حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

نظر شما راجع به وجود حجاب

• اجباری باشد و همه مستلزم رعایت کردن آن باشند

رای‌ها: 68 17.3%
  • اجباری نباشد ولی افراد علاقه مند حجاب داشته باشند

رای‌ها: 314 79.9%
  • اصلا حجاب نباشد

رای‌ها: 11 2.8%

• رای‌دهندگان
    393
وضعیت
موضوع بسته شده است.

yazoo

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
hashemn1
شهر
mashhad
پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

مشکل همه ی شماها بی جنبه بودن خیلی از پسراست که دلیلشم همین محدودیت
به نظرتون اگه این جنبه بود واقعا مشکل حل نمیشد؟؟؟؟
حالا این جنبه منشاءش از همین محدودیته اگه شروع کنین کم کم میتونین

سپيده

3pide gh :-"
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشكي گيلان
رشته دانشگاه
پزشكي

به نظرم اون زمان که هر کس حجاب درستی نداشت بیرون اذیت میشد تموم شد :|
الان مگه این که کسی خودش مشکلی جز حجاب ( :-" )داشته باشه که با حجاب کم بره بیرون اذیت شه
اره یه زمان بود ملت انقد رعایت میکردن که اگه یه نفر فرق داشت با بقیه خب طبیعی بود جلب توجه کنه اما الان که دیگه.... :-"

lady star

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تبریز

به نقل از پوریا عابدی :
لایک شدید حرف آرمان
@گیسو:یعنی چی از زن عشوه و ناز از مرد نیاز؟ :|
ببخش بابت رک بودنم اما من میتونم اینی ک از قدیم گفتن رو ب زبون دیگه ای بیارم"تقاضا و تولید" :|
تو ذات مرده؟!...باو بیخیال ب نظرم داریم سر مفاهیم بسیار بسیار اولیه بحث میکنیم
واضحه ک در وجود هر انسانی و نه صرفا هر مردی نیاز جـنس‍‌‍ی هست...پس با این اوصاف هر مردی هر نگاهی بکنه تو ذاتشه؟!...

مشکل صرفا هم از مردان و چشم هایشان نیست...زن هایمان هم عقده دارند...کمبود محبت...جلب توجه
میتوان ب جای پاک کردن صورت مسئله جامعه را تصحیح کرد...شاید 100سال زمان ببرد اما بسیار بهتر از الان خواهد شد

اکنون ما با اجباری کردن حجاب هیچ نکرده ایم الا"بردن فحشا از خیابان ب داخل خانه"
:) :|
مگه من میگم فقط تو وجود مرد ها نیاز جنسی هست؟
مگه من دارم میگم اگه مردی نگاه میکنه مشکل از اونه و طرف مقابل بی تقصیره؟
من دارم میگم هر دو طرف مقصرن دیگه :)
خب پوریا منم دارم میگم باید اوضاع رو تصحیح کرد اما گفتنش راحته انجام دادنش سخته :)
باید فرهنگ سازی شه اما واقعا فکر میکنی به همین آسونیاست؟
کمه کمش 200 سال از غرب عقبیم :)
فکر میکنی غرب برای رسیدن به این چیزی که الان هست فرهنگ سازی کرده؟
نه...تلفات داده
میدونی چه تلفاتی؟؟
کلی بچه ی نا مشروع ...طلاق
غرب همه ی اینا رو رد کرده الان این شده...
تو فکر کردی مردمت مردمی هستن که خیلی آسون فرهنگشون رو عوض می کنن؟؟
من عاشق مردمم اما ایراداتش رو هم میگم...مردم ما مردمی هستن که دوست دارن همه چی رو خودشون تجربه کنن تا تجربه نکنن،خسارتش رو نبینن حرف حرف خودشونه :)
به نقل از آرمان حقیقی :
نه من خودم چند تا از کشورهای خرج رو دیدم.بر اساس ماهواره نظر ندادم.همینطور که میگید دقیقا همینه. این مسایل برا اونا عادی شده.حالا اینکه برا مردای ایران عادی نیست خب تقصیر خودشونم که نیست. به هر حال تاثیر داشته وضعیت دیگه.
حالا حجاب رو اگر می خواید بررسی کنید باید بر اساس فلسفش بررسی کنید نه اینکه اگر حجاب نباشه این مدلی میشه پس باید باشه.آیا با فلسفش موافقید یا نه
شما جوری حرف میزنین انگار من همه ی مرد ها رو متهم کردم اینجا دارم به صلیب میکشونم :))
منم دارم میگم برا اونا عادی شده دیگه...اما برا مردهای ما که عادی نشده!!!کار یه شب دو شب نیست،زمان میبره
من دارم میگم هنوز خیلی از آزادی ها تو ایران ممنوعه اما اینهمه فساد هست وای به اون روزی که آزادام باشه :)
همون غربی که داریم ازش میگیم...شما یه بار برو بالفرض دیسکوی اروپایی بعد دو خیابون پایین ترش برو یه دیسکوی ایرانی...راحت میتونی تفاوت رو احساس کنید آدم شرمش میشه از در دیسکوی ایرانی وارد شه تو...
جوونای اروپایی از اولش دیدن حالا اینن وای به حال جوونای ما که از اولش ندیدن،نزاشتن،ممنوع بوده براشون و کلیم استعداد دارن اونوقت چی میشه؟؟
من فلسفه ی حجاب رو کاملا قبول دارم اما منظورم از حجاب،حجابی که الان مردم ما دارن نیست...یه بار برین اندونزی اونوقت میفهمین حجاب یعنی چی!!من اون حجاب رو قبول دارم :)

