تبلیغات تلویزیون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع error
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تبلیغاتای شاخ...

این تبلیغات اخوان هس؟
اول یه تنیسوری رو نشون می ده که با یه ضربه کاپ قهرمانی رو می گیره...بعد با ماشین آخرین سیستمش می ره تو یه خونه ی خارجکی،بد غذا درس می کنه،هود روشن می کنه،کیک می پزه...
بعدم یه خانومه ای می گه اخــــوان... :|

خب منظور؟؟؟ :-w

اقا این مارکو خیلی باحاله :))یارو جهانگرد 3 ساعت رفته برگشته کشورش شامپو پرژک رو اورده یا ورژن قبلی شامپو پرژک یارو میرفت ترکیه :>
+این کرم حلزون هم عال بود حیف ک دیگه تقلش در اومد :-"

نمیدونم تبلیغ محسوب میشه یا نه.
این دختره هس که میاد به باباش جک میگه که : آفای دکتر ، آب هویج دارین ؟ (لحن خودش ;;))
بعد باباش تقزیبا به این حالت در میاد : :|
دختره تو خواب برا باباش لبخنـد میکشه ...
عـآلیــــه ! /m\
هر دفعه میزاره تا تـه میخ ـشم !

+این تبلیغ ـای زیرنویس ـم که تازگی ـا همه شبکه ـا میزارن ـو همش مال اصفــــ ـه خیلی رو اعصابن :-L مجلسـی ، سـُرور !

نمیشه
معلومه که نمیشه
نه آقا نمیشه
.
.
.
.
پالاز موکت :-?
والا به خدا ما اخرشم نفهمیدم چی چی نمیشه، هر موکتی، پالاز موکت نمیشه
همینطور الکی نمیشه،... آقا یکی بیاد شفاف سازی کنه :-/ :|
خداییش اینم شد تبلیغ اخــــــــه؟ :|

تبلیغ شارژ همراه اول همون که پسره با پیرهن چارخونه ی قرمزه با یه یارو عینکیه :-& ازش متنــــــــــــــــــــــــــــــفرم خیلی رو مخه :-L

تبلیغ همراه اوله که طرف بازی فوتبال نگا میکنه به دوستش می گه اینو بفرس بعد اخرش اونم می گه می خوای یه بار دیگه روشای شارژ رو بهت بگم خیلی رو مخمه :-L

ولی از اون بد تر تبلیغ پنیر موزارلای کم چرب دالیاست که هی اهنگ می زنه یعنی چی :-/ بابا یکم شفاف سازی کنید ;D

کرم حلزونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن خیلی رو اعصابه آرامش خانواده ما رو از بین برده داداشم وقتی میبینه میخوا تلوزیونو بزنه داغون کنه X-(

واااای !!
یه تبلیغِ رنگ مو هس!
بعد این خانومه یه شال مشکی سرش کرده بعد تیوپ رنگ مو رو بر میداره خیلی خوشحال و اینا
بعد میره صحنه بعدی همسرِ گرام میاد خانوم یه شالِ قهوه ای سرش کرده و همه جا گل و بلبل و...
آخه :| :| :|
وقتی نمیتونن موها رو نشون بدن کی مجبورشون کرده تبلیغ ِ رنگِ مو دُرُس کنن؟! :-w

تبليغ شريسا هست تو راديو يارو ميگه اگه آبرو ميخواي شريسا بخر اخه خواهر من برادر من اين چ تبليغيه چ ربطي داره اخه X-(

پاسخ : تبلیغات!

به نقل از دخــتر خــورشیــد :
تبلیغ شارژ همراه اول همون که پسره با پیرهن چارخونه ی قرمزه با یه یارو عینکیه :-& ازش متنــــــــــــــــــــــــــــــفرم خیلی رو مخه :-L
اونکه میگه میتونی اینترنتی بخری؟

اونکه یلی باحاله..

مخصوصا اونجاش که میگه "ولی من نمیرم"
اونیکی میگه اِاِاِاِاِاِاِاِ....

حالم از این تبلیغات جدید که به سبک ماهواره است به هم میخوره :-&-بیشترشون مال شرکت سپیده ماهانه-
باز خدا خیرشون بده کرم حلزون رو دیگه پخش نمیکنن...این کفش پیاده روی و دستگاه دراز نشست و ... هم خیلی حال به هم زنه. تنها قسمت خوبش اونجایی که آقاهه میگه من از داشتن شکم گنده بدم میاد... من کلی میخندم :))

به نقل از F@teme.N :
حالم از این تبلیغات جدید که به سبک ماهواره است به هم میخوره :-&-بیشترشون مال شرکت سپیده ماهانه-
باز خدا خیرشون بده کرم حلزون رو دیگه پخش نمیکنن...این کفش پیاده روی و دستگاه دراز نشست و ... هم خیلی حال به هم زنه. تنها قسمت خوبش اونجایی که آقاهه میگه من از داشتن شکم گنده بدم میاد... من کلی میخندم :))

تن تاک هم خیلی رو اعصابه کرم حلزون که دیگه دیوانه کننده بود

پاسخ : تبلیغات تلویزیون

همين كه هي ميگه خبري تازه خبري تازه خبري تازه...در راه است...خبري تازه در راه است!خو اين خبرتون چيه كشتين مارو! :-?? :-L

اون تبلیغه که یارو هرجا میره همه دماغشونو میگیرن ...من اول فک کردم تبلیغ اسپریه نگو تبلیغ شامپو بدن صحته :-L مسخره

وای از این تبلیغ لورل هاردی متنفرم.تمام خاطرات خنده دارشونو واسم تلخ کرده ~X(چرا با خاطرات آدم بازی میکنن؟؟؟؟؟

شبکه اصفهان تا چن وقت پیش کلیک کرده بود هی شهربازی فولادشهرو تبلیغ میکرد.الان گیر داده به آموزشگاه زبان صدر ...روانی شدم بخدا از دستشون ..اوووووف ~X( :-L :|

اون تبلیغ ِ امرسان ، همون که دو تا بچّه لب ِ دریان ُ دوس دارم :-" .
اینی که میگه «طبیعت ِ برنج ِ ما ..» ، متنفرم ینی ! این تبلیغای ِ شامپو صحت ُ اینا ک بماند کلا ؛ انگار واسه گروه سنی ِ زیر الف دارن میذارن با اون حرکات ربات گونه ِ مسخره ش. :-"

اون تبلیغی که بچه واسه باباش جک میگه ولی نمیخنده...مال استیل البرزه،خیلی دوسش دارم >:D<
تبلیغ جدید آبمیوه سان استار هم خعلی باحاله...
تبلیغ پنیر پیتزائه هم رو اعصابه! :-w

هیچی کرم حلــــزون نمیشه...حیف شد جمش کردن :)) :-"

Back
بالا