جیم زدن

تا حالا از مدرسه فرار كردين؟

• خيلي زياد

رای‌ها: 56 42.4%
  • اصلا

رای‌ها: 34 25.8%
  • بش فكر كردم

رای‌ها: 36 27.3%
  • حتما بش فكر ميكنم

رای‌ها: 6 4.5%

• رای‌دهندگان
    132

parimah

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ن2
شهر
کرمان
رشته دانشگاه
معماری
پاسخ : جیم زدن

مدرسه بدون جیم شدن مزه نداره دوبار چنان کلاس جغرافیمونو پیچوندیم که کادر دفتری و معلممون هم کف کرده بود
زنگ اخر بود ما هم حوصله جغرافی رو نداشتیم رفتیم سوار سرویسامون شدیم رفتیم خونه حالا تمام کادر دفتری و غیر دفتری اومده بودن داد میزدن دوم ریاضی کجاست ولی کسی خبر نداشت تو خونه بودن پای نت در حال چت(کلا معلم جغرافیمون رو اعصاب بود تحملش صبر ایوب میخاس)
بعد انضباطمون رو گفتن میکنن 18 ما هم گفتیم فدا سرمون دو نمره به جای 8 ساعت عشق وحال اما بعدش گفتن بیاین تو مراسم زیارت عاشورا چایی بدین ما هم اول اومدیم بگیم نه اما بعدش گفتیم باشه که هم کلاس زنگ اولمون بپره هم صواب معنوی برده باشیم

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

من خدای جیم زدن هستم ابته ترم دوم، چون ترم دوم واقعا سرم شلوغه به خصوص برای مسابقات رباتیک.
یادمه یه بار ساعت 11 جلسه داشتیم با مسئول یک مجتمع آموزشی که میخواست تابستون بریم واسشون رباتیک تدریس کنیم. اتفاقا همون روز زنگ سوم که میشد ساعت 11 امتحان شیمی داشتیم از نصف کتاب! و بعدش هم ساعت 1 کلاس المپیاد داشتم
ساعت 11 جیم زدم و ساعت 12:45 برگشتم. معلممون به بچه ها گفته بود که بهم بگن:فک کردی خیلی زرنگی کلاس منو جیم میزنی که امتحان ندی؟!حالا که اینطوره هفته دیگه باید کل کتابو امتحان بدی!
و من هفته بعد مثه یه مرد رفتم از کل کتاب امتحان دادم و نمره ام هم 19.5 شد :D

kerpoocoder

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی غیر چینی
شهر
کرمون
مدال المپیاد
یه کم
دانشگاه
شهید باهنر کرمان
رشته دانشگاه
CS & Math

یه بار یکی از بچه ها داشت کنفرانس می داد معلممون هم حاضر غایبی کرده بود و داشت کنفرانس گوش می کرد که من از پنجره پریدم بیرون همه زدن زیر خنده معلم برگشت که من سریع نشستم زیر پنجره و معلم نفهمید.

ادعایی نباشه ولی خیلی حرفه ای بود خودم حال کردم.
همه بچه ها بعدش <D=

Programmer

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

سوم راهنمایی که بودم فکر می کنم آخرای سال بود معلم ریاضیمون کلاس فوق برنامه گذاشته بود 12 تا 2 و می خواست امتحان هم بگیره ما هم که هیچی نخونده بودیم پا شدیم رفتیم قایم شدیم (مدرسمون یک جای بسیار مناسب برای قایم شدن داره با ظرفیت بالا) معلم بیچارمون پاشده بود اومده بود مدرسه و دید که هیچکی تو کلاس نیست بجز یک نفر که از بس خر خون بود میخواست امتحان بده بیچاره برگشت و ما هم از مخفی گاه بیرون اومدیم و رفتیم خونمون :))
کلا این معلممون رو زیاد اذیت می کردیم پارسال هر روز زنگ ریاضی میرفتیم فوتبال بازی می کردیم و معلممون هم هر روز با صحنه خالی بودن کلاس مواجه می شد و ناظممون هم هر روز با عصبانیت میومد دنبالمون :D
اگه یک معلم دیگه بود مطمئنا مستمر همه رو صفر میداد

• لایک
امتیازات: hel@$

violet sampadi

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اصفهان
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
دارم شیمی میخونم...

