ، اصلا اصلا . بحث سر شیوه مدیریت بود .بحث و انتقاد سر همون کاراییه که تا حالا کردن. نمی دونم عوامل زندگی فرد رو از کجا آوردی .

× یک چیز دیگه هم که باعث ایجاد فرهنگ و باارزش شدن ارزشای واقعی سایت میشه اینه که کاربر تو محیطی رشد کنه که تعداد پستای انتقاد و دعوا و ایناش ، چندین برابر پستای محتوا دارش نباشه . :D

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

۴ تا مدیر در حال تولید محتوا ببینه؟ فکر نمی‌کنی زیادی دارید اغراق می‌کنید؟ راستی من یه نکته‌ای بگم! قرار نیست بگیم هر ماه یه مدیر دقیقا باید اینقدر تاپیک جدید بزنه! هر بخشی یه سری تاپیک خوب داره، مدیر باید سعی کنه بحث روی اون تاپیک خوب‌ها رو گسترش بده و البته وظیفه‌هم داره بحث مفید کنه و تاپیک جدید و مفید بزنه. ولی شما ایرادتون اینه که به عدد نیگاه می‌کنید. می‌گید که مدیر باید در این ماه اینقدر تاپیک جدید بزنه. شما آیا با محتوای بخش‌ها دقت کردید؟ می‌دونید که ما بخش علمی داریم و بخش غیرعلمی؟ می‌دونید که در بخش‌های علمی نمی‌شه همینطور چشممون رو ببندیم بگیم مدیر چرا اینقدر تاپیک نزد؟ خانوم سوگند مدیر مسائل شیمی. ایشون دارن به عنوان مدیر خوب فعالیت و مدیریت می‌کنند. "فعالیت" و "مدیریت". ۲ تان. ۲تا!
با استدلال شما ایشون باید بازخواست شن که چرا روزی ۱ تاپیک جدید نمی‌زنن.
حرف از محیط زدید. دلم خیلی پره :D انتظار دارید کاربر تو محیطی که مدیر داخلی قبلی ، ایرادات خودش رو می‌کوبونه تو سر سیستم فعالی با چه ارزش‌هایی رشد پیدا کنه؟ آیا شما فقط انتقاد کردید؟ آیا شما فقط پیشنهاد دادید؟ نه خواهر من. بیاین قبول کنیم که در خیلی از پست‌های اخیرتون حق به جانب نیگاه کردید در حالیکه خیلی از ایرادات به مدیریت شما وارد بود! من نمی‌گم انتقاد نکنید. می‌گم حق به جانب نباشید!
حرف از محیط زدید. داخل چه محیطی؟ داخل محیطی که شما افتخارت اینه که کارهای ننگین بعضی افراد رو در جاهای عمومی مطرح می‌کنید و به اسم آگاهی‌بخشی ازش حرف می‌زنید؟ این آگاهی‌بخشی نیست. تاثیر منفی داره. شما وظیفته ریپورت کنی. ریپورتی هم به من نرسید در این باره! حالا راه حل شما این بوده که بیای اینجا به صورت علنی بگید، بچه‌ها، بچه‌ها، گوش کنید، نظر من این است، مدیران عقده‌این؟ پروفایل ادیت می‌کنند؟ اینطورین؟ فلانن؟ بهمانن؟ اخه خانم عزیز. به خدا این شیوش نیست. والا این شیوش نیست. داخل این محیط؟ واقن داخل این محیط انتظاراتی دارید.
شما با کلمه‌ی "تلقین" آشنایی دارید؟ :D می‌دونید تاثیرش چیه؟ خب اخه خانم عزیز، وقتی داخل تمام پستای شما دم به دم، راه به راه، حرف از "اکسس" و "مالکیت" ... زده می‌شه، واقن فک نمی‌کنید می‌تونه تاثیر منفی بذاره؟ آیا همه‌ی مدیران اینطورین؟ بنده دارم می‌گم مدیری اینطوری بود ریپورت بدید! هر چند که الان به داخلی‌ها گفتیم که حتما حتما موقع مدیر شدن یک نفر توجیهش کنن! حالا اون مدیر ممکنه گوش نکنه! خب شما ریپورت کن. چرا هی هی هی ازش نام می‌برید.
بحث سر زمان نبود؟
به نقل از SaϔnA.M :
به نظر من که درست شدنش به زمان بستگی نداره اصلا .
شما گفتی به زمان بستگی نداره. منم دلیل اوردم که چرا بستگی داره :D

