احسان از همه بهترهبه نقل از Ham!D Shojaee :عادل که تـــَــکــــــه
علی ضیا هم خوبه ! فقط یه مشکلی که داره دیگه احساس میکنم بعضی جاها لوس میزنه ولی در کل خوبه !
این که احسان خداست و بهتر از عادل رو توی نظرسنجی هم میشد گفت...به نقل از MALICE :احن خداست خدایی
من به عادل ترجیحش میدم
نظر منم دقیقا همینه...به نقل از مرضیــــه :ببخشید معیاره بهترین مجری چیه؟
اینا یه سری مجریه کاملا متفاوتن و هرکدوم در نوعه خودشون بهترین.
کسی نمیتونه از عادل بهتر نود رو اجرا کنه ولی ماه عسلُ که نمیشه داد عادل اجرا کنه.
از بین بقیه احسان علیخانی به نظرم از همه بهتره چون هم ادب داره و هم تیپ کاریه مناسبُ داره کاملا.
همون....علیخانی گاهی میزنه تو جاده خاکی دیگه....به نقل از ـــــــارا :در مقایسه ی فرزاد حسنی و احسان علیخانی به نظر من احسان علیخانی خیلی دوست داره احساسات بیننده رو تحریک کنه در حالی که خیلی وقتا با تظاهر کردن (و لوس کردنِ خودش) تواناییش در مجری گری رو هم زیر سوال میبره! [-(
اما به نظرم فرزاد حسنی در بداهه گویی خیلی عالیه (البته اگه بعضی وقتا کنترلش رو از دست نده )
آره حرفتو قبول دارم هر چند خودم به علیخانی رای دادم. چون که تازه فهمیدم استقلالیه !!!به نقل از hel@$ :خوب معلومه عادل از همه بهتره خیلی باحال
فرزاد حسنی هم خوبه خیلی راحت حرفشو میزنه :
به نقل از spacegirl :احسان كه ماه عسلو خيلي خوب اجرا ميكنه.
هر وقتم نبود گند خورد به ماه عسل
آره واقعا،قبلا ازش بدم نمیومد ولی از برنامه عیدش تا حالا به شدت بدم اومده ازشبه نقل از Lovesky :جديدا حس ميشه فرزاد بشدت خز شده