• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تبعیض بین فرزندان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع saranaz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

كدام يك نشان دهنده وضعيت شما در خانواده است؟

• رای‌دهندگان
    162
پاسخ : تبعیض بین فرزندان

به نقل از puzzle :
خوب من بچه دومم و یه خواهر بزرگتر و یه برادر کوچکتر دارم، ممشکل اینجاست که خواهرم، بچه ایده آل مادرمه و همه چیزایی که به نظر مامانم یه دختر باید داشته باشه رو داره، برادرم هم خوب پسره و خیلی از آزادیها رو که دخترا تو جامعه ندارن رو داره و اختلاف سنی من هم باهاش کمه پس من خودمو خیلی وقتا با اون میسنجم، اخلاق من هم تا حد زیادی پسرونه است که والدینم نمیپسندن، همه اینا باعث یه عالمه مشکل بین من و خانواده ام شده که حالا نتیجه گرفتم مامان و بابام اون دوتا رو بیشتر دوست دارن و بهشون بیشتر توجه میکنن، خیلی حس بدیه:(

خب هر کسی یه سلیقه ای داره.
به نظر شما آیا باید ما از علایق و سلیقه های خودمون دست بکشیم , چرا که پدر و مادرمون بپسندن ؟؟؟

به نقل از بابکـــ :
خب هر کسی یه سلیقه ای داره.
به نظر شما آیا باید ما از علایق و سلیقه های خودمون دست بکشیم , چرا که پدر و مادرمون بپسندن ؟؟؟

عمرا، من همینیم که هستم، هیچ جوره نمیتونن عوضم کنند. اونا باید قبول کنن که بچه هاشون با هم فرق دارن و به سلایق و طرز فکرشون احترام بذارن، همون طور که بچه ها به عقاید و سلایق والدینشون احترام میذارن.

به نقل از puzzle :
عمرا، من همینیم که هستم، هیچ جوره نمیتونن عوضم کنند. اونا باید قبول کنن که بچه هاشون با هم فرق دارن و به سلایق و طرز فکرشون احترام بذارن، همون طور که بچه ها به عقاید و سلایق والدینشون احترام میذارن.
درسته اما یک فرزند همیشه نیاز داره به راهنمایی والدین. والدین وظیفه دارن که در بعضی مواقع سلیقه و طرز فکر فرزندشونو اشتباه بدونن! در غیر اینصورت دیگه فرقی بین فرزند و والدین نیست!
فرزندان هم مجبور به پذیرفتن عقاید و سلایق پدر و مادرشون نیستن و حتی گاهی باید موجب تغییر اون عقیده بشن ! (احترام بحثش جداست؛ صرفا نپذیرفتن)

من بچه اولم و مامان و بابام واقعا بینمون فرق میذارن!تا2،3سال پیش هر وقت طرف سارا رو میگرفتن میزدم زیر گریه!(مث بچه ها :(()اما الان میگم به درک!بزار همیشه طرف اونو بگیرن!مگه چی میشه؟!مهم اینه که تمام خانواده به جز مامان و بابام منو بیشتر از سارا دوس دارن و میدونن همه اتفاق ها تقصیر سارا هس!(بیش از حد لوسه!تا من بهش دست میزنم میگه :(( :(()الانم با دوستام عشق دنیا رو میکنم دیگه فرق هایی که بینمون میذارن هم برام مهم نیس!

من بچه ی دومم و داداشم همش زور میگه ولی بابام اینا میگن بزرگترمه باید گوش کنم حرفشو....

خب یکی هم نیس بهش بگه تنبلیش رو نباید رو دوش دیگران بندازه.... ~X(

• لایک
امتیازات: G.MM

من بچه ی دومم
اغلب مواقع عدالت رعایت میشه
ولی بعضی وقتا چنان تفاوتی قاعل میشن که خودشونم نمیدونن چی بگن
تجربه دارم که میگم
اکثر بزرگ ترا زورگوین :-w

به نقل از ~Dr.Shariati~ :
درسته اما یک فرزند همیشه نیاز داره به راهنمایی والدین. والدین وظیفه دارن که در بعضی مواقع سلیقه و طرز فکر فرزندشونو اشتباه بدونن! در غیر اینصورت دیگه فرقی بین فرزند و والدین نیست!
فرزندان هم مجبور به پذیرفتن عقاید و سلایق پدر و مادرشون نیستن و حتی گاهی باید موجب تغییر اون عقیده بشن ! (احترام بحثش جداست؛ صرفا نپذیرفتن)
نمیگم حرفشونو گوش نمیکنم، بالاخره بعضی جاها من کوتاه میام بعضی جاها اونا، ولی در کل اخلاقم همیته که هست. مشورت کردن با سلیقه و این حرفا فرق داره

خب من ی داداش دارم و هیچوخ نه من و نه داداشم حس نکردیم ک بینمون تبعیض میکنن
خانوادمو خیلییی دوس دارم چون خیلییی خوبن و هیچوخ نذاشتن چنین حسیو داشته باشم

به نقل از Cristiano Ronaldo :
خب من ی داداش دارم و هیچوخ نه من و نه داداشم حس نکردیم ک بینمون تبعیض میکنن
خانوادمو خیلییی دوس دارم چون خیلییی خوبن و هیچوخ نذاشتن چنین حسیو داشته باشم
خب فک میکنید دلیل اینکه شما تبعیضی احساس نمیکنید چیه؟ پدر مادرتون چیکار میکنن که حس تبعیض بوجود نیاد؟

1) چرا دو تا گزینه تک بچه هست؟
2) پیشنهاد میکنم یک گزینه اضافه کنید: پسر پسر قندُ عسل. تک پسر هستم و بیشتر از همه دوستم دارند. :|

-گزینه 6 رو زدم حوصله ی توضیح بیشتر ندارم:-"

Back
بالا