• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یعنی یه آدم چقدر جوگیر؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HHH
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : یعنی یه آدم چقدر جوگیر؟!

به نقل از مـﻫـدیـســ :
تعریف ـتون از جـَو ُ جوگیر رو نگفتین ؛ چون تعریف هر کسی از جوگیر متفاوته ُ بالاخره باید یه چیز مشخص باشه که سرش بحث شه :-؟

هر نوع شرایط هیجانی و عصبانی خیلی خوش حال و هرجایی که ممکنه تصمیمتون تحت تاثیر شرایط جوی تغییر کنه

آهـاو ... :-?
خـب زیـــاد :-"
ساده تـرین مثالش وقتی که مثـــلا خیـلی گرسنه ـته ُ به حجم ِ معده ی خودت نگا نمی کنی ُ میگی یه غذای زیادی رو برات بریزن ؛
بد هنوز نصف ـش تموم نشده احساس میکنی تا خود ِ دهنت غذاست ُ چون دهنی شده غذات هیــچکاری ـم نمیتونی بکنـی :-"
بــــخصـوص اگه تو مهمونی ای جمعی چیزی این اتفاق بیفته #-o :-"

راست میگی واقعا جو و جوگیری خیلی چیز بدی هستش مخصوصا تصمیم هایی که تو جوگیری میگیری ممکنه بعدش خیلی پشیمون بشی از اون کارت X_X

درسته جَو گیری خیلی بده ولی بعضی وقتا تو یه سنی عادی میشه ! ینی میشه اونُ سن در نظر گرفت !
مثلا به نظرم تو دوم - سوم راهنمایی اگه کسی خفن جوگیر شه ، میشه گذاشت پای سنش ! :-"
ینی به نظرم آدم تو این سن تاثیرپذیرتره که بدترش میشه جوگیری ! ;D
یه سری مواردم واقعا نمیدونم جوگیریه یا نه ولی به ضررمه !
مثلا یکی از دوستام پرسپولیسه ما سر این قضایا به طرز خفنی دعوا میکنیم ( جوری که مثلا تا چن روز قهریم ! ;D ) منم کوتا نمیام ! :-"
شایدم تعصب باشه ولی خب جَوم هس دیگه ! :-" ;D

• لایک
امتیازات: N.M

((جوگيرشدن همان چيزي است که در روان‌شناسي اجتماعي به آن نفوذ اجتماعي مي‌گويند و منظور آن است که يک فرد يا گروه تحت‌تاثير شرايط و محيط قرار گيرد. در اين حالت فرد در جوي قرار مي‌گيرد که نمي‌تواند مقاومت کند. واقعيت اين است که هيچ‌کسي نمي‌تواند از نفوذ اجتماعي فرار کند و يا از آن مصون باشد چون به هر حال همه ما در زندگي عادي و روزمره تحت‌تاثير و نفوذ ديگران قرار مي‌گيريم))
ویژگی های شخصی و عوامل اجتماعی می تونه توی میزان جوگیر شدن مؤثر باشه! یه مثال خیلی جالب که دیدم شخصیت اصلی سریال مرد هزار چهره که اسمش مسعود شستچی بود!
تعارف کردن، خرید، رانندگی و ... مثال های بارز دیگه ای از جوگیر شدنه!
به نظرم بهترین راه جلوگیری از اتفاق افتادنش هم اینه که قبل از انجام هر کاری یه ذره بهش فکر کنیم!

از این نگذرید که بعضی جوگیری ها خوبه !!1 مثلن شب قدر آدم ییهو میره تو فضا و کلی دیگه اشک وناله بعد تصمیم میگیره جوی میشه که آدم بشه خوبه !!1 حتا وقتی خودشم میدونه یه هفته بیشتر دووم نمیاره !!! ;) ;) ;)

منn بار جوگیر شدم

معلم ریاضی گفت کی میخاد بیاد پا تخته ؟؟

همه گفتن فرناز برو من هم با اعتماد به نفس کاذب رفتم 8-7 سوال رو به خیال خودم درست حل کردم از ذوق مرگی پریدم بغل معلم ریاضی :-" :-"

اگه دعوا با مدیر و پر رو بازیو میگی که ما همیشه جو گرفتنمون ! هر چی میگم ولم کن دست از سرم بردار بر نمیداره که ! :-w ;D
از این جو ها زیاد مارو گرفته :-"
رفتیم همایش ! ماهم تریپ درس خونمون برداشته ! از امروز درس میخونم ( کاره هر روز مونه ;D ولی کی درس میخونه ؟ ;D ) 1 هفته هم دووم نیوورد ! ;D

یه بار جوگیر شدم برای هفت پشتم بس دیگه! :|
وسط مسابقات فوتبال منطقه بود تیم ما هم که 2 بر یک عقب بود من هم که یه جوی گرفتم که فکر نکنم سوباسا هم انقدر جوگیر شده باشه.
از وسط زمین شوتیدیم به امید اینکه گل بشه!
از شانس که گل نشد بلکه از خط عرضی زمین توپ خارج شد .
بعدش همون لحظه مربیمون منو تعویض کرد و کلی ....................به من گفت. :(( :((

من اول سال بهم میگفتند جوگیر! ;D
بعدش بچه ها اومدند حالم رو گرفتند چند بار منم دیگه ادب شدم!
البته جو های که میگرفتتم خیلی بدجور نبود ولی بعضیا هستند که یه دفعه "دانشگاه بازی" درمیارند.مثلا یهو ورقه رو سفید میدند میاند بیرون به نشانه اعتراض به یه چیزی!
اینا خیلی بده!

• لایک
امتیازات: only0
Back
بالا