- شروع کننده موضوع
HHH
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- مدرسه
- شهر
- کرج
جو...!
دلیلی برای اکثیرت اشتباه هایی که مرتکب می شویم ???
حتما جوگیر شدی دیگه؟نه؟
پس حتما تجربه کردی یک هفته (دست کم) که از جوگیریت می گذره یادت میفته چه تصمیم های اشتباهی گرفتی
بدتر اینکه گاهی می بینی نمی تونی از تصمیمی که به اشتباه گرفتی منصرف شی
مثلا فکر کن از دست مدیرت عصبانی باشی و در مقابلش عکس العملی نشون بدی (در حال جوگیری و مَن مَن کردنت) که منجر
به اخراجت بشه! تقریبا غیر ممکنه دوباره بتونی با همون مدیر کار کنی
حالا فکر کن اصن بتونی از تصمیمت برگردی به اینش دقت کن که چقدر جلو خیلیا آبروت میره
مثال عرض می کنم
جوی میاد و میزنه به سر شما
شما هم از سر جو زدتون یهو می گید من از همین لان تصمیم گرفتم دیگه اصن سمت کامپیوتر هم نرم
اینقدر این جو و اتمسفرتون خودش جوگیره که کل خانواده و فامیل رو تحت الشعاع قرار می ده و کل فک و فامیل می فهمن
خانم/آقای ایکس قراره دیگه به کامپیوترش دست هم نزنه
...
یک هفته بعد:
به هر دلیلی ضروری و غیر ضروری این عزیزمون دستی به کیس می رسونه....
وامصیبتا :-\
هرچی تیکست بارش می کنن( چون تجربه ی شخصیه الان اشـــــــــــــک از چشمام داره همینجوری می باره )
خب آقا جون! عزیز من! کله ی کدام گونه ی حیوانی رو خوردی که اینچنین بی فکر عمل می کنی؟ (خطاب به همه ی جوگیران عالم)
واقعا به این فکر کردی که اگر در موقعیت های هیجانی (عصبانیت،خوشحالی زیاد،سرخوشی و و و ...) سعی کنی خودت رو کنترل کنی و تصمیم گیریت رو به تعویق بندازی چقدر ممکنه بعدا از کارت خوش حال شی؟
یا اینکه در مقابل چقدر ممکنه به خاطر بعضی تصمیم های بی موقع و بدون فکرت پشیمون شی؟
واقعا فکر کردی؟(اگر فکر کردی لایک بده پیج رو ببند )
خب یه دور دوره می کنیم:
1- موضوع تاپیک جوگیریه! پس جوگیر نشو و فقط درباره ی جوگیری پست بده
2-از تجربه هاتون در فیلد جوگیری استقبال می شه
3-دلیل عجله در تصمیم گیری به خصوص به هنگام جوگیری چیه؟اصن انگار هول می کنی میخوای سریع تر تصمیمتو بگیری
4-چیکار کنیم که از هیجان کاذب(یاد شریف افتادم ) جلوگیری شه یا حداقل بشه کنترلش کرد؟
5- کلا توی جامعه و اطرافیانتون تخمین می زنید چقدر از اشتباهاتشون به خاطر تصمیم گیری غلط در هنگام جوزدگی بوده؟
6-تبعات(املا؟!) عدم کنترل هیجان از کودکی تا بزرگی هی گنده تر می شه
تصور کنید بر روی سرنوشت یک جامعه با جوگیری تمام تصمیم گیری شه
چه بلایی سر اون جامعه میاد؟
7-....
خو من حرفم تموم شد
دلیلی برای اکثیرت اشتباه هایی که مرتکب می شویم ???
حتما جوگیر شدی دیگه؟نه؟
پس حتما تجربه کردی یک هفته (دست کم) که از جوگیریت می گذره یادت میفته چه تصمیم های اشتباهی گرفتی
بدتر اینکه گاهی می بینی نمی تونی از تصمیمی که به اشتباه گرفتی منصرف شی
مثلا فکر کن از دست مدیرت عصبانی باشی و در مقابلش عکس العملی نشون بدی (در حال جوگیری و مَن مَن کردنت) که منجر
به اخراجت بشه! تقریبا غیر ممکنه دوباره بتونی با همون مدیر کار کنی
حالا فکر کن اصن بتونی از تصمیمت برگردی به اینش دقت کن که چقدر جلو خیلیا آبروت میره
مثال عرض می کنم
جوی میاد و میزنه به سر شما
شما هم از سر جو زدتون یهو می گید من از همین لان تصمیم گرفتم دیگه اصن سمت کامپیوتر هم نرم
اینقدر این جو و اتمسفرتون خودش جوگیره که کل خانواده و فامیل رو تحت الشعاع قرار می ده و کل فک و فامیل می فهمن
خانم/آقای ایکس قراره دیگه به کامپیوترش دست هم نزنه
...
یک هفته بعد:
به هر دلیلی ضروری و غیر ضروری این عزیزمون دستی به کیس می رسونه....
وامصیبتا :-\
هرچی تیکست بارش می کنن( چون تجربه ی شخصیه الان اشـــــــــــــک از چشمام داره همینجوری می باره )
خب آقا جون! عزیز من! کله ی کدام گونه ی حیوانی رو خوردی که اینچنین بی فکر عمل می کنی؟ (خطاب به همه ی جوگیران عالم)
واقعا به این فکر کردی که اگر در موقعیت های هیجانی (عصبانیت،خوشحالی زیاد،سرخوشی و و و ...) سعی کنی خودت رو کنترل کنی و تصمیم گیریت رو به تعویق بندازی چقدر ممکنه بعدا از کارت خوش حال شی؟
یا اینکه در مقابل چقدر ممکنه به خاطر بعضی تصمیم های بی موقع و بدون فکرت پشیمون شی؟
واقعا فکر کردی؟(اگر فکر کردی لایک بده پیج رو ببند )
خب یه دور دوره می کنیم:
1- موضوع تاپیک جوگیریه! پس جوگیر نشو و فقط درباره ی جوگیری پست بده
2-از تجربه هاتون در فیلد جوگیری استقبال می شه
3-دلیل عجله در تصمیم گیری به خصوص به هنگام جوگیری چیه؟اصن انگار هول می کنی میخوای سریع تر تصمیمتو بگیری
4-چیکار کنیم که از هیجان کاذب(یاد شریف افتادم ) جلوگیری شه یا حداقل بشه کنترلش کرد؟
5- کلا توی جامعه و اطرافیانتون تخمین می زنید چقدر از اشتباهاتشون به خاطر تصمیم گیری غلط در هنگام جوزدگی بوده؟
6-تبعات(املا؟!) عدم کنترل هیجان از کودکی تا بزرگی هی گنده تر می شه
تصور کنید بر روی سرنوشت یک جامعه با جوگیری تمام تصمیم گیری شه
چه بلایی سر اون جامعه میاد؟
7-....
خو من حرفم تموم شد