تبلیغات تلویزیون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع error
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تبلیغات تلویزیون

آقا من موندم توی این تبلیغا، دراز نشست رفتن سخت ترین کار ِ دنیاس یا زبان انگلیسی یاد گرفتن؟! انقد مسخره س اغراق هاشون که آدم واقعا" حالت تهوع می گیره...

اون تبلیغ ِ مبین نت هم باحاله که یارو تو تاکسی نشسته و کلی ترافیکه، بعد راننده می گه آقا پیاده بری زودتر می رسی و کارت دیر میشه، بعد اون یارو یه مودم مبین نت در میاره میذاره روی صندلی، بعد راننده هی می خواد ببینه چی گذاشته یارو رو صندلی از توی آینه ی وسط ماشین، انقد کج می کنه آینه رو، آینه از جاش در می آد.

اونی هم که مال ِ شامپو مولتی ویتاـه گلرنگ ِ خیلی لوس ـه ؛ مخصوصا اون دخترـه که یه همچین چیزی میگه « خودش یک راهنمایی ِ بزرگ بود.» :-"

تبلیغ رنگ موی world جدن خیلی ضایس! آخه چه ربطی داره اولش همه چی خیلی رنگ پریدس بعد عاغای خونه میره بیرون مادر خونه و دخترش تو روشویی حموم تو کاسه رنگ مو میریزن بعد ک بابا خونه میاد همه چی رنگش درست میشه .... جدن این تبلیغه؟ اصن تبلیغ رنگ مو تو ایران خدایی خیلی مسخرس! ;D

یــــــــــا مثلن تبلیغ استنیل البرز که دختره برا باباش لبخند می کشه اون چه ربطی به استیل البرز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :o

من امروز میخوام پنیر موزارلای کم چرب دالیارو به شما معرفی کنم. (:| خیلی مضحکه !

این تبلیغه هست ماله برنج اوازه
مدیونین اگه فک کنین از got talent تقلید کردن [-( :|

من با تبلیغ چاکلز خیلی حال میکنم ;D

تبلـع ایلیـا استیـل میـره رو اعـصاب معـصاب ادم :-"

"جـدیدا اینـطوری شده" ~X(

تبلیـغ شـامپـو گـلرنـگو بسـی دوس دارم :x

اخـه بچـه هـاش خـوشمـلن ;D

فقط تبلیف گوشی های جی ال ایکس! خیلیم راحت از جیب در میان!!! =))
+ تبلیغ کرم حلزون! :))

تبلیغ مایع های دسشویی اکتیو 8-^
آقا هه از خاب پا میشه ف چشاشو باز نمیکنه ، بعد همینجوری از پشت سر میفته توی استخر . =P~ =P~

+
این ربه خوشابه ؟ خیلی حرکت زشتیه . آهنگه محمد نوری رو کردن تبلیغشون :|

به نقل از Internal Server Error :
یــــــــــا مثلن تبلیغ استنیل البرز که دختره برا باباش لبخند می کشه اون چه ربطی به استیل البرز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :o
دقيقا همون ربطي كه "امرسان" به "دريا!پس دريا اينه...حالا دريارم ميبينم :)" داره

:))

کوچک ترین نظارتی بر روی تبلیغات ایران نیست و توش هر چی رو تبلیغ میکنن از گرون قیمت ترین یخچال ها و لوازم خانگی و خوراکی گرفته تا هرچی که بگی و ایجاد احساس نیاز کاذب میکنند.

به نقل از .!؟ :
دقيقا همون ربطي كه "امرسان" به "دريا!پس دريا اينه...حالا دريارم ميبينم :)" داره

:))

خاهر من کاملن ربط داره دریا و امرسان جفتشون زیبا و جادارن! =)) ولی دریا نامطمئنه کمی! :))

× بچه ها مامان من روانشناسی خونده و میگه مسخره بودن ی تبلیغ یکی از عواملی که باعث جذب بیننده میشه و علاوه بر اون تاثیر بیشتری داره و بیشتر در حافظه مخاطب می مونه!

به نقل از hosseinsohrabi :
کوچک ترین نظارتی بر روی تبلیغات ایران نیست و توش هر چی رو تبلیغ میکنن از گرون قیمت ترین یخچال ها و لوازم خانگی و خوراکی گرفته تا هرچی که بگی و ایجاد احساس نیاز کاذب میکنند.
خوب تبلیغ هدف اصلیش ایجاد نیازه کاذبه دیگه ربطی به تبلیغاته ایران یا جایه دیگه نداره

اقا این ا.ب.ث رو مخ ماست

میگه دزد بالای دیواره ا.ب.ث

ابجیم جیش داره ا.ب.ث

مامان تو اشپزخونست ا.ب.ث

داداشم تو نته ا.ب.ث

اینجا باحاله ا.ب.ث

تو خوبی ؟ ا.ب.ث

من می خوام بخوابم ا.ب.ث

;D

کلاس چی برم؟ مدرسان شریف !!!
کتاب چی بخونم ؟ مدرسان شریف!!!
کدوم آزمون شرکت کنم ؟ مدرسان شریف!!!
کی؟ مدرسان شریف! چی ؟ مدرسان شریف!!! کجا ؟ مدرسان شریف!!!
تلفن : 29 دوتا شیش B-)

وآخرشم این میشه که تو خنده بازار ... :))

تبلیغ چیتوزه یا کلیپ آرش ؟ :-? 8-|

تبلیغی که به نظر من آبرو بر بود تبلیغ بستنی فروتاره بودکه ازروی بازی فروت نینجا کپی پرداری شده بود

هر شب که میخوابم تو گوشم یکی میگه گاج منتشر کرد.مجموعه کتابهای....یکی در میون تبلیغ میکنه.بعضی وقتا تو شبکه پویا که دو تا تبلیغش پشت سر همه

بدترین تبلیغ اونی بود که از کلیپ j.lo واسه یه بانکی ساخته بودن.

زمانی برای پریل ... 8-^ ( نمیدونم چی بگم دقیقا :-" )

تبلیغات شرکت سپید ماهان هم که هیچی اصلا :-"

ولی خب یه خلاقتی که تو تبلیغ ها بود چند وقت پیش ( 6 ماه پیش بیشتر فکر کنم :-" ) تبلیغ چی توز و چاکلز بود که با هم کل انداخته بودن :-"
چاکلز موتور چی توز رو مسخره کرد ، تو تبلیغ بعدی چی توز در جوابش صحنه قشنگی رو نشون داد ...
این مورد رو واقعا دوست داشتم =P~

Back
بالا