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

@گیسو:"چرا"واضح است...اینک چرا باید برویم سمت جامعه ای با آزادی برای زن...
"چگونگی"این قضیه مهمه...چگونگی این قضیه سخته
اما آیا سختی چگونگی(راه حل برای رسیدن ب اون جامعه)باعث میشه ما چرایی ب این مهمی رو فراموش کنیم؟...

واضحه ک غرب تلفات داده...اما توی محاسباتت ی چیز رو فراموش کردی...
غرب پشتوانه ی بزرگی ب نام"روشنفکری دینی"رو نداره...غرب فروید را دارد و ایران شریعتی را...فکر کنم تونستم جا بندازم حرفم رو...
بچه ی نامشروع در ایران هم خواهد بود...اما بر خلاف غرب عذاب وجدانش بسیار بیش از آنک فکر میکنید خواهد بود(ب عنوان یک پسر بزرگ شده در ایران و رفته ب راه انحراف!و عذاب وجدان گرفته حرف میزنم!)...و این عذاب وجدان باعث میشود این دوران آشوب جنسی بسیار بسیار کمتر باشد

lady star

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تبریز

به نقل از پوریا عابدی :
@گیسو:"چرا"واضح است...اینک چرا باید برویم سمت جامعه ای با آزادی برای زن...
"چگونگی"این قضیه مهمه...چگونگی این قضیه سخته
اما آیا سختی چگونگی(راه حل برای رسیدن ب اون جامعه)باعث میشه ما چرایی ب این مهمی رو فراموش کنیم؟...

واضحه ک غرب تلفات داده...اما توی محاسباتت ی چیز رو فراموش کردی...
غرب پشتوانه ی بزرگی ب نام"روشنفکری دینی"رو نداره...غرب فروید را دارد و ایران شریعتی را...فکر کنم تونستم جا بندازم حرفم رو...
بچه ی نامشروع در ایران هم خواهد بود...اما بر خلاف غرب عذاب وجدانش بسیار بیش از آنک فکر میکنید خواهد بود(ب عنوان یک پسر بزرگ شده در ایران و رفته ب راه انحراف!و عذاب وجدان گرفته حرف میزنم!)...و این عذاب وجدان باعث میشود این دوران آشوب جـنس‍‌‍ی بسیار بسیار کمتر باشد
پوریا همه ی حرفاتو تک به تک قبول دارم...
اگر امروز اوضاع اینه فقط بخاطره اینه که یا افراط کردیم یا تفریط ...هیچ چیزمون تعادل نداشته
دین اسلام رو هم عوض کردیم(منظور از ما=جامعه)...دین رو قاطیه همه چی کردیم،هر جا به نغع کسی بوده شده حلال هر جا به ضررش بوده شده حرام

tiberium

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سمنان
شهر
سمنان
سال فارغ التحصیلی
1389
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی فن آوری اطلاعات