× یک چیز دیگه هم که باعث ایجاد فرهنگ و باارزش شدن ارزشای واقعی سایت میشه اینه که کاربرای به اصطلاح باتجربه و مدیریت دیده، بیان کمک کنن!همش غر نزنن! خود شما خواهر من. چقدر تولید محتوا داری می‌کنی به عنوان کاربر با تجربه؟ اصطلاح اینکه دوره‌ی ما دیگه گذشته واقعا خنده‌داره! شما دست به دست مدیرا بده، کمک کن به عنوان کاربر با تجربه، اونوقت ارزش‌های سایت درس می‌شه. بنده شخصا قول می‌دم :D

× اینکه کارهای تاسف آور بعضی از مدیران رو گزارش ندید، گزارش ندید، بعد اون‌ها رو کنید با این فکر که "اخ جون! کوبیدمشون! یه چیزی گفتم کفشون برید! ضایعشون کردم!" باعث درست شدن هیچی نمی‌شه! صرفا اوضاع رو بدتر می‌کنه! اگه می‌خواین واقن اوضاع بدتر شه، پس ادعایی هم نکنید :D

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

كسي بحث عدد كرد؟ :-? خيلي هم خوبه كه مدير تاپيك نزنه هي، امّا توانايي فعال نگه داشتن تاپيكاى خوب انجمنشُ داشته باشه! من انجمناي محدودى از سايتُ دنبال ميكنم. اما انجمنايي كه قبلاً فعّال بودنُ كه نگاه ميكنم، ميبينم كه حتّي همچين چيزي ديده نميشه توشون!

بعد اين كه كسي اين جا نگفت بي اشتباه بوده. ساينا نگفت من عالي بودم، حالا سيستم افتضاحه. :-??

بعله، قبول دارم بايد ريپورت ميشد نه اين كه عمومي گفته شه. اما درباره تلقين مخالفم. اين كه داريم ميگيم "الان اكسس داشتن مهم تر از مديريت كردنه تو ديد بعضيا و اين "اشتباهه" "، چيزي كه تلقين ميشه غلط بودن اين تفكّره؛ نه اين كه اكسس داشتن مهم تر از مديريت كردنه! :-??

ويرايش:درباره ي پاراگراف آخر يه چيزى بگم، فك كنم دليل استعفا دادن ما اين بود كه وقتشُ نداشتيم. طبيعحتاً اگه وقت داشتيم، مديريت انجمنشُ ميكرديم حداقل! چيزي كه هست اينه كه تو اين بازه من براى تفريح ميام سمپاديا؛ اما اين كه يكي به اين دليل مياد باعث نميشه انتقاد يا پيشنهادى نداشته باشه! :D

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

1 . این "4" عادته منه ! :D درسته پستای اخیر من به طرز ِ مایوس کننده‌ای خطاب به همه مدیرا بود که نباید این طوری می بود . مدیر خوب هم داریم . نمی شه نادیده گرفت .
2.
شما گفتی به زمان بستگی نداره. منم دلیل اوردم که چرا بستگی داره
من گفتم اصلاحی که شما می خواید بکنید به زمان بستگی نداره چون طبیعتا این محیط تا 15 تیر امسال مطمئنا یهو ایجاد نمیشه . معجزه که نمیشه کرد . یه روند ِ آرومی هم طی کنه بسه .
3. من بار ها بعد از استعفامم گفتم که آدم وقتی توی سیستم مدیریت باشه خیلی کم اشکال کاراش رو می فهمه و هیچ وقت هم ادعا نکردم سیستم مدیریت زمان ما عالی بوده و اصلا اصلا این مشکلاتی که میگم ریشه در تیم مدیریت جدید نداره ، بدیهیه که ریشه ش مال قدیم تراست . فقط الآن بیشتر داره جلوه می کنه .
4. ترجیح میدم راجع به عملکرد فردی مدیرا شخصا بات صحبت کنم .
5. عقده‌ی کوبیدن افراد رو نداریم که . ولی یک سری انتظاراتی از یک سریا میره که اصلا برای همین توی این مقام هستن ، خب وقتی انتظاره بر طرف نشه مطرح میشه .

بالا