یعنی یه آدم چقدر جوگیر؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HHH
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : یعنی یه آدم چقدر جوگیر؟!

جوگيرى بيشتر واسه محيطه كمتر ذاتيه... مثلا ميرى نمايشگاه چون همه دارن خريد ميكنن پولتو نياز دارى ولى توام ميخرى!
يه بار ا رو جوگيرى يه دادى سر يه پسره علامه اي زدم كه بيچاره كپ كرد!!

• لایک
امتیازات: sayna

من ک کلا تو جــــــــــــــــــــــــــــو ام
قشنگترین جو گیریم : bf دوستم ک نامرد از اب دراومد و سر هیچ ابرو دوستمو بردو جلو دوستاش با فیلیپینی چسبوندم ب دیوار ;D ;D ;D ;D ;D
هر دفعه هم یادم میاد سرمو بالا میگیرم میگمد افریـــــــــن مهندس پسر نامرد و باید ..... =D> =D> =D>

من خودم کلـا بیـش از حد جوگیرم !! ;D
معمولا یکی باید مواظبم باشه :-"
البته بعضی وقتا خودم عامل جو گیر شدن ـه دیگرانم :-" :-"
نمونش که :-" ... یه بار با بچه هـا زدیــم به رگ ـه دفاع ـه دیـن ، قرار شد هر کی تو کلاس از اسم های عربی استفاده کنه ، از کلاس پرتش کنیـم بیـرون ;D :-"

یه مسئله ای هست که میگن تعمیم ندید به کل جامعه ی ایران!
اما تو این موضوع جدن باید گفت که جامعه ای هستیم که زود تحت تاثیر جو قرار میگیره...از خودمون تو خانواده گرفته تا تصمیمات اساسی کشور!
به نظرم باید از خودمون و اطرفیان شروع کنیم...چه پیشنهاد هایی دارید که بتونیم این خصوصیت "جوگیری" رو تو خودمون و درمزحله ی بعد اطرافیان کم کنیم؟

بعضی وقتا تحت تاثیر یه اتفاقی یا یه چیزی آدم احساساتی و جوگیر می شه و یه تصمیم بر پایه این احساسات می گیره . حتی فرد دلیل و منطق هم برای این تصمیمش می یاره ولی این دلیل و منطق هم که میاره بر پایه همون احساسات هست و فرد شرایط را کاملا آرمانگرایانه دیده و تصمیم گرفته یه مثال می زنم :

فرض کنید یه نفر سال سومه وسطای سال تحصیلی هم هست ... این فرد یه کتاب در مورد المپیاد می گیره می خونه یکمی خوشش می یاد احساس می کنه خیلی علاقه پیدا کرده و ... می یاد تصمیم می گیره بشینه کل وقتش را بزاره رو المپیاد ... با این که مدت زمان کمی تا المپیاد باقی مونده ولی اون فرد اینطوری استدلال می کنه که : مهم نیست من خوابمو کم می کنم روزی فرضا 16 ساعت می ذارم المپیاد می خونم :-" ( این صرفا یه مثال بود ! )

خوب این که این فرد در نظر گرفته روزی 16 ساعت بذاره برای خوندن المپیاد خیلی آرمانگرایانست ! و فرد بعد از یه مدتی می بینه که نمی تونه 16 ساعت روزی بخونه و وقت کم می یاره و ...

باید سعی کنیم شرایط را با واقع گرایی بررسی کنیم ... در شرایط جوگیر بودن ! چون ما بر اساس احساس تصمیم می گیریم بهترین کار به نظر من مشورت کردن با دیگران و کسایی که در اون زمینه تجربه و ... دارن هست . اگه می بینیم همه میگن این تصمیم اشتباهه و ... یه حرفشون توجه کنیم وبیشتر فکر کنیم . این چیزیه که باید از بچگی درون یک نفر نهادینه بشه ...

این روزا مد شده مردم چپ و راست به همه چیز میگن جوگیری.
یک نفر یه مسئولیتی قبول میکنه.اون جور که باید و شاید به اون مسئولیتش عمل میکنه.به نظر مردم کارش جوگیری میاد.
یکی یه فعالیتی رو به خاطر علاقه ای که داره با جدیت دنبال میکنه.مردم میگن جوگیری.
یک نفر یک کار خیریه میکنه.بهش میگن جوگیری.

جوگیری چیز دیگه ای هست.
درست بفهمیم چیه و درست از این کلمه استفاده کنیم.

به نقل از Dorna :
این روزا مد شده مردم چپ و راست به همه چیز میگن جوگیری.
یک نفر یه مسئولیتی قبول میکنه.اون جور که باید و شاید به اون مسئولیتش عمل میکنه.به نظر مردم کارش جوگیری میاد.
یکی یه فعالیتی رو به خاطر علاقه ای که داره با جدیت دنبال میکنه.مردم میگن جوگیری.
یک نفر یک کار خیریه میکنه.بهش میگن جوگیری.

