marvelous
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان ۳
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : تبعیض بین فرزندان
خیلی جالبه چون شرایط من دقیقا برخلاف ساراست!
من خواهر 6 سال کوچیکتر از خودم دارم....
این بشر به شدت زورگو و لوس هست، هر کار دلش می خواد میکنه همه میگن بچست اشکال نداره! بابا به خدا ما همسن این بودیم یک کدوم از این کارارو نمیکردیم!
ولی خوب شرایط قابل تحمله!
شما هم که 3 سال دیگه بیشتر نمونده بعدش کلا جدا میشی میری دنبال کار و زندگی خودت!
سعی کن از بقیه توقعی نداشته باشی، زندگیتو بکن،برای رسیدن به آرزو ها و اهدافت بجنگ، به جهنم که بقیه میخوان چی بگن یا چیکار کنن!
خیلی جالبه چون شرایط من دقیقا برخلاف ساراست!
من خواهر 6 سال کوچیکتر از خودم دارم....
این بشر به شدت زورگو و لوس هست، هر کار دلش می خواد میکنه همه میگن بچست اشکال نداره! بابا به خدا ما همسن این بودیم یک کدوم از این کارارو نمیکردیم!
ولی خوب شرایط قابل تحمله!
شما هم که 3 سال دیگه بیشتر نمونده بعدش کلا جدا میشی میری دنبال کار و زندگی خودت!
سعی کن از بقیه توقعی نداشته باشی، زندگیتو بکن،برای رسیدن به آرزو ها و اهدافت بجنگ، به جهنم که بقیه میخوان چی بگن یا چیکار کنن!
دقیقا مشکل منم تو همین قسمته!به نقل از sRina :ولی یه بچه ی اول دربرابر تمام چیزایی که باید تحمل کنه مستحق همچین توجهیه!میدونی بچه ی اول اولین تجربه ی مامان و باباه! ینی روش های بچه داری روش تست میشه!خیلی از بچه های اول هستن که مامان باباشون بلد نبودن چطور بچه داری کنن.بچه ی اول باید بهترین باشه و با همه رقابت کنه درصورتیکه برای مامان و بابا کافیه که بچه ی دومشونم تقریبا مثل بچه اولشون باشه!بچه ی اول باید به آینده ای برسه که مامان باباش رویاشو داشتن ولی بچه ی دوم بعد از نافرمانیای بچه اول میتونه راه خودشو انتخاب کنه!بچه اول حامی ه و همیشه باید حواسش به خانوادش باشه ولی بچه ی دوم حمایت میشه.