آسيب شناسي "تجاوز"

شما علت اصلي شيوع ناهنجاري تجاوز در ايران را كدام ميدانيد؟

• رای‌دهندگان
    213

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
پاسخ : آسيب شناسي "تجاوز"

به نقل از M A S U M E :
بنده هم نگفتم که...
اما آخه اینم شد دلیل؟؟؟؟؟
اتفاقا این که خوبه... :D
اما به نظر من اینایی که میگید تو دانشگاه دیگه حله..هر کی بخواد راحت با ان نفر رفیقه..فکر نمیکنم زیاد دور باشن از هم
نگرفتم...واضحتر بگو...
همچنان معتقدم راه حل در میان"عشق و دوستی سالم و انسانیت"نهفته است...

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

این که خیلی با هم باشن از اول فقط باعث عدم رقبت به هم میشه که خودش مشکل آفرینه در ادامه ی زندگی چون جنس مخالف رو در دسترس میبینه
باید جذابیت ها حفظ بشه..
دوستی سالم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جان من چند تا دوستی سالم دیدی تا حال؟ جند درصد؟؟ راهش دوستی و عشق و اینا نیست! اگه مشکلات اقتصادی جوونا حل شه همه ی مشکلاتشون یکی یکی حل میشه..جوون تا یه سنی میتونه مجرد باشه..پسری که میدونه تا 30 سالگی داره درس میخونه و شرایط ازدواج نداره کلا ذوقش کور میشه و در میان راه به دنبال این اکتشافه..اما اگه بدونه که همون اول جوونیش یه زندگی خوب داره هیچ وقت سر خورده نمیشه..هیچ وقت دنبال این کارا نمیره..

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از M A S U M E :
این که خیلی با هم باشن از اول فقط باعث عدم رقبت به هم میشه که خودش مشکل آفرینه در ادامه ی زندگی چون جنس مخالف رو در دسترس میبینه
باید جذابیت ها حفظ بشه..
دوستی سالم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جان من چند تا دوستی سالم دیدی تا حال؟ جند درصد؟؟ راهش دوستی و عشق و اینا نیست! اگه مشکلات اقتصادی جوونا حل شه همه ی مشکلاتشون یکی یکی حل میشه..جوون تا یه سنی میتونه مجرد باشه..پسری که میدونه تا 30 سالگی داره درس میخونه و شرایط ازدواج نداره کلا ذوقش کور میشه و در میان راه به دنبال این اکتشافه..اما اگه بدونه که همون اول جوونیش یه زندگی خوب داره هیچ وقت سر خورده نمیشه..هیچ وقت دنبال این کارا نمیره..

مشکل اقتصادی؟ داری شوخی میکنی!؟! من شخصا خیلی از کسایی رو میشناسم که به خاطر نداشتن مشکل مالی و توپ بودن وضعشون! به جاهایی دیگه رسیدن! میگی دوستی سالم! آره من خیلی از پسرا رو دیدم که و با راحتی با یه دختر دوست میشن بدون اینکه حتی کوچکترین هدفی داشته باشه و فقط و فقط یه دوستی با هم بودن! ولی دوست بودن!

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از no one :
مشکل اقتصادی؟ داری شوخی میکنی!؟! من شخصا خیلی از کسایی رو میشناسم که به خاطر نداشتن مشکل مالی و توپ بودن وضعشون! به جاهایی دیگه رسیدن! میگی دوستی سالم! آره من خیلی از پسرا رو دیدم که و با راحتی با یه دختر دوست میشن بدون اینکه حتی کوچکترین هدفی داشته باشه و فقط و فقط یه دوستی با هم بودن! ولی دوست بودن!
هنوز مونده تا آمار درستی دستتون بیاد! 5 سال دیگه نظرتون احتمالا نظرتون تغییر میکنه..این تیپ دوستی مال دبیرستانه..بعدش..
منظورم مشکل مالی یه نفر نیست! کل جامعه منظورمه به طوری که همه وضعشون خوب باشه و این باعث میشه عرف شه ازدواج..همین آدمی که میگید هم اون موقع جور دیگه ای رفتار میکنه..الان ازدواج زود ضایع است!!!!

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از M A S U M E :
هنوز مونده تا آمار درستی دستتون بیاد! 5 سال دیگه نظرتون احتمالا نظرتون تغییر میکنه..این تیپ دوستی مال دبیرستانه..بعدش..
منظورم مشکل مالی یه نفر نیست! کل جامعه منظورمه به طوری که همه وضعشون خوب باشه و این باعث میشه عرف شه ازدواج..همین آدمی که میگید هم اون موقع جور دیگه ای رفتار میکنه..الان ازدواج زود ضایع است!!!!

واقعا تعجب میکنم از شما که به قول خودتون دستتون تو آماره! اولا اگه جامعه یکسان باشه کی می خواد اداره کنه! باید اختلاف اجتماعی باشه! مقادیر زیادی فقیر و به اندازه ی نرمال متوسط و تعداد کمی ثروتمند! وگرنه جامعه از هم گسیخته میشه!
من شخصا اگه همین امسال بتونم کسی رو پیدا کنم که با من جور باشه و به هم دیگه علاقه داشته باشیم ازدواج میکنم(فکر نکنید هفت ماهما نه چون هر چی سن میره بالاتر یه چیزای دیگه تو انسان به وجود میاد)
ولی در آخر مشکل از یه جای دیگست! از اشتباه تو آموزش! از داشتن ابهام در جنس های مخالف! بحث خیلی بلندیه!

doctor-me

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نيشابور
مدال المپیاد
:)

به نظر من اگه افراد بتونن خودشونو کنترن کنن(منظورم غریزشونه)هیچ وقت اتفاقاتی مثه تجاوز انجام نمیشه ...فقط باید خودسازی بشه همینو بس! B-) ???

mohammadpasan1373

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجند
مدال المپیاد
آقا ما نخوندیم ولی تو برو!!!!خداییش ضرر نمیکنی!
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

اساسا باید گناه و تجاوز باشه تو جامعه!
قرار نیس همه ک خوب باشن
فطرت و بینش انسان ها فرق داره خوب ولی تجاوز
نمیدونم
چیز خوبی نیس
ی نوع تخلیه روانی محسوب میشه!
واقعا وقتی خودتو بذاری ب جای کسی ک بش هتک حرمت شده تازه میفهمی ک چ بدبختیه ای هس ب خدا!

alli7887

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
طلایه داران اهواز
شهر
بت نمی گم چون بالا گفتم !
مدال المپیاد
اگه شد به زودی

به نقل از یک کاغذ سفیدم دهید... :
بابا چرا اینجورین شماها؟؟...من جبهه گرفتم؟...گفتم تجاوز درسته؟؟...
من دارم میگم با این کارا"بدن دختر برای پسر در حد خدا عجیب و جذاب میشه...کنجکاو میشه نسبت بهش...
گفتم تجاوز درسته؟...

واقعا بعضی وقتا اعصاب آدم خرد میشه :-<
خوب مگه امار تجاوز تو کشوری مثل اینگلیس یا امزیکا یا کانادا بالا نیس
امریکا یک ششم زنان
کانادا یک سوم
اینگلیس هر بیست دیقه یه بار
منبعشم ویکی پدیاست
خوب پس اونا چرا این کار میکنن ؟
من بعید میدونم این موضوع باشه همش همون کنترل غریزه و رفعشه ولی مثل ادم

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از no one :
واقعا تعجب میکنم از شما که به قول خودتون دستتون تو آماره! اولا اگه جامعه یکسان باشه کی می خواد اداره کنه! باید اختلاف اجتماعی باشه! مقادیر زیادی فقیر و به اندازه ی نرمال متوسط و تعداد کمی ثروتمند! وگرنه جامعه از هم گسیخته میشه!
من شخصا اگه همین امسال بتونم کسی رو پیدا کنم که با من جور باشه و به هم دیگه علاقه داشته باشیم ازدواج میکنم(فکر نکنید هفت ماهما نه چون هر چی سن میره بالاتر یه چیزای دیگه تو انسان به وجود میاد)
ولی در آخر مشکل از یه جای دیگست! از اشتباه تو آموزش! از داشتن ابهام در جنس های مخالف! بحث خیلی بلندیه!
راستی من منظورم این نیست که صرفا وضعیت اقتصادی خوب باشه تا ملت بتونن ازدواج کنن و همه چی درست شه.
منظورم اینه که وضعیت اقتصادی که خوب باشه کلا فشار روی مردم کم تره..و جنایت از هر نوعیش کم تره..عقده کمتره..سرکوب روحی کم تر..در کنارش وقتی رفاه باشه شاید ازدواج بهنگام هم کمک کنه ولی منظورم خود ازدواج نیست که کمک میکنه...ومنظورم خوب شدن اقتصاده که حال مردمو خوب کنه هستش.

اما در مورد حرفتون..یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه دولت درست حکومت کنه طوری که همه بتونن بدون خون دل خوردن زندگی کنن..بدون این که شب و روز نگران آبروشون پیش بچه هاشون باشن که نکنه پول کم بیارن..این که بتونن با عزت و احترام زندگی کنن و همیشه 8شون گروی 9شون نباشه..این نمیشه؟؟؟

بله درسته که بالاخره همه با هم فرق میکنن ولی میشه کلا سطح رفاه جامعه بالاتر باشه..نیاز نیست 80 درصد مردم از گشنگی بمیرن تا درست در بیاد..میشه این80 درصد عادی زندگی کنن و بی دغدغه ولی یه عده بیشتر داشته باشن..همین

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

براي اينه که برخورد نميکنن مثلا همين چندوقت پيش تو فکرکنم اصفهان بودبه چندتازن تجاوزشد يکيشونم حامله بوده اخرشم هيچي به هيچي
يااين همه دختر که گشت ارشادميگيره بيشترشونو ميبرن بهشون تجاوز ميکنن اونوقت توقع داريد رسيدگيم بشه؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

این خودسازی که میگید یعنی چی ؟ دقیقا چه روندی منظورتونه؟

belata

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

بنظر من مهم ترین دلیلش اینه که آدما هم نمیتونن تو سن کم ازدواج کنن و اینجوری ارضاشن و هم اینکه کسایی هم که تو سن بالاترن نمیخوان فقط بخاطر این مسئله ازدواج کنن و یه بار سنگین مسئولیت رو دوش خودشون بذارن!! درواقع نمیخوان مسئولیت ازدواجو قبول کنن!!فقط میخوان هرکاری خواستن بکنن و بعدشم هیچی دیگه...!

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﺁﺳﻴﺐ ﺷﻨﺎﺳﻲ "ﺗﺠﺎﻭﺯ"

با توجه به پست بالا من یبار راهکار فاحشه خونرو پیشنهاد دادم
البته چندروز پیش با معلممون در میون گذاشتمو گفت فک میکنه یکی از متفکرین بزرگ اسلامی که اسمشم گفت بر همین عقیده بوده
اما برسی نشون داد تو کشوراییم که دارن بازم تجاوز هست

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از M A S U M E :
راستی من منظورم این نیست که صرفا وضعیت اقتصادی خوب باشه تا ملت بتونن ازدواج کنن و همه چی درست شه.
منظورم اینه که وضعیت اقتصادی که خوب باشه کلا فشار روی مردم کم تره..و جنایت از هر نوعیش کم تره..عقده کمتره..سرکوب روحی کم تر..در کنارش وقتی رفاه باشه شاید ازدواج بهنگام هم کمک کنه ولی منظورم خود ازدواج نیست که کمک میکنه...ومنظورم خوب شدن اقتصاده که حال مردمو خوب کنه هستش.

اما در مورد حرفتون..یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه دولت درست حکومت کنه طوری که همه بتونن بدون خون دل خوردن زندگی کنن..بدون این که شب و روز نگران آبروشون پیش بچه هاشون باشن که نکنه پول کم بیارن..این که بتونن با عزت و احترام زندگی کنن و همیشه 8شون گروی 9شون نباشه..این نمیشه؟؟؟

بله درسته که بالاخره همه با هم فرق میکنن ولی میشه کلا سطح رفاه جامعه بالاتر باشه..نیاز نیست 80 درصد مردم از گشنگی بمیرن تا درست در بیاد..میشه این80 درصد عادی زندگی کنن و بی دغدغه ولی یه عده بیشتر داشته باشن..همین

من بازم موافق نیستم! ببینید تو اروپا (البته من شیوه ی اروپا رو هم نمی پسندم وای بهتر از اینجاست) بعضی مسایل مهم نیست(فکر کنم فهمیده باشید) مثلا دختره با پسره تو دبیرستان یه روابطی داشتن نه تجاوز بلکه دو طرفه بوده و هر دو راضی و می ونن باید چی کار کنن! و در چند سال آینده تعداد تجاوز ها کم میشه! چون مثلا پسرها(خوب اکثر تجاوزات از طرف پسر هاست) قبلا تجربه کردن و دیگه اون همه احساسات و تمایلات شدید ندارن و راحت ترن! در حالی که اینجا! پسر ها تا دانشگاه رابطه ی نزدیکی با یه دختر ندارن(منظورم رابطه ی جنسی نیست بلکه رابطه ی دوستی درست) یهو تو دوران دانشگاه و بعضی دبیرستان بنا به آزادی میرن به سمت تجربه! و این جا دیگه دخترا بنا به همون مسائلی که اول گفتم که واسه خانواده های اروپایی و یا آمریکایی زیاد مهم نیست در اینجا مهم و در اکثر موارد حیاتی میشه!

بیشتر در فرهنگ ما ربط داره

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

شرمنده ی اخلاق ورزشکاری شما ولـــــــــــــــــــــــــــــی! خدمتتون عرض کنم که با کار اونا موافق نیستم..برای چی دخترا زندگی شونو ژودر کنن بپاشن به پای پسرا؟این وسط فقط دختره که آسیب میبینه..دختره که در صورت بارداری سرخورده میشه..نمی ارزه..همین بهتر که فرهنگ ما از دخترا محافظت میکنه..

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از M A S U M E :
شرمنده ی اخلاق ورزشکاری شما ولـــــــــــــــــــــــــــــی! خدمتتون عرض کنم که با کار اونا موافق نیستم..برای چی دخترا زندگی شونو ژودر کنن بپاشن به پای پسرا؟این وسط فقط دختره که آسیب میبینه..دختره که در صورت بارداری سرخورده میشه..نمی ارزه..همین بهتر که فرهنگ ما از دخترا محافظت میکنه..
بعله...محافظت فرهنگ ما واقعا عالیه...تجاوز های گروهی به یک دبیر دختر...صیغه به نام اسلام...عشق برای یک شب...
همه چیز عالیه واقعا...جای هیچ اعتراضی نیست >:D<

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از یک کاغذ سفیدم دهید... :
بعله...محافظت فرهنگ ما واقعا عالیه...تجاوز های گروهی به یک دبیر دختر...صـیغ‍‌‍ه به نام اسلام...عشق برای یک شب...
همه چیز عالیه واقعا...جای هیچ اعتراضی نیست >:D<
اینایی که میگید تجاوزه ولی از این بدتر چیزیه که عرف باشه..در ضمن مشکل از اسلام نیست..اگه درست اجرا بشه از همه ی جهات هیچ مشکلی نخواهد بود.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از M A S U M E :
اینایی که میگید تجاوزه ولی از این بدتر چیزیه که عرف باشه..در ضمن مشکل از اسلام نیست..اگه درست اجرا بشه از همه ی جهات هیچ مشکلی نخواهد بود.
تازگی ندارد برایمان اسلام را هرگونه میخواهند اجرا کنند و سپس گویند مشکل از نحوه ی احراست نه اسلام :)...از یاد نرفته زمان اسیدپاشی ها...زمان"یا روسری یا توسری"ها...و اکنون تجاوزها میوه ی آن روسری هاست گویا :-<

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

آمار تجاوز را اگر با آمار تجاوز در اروپا به اضافه ی آمار ارتباط های خارج از خانواده که منجر به ضربه به دختر میشه(مثلا همین آزاد بودن سوری مورد نظر شما) مقایسه کنم متوجه میشیم..به نظرم شما اگه دختر بودید میفهمیدید..

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از M A S U M E :
آمار تجاوز را اگر با آمار تجاوز در اروپا به اضافه ی آمار ارتباط های خارج از خانواده که منجر به ضربه به دختر میشه(مثلا همین آزاد بودن سوری مورد نظر شما) مقایسه کنم متوجه میشیم..به نظرم شما اگه دختر بودید میفهمیدید..
به نظرم شما اگه چشم هاتان را از حوزه ی قم به میدان انقلاب و پارک وی که ماشین ها لبریز از"دختر"در آن هستند میبردید حال کنونی مرا میفهمیدید :)
کم نیستند دخترانی که فاحشه ی اجباری هستند :|

بالا