تبلیغات تلویزیون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع error
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تبلیغات تلویزیون

یه دونه بود مال فامیلا بود فکر کنم که مرده از هواپیما میپرید پایین...؟ اون بد نبود.
میدونین، تبلیغاتی خوبه مه تو ذهن مردم بمونه. حالا به هر نحوی که میخواد باشه.
اما واقعا 99% تبلیغات تلوزیون مال بانکه... :-w

تبلیغ باید خلاقیت داشته باشه !
مثلا تبلیغای تی وی ِ ایران :
پـد در حال ِ روزنامه خوندن !
بچه 4 ساله : پـــدر پــدر ! دیگه لازم نیست برای پرداخت قبوض به بانک مراجعه کــنیم ، کافیه این کار ُ از طریق تلفن و سیستم غیر حضوری ِ بانک فلان انجام بدیـم !
پـدر ( با حالتی که انگار تا حالا اسم ِ سیستــم غیر حضوریم نشنیده ؛ روزنامشو میاره پایین ) : جــدی ؟؟ امــا چه جوری ؟؟
بچه 4 ساله : کافیــه تو بانک ِ فُلان حساب ِ فـلان باز کــنید ..
( مامانه از آشپزخونه میاد بیرون با سینیِ چایی که دستشه ؛ بعد خوشحال و خــندون چایی میخورن انگار تمام مشکلات ِ زندگیشون حل شده )

بابا خب اینکه نشد تبلیغ ! تبلیغ باید بتونه تو کوچیک ترین زمان ؛ بهترین پیام ُ به مخاطب بده ! یه جوری که توجـه ِ مخاطب جلب شـه ... !

یادمه یه مصاحبه ی نوشتاری با یکی از بزرگان تبلیغات تو دنیا بود ، تو نت ، گفته بود :
تبلیغات باید طوری باشه که شنونده یا بیننده دفعه ی اول تو ذهنش بمونه ، یا چیزی که تبلیغ میشه یا خود تبلیغ
روش درستشم میگفت :
اول باید ذهن شنونده یا بیننده رو آماده کرد ، فضای ذهنی رو درش ایجاد کرد ، بعد 1 بار حرف اصلی تبلیغ رو زد ، طوری که تو ذهنش بمونه و ...
ایران همون اول ، که شروع میشه ، بانک .... ، یا لباسای آبی نارنجی همراه اول تابلوئه که در مورد چیه ، واسه همین هیچوقت من هیچی از اینارو تو ذهنم نموند (کند ذهن نیستم :دی)
اما همین ، ویتامین سی ! لامصب ، 1 دفعه دیدم ، رفت تو مخم تا همین الان ، تازه هنوز که هنوز ، فارسی 1 و پی ام سی رو به عشق ویتامین سی میگیرم :دی

تبلیغات ایران ته مزخرفه!

مثلا 1 دقیقه تبلیغست آخرشم همشون یه چیزه! :-w ولی تبلیغ نایک آدیداس و... رو نگاه می کنی کلا 20 ثانیست خیلی هم جذابه!

از نظر زمانی هم که دیگه ایران رکورد زده! داشتم تلویزیون ایران رو میدیدم دیدم اون پایین زده پیام بازرگانی 10 دقیقه! :o

بعد منم نامردی نکردم زدم یه کانال دیگه! ;D

زمانو که دیگه نگو.... تا میبینن یه فیلم یکم حساس میشه هی تبلیغ میدن وسطش... وسط 5 کیلومتر تا بهشت که دیگه نگو 7/5 دقیقه تبلیغات میده...
ولی حال کردم که سر مختارنامه تبلیغ نشون نمیداد.... >)

همه تبلیغات تلوزیون ما شده مال بانک و سیم کارت ( همراه اول یا ایرانسل )
ولی من تبلیغات های پوشک رو مخصوصا مای بی بی رو از همه بیشتر دوست دارم خلاقیتش هم از همه بیشتره اون کنفرانسه و اون شعری که نی نی ها می خوندن هم خیلی قشنگ بود تا یه مدت می خوندیمش ( ما نی نی های کوچولو راحتیم حالا توی این پوشک ...) فکرکنم این جوری بود :-? ;)

اين تبليغه هس پسر بچهه ميگه خانم اجازه لنج طلا.معلمه ميگه مجيد جان لنج طلا نه گنج طلا رو خيلي دوست دارم.پسر بچهه خيلي بامزس.

