حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

نظر شما راجع به وجود حجاب

• اجباری باشد و همه مستلزم رعایت کردن آن باشند

رای‌ها: 68 17.3%
  • اجباری نباشد ولی افراد علاقه مند حجاب داشته باشند

رای‌ها: 314 79.9%
  • اصلا حجاب نباشد

رای‌ها: 11 2.8%

• رای‌دهندگان
    393
وضعیت
موضوع بسته شده است.

A l p h a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
کامپیوتر - معماری کامپیوتر
تلگرام
پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

دوستان ممنون میشم مسائل مختلف رو قاطی بحث حجاب نکنین و اگه دوست دارین درباره ی مسائل دیگه هم بحث و گفت و گو داشته باشین و توی یک تاپیک دیگه این کار رو بکنین !

به نقل از مهشید_ف :
حجاب یه چیزیه که اگه یه کم بی طرفانه فک کنین خودتون میفهمین چیه
هیچ فشاری هم در کار نیست!
شاید همونی که تو قرآن اومده
من اطلاعی ندارم این گردی صورت و اینا تو قرآن اومده یا دستور مراجع تقلید و ایناس...
چیزی که من میدونم اینه که تو قرآن درمورد جلو کشیدن روسری و پوشاندن گردن اومده(همون آیه ای که تو کتاب دینی ام هست اما یادم نمیاد!!)
درکل من به هر چیزی که توی قرآن باشه،نه حرف آخوندا و ...، اعتقاد دارم و اون رو «فشار» نمیبینم و میدونم به صلاح خودم و شخصیتمه
حالا اگر شما ریشه ای با این مسایل و قرآن مشکل دارین، ریشه ای حلش کنین
من میدونم حجاب چیه و نیازی ندارم که دوباره بشینم و فکر کنم تا بفهمم چیه من میخوام بدونم شما حجاب رو چی معنی میکنین !
شما میگین هرچیزی رو که توی قرآن اومده باشه رو قبول دارین ،به نظر خودتون شما میتونین قرآن رو تفصیر کنین یا کلا به مسائلی که در قرآن اومده تسلت ؟
افرادی مثل من و شما فکر نمیکنم در سطحی باشیم که بتونیم از قرآن چیزی درست و دقیق بفهمیم !
معنی آیه ی ۳۱ سوره ی نور هم که شما فرمودید این میشه : «و به زنان با ایمان بگو چشم از نگاه به مردان اجنبی فرو بندند و فرجهای خویش را حفظ کنند و زینت خویش را جز آنچه آشکار است آشکار نسازند و باید که روپوش هایشان را به گریبان