behzad93
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی گنبد کاووس
- شهر
- گنبدکاووس
- مدال المپیاد
- المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89
- دانشگاه
- علم و صنعت - شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : تفکیک جـنسیتی دانشگاه به قیمت حذف دختران!؟
من باید شمارو قانع کنم،نه شما منو!
خود دانید!شاید بهتر باشه که بیشتر رو حرفام فکر کنید!
اگه یه خانومی بره تو دانشگاه و تو یه رشته درس بخونه و درآخر نتونه تو اون رشته موفق بشه،نه تنها چندسال از عمر خودش رو ضایع کرده،بلکه باعث شده که حق تحصیل برای افراد دیگه ای که میتونستن تو اون رشته درس بخونن و موفق بشن هم ضایع بشه!
یعنی آسیبش فقط به خود اون خانوم نمیرسه،بلکه حق افراد دیگه هم ضایع میشه!
خواهشاً اغراق هم نکنین!
ما کجا کلی سهمیه واسه آقایون داریم؟!
خانوم عزیز،من دارم میگم با توجه به بازار کار پذیرش دانشجو انجام بگیره!حرف بدی میزنم؟!به نقل از آبجي مرضيه :خوب شما كلا دارين تبعيضو تو يه سري جاها تعييد ميكنيد
اگه اينجوريه من نميتونم با بحث تو اين تاپيك افرادي مثه شما رو قانع كنم
تمومش ميكنم
من باید شمارو قانع کنم،نه شما منو!
خود دانید!شاید بهتر باشه که بیشتر رو حرفام فکر کنید!
شما اشتباه میکنی!به نقل از anahid_30s :من اینو کاملا قبول دارم که بعضی از رشته ها واسه دخترا مناسب نیست؛ واسه همینم شخصا طرف این رشته ها نمیرم.
خیلی وقتا خیلی از رشته ها وایه خیلی از آدما (نه دختر، نه پسر) مناسب نیست. حالا اگه طرف بره سراغشون خودش سختی میکشه.
پس یه دختر هم اگه انتخابش اشتباه باشه خودش لطمه میبینه. ولی مسئله اینه که باید خودش تصمیم بگیره.
دختری که رتبش میخوره، هیچ دلیلی نداره نتونه انتخاب آزادانه داشته باشه چون یه عده فکر میکنن این براش بهتره! کی میتونه به یه آدم بگه تو از حقت استفاده نکن، چون من میگم این برات بهتره؟؟؟؟!!!
همین الآنشم کلی سهمیه به نفع پسرا داریم. حالا اگه احساس میشه پسرا با وجود این امتیاز ها هم نمیتونن اون جور که میخوان موفق باشن، ربطی به دخترا نداره؛ خودشون تلاش نمیکنن.
درستش اینه که سهمیه جـنسیتی نداشته باشیم. پسر و دختر با هم رقابت میکنن، اونی که تلاش بیشتری کنه برنده میشه. بعد تصمیم میگیره و عواقب تصمیمش هم به عهده خودشه.
اگه یه خانومی بره تو دانشگاه و تو یه رشته درس بخونه و درآخر نتونه تو اون رشته موفق بشه،نه تنها چندسال از عمر خودش رو ضایع کرده،بلکه باعث شده که حق تحصیل برای افراد دیگه ای که میتونستن تو اون رشته درس بخونن و موفق بشن هم ضایع بشه!
یعنی آسیبش فقط به خود اون خانوم نمیرسه،بلکه حق افراد دیگه هم ضایع میشه!
خواهشاً اغراق هم نکنین!
ما کجا کلی سهمیه واسه آقایون داریم؟!