به نقل از Gisu :
تو فکر کردی مردمت مردمی هستن که خیلی آسون فرهنگشون رو عوض می کنن؟؟
من عاشق مردمم اما ایراداتش رو هم میگم...مردم ما مردمی هستن که دوست دارن همه چی رو خودشون تجربه کنن تا تجربه نکنن،خسارتش رو نبینن حرف حرف خودشونه :) شما جوری حرف میزنین انگار من همه ی مرد ها رو متهم کردم اینجا دارم به صلیب میکشونم :))
منم دارم میگم برا اونا عادی شده دیگه...اما برا مردهای ما که عادی نشده!!!کار یه شب دو شب نیست،زمان میبره
من دارم میگم هنوز خیلی از آزادی ها تو ایران ممنوعه اما اینهمه فساد هست وای به اون روزی که آزادام باشه :)
همون غربی که داریم ازش میگیم...شما یه بار برو بالفرض دیسکوی اروپایی بعد دو خیابون پایین ترش برو یه دیسکوی ایرانی...راحت میتونی تفاوت رو احساس کنید آدم شرمش میشه از در دیسکوی ایرانی وارد شه تو...
جوونای اروپایی از اولش دیدن حالا اینن وای به حال جوونای ما که از اولش ندیدن،نزاشتن،ممنوع بوده براشون و کلیم استعداد دارن اونوقت چی میشه؟؟
من فلسفه ی حجاب رو کاملا قبول دارم اما منظورم از حجاب،حجابی که الان مردم ما دارن نیست...یه بار برین اندونزی اونوقت میفهمین حجاب یعنی چی!!من اون حجاب رو قبول دارم :)
خب معلومه زمان می بره.معلوم هست که تلفات داره.به هر حال قبول دارین که اینجوری قضیه حل نمیشه که هیچ.بدتر هم میشه.به هر حال مشکلیه که باید حل بشه و باید همچین فرهنگی ایجاد بشه تو مردم.
خلاصه مردم مردم شمام چزو مردمین دیگه.اگر همه مثل شما فکر کنن همین میشه دیگه :) وضعیت همینجوری میمونه
اتفاقا دقیقا این چیزی رو که گفتین رو خودم از نزدیک دیدم.خلاصه خیلیا که از ایران مسافرت میرن اصل هدفشون برا همین هست که فقط برن یه جایی برا تفریح و یه جایی که آزاد باشن.اینم دقیقا برمی گرده به اینکه تو ایران از بس محدود بودن اینجوری شدن.حالا نمی خوام بحث رو منحرف کنم.

بابا اروپا ایران فلان نداره دیگه.ایرانم مثل اروپا اگر گیری نمیدادن از اول مثل همونجا بود دیگه.مگه زمان شاه چه خبر بوده ایران؟:D
خلاصه شاید اگر الان آزاد بشه وضع جالبی نباشه ولی به هر حال چیزیه که باید درست بشه به نظرم....

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

در عالم رازی هست که جز به بهای شوهر کردن فاش نمی شود!
خانم های محترم طبیعیه به پوشیدن لباس اضافه اعتراض کنن چون تفاوتش براشون محسوس نیست. تقصیری ندارن.
ولی برای مرد کاملا محسوسه. جاذبه های جنس ی زیاد برای بانوان ما مطرح نیست. آنها عاطفه و انسانیت ملاک اولیه شان است.
ولی خداوند وجود مرد را به گونه آفریده که شهوت غلبه دارد.
هرکس هم که منکر این قضیه می شود یا به سن تکلیف نرسیده یا مشکل فنی دارد. یا شناخت درستی از خودش ندارد.
خانم ها در حق آقایان محبت می کنند.
حجاب ابراز محبت بانوان ماست به مردان جامعه، چون کمک می کنند مرد غرایضش غلیان پیدا نکند، طبیعی به کار و حرفه خود در جامعه بپردازد. جامعه از اصل حرکت خود باز نماند.
حجاب یک لطف است.

lady star

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تبریز

به نقل از آرمان حقیقی :
خب معلومه زمان می بره.معلوم هست که تلفات داره.به هر حال قبول دارین که اینجوری قضیه حل نمیشه که هیچ.بدتر هم میشه.به هر حال مشکلیه که باید حل بشه و باید همچین فرهنگی ایجاد بشه تو مردم.
خلاصه مردم مردم شمام چزو مردمین دیگه.اگر همه مثل شما فکر کنن همین میشه دیگه :) وضعیت همینجوری میمونه
اتفاقا دقیقا این چیزی رو که گفتین رو خودم از نزدیک دیدم.خلاصه خیلیا که از ایران مسافرت میرن اصل هدفشون برا همین هست که فقط برن یه جایی برا تفریح و یه جایی که آزاد باشن.اینم دقیقا برمی گرده به اینکه تو ایران از بس محدود بودن اینجوری شدن.حالا نمی خوام بحث رو منحرف کنم.

بابا اروپا ایران فلان نداره دیگه.ایرانم مثل اروپا اگر گیری نمیدادن از اول مثل همونجا بود دیگه.مگه زمان شاه چه خبر بوده ایران؟:D
خلاصه شاید اگر الان آزاد بشه وضع جالبی نباشه ولی به هر حال چیزیه که باید درست بشه به نظرم....
من از شما یه سوال دارم...باشه قبول ،باید حل شه،باید تلفات داده شه،اگه یکی از کسانی که باید جز تلفات دهندگان باشن ناموس شما باشه شما باز حاضر به دادن چنین تلفاتی هستی یا نه؟؟!!
من عقده ی تفریح کردن یا آزادی ندارم،هر عقده ای داشته باشم همچین عقده ای ندارم،اگر هم بعضی از مسائل رو مطرح میکنم فقط برای رسوندن منظورم هست :)
من همه ی حرف های شما رو قبول دارم میفهمم چی میگین اما میدونین چیه شما مشکل رو حل نمیکنین دارین مقایسه میکنین...مقایسه ی ایران و غرب،در حالیکه مقایستون اشتباهه چون طرفین مقایسه از هیچ لحاظی تو شرایط یکسانی نیستند
باز مقایسه کردین...زمان شاه رو با الان!!! :)) شما جوونای زمان شاه رو با جوونای الان یکی میگیرین؟؟خواسته ی اونا فرق میکرد ،نگرششون فرق میکرد...
با اینکه حجاب فقط برای خانوم ها نیست و در حال حاضر هم تو کشور ما فقط حجاب خانوم ها مد نظر هست من میخوام بدونم نبودن حجاب چه فرقی به حال شما داره؟
همه ی جوامع و ملت ها یکی نیستن،فرهنگ ها،آداب و رسوم هر ملتی فرق میکنه،شما بر اساس اینا راهکار ارائه بده :)

