behzad93
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی گنبد کاووس
- شهر
- گنبدکاووس
- مدال المپیاد
- المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89
- دانشگاه
- علم و صنعت - شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : تفکیک جـنسیتی دانشگاه به قیمت حذف دختران!؟
2.اگه توجه کرده باشین بعضی از این حرفارو با لحن شوخی گفتم!
3.همینجا اعلام میکنم که اگه کسی از حرفای من ناراحت شده،ازش عذرخواهی میکنم!
بهتره مرحله به مرحله بریم جلو!
به نظرتون این منطقی نیست؟!
خوب میتونم بپرسم شما چجوری به این نتیجه رسیدین؟!
چرا فقط یه تیکه از حرفامو گذاشتین؟!
میشه یه تعریف از عدالت رو ارائه بدین؟!
میتونم بپرسم اشکال این نتیجه ای که من گرفتم چی بود؟!
1.بهتره به ادبیات کسایی که باهاشون بحث میکردم هم یه نگا بندازین!به نقل از anahid_30s :این واقعا ادبیات کسیه که میخواد درباره این مسائل بحث کنه؟
2.اگه توجه کرده باشین بعضی از این حرفارو با لحن شوخی گفتم!
3.همینجا اعلام میکنم که اگه کسی از حرفای من ناراحت شده،ازش عذرخواهی میکنم!
ماشالا دست به تحریفتونم که حرف نداره!!به نقل از anahid_30s :ما داریم سر این بحث میکنیم که حق دخترا داره ضایع میشه و درواقع طبق عنوان تاپیک دارن «حذف میشن». بعد شما میگی حق چیزیه که قانون تعیین میکنه. گرچه حق با تعریفی که شما ازش دارین خیلی فرق میکنه، اما اگر اینه پس دیگه نگرانی شما به خاطر حق آقایون چیه؟
پس میشه بپرسم هدف شما از تحصیل تو یه رشته ی دانشگاهی چیه؟!به نقل از anahid_30s :من کجای حرفام گفتم بریم توی یه رشته درس بخونیم فقط واسه این که مدرک بگیریم؟
بهتره مرحله به مرحله بریم جلو!
کل بحثی که من تا الان کردم،چکیدش اینه:باید با توجه به بازار کار و شرایط تحصیل،در یک رشته پذیرش انجام بگیره!به نقل از anahid_30s :حرفای شما رو مطمئن باشید که مطالعه کردم. و به نظر من جان کلام شما بحث های به ظاهر منطقیتون نیست؛ ایناست:
به نظرتون این منطقی نیست؟!
از اون نقل و قول هایی که گذاشته بودین این نتیجه رو گرفتین؟!!!!به نقل از anahid_30s :فقط نمیدونم جریان چیه که شما که عدالت رو قابل اجرا نمیدونید، دارید درباره چیزی که خودتون میخواید دنبال عدالت میگردید؟!
خوب میتونم بپرسم شما چجوری به این نتیجه رسیدین؟!
چرا فقط یه تیکه از حرفامو گذاشتین؟!
میشه یه تعریف از عدالت رو ارائه بدین؟!
طرف عمده ی بحث شما بودین که اینجارو ترک کردین!خوب صبر میکردین تا به یه نتیجه برسیم!به نقل از آبجي مرضيه :خودتون ميگيد نتيجه هم ميگيريد
جالبه
میتونم بپرسم اشکال این نتیجه ای که من گرفتم چی بود؟!