• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تبلیغات تلویزیون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع error
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تبلیغات!

حالم از این تبلیغات جدید که به سبک ماهواره است به هم میخوره :-&-بیشترشون مال شرکت سپیده ماهانه-
باز خدا خیرشون بده کرم حلزون رو دیگه پخش نمیکنن...این کفش پیاده روی و دستگاه دراز نشست و ... هم خیلی حال به هم زنه. تنها قسمت خوبش اونجایی که آقاهه میگه من از داشتن شکم گنده بدم میاد... من کلی میخندم :))

پاسخ : تبلیغات!

به نقل از F@teme.N :
حالم از این تبلیغات جدید که به سبک ماهواره است به هم میخوره :-&-بیشترشون مال شرکت سپیده ماهانه-
باز خدا خیرشون بده کرم حلزون رو دیگه پخش نمیکنن...این کفش پیاده روی و دستگاه دراز نشست و ... هم خیلی حال به هم زنه. تنها قسمت خوبش اونجایی که آقاهه میگه من از داشتن شکم گنده بدم میاد... من کلی میخندم :))

تن تاک هم خیلی رو اعصابه کرم حلزون که دیگه دیوانه کننده بود

پاسخ : تبلیغات تلویزیون

همين كه هي ميگه خبري تازه خبري تازه خبري تازه...در راه است...خبري تازه در راه است!خو اين خبرتون چيه كشتين مارو! :-?? :-L

اون تبلیغه که یارو هرجا میره همه دماغشونو میگیرن ...من اول فک کردم تبلیغ اسپریه نگو تبلیغ شامپو بدن صحته :-L مسخره

وای از این تبلیغ لورل هاردی متنفرم.تمام خاطرات خنده دارشونو واسم تلخ کرده ~X(چرا با خاطرات آدم بازی میکنن؟؟؟؟؟

شبکه اصفهان تا چن وقت پیش کلیک کرده بود هی شهربازی فولادشهرو تبلیغ میکرد.الان گیر داده به آموزشگاه زبان صدر ...روانی شدم بخدا از دستشون ..اوووووف ~X( :-L :|

اون تبلیغ ِ امرسان ، همون که دو تا بچّه لب ِ دریان ُ دوس دارم :-" .
اینی که میگه «طبیعت ِ برنج ِ ما ..» ، متنفرم ینی ! این تبلیغای ِ شامپو صحت ُ اینا ک بماند کلا ؛ انگار واسه گروه سنی ِ زیر الف دارن میذارن با اون حرکات ربات گونه ِ مسخره ش. :-"

اون تبلیغی که بچه واسه باباش جک میگه ولی نمیخنده...مال استیل البرزه،خیلی دوسش دارم >:D<
تبلیغ جدید آبمیوه سان استار هم خعلی باحاله...
تبلیغ پنیر پیتزائه هم رو اعصابه! :-w

هیچی کرم حلــــزون نمیشه...حیف شد جمش کردن :)) :-"

Back
بالا