tiberium

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سمنان
شهر
سمنان
سال فارغ التحصیلی
1389
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی فن آوری اطلاعات

به نقل از Gisu :
من از شما یه سوال دارم...باشه قبول ،باید حل شه،باید تلفات داده شه،اگه یکی از کسانی که باید جز تلفات دهندگان باشن ناموس شما باشه شما باز حاضر به دادن چنین تلفاتی هستی یا نه؟؟!!
من عقده ی تفریح کردن یا آزادی ندارم،هر عقده ای داشته باشم همچین عقده ای ندارم،اگر هم بعضی از مسائل رو مطرح میکنم فقط برای رسوندن منظورم هست :)
من همه ی حرف های شما رو قبول دارم میفهمم چی میگین اما میدونین چیه شما مشکل رو حل نمیکنین دارین مقایسه میکنین...مقایسه ی ایران و غرب،در حالیکه مقایستون اشتباهه چون طرفین مقایسه از هیچ لحاظی تو شرایط یکسانی نیستند
باز مقایسه کردین...زمان شاه رو با الان!!! :)) شما جوونای زمان شاه رو با جوونای الان یکی میگیرین؟؟خواسته ی اونا فرق میکرد ،نگرششون فرق میکرد...
با اینکه حجاب فقط برای خانوم ها نیست و در حال حاضر هم تو کشور ما فقط حجاب خانوم ها مد نظر هست من میخوام بدونم نبودن حجاب چه فرقی به حال شما داره؟
همه ی جوامع و ملت ها یکی نیستن،فرهنگ ها،آداب و رسوم هر ملتی فرق میکنه،شما بر اساس اینا راهکار ارائه بده :)
خب در رابطه با سوال اول. حالا این بحث مطرح میشه که کلا 2 حالت وجود داره. یا توی همین تلفات اینا خود دختر هم موافق هست و دلش می خواد که یه بحث هست. یکی دیگم اینکه خودش نمیخواد ولی به زور و ... بهش تجاوز میشه مثلا.
هرکسی خودش باید تشخیص بده راه درست کدومه دیگه.حالا اگر حالت اول باشه که دست من نیست. دختر آگاهانه این کار رو انجام داده.
در رابطه به حالت دوم دولت موظف هست که امنیت رو فراهم کنه. همه جای جهان هم میبینید که هست همچین مسایلی و بستگی به امنیت داره دیگه.حالا اینجا امنیت کمه.این مسایل بیشتره. من خودم خواهر دارم. و یادمه زمانی که ایران بود بابام کلی توصیه اینا می کرد که دقیقا برمی گشت به این قضیه که اینجا امنیت نیست و حواست باشه ولی هیچکدوم اینو دلیل حجاب نمیدونستن. و با حجاب هم موافق نبودن(با اجبارش).
آخه باید دید چی شده که ما فرق کردیم دیگه.چه عاملی بوده که ما زمان شاه وضعمون اون بود الان اینه.حالا ما بگیم شاه بد! به هر حال تو هر دولتی یه سری چیزای مفیدی بوده دیگه.وقتی اون موقع فرهنگ مردم اون بوده و عوض شده باید ببینیم مشکل چیه این وسط. همه هم میدونن این مشکلا از کجاست الان.به هر حال مقایسه با غرب شاید به قول شما خیلی درست نباشه ولی دیگه ایران زمان شاه خیلی راه دوری نیست.... این نگرش رو کی تو ذهن شماها ایجاد کرده؟ اصلا زمان شاه کسی دغدغه دختر و پسر و اینا رو نداشت که این دختره و من باهاش برم حرف بزنم و دوست بشم و اینا. اما الان از بس همه رو تو منگنه گذاشتن یکی از دغدغه نوجوونا شده همین دیگه. خب کی باعث اینا شده؟ :) مشکل باید از همونجا حل بشه!
سوالتون سوال درستی نیست کلا. یعنی اصلا منطقی نیست.گرچه تو ادامه جواب هم دادم. مثال ساده ای میزنم.من میگم برای زندانیا این قانون رو عوض کنید و اینطوری کنید بهتره. شما میگی خودت چه نفعی میبری از اینکه این قانونت اجرا بشه. مال زندانیاست دیگه. تو چه نفعی ازش می بری........میبینی؟ منطقی نیست! لزومی نداره من نفعی ببرم از هر چیزی.اگر حرفی درسته قبولش کنید و هی نگید مثلا اینو یه کافر گفته درست نیست(برا مثال گفتما).یا مثلا حالا چه فرقی به حال تو داره.
اجباری بودن حجاب یعنی اجبار به همکلاسی و هم دانشگاهی و هم شهری و خانواده و هموطن. فکر کنم تو اینجور شرایط جنسیت مطرح نباشه.الان فردا قانون بشه مردا همه باید فلان جور بیان که شما میدونید یه سری افراد که شاید اقوام یا هر کس شما باشن با این وضع ناراضی هستن.شما ناراحت نمیشین؟ به هر حال من نمیگم حجاب نباشه.هرکی عقیده داره میتونه داشته باشه ولی میگم اجبار نباید باشه.
یکی از راه کار ها به نظر خودم جدا شدن دین و سیاست هست مثلا.. هر کشوری که به این صورت بوده یه روزی سنگش رو خورد و از این وضعیت درومد. حالا چون مربوط نیست ادامه نمیدم راجع به این.اما یه راه حل هست.