من الان از کلاسم جیم زدم دارم اینجا وبگردی میکنم. به عنوان تحقیق!!! ;))

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

کلا امروز رو از مدرسه جیم زدیم /m\

mm.ss

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان
شهر
ساري

ديروز مدرسمون از ساعت ١١ تا ٢ جشن داش منم حال نداشتم بمونم با گوشيم زنگ زدم به مامانم گفتم بيا دنبالم بعدم منو دوسم بدون اينكه به كسي بگيم كيفمونو گرفتيم رفتيم از مدرسه بيرون..! :-?? :-?? اينقد خر تو خر بود هيچكي نفهميد.!! :-"
ولي خيلي چسبيد. :))

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

هفته پیش نرفتیم سره زنگ جغرافی رفتیم ورزش
یه ربع اخر معاونمون فهمید فرستادمون سره کلاس
یه ربع هم سره کلاس حرف زدیم زنگ خورد رفتیم خونه

samira16

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبد کاووس
مدال المپیاد
ندارم :-&quot;
دانشگاه
دانشگاه گلستان-گرگان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

بعد از این که امتحان ترم تاریخ رو دادیم زنگ دوم دبیر نیومده بودن 3تا از همکلاسیام گفتن بریم یه کم بیرون بگردیم دوباره برگردیم!! من که اولین بارم بود یه کم میترسیدم ولی باهاشون رفتم!! :-" وسط راه دیدیم هچکدوم ساعت همراهمون نیس!!! =)) منم گوشیم باتریش خالی شده بود خاموشیده بود :D از یه دختره که پیش بود ساعت پرسیدیم دیدیم داره دیر میشه با همون برگشتیم!!! جولو در مدرسه مدیرمونو دیدیم داشت میرفت بیرون گفتیم الان یقه مونو میگیره!! ولی هییییچی نگفت!!! ما هم رفتیم داخل!! خیییلی چسبید!! =)) دفعه ی بعد بازم میرم!!! B-)

S...4Rmahtab

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

یک بار خیر سرم اومدم زنگ زبان جیم بزنم،خیلی حرفه ای با دوستم رفتم بیرون اما عین احمقا اینقد عذاب وجدان گرفتم که آخر کلاس رفتم به معلممون گفتم :D
معلممون هم خیلی ریلکس برگشت گفت:مشکلی نداره
اما مشکلش رو وقتی فهمیدم که از مستمرم کم کرد :-w

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

یادش بخیر راهنمایی بودیم هر روز ساعت 7 تا 3.5 کلاس رسمی مدرسه بود بعدشم هر روز کلاس المپیادو کوفتو دردو ... ~X(
ماهم که خسته... (:|
یه روز در میون جیم میزدیم B-)
چون کلاس شلوغ بود به بچه ها میسپردیم موقع حضور غیاب به جای ما....
وقتاییم که به بچه ها نمیسپردیم فرداش که گذارمون به دفتر میافتاد میگفتن چرا کلاس نیومدین؟؟؟ :-?
میگفتیم: کلاس؟؟؟مگه کلاس داشتیم؟؟؟!! :-/ ا راس میگینا کلاس داشتیم!!! =))

امسالم وقتایی که حوصله نداشتیم بریم سر کلاس میرفتیم تو نمازخونه ای جایی بد آخر زنگ دفتر حضور غیابو از دفتر میگرفتیم وقتی به کلاس خودمون میرسیدیم به یکی دیگه میدادیم ببره بعد که میومد بیرون اسممونو خط میزدیم!!!! :))

mehrnoosh kamali

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
مدال المپیاد
--------------

من که کلا استعداد خاصی تو جیم زدن ندارم! :-"
ولی این رو می دونم بعضی از بچه ها!الکی خودشون رو لوس می کنن می رن اتاق بهداشت و بهداشت هم وقتی می فهمه سر کارش گذاشتن یه برگه در می اره که 5 دقیقه تاخیر می توند داشته باشد.
بعد بچه ها هم به صورت دستی 5 دقیقه رو به 65 یا 55 به صورت عشقی در می ارن!

الناز س

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
96

منو چند تا از دوستام یه جیم دائمی داشتیم ینی هر وقت که دلمون میکشید میگفتیم خانوم به معلممون بگید ما تو نماز خونه کار داریم
ینی هر وقت که از یه کلاسی بدمون میومد به معلم پرورشی به یه بهانه میگفتیم ما باید بریم تو نمازخونه اونم که از خدا خواسته از معلممون اجازمونو می گرفت :D

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
قبولی در مرحله دوم المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه
ریاضی :x

آخ جیم فقط امتحان حال میده
یه بار با بچه ها ی امتحان ادبیات داشتیم هیچی بلد نبودیم
دیدیمفضای مدرسه خیلی ول بلند شدیم رفتیم بیرون
جاتون دگر حالی داد
رفتیم پلستشن بازی کردیم 1 ساعت و نیم
بعدشم برگشتیم مدرسه :))

kerpoocoder

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی غیر چینی
شهر
کرمون
مدال المپیاد
یه کم
دانشگاه
شهید باهنر کرمان
رشته دانشگاه
CS &amp; Math

تو راهنمایی یه معلم هنر داشتیم که هر وقت می خواستیم از سر کلاسش می اومدیم بیرون اونم نمیفهمید...
منم که اول کلاس سر کلاس بودم --> بعدش نبودم --> و اخر کلاس بودم.
تازه از اون بدتر اثر هنری که اول سال خلق کرده بودم رو هر جلسه نشونش می دادم و اون هم به من بیست می دادم. :))

Мох

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
فیزیک

من امسال روزی رو سپری نکردم مگر اینکه از سر دوتا کلاس جیم زده باشم و اینقد
برام عادی شده که هیچ کدومشو یادم نمیاد به جز یه دونه که دوست عزیز پدربزرگ اشاره کردند و یه دونه دیگه که
برمیگرده به 20 اسفند معلم ادبیات وارد کلاس شد و عده ای از بچه ها نبودن ولی زیاد بودیم و میخواست شروع به درس
دادن کنه که من و دو سه تا از بچه ها از پنجره در یک چشم بهم زدن پریدیم بیرون :D

ehsan96

کاربر فعال

یه سری زنگ فیزیک بود حوصلم به معلمه نمی رسید زنگ زدم یه بچه ها بیاد منا از کلاس بیرون بکشه اونم اومد و گفت که معاونمون کارمون داره ماهم که رفتیم بیرون و دیگه سر کلا پیدا مون نشد بعد رفتیم با بچه ها اون کلاس والیبال بازی کردیم
زنگ تفریح که شد نتونسستم حودما استطار کنم معلمه دیدم بعد یه نگاه غضب آلود کرد منم با کمال احترام یابو آب دادم.............

reni

کاربر نیمه‌فعال

جیم زن یعنی ساعت اولسر کلاس نباشی
ساعت دوم معاون ببینتت بگه ساعت اول چرا مدرسه نبودی؟
بگی ساعت اول؟ مدرسه بودم...راستش ساعت اول تاریخ داشتیم دیدم اگه برم نمازخونه بخوابم مفید تره؟!!!!! :-"

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

یه بار با محزون :-& :-& :-&(هندسه) دو زنگ پشت سر هم کلاس داشتیم...به طور شگفت انگیزی من زنگ اولو جیم ردم نرفتم سرکلاس...زنگ تفریح رفتم پیش بچه ها فتن محزون اصن نفهمیده تو نبودی! :> #S-: :-\منم از خدا خواسته زنگ بعدش رفتم سر کلاس کلیم به ریش محزون خندیدیم :D

امسال کلن من از روزی 4 زنگ 1زنگشو میرفتم...
به بهونه نمایشگاه آفتاب میجیمیدم میرفتم پژوهش...بعد تازه خوب بود مبینی داد میکشید سرم مینداختم بیرون ولی بازم از رو نمیرفتم

+محدثه:دو پست تو یک صفحه ترکیب شد

بالا