- شروع کننده موضوع
amir h
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- سلطانی
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 90
سلام
همیشه دوست داشتم چند تا چیزی که حتی 1کم شباهت دارنو با هم مقایه کنم یا حتی 1چیزو در زمانای مختلف با خودش مقایسه کنم
اوصلا" به نتایج جالبی میرسم!!! البته در مورد این مساله که الان میخوام بگم زیاد نیازی به مقایسه نبود و 1جوری میشه گفت تابلوئه!!!
دیگه مقدمه چینی و این حرفارو تموم میکنمو میرم سر اصل مطلب!!!
آقا از نظر گفتاری(اینجا میشه نوشتاری) سطح بچه های فوروم قبلنا بهتر بود!!!
یعنی چی؟
یعنی الان هر کی با هر کی هر طوری دلش میخواد حرف میزنه یعنی حد و مرزی وجود نداره
البته اون موقعام حد و مرز نبودااا , ولی جو فوروم طوری بود که کسی به خودش اجازه نمیداد هرطوری صحبت کنه
اگرم بعضی وقتا اتفاق میفتاد مدیرا تذکر میدادن!!!
ولی الان من بعضی وقتا فقط میتونم تاسف بخورم!!!
حالا من این حرفارو میزنم این تفکر پیش نیاد که من خیلی بچه مودبیمو یا مثلا" مثبتم!!!
نه , بچه هایی که با من تو فیسبوک یا یاهو در ارتباطن میدونن که من اصولا" هرچی دلم بخواد میگم!!!
ولی خب اینجا با فیسبوک باید 1فرقی داشته باشه دیگه!!!
نه؟!!!
همیشه دوست داشتم چند تا چیزی که حتی 1کم شباهت دارنو با هم مقایه کنم یا حتی 1چیزو در زمانای مختلف با خودش مقایسه کنم
اوصلا" به نتایج جالبی میرسم!!! البته در مورد این مساله که الان میخوام بگم زیاد نیازی به مقایسه نبود و 1جوری میشه گفت تابلوئه!!!
دیگه مقدمه چینی و این حرفارو تموم میکنمو میرم سر اصل مطلب!!!
آقا از نظر گفتاری(اینجا میشه نوشتاری) سطح بچه های فوروم قبلنا بهتر بود!!!
یعنی چی؟
یعنی الان هر کی با هر کی هر طوری دلش میخواد حرف میزنه یعنی حد و مرزی وجود نداره
البته اون موقعام حد و مرز نبودااا , ولی جو فوروم طوری بود که کسی به خودش اجازه نمیداد هرطوری صحبت کنه
اگرم بعضی وقتا اتفاق میفتاد مدیرا تذکر میدادن!!!
ولی الان من بعضی وقتا فقط میتونم تاسف بخورم!!!
حالا من این حرفارو میزنم این تفکر پیش نیاد که من خیلی بچه مودبیمو یا مثلا" مثبتم!!!
نه , بچه هایی که با من تو فیسبوک یا یاهو در ارتباطن میدونن که من اصولا" هرچی دلم بخواد میگم!!!
ولی خب اینجا با فیسبوک باید 1فرقی داشته باشه دیگه!!!
نه؟!!!