بیاید به جای این مسایل راجع به فلسفش صحبت کنید و یه دلیل منطقی ارائه بدید برا حجاب.

lady star

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تبریز

به نقل از آرمان حقیقی :
خب در رابطه با سوال اول. حالا این بحث مطرح میشه که کلا 2 حالت وجود داره. یا توی همین تلفات اینا خود دختر هم موافق هست و دلش می خواد که یه بحث هست. یکی دیگم اینکه خودش نمیخواد ولی به زور و ... بهش تجاوز میشه مثلا.
هرکسی خودش باید تشخیص بده راه درست کدومه دیگه.حالا اگر حالت اول باشه که دست من نیست. دختر آگاهانه این کار رو انجام داده.
در رابطه به حالت دوم دولت موظف هست که امنیت رو فراهم کنه. همه جای جهان هم میبینید که هست همچین مسایلی و بستگی به امنیت داره دیگه.حالا اینجا امنیت کمه.این مسایل بیشتره. من خودم خواهر دارم. و یادمه زمانی که ایران بود بابام کلی توصیه اینا می کرد که دقیقا برمی گشت به این قضیه که اینجا امنیت نیست و حواست باشه ولی هیچکدوم اینو دلیل حجاب نمیدونستن. و با حجاب هم موافق نبودن(با اجبارش).
آخه باید دید چی شده که ما فرق کردیم دیگه.چه عاملی بوده که ما زمان شاه وضعمون اون بود الان اینه.حالا ما بگیم شاه بد! به هر حال تو هر دولتی یه سری چیزای مفیدی بوده دیگه.وقتی اون موقع فرهنگ مردم اون بوده و عوض شده باید ببینیم مشکل چیه این وسط. همه هم میدونن این مشکلا از کجاست الان.به هر حال مقایسه با غرب شاید به قول شما خیلی درست نباشه ولی دیگه ایران زمان شاه خیلی راه دوری نیست.... این نگرش رو کی تو ذهن شماها ایجاد کرده؟ اصلا زمان شاه کسی دغدغه دختر و پسر و اینا رو نداشت که این دختره و من باهاش برم حرف بزنم و دوست بشم و اینا. اما الان از بس همه رو تو منگنه گذاشتن یکی از دغدغه نوجوونا شده همین دیگه. خب کی باعث اینا شده؟ :) مشکل باید از همونجا حل بشه!
سوالتون سوال درستی نیست کلا. یعنی اصلا منطقی نیست.گرچه تو ادامه جواب هم دادم. مثال ساده ای میزنم.من میگم برای زندانیا این قانون رو عوض کنید و اینطوری کنید بهتره. شما میگی خودت چه نفعی میبری از اینکه این قانونت اجرا بشه. مال زندانیاست دیگه. تو چه نفعی ازش می بری........میبینی؟ منطقی نیست! لزومی نداره من نفعی ببرم از هر چیزی.اگر حرفی درسته قبولش کنید و هی نگید مثلا اینو یه کافر گفته درست نیست(برا مثال گفتما).یا مثلا حالا چه فرقی به حال تو داره.
اجباری بودن حجاب یعنی اجبار به همکلاسی و هم دانشگاهی و هم شهری و خانواده و هموطن. فکر کنم تو اینجور شرایط جـنس‍‌‍یت مطرح نباشه.الان فردا قانون بشه مردا همه باید فلان جور بیان که شما میدونید یه سری افراد که شاید اقوام یا هر کس شما باشن با این وضع ناراضی هستن.شما ناراحت نمیشین؟ به هر حال من نمیگم حجاب نباشه.هرکی عقیده داره میتونه داشته باشه ولی میگم اجبار نباید باشه.
یکی از راه کار ها به نظر خودم جدا شدن دین و سیاست هست مثلا.. هر کشوری که به این صورت بوده یه روزی سنگش رو خورد و از این وضعیت درومد. حالا چون مربوط نیست ادامه نمیدم راجع به این.اما یه راه حل هست.

