• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatima !!!!!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظر شما راجع به وجود حجاب

• اجباری باشد و همه مستلزم رعایت کردن آن باشند

رای‌ها: 68 17.3%
  • اجباری نباشد ولی افراد علاقه مند حجاب داشته باشند

رای‌ها: 314 79.9%
  • اصلا حجاب نباشد

رای‌ها: 11 2.8%

• رای‌دهندگان
    393
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

هر كسي ميتواند هر ديني كه بخواهد داشته باشد،چه برسه به حجاب
اجبار در دين و احكام دين=دين زدگي و فساد

کسی که تو این کشور زندگی میکنه مجبوره که حجاب
همونجور که کسی که اونجا زندگی میکنه مجبوره حاب نداشته باشه
این جزئ قوانین اینجاس نه اسلام
حکومت اسلامیه دیه نیس؟

همونجور که کسی که اونجا زندگی میکنه مجبوره حاب نداشته باشه
این جزئ قوانین اینجاس نه اسلام

چند تا کشور خارجی دیدی که حجاب داشتن ممنوعه توش ؟

جون ؟ یعنی اسلام جزء ِ قوانینش حجاب نیست ؟

به نقل از SaϔnA.M :

فرانسه...در فرانسه حجاب داشتن در مدارس موجب اخراج میشود...
اما میدونم چی میخوای بگی و حرفت رو میپذیرم...اجبار حجاب یعنی نفی برتری حجاب...و این یعنی اجبار حجاب اجبار بی حجابی در جامعه را میاورد...

به نقل از SaϔnA.M :

نمیدونم چه جوری منظورمو برسونم بخش اولت رو که فراوون شنیدی درموردش میدونم
اما بخش دووم منظورم اینه که تو اسلام نگفته غیر مسلمون حجاب داشته باشه ولی وقتی زیر نظر حکومت اسلامین باید از دستورات اسلام در ظاهر پیروی کنن راستش یه مثال منظور رو خوب بیان میکنه الان
شما اگه روزه نداشته باشی حق نداری جلوی عموم مردم چیزی بخوری
اینجا هم گرچه شما مسلمون نباشی(دارم فرضی میگیرم فحشی ندی باز ;D) ولی مجبوری در جلوی عمومح جابت رو رعایت کنی
اگه حجابت رعایت نشه شاید باعث مفسده در وجود یه مسلمون شی(نگین کنترل و اینا چون که راه اصلی پیشگیریه واقعا مثلا شما لواشک ببینی آب دهنت جاری نمیشه خو مرد هم غریزه داره دیه ممکنه یه دفعه هیچی نشه دو دفعه هیچی نشه ولی بالاخره ضمنا چن تا مرد میشناسین که کامل به خودشون کنترل دارن)
راضی کنندس؟

به نقل از fireball2 :
نمیدونم چه جوری منظورمو برسونم بخش اولت رو که فراوون شنیدی درموردش میدونم
اما بخش دووم منظورم اینه که تو اسلام نگفته غیر مسلمون حجاب داشته باشه ولی وقتی زیر نظر حکومت اسلامین باید از دستورات اسلام در ظاهر پیروی کنن راستش یه مثال منظور رو خوب بیان میکنه الان
شما اگه روزه نداشته باشی حق نداری جلوی عموم مردم چیزی بخوری
اینجا هم گرچه شما مسلمون نباشی(دارم فرضی میگیرم فحشی ندی باز ;D) ولی مجبوری در جلوی عمومح جابت رو رعایت کنی
اگه حجابت رعایت نشه شاید باعث مفسده در وجود یه مسلمون شی(نگین کنترل و اینا چون که راه اصلی پیشگیریه واقعا مثلا شما لواشک ببینی آب دهنت جاری نمیشه خو مرد هم غریزه داره دیه ممکنه یه دفعه هیچی نشه دو دفعه هیچی نشه ولی بالاخره ضمنا چن تا مرد میشناسین که کامل به خودشون کنترل دارن)
راضی کنندس؟
بله راضی کنندس...من که واقعا قانع شدم X-(
عزیز من...یه دختر ازادی عقایدش از بین بره که من برم بهشت...اون بهشتی که این جوری میخواین به دست بیارین بره به درک...
تو داری ازادی یه دختر رو میگیری تا خودت رستگار شوی؟؟؟؟؟؟...
ضمنا...
ایمان واقعی را اون مرد مسلمانی دارد که در سواحل انتالیا گام بر میدارد و ذکر خدا میدهد...نه اون کسی که در ظاهر هیچ کاری نمیکنه چون همه به اجبار چادر بر سر دارند...اما همون موقع چه فکرا که نمیکند...
واقعا که :-&

چرا فحش میدی حالا
ببین چرا همش به خودت فک میکنی فک کن یه مرد زن دار اینجوری شه (اکثریت ضعیفالنفسن نه اقلیت)بعد خیانت تو خانواده و بعد... فروپاشی خانواده ها
واقعا آزادی ینی هر کاری دلت خواست بکنی ؟؟ خو من میخوام آزاد باشم پس هرکار که میخوام باید بکنم(اومانیسم) پس میخوام بیام اینجا فحش بدم و بعدش شما چرا آزادی رو از من میگرین بنم میکنین چه وضشه ها ؟؟ نمیشه اینطوری نگا کرد؟؟
یا آیا میشه مثلن رییس جمهورا با شلوارک برن سر جلساتشون خو آزادیه دیه برای چی بشون گیر میدین خو؟؟
بعلله با اون مرد مسلمان و انتالیا موافقم :)
و در مورد آخری چرا بجای بحث کردن بهم فحش میدی؟؟

به نقل از fireball2 :
چرا فحش میدی حالا
ببین چرا همش به خودت فک میکنی فک کن یه مرد زن دار اینجوری شه (اکثریت ضعیفالنفسن نه اقلیت)بعد خیانت تو خانواده و بعد... فروپاشی خانواده ها
واقعا آزادی ینی هر کاری دلت خواست بکنی ؟؟ خو من میخوام آزاد باشم پس هرکار که میخوام باید بکنم(اومانیسم) پس میخوام بیام اینجا فحش بدم و بعدش شما چرا آزادی رو از من میگرین بنم میکنین چه وضشه ها ؟؟ نمیشه اینطوری نگا کرد؟؟
یا آیا میشه مثلن رییس جمهورا با شلوارک برن سر جلساتشون خو آزادیه دیه برای چی بشون گیر میدین خو؟؟
بعلله با اون مرد مسلمان و انتالیا موافقم :)
و در مورد آخری چرا بجای بحث کردن بهم فحش میدی؟؟
ازادی:زندگی در چهارچوب اذیت نکردن دیگران...و نه کمتر از آن...زندگی ازاد تا جایی که دیگران را محدود نکند...
محدودیت نیست عزیز که زن به خاطر بهشت...به خاطر نجابت نداشته ی مسلمان اسمی...به خاطر سلامت ظاهری جامعه...خود را در 3لایه پارچه بپیچاند...
فکر کنم میدونی که من آدمی نیستم که با شمشیر کارم را جلو ببرم...من مرد قلمم...اما واقعا به نظرم نمیتونی ازاد فکر کنی...شاید اون لحن تند برای شکستن یک حجاب ذهنی بود...باز ببخش :-[
اگر راه بهشت از چادر اجباری میگذشت اقایان هیچ گاه به"خانه ی عفاف"روی نمیاوردند...هیچ گاه صیغه راه حل نمیشد...هیچ گاه 4همسر زندگی نمیشد...

منم موافقم با آزادی البته ببین خوب اگه آزد کنن شایدم بهتر شه چون الان همه دیدی بعضیا عقده ای تشیف دارن چجوری با آرایش میان بیرون
راستی یه سوال پوریا جان یه مانتو با یه مقنعه خیلی زیاده ینی کسی گفته که حتما چادر بپوشن ؟؟؟
ببین بحث توهین به اسلامو داری پیش می کشی همه این توهینا که کردی جواب داره
نمیخواستم بگم اما به عنوان مثال همین 4 زن
خوب ببین مثلا اگه پیامبرو مثال بزنی که اصلن روی هوس نبود وگرنه تو 25 سالگی با زن 40 ساله ازدواج نمیکرد
معمولا برای این که زنان بیوه تنها نمانند بوده
بعدشم تبصره داره عزیزم
1- زنت راضی باشه
2- حتی اگه فک میکنی نمیتونی عدالتو بینشون رعایت کنی مجاز نیستی چن تا ازدوواج کنی
حالا فک کنم اون کثافت کاریا که به ذهن اسلام از یه سری مسلمون نما تو ذهنته رفع شد ؟؟ :)

حجاب چنیدین لایه داره که آخرین اون حفظ پوشش بدنه .
حجاب میتونه مانع خیلی از گناه ها بشه . حد اقل برای دیگران . حجاب ظاهری فقط چادر نیست .
به نقل از prabd.chess :
عزیز من...یه دختر ازادی عقایدش از بین بره که من برم بهشت...اون بهشتی که این جوری میخواین به دست بیارین بره به درک...
تو داری ازادی یه دختر رو میگیری تا خودت رستگار شوی؟؟؟؟؟؟...
ایمان واقعی را اون مرد مسلمانی دارد که در سواحل انتالیا گام بر میدارد و ذکر خدا میدهد...نه اون کسی که در ظاهر هیچ کاری نمیکنه چون همه به اجبار چادر بر سر دارند...اما همون موقع چه فکرا که نمیکند...
واقعا که :-&
مگه حجاب مانع ورود خانم با جامعس ؟ چه ربطی داره؟ در ضمن با حفظ حجاب نه فقط بستر رو برای ورود خودت به بهشت هموار میکنی تازه از به گناه افتادن خیلیا هم جلوگیری میشه . این بده؟ این نمی ارزه؟
اون مردان با ایمان هم اگه واقعا با ایمان باشن برای اینکه یه وقت نکنه از راه به در بشن ( انسان جایزالخطاست) اصلا پا اونجا نمیزارن .

به نقل از fireball2 :
بعدشم تبصره داره عزیزم
1- زنت راضی باشه
2- حتی اگه فک میکنی نمیتونی عدالتو بینشون رعایت کنی مجاز نیستی چن تا ازدوواج کنی
حالا فک کنم اون کثافت کاریا که به ذهن اسلام از یه سری مسلمون نما تو ذهنته رفع شد ؟؟ :)
تازه اون زن هم مهریه داره هم اگه بچه دار شد مرد وظیفشه پولشو بده . این از بلاتکلفی خیلی بهتره . این یک حلال مثل طلاقه . طلاقی که خدا اونو منفورترین اعمال حلال دونسته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا