تند نرو خانوم! 
مثل اینکه برگشتیم سر خونه ی اول!
اون همه حرفایی که تا الان زدم،واسه عمم قصه نمیگفتم که! 
خوب لااقل اونارو یه مطالعه میکردین! :)
شما الان درمورد مسئله ی احقاق حق دچار مشکل شدین!
حق رو چه کسی تعیین میکنه؟قانون.
فرض میکنیم قانون گفته از ظرفیت رشته ی X توی این دانشگاه 30% مال خانوماس!
یعنی الان این 30% حق شماس و شما هرطوری که بخوایین میتونین ازش استفاده کنین،هیچ کسی هم جلودار شما نیست!
حالا چرا اینکه حق آقایون بیشتر از خانوماس،این دیگه برمیگرده به شرایط و مقتضیات!
میتونه دلایل مختلفی داشته باشه،مثل آینده ی شغلی یا محدودیت خوابگاه،یا شرایط تحصیلی،یا واحدهای تحصیلی،یا منطقه ای که دانشگاه در اونجا واقع شده و ... .
شما که اینقدر از حق و عدالت میگین،میشه بپرسم چرا بیش از 75% خوابگاهها به خانوما اختصاص داره؟!
خوب شما حتماً میگی چون خوابگاه واسه خانوما واجب تره!
منم میگم قبول!
حالا من میگم از ظرفیت این رشته در فلان دانشگاه 70% مال آقایونه!
شما میپرسی چرا؟
من میگم چون شرایط این رشته طوریه که بیشتر آقایون از پسش برمیان و آینده شغلگی این رشته بیشتر به آقایون مربوط میشه و شرایط تحصیلیش هم طوریه که بیشتر با روحیه ی آقایون سازگاره!
این طور نیست که مثلاً من بگم باید از خوابگاهها به طور مساوی استفاده بشه و 50% خوابگاههارو باید بدن به آقایون!
بعد بیام تو اون شهر یه خونه اجاره کنم،از خوابگاهیم که گرفتم اصلاً استفاده نکنم فقط به این دلیل که بخوام اینجوری به حقم برسم!اون موقع یه خانومی که میتونسته تو این رشته تحصیل کنه،فقط به خاطر کمبود خوابگاه از تحصیل تو این رشته محروم بشه!!
این دقیقاً مثل همون چیزیه که شما میگین!
شما میگین که برین تو یه رشته درس بخونین،صرفاً به دلیل اینکه مدرک بگیرین!در حالی که خودتونم میدونین تو اون رشته آینده ی شغلی برای شما وجود نداره!
این نه تنها به خود شما آسیب میرسونه ،بلکه موجب میشه که در جامعه مشکلاتی از قبیل بیکاری و چند شغلی و بیماری های روحی و ... بوجود بیاد!
معنی عدالت اینه؟!!
شما مطمئنین که حرفای منو مطالعه کردین؟!!