جوگیری چیز دیگه ای هست.
درست بفهمیم چیه و درست از این کلمه استفاده کنیم.
اما میشه کار خیر رو یه جوری کرد که کسی نفهمه... .(اگه هدف واقعا کار خیر باشه... .)

جو گیری یک امر ذاتی و طبیعیه مخصوصا برای سنین جوانی و نوجوانی .
-به نظرمن بد نیست اگه انسان در جنبه های خوب جوگیر شه مثلا وقتی میبینه همه مثلا صدقه میدن و خیرات میکننن اینم جو گیر شه و ازاین کارا بکنه.
-نوع دیگری از جو گیری هم هست که خیلی به بنده دست میده!میری تو یه مغازه که وا3 لپتابت کیف بخری؛بعد فروشنده به اسم اینکه این کیفه اپل اصله،بهت به قیمت هنگفتی میفروشش و وقتی میری میفهمی که اصا اپل خر کیه از این کیفا میفروشن 3 تا هزاربا کیک و نوشابه مجانی.خب اسم اینو میزاریم حماقت و نفهم بازی.
-یه نو ع دیگشم هست که دیگه بده.اینه که آدم جو خلافکاری و جرم و اینا بگیره.
---درکل جوگیری چیز خوبی نیست ولی چیکار کنیم که ازش خلاص شیم؟؟
به نظرم آدم نباید همیشه بذاره دیگران به جاش فکر کنن.باید خودش تصمیم بگیره.باید اونقدر معتمد به نفس و عاقل باشه که مستقل فکرکنه.
گاهی اوقات جوگیری به دلیل چلب توجه صورت میگیره. که اونم دلیلش کمبوده.به نظر من این نو ع جوگیری دیگه چاره ای نداره!
.

اما گاهی مجبوریم که در همون حال تصمیم هم بگیریم!

من درباره رشته دانشگاهیم شاید یه ذره جو گیر شده باشم....
اما راه برگشت دارم ولی حدود 2 ترم میفتم عقب...

ﭘﺎﺳﺦ : ﯾﻌﻨﯽ ﯾﻪ ﺁﺩﻡ ﭼﻘﺪﺭ ﺟﻮﮔﯿﺮ؟!

از نوع جوگیری خوب قرار گرفتن تو جو مثلا درسو مدرسس
یا مثلا المپیاد که البته برا جو گیری مثبت باید حدقایل شد
ینی مثلا اون قد جو گیر درس نشی که از زندگی بمونی یا اونقد جوگیر المپیاد نشی که از درسات بیفتی مثل پارسال خودم که ریاضیرو افتادم حتی
جو گیرری متعادل خوبه و تفکر منطقی در هنگام جوگیری خیلی مهمه و فکر کردن به اینکه بعد از این چی میشه و مشاوره گرفتنو و واقع بینی

بعضی مواقع واقعا اشتباه به کار برده میشه
بعضیا هم واقعا دیگه خیلی جوگیرن ;D :-"
ولی در کل به نظرم هرکس تا حالا یه بارو دیگه جوگیر شده :-? :-?

به نقل از Regenschirm :
بعضی مواقع واقعا اشتباه به کار برده میشه
بعضیا هم واقعا دیگه خیلی جوگیرن ;D :-"
ولی در کل به نظرم هرکس تا حالا یه بارو دیگه جوگیر شده :-? :-?

یه بار چیه عزیزه دل برادر ملت چل پنجا ساله تو جون بعد تو میگی حداقل یه بار =)) =))
به طور مثال من الان دو سال رفتم تو جوگیری برا یه موضوعی O0 ول کنم نیستم هرچی میخوره تو حالم
در کل غرض از پارازیت این بود که نباست جوگیریمونو انکار کنیم و باست از اون لذت ببریم تا آروم تر بخوریم تو دیوار 8-} 8-}

ینیاااااا!!! آدم به جوگیری من دیدی،ندیدی!استادشم از نوع شدید! ینی شور هرچیری رو حداقل یک هفته و حداکثر 3 ماه در میارم به طرز کاملا فجیع! ;D

به نظرم به ذوق زیاد میشه گفت جوگیر..
اگه بشم یه عالمه تصمیم برای خودم میگیرم..
یه شبه تمام آرزوهام برآورده بشه.. ;D
ولی فردا صب
من:اصلا مگه من تصمیمی گرفته بودم؟ :-/
نهههههه ;D :))

اگه هر ادمي تو هرشرايطي درس و عقلاني رفتار كنه ماهيچ وقت كسي رونميبينيم كه با نهايت تاثر بگه:كاش اينكارونميكردم

کلا ایرانی ها قوم جوگیری هستن !

بعضی جوگیریام واسه جاه طلبیه.مثل فعالیت مجازی رگباری!

Back
بالا