بیاید به جای این مسایل راجع به فلسفش صحبت کنید و یه دلیل منطقی ارائه بدید برا حجاب.
آهان همینی که من میخواستم بگین رو بالاخره گفتین :D
جدای دین از سیاست!!!
اینهمه بحث کردیم که برسیم به این جمله :D
بحث خوبی بود...من درک میکنم شما چی میگین :)...من بی طرفم تو این قضیه(اصلا برام فرقی نمیکنه)
پیشنهاد شما خیلی خوبه همون فلسفه ی حجاب رو بحث کنیم بهتره :D :-"

ریهانولیت

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو
شهر
زاهدان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
RUDN university
رشته دانشگاه
پزشکی

این وصیت نامه چارلی چاپلین به دخترشه..ارزش خوندنُ داره...من که چن بار خوندمش :((
دخترم جرالدين, از تو دورم , ولی يک لحظه تصوير تو از ديدگانم دور نميشود.تو کجايی؟در پاريس ,روی صحنه تئاتر پرشکوه شانزه ليزه؟اين را ميدانم و چنان است که گويي در اين سکوت شبانگاهی ,آهنگ قدمهايت را ميشنوم.شنيده ام نقش تو در اين نمايش پرشکوه, نقش آن دختر زيبای حاکمی است که اسير خان تاتار شده است.
جرالدين, در نقش ستاره باش و بدرخش ,اما اگر فرياد تحسين آميز تماشاگران و عطر مستی آور گلهايی که برايت فرستاده اند به تو فرصت هوشياری داد بنشين و نامه ام را بخوان. من پدر تو هستم.امروز نوبت توست که صدای کف زدن های تماشاگران گاهی تو را به آسمانها ببرد.به آسمانها برو ولی گاهی هم به روی زمين بيا و زندگی مردم را تماشا کن; زندگی آنان که با شکم گرسنه در حالی که پاهايشان از بينوايی می لرزدو هنرنمايی می کنند. من خود يکی از ايشان بوده ام.جرالدين دخترم ,تو مرا درست نمی شناسی در آن شب های بس دور با تو قصه ها بسيار گفتم اما غصه های خود را هرگز نگفتم آن هم داستانی شنيدنی است.
داستان آن دلقک گرسنه که در پست ترين صحنه های لندن آواز می خواند و صدقه می گيرد, داستان من است.من طعم گرسنگی را چشيده ام.من درد نابسامانی را کشيده ام.و از اينها بالاتر رنج حقارت آن دلقک دوره گرد را که اقيانوسی از غرور در دلش موج می زند و سکه صدقه آن رهگذر غرورش را خرد نمی کند. با اين همه زنده ام و از زندگان پيش از آنکه بميرند حرفی نبايد زد. به دنبال نام تو نام من است :"چاپلين"
جرالدين دخترم, دنيايی که تو در آن زندگی می کنی, دنيای هنرپيشگی و موسيقی است.نيمه شب آن هنگام که از سالن پرشکوه تئاتر شانزه ليزه بيرون می آيی, آن ستايشگران ثروتمند را فراموش کن .حال آن راننده تاکسی که تو را به منزل ميرساند بپرس .حال زنش را بپرس و اگر آبستن بود و پولی برای خريد لباس بچه نداشت ,مبلغی پنهانی در جيبش بگذار. به نماينده خود در پاريس دستور داده ام فقط وجه اين نوع خرجهای تو را بی چون و چرا بپردازد.اما برای خرجهای ديگر بايد صورت حساب ان را بفرستی.
دخترم جرالدين گاه و بی گاه با مترو و اتوبوس شهر را بگرد و مردم را نگاه کن. زنان بيوه ,کودکان يتيم را بشناس و دست کم روزی يک بار بگو:من هم از آنان هستم.تو واقعا يکی از آنان هستی و نه بيشتر.هنر قبل از اينکه دو بال به انسان بدهد اغلب دو پای او را ميشکند . وقتی به مرحله ای رسيدی که خود را برتر تماشاگران خويش بدانی, همان لحظه تئاتر را ترک کن و با تاکسی خود را به حومه پاريس برسان. من آنجا را خوب می شناسم.آنجا بازيگران همانند خويش را خواهی ديد که از قرن ها پش زيبا تر از تو ,چالاکتر از تو و مغرور تر از تو هنرنمايی ميکنند.اما در آنجا از نور خيره کننده تئاتر شانزه ليزه خبری نيست.
دخترم جرالدين ,چکی سفيد امضا برايت فرستاده ام که هر چه دلت می خواهدبگيری و خرج کنی. ولی هر وقت خواستی دو فرانک خرج کنی با خود بگو:سومين فرانک از آن من نيست.اين مال يک مرد فقير و گمنام است که امشب به يک فرانک احتياج دارد.جست و جو لازم نيست.اين نيازمندان گمنام را اگر بخواهی همه جا خواهی يافت. اگر از پول و سکه برای تو حرف می زنم برای آن است که از نيروی فريب و افسون پول ,اين فرزند بی جان شيطان خوب آگاهم. من زمانی دراز در سيرک زيسته و هميشه و هر لحظه برای بند بازان روی ريسمانی بس نازک و لرزنده نگران بوده ام. اما دخترم اين حقيقت را بگويم که مردم بر روی زمين استوار و گسترده بيشتر از بند بازان ريسمان نا استوار سقوط می کنند.
دخترم جرالدين ,پدرت با تو حرف می زند. شايد شبی درخشش گرانبهاترين الماس اين جهان تو را فريب بدهد و آن شب است که این الماس, آن ريسمان نا استوار زير پای تو خواهد بود و سقوط تو حتمی است. روزی که چهره زيبای يک اشراف زاده بی بند و بار تو را بفريبد آن روز است که بند بازی ناشی خواهی بود. هميشه بند بازان ناشی سقوط می کنند از اين رو دل به زر و زيور نبند. بزرگترين الماس اين جهان آفتاب است که خوشبختانه بر گردن همه می درخشد. اما اگر روزی دل به مردی آفتاب گونه بستی ,با او يک دل باش و به راستی او را دوست بدار. معنی اين را وظيفه خود در قبال اين موضوع بدان. به مادرت گفته ام که در اين خصوص برای تو نامه ای بنويسد. او از من بهتر معنی عشق را می داند. او برای تعريف "عشق "که معنی آن" يکدلی" است شايسته تر از من است.دخترم هيچ کس و هيچ چيز ديگر در اين جهان نمی توان يافت که شايسته آن باشد.دختری ناخن پای خود را برای آن عريان می کند. برهنگی بيماری عصر ما است. به گمان من تن تو ,بايد مال کسی باشد که روحش را برای تو عريان کرده است.حرف بسيار برای تو دارم ,ولی به وقت ديگر می گذارم.و با اين آخرين پيام نامه را پايان می بخشم. انسان باش, پاک دل و يکدل ;زيرا گرسنه بودن, صدقه گرفتن و در فقر مردن بارها قابل تحمل تر از پست و بی عاطفه بودن است.