یه تبلیغ بود واسه لنت ترمز که هواپیما وسط اتوبان فرود می اومد اون خیلی جالبه ولی خب کپی شده بود.

اه اه اه این تبلیغ بانک انصار حالمو بهم میزنه. "بچه با ل چه کلمه هایی میشه ساخت ؟ " ..... " اجازه خانوم لنج طلا :-&" ....

هیچ خلاقیتی نداره. گند زدن رفته با این تبلیغات.

یه تبلیغاتی هم بود که فکر کنم حال همه بهم خورد. یه چرخ خرید فروشگاه بود که یه بچه توش بود. بعد این چرخ طی اتفاقاتی از فروشگاه اومد بیرون و داشت از سراشیبی میفتاد تو پرتگاه. پدر بچه به سرعت دنبال چرخ دوید و به سختی لب پرتگاه نگه داشت چرخو. بعد به جای این که بچه رو بیرون بیاره آب لیموی لجن رو از سبد آورد بیرون و خوش حال شد که نشکسته.دوست ندارم بگم ولی ارزش اون آب لیمو برام از ادرار هم کمتره.

یه چیزی بود(دقیقا نمیدونم تبلیغ بود یا نه) اول و اخر تبلیغا پخش میکرد یه چیزی شبیه مورچه خوار بودا(الان همه فهمیدید ;D)
یه قسمتش این بود میرفت زیر درخت یه دکمه میزد سایه می اومد. اون چی بود دقیقا؟ تبلیغ بود؟ نبود؟ چی بود؟

بچه ها نظرتون راجب این تبلیغا که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میزاره چیه؟؟؟
اصلا به درد میخوره؟؟
یا اونا که عین فیلمه؟

یه سری تبلیغا که واقعا افتضاحه
اینکه اهنگ فرار از زندانو برداشته ماله همراه اوله
اصلا هیچی نداره

هیچ وقت تو زندگیم به اندازه موقعی که یه مسابقه ای میخواد شروع بشه بعد یه پیام بازرگانی ایرانول یا همراه آخر پخش میشه توهین نشده بود. شعور مخاطبا رو زیر سوال بردن میدونن همه مجبورن نگشون کنن.+ تبلیغات اویلا و فامیلا حرف نداره بخصوص اون فاملا که از یه هوپیما میپرن.

به نقل از mohammadjb :
هیچ وقت تو زندگیم به اندازه موقعی که یه مسابقه ای میخواد شروع بشه بعد یه پیام بازرگانی ایرانول یا همراه آخر پخش میشه توهین نشده بود. شعور مخاطبا رو زیر سوال بردن میدونن همه مجبورن نگشون کنن.+ تبلیغات اویلا و فامیلا حرف نداره بخصوص اون فاملا که از یه هوپیما میپرن.
اصلا تو هر کشوری لحظات قبل شروع مسابقات ورزشی جذابرین صحنهاست.حالا مسخره بازی اون رو که نشون نمیدن به درک همیشه 2-3دقیقه ازبازی هم پخش نمیشه که نهایت توهین به بیننده هاست.فیلما که معرکس معلوم نیس وسط فیلم پیام بازرگانی میذارن یا وسط پیاما فیلم میذارن.من که نمیدونم اما کسی میدونه تو بقیه کشورا هم وسط فیلما پیام بازرگانی میذارن؟ ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(

• لایک
امتیازات: error

به نقل از میعاد :
من که نمیدونم اما کسی میدونه تو بقیه کشورا هم وسط فیلما پیام بازرگانی میذارن؟ ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(
نمیشه که نذارن
به هر حال وقتی یه پیام رو بین یه فیلم میذارن به فیلم هم یه پولی میدن

یه مشکل اینه که سریال های ایرانی 30_45 دقیقه است و 5_10 دقیقه پیام واقعا براش زیاده
اگر یه سریال اگر حداقل یک ساعت باشه حداکثر 5 دقیقه پیام نیازه
اونم برای استراحت بینش مثلا دست شویی رفتن :-"

در مورد تبلیغ های وزارت ارشاد اینجا حرف بزنین.
+ چیزی که وجود داره اینه که تبلیغات های الان باز بهتر از قبل‌ن. ینی حداقل یه نقدی بهشون وارده! قدیم که صرفا آدم :| می‌شد والا!

یه جوری میگید نظرتون راجع به تبلیغات تلویزیون چیه انگار چند مدل تبلیغ داره؟؟؟؟
90% که تبلیغ بانکه.5% تبلیغ شامپو و صابون و اینا...
5% دیگه هم ایرانسل و همراه اول.
بعدم میری تبلیغ adidas رو میبینی که واسه یه تبلیغ یه لشکر از بازیکن های معروف آوردن.مسی هم که تو همشون هست ;D
خطم کلام:تبلیغامون مزخرفه :))

اون تبلیغاته بود که مال بانک تجارت بود فک کنم

یعنی کپی موزیک ویدئو پاپی جنیفر لوپز بود ... شده بود مضحکه ی عام و خاص ... حالا خوبه به جای پاپی ، ان د فلور :-" رو کپی نکرده بودن ;D

...................

من بچه که بودم اون تبلیغاته بود مال شامپو ستاره ای گلرنگ بود رو خیلی دوس داشتم

به نقل از NΞg@гeh :
من بچه که بودم اون تبلیغاته بود مال شامپو ستاره ای گلرنگ بود رو خیلی دوس داشتم
آره خیلی خوب بود! خیلیه که از بین تبلیغاتای ما، باشه تبلیغی که مردم دوسش داشته باشنُ رسما"بشینن پاش!"
در مورد تبلیغات گلرنگ این اتفاق افتاد.
خوبیش اینه که چون تبلیغاتا به شدت کلیشه این، یه ذره خلاقیت و نوآوری کلی یه تبلیغات رو بُلد میکنهُ به نفع اون سازمان میشه.

یکی از بهترین تبلیغ هایی که تا حالا دیده ام، تبلیغ ِ سه چهار سال پیش ِ بانک ِ ملت بود. همونی که سیاه سفید بود، بعد مردم ُ نشون می داد که همه بهت زده شده بودن و یه شعر ِ قشنگی هم داشت. ایده ی تبلیغ فوق العاده بود و اجراش هم بهتر از ایده اش. یعنی قشنگ سی ثانیه مخاطب رو میخکوب می کرد و به فکر وا می داشت که اینا چی شده که انقد بهت زده و متعجب ان. خیلی تبلیغ ِ شاخی بود. هر وقت که صداش رو از تلویزیون می شنیدم، سریع می پریدم نگاش می کردم.

این تبلیغ ِ جدید هم که مال ِ رایتل ه هم خوبه. اونیش که پسره موبایلشو از بانجی جامپینگ می ندازه پایین، بعد دوستاش فکر می کنن خودش پریده! اون هم ایده ش خیلی خوبه.

این تبلیغی هم که واسه کارشناسی ِ ارشده و شعارش اینه " آینده ی خود را ملاقات کنید" هم خیلی خوبه. یعنی همون شعارش، کلی می ارزه.

تبلیغات!

+
سلام...ماشالا انقد این روزا تبلیغای تلویزیون زیاد شده،تو تایم تبلیغات وسط فیلم آدم می تونه کارای عقب موندشم انجام بده :-"...
می خواستم بیاین اینجا تبلیغای باحال یا مزخرف رو که نظرتون جلب کرده(حالا یا حالتونو به هم زده،یاخوشتون اومده)رو بنویسین...

+
تبلیغ توی خرید کردن شما تاثیریم داره؟ :-"

Back
بالا