پدر تو ,چارلی چاپلين

Saeid1997

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد صدوقى
شهر
يزد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
هوافضا

به نظر من هركس هر كارى بخواد بكنه مى تونه ولى نبايد طورى باشه كه ديگران رو مجبور به بعضى از كارها بكنه

e.razi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
سال فارغ التحصیلی
97
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

جالبه....
اين روزها دختران كه بيشتر جلب توجه ديگران(مثل پسرا) رو ميكنن
در حالي كه هممون ميدونيم كه در همه حيوانات ، اين نر ها هستند كه جلب توجه ميكنن!

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

به نقل از e.razi :
جالبه....
اين روزها دختران كه بيشتر جلب توجه ديگران(مثل پسرا) رو ميكنن
در حالي كه هممون ميدونيم كه در همه حيوانات ، اين نر ها هستند كه جلب توجه ميكنن!
خب عزیزم شما اگه خودت رو هم رده ی حیوانات میدونی که هیچ،وگر نه که بحثش جداست.

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

سلام,
یک سوال برام پیش اومده,
خانم ها بگن,
کسی که به خودش زحمت میده چادر سر میکنه, برای حجاب برتر و این صحبتا, دیگه آرایش برا چیشه!?
اومدی دانشگاه درس بخونی بتونه کاری برا چیته?
والا!

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

من با حجاب اجباری مخالفم و به نظرم جز تحریک کردن بیشتر ملت هیچ چیزی نداره
:)
به نظرم باید این طوری باشه که تبلیغات زیادی برای حجاب بکنن و سعی کنن مردم رو از راه درست و کم کم به طرف حجاب بکشونن و به جای این که حجاب به اجبار و یک کار مسخره ملال آور تبدیل بشه "که شده" به یک* ارزش* تبدیلش کنن
(حتی خدا هم حجاب رو اجبار نکرده)
سوره ی احزاب آيه ۵۹ <ای پیامبر به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مومن هستند بگو: حجاب را بر خود فرو پوشند (تا بدان آرایش و زیور هایشان در دید قرار نگیرد)این (پوشش)به این که (به عزت و پاکدامنی)شناخته شوند نزدیکتر است، و در نتیجه (از سوی اهل فسق و فجور )مورد آزار قرار نخواهند گرفت و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است>
توی این آیه کاملا بدیهیه که هیچ اجباری وجود نداره و با کلمه ی *نزدیک* که بعضی ترجمه ها *بهتر* ترجمه کردن کاملا مشخصه :)
پس حجاب یک ارزش هست نه یک اجبار ولی متاسفانه ما کل دین رو ول کردیم چسبیدیم به حجاب :))

uranuscelona

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرز2
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
94

به نظر من اجباری بودن حجاب زیر سوال بردن ارزشش هست. اگه کسی اعتقادی نداره نمی شه به زور بهش تحمیل کرد. و کسی که اعتقاد به حجاب نداره همونقدر ناراحت می شه که اگه یکی منو مجبور به کنار گذاشتن حجابم بکنه ناراحت می شم. و در ضمن نسبت به حجاب ذهنیت بدی پیدا می کنه حتی. پس بهتره اجباری نباشه تا ارزش حجاب حفظ بشه.

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

به نقل از پرنیرا :
من با حجاب اجباری مخالفم و به نظرم جز تحریک کردن بیشتر ملت هیچ چیزی نداره
:)
به نظرم باید این طوری باشه که تبلیغات زیادی برای حجاب بکنن و سعی کنن مردم رو از راه درست و کم کم به طرف حجاب بکشونن و به جای این که حجاب به اجبار و یک کار مسخره ملال آور تبدیل بشه "که شده" به یک* ارزش* تبدیلش کنن
(حتی خدا هم حجاب رو اجبار نکرده)
سوره ی احزاب آيه ۵۹ <ای پیامبر به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مومن هستند بگو: حجاب را بر خود فرو پوشند (تا بدان آرایش و زیور هایشان در دید قرار نگیرد)این (پوشش)به این که (به عزت و پاکدامنی)شناخته شوند نزدیکتر است، و در نتیجه (از سوی اهل فسق و فجور )مورد آزار قرار نخواهند گرفت و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است>
توی این آیه کاملا بدیهیه که هیچ اجباری وجود نداره و با کلمه ی *نزدیک* که بعضی ترجمه ها *بهتر* ترجمه کردن کاملا مشخصه :)
پس حجاب یک ارزش هست نه یک اجبار ولی متاسفانه ما کل دین رو ول کردیم چسبیدیم به حجاب :))
به نقل از uranuscelona :
به نظر من اجباری بودن حجاب زیر سوال بردن ارزشش هست. اگه کسی اعتقادی نداره نمی شه به زور بهش تحمیل کرد. و کسی که اعتقاد به حجاب نداره همونقدر ناراحت می شه که اگه یکی منو مجبور به کنار گذاشتن حجابم بکنه ناراحت می شم. و در ضمن نسبت به حجاب ذهنیت بدی پیدا می کنه حتی. پس بهتره اجباری نباشه تا ارزش حجاب حفظ بشه.
ببیند شما دارید به یه طرف قضیه نگاه میکنید.اگه حجاب به عنوان یه هنجار تو اسلام مطرحه،که مطرحه پس تو جامعه ی اسلامی نیز باید رعایت این هنجار اجباری باشه و هنجار شکنان مجازات بشن،نه؟مثل خیلی دیگه از هنجار ها... :)

uranuscelona

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرز2
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از Eshraf :
ببیند شما دارید به یه طرف قضیه نگاه میکنید.اگه حجاب به عنوان یه هنجار تو اسلام مطرحه،که مطرحه پس تو جامعه ی اسلامی نیز باید رعایت این هنجار اجباری باشه و هنجار شکنان مجازات بشن،نه؟مثل خیلی دیگه از هنجار ها... :)
این چیزی که شما می گید یعنی هرکس که تو کشور ما که کشور اسلامی هست دینش اسلام نباشه هنجار شکنه و باید مجازات بشه.
درسته ایا؟

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

به نقل از uranuscelona :
این چیزی که شما می گید یعنی هرکس که تو کشور ما که کشور اسلامی هست دینش اسلام نباشه هنجار شکنه و باید مجازات بشه.
درسته ایا؟
ببیند تو زمان پیامبر هم وقتی مکه رو فتح کردند عده ای مسلمان شدن(حالا چه از روی ترس چه حقیقی)عده ای هم گفتن نمیشیم آقا!مگه زوره؟
پیامبر هم گفت چون حکومت جامعه دست ما هست شما مجبورید یا مسلمون بشید یا جزیه بدید...تو شکور خودمون هم که بیشتر مردم مسلمونن..میمونه اون عده ی کم که اونا هم مستلزم رعایت این هنجار هستن...
وقتی داخل کشوری زندگی میکنی،اکثریت هنجار ها را تعیین میکنن نه اقیلیت دوست عزیز. :)[nb]اینا همه برداشت های شخصی من بود و منیع دیگری ندارد. :D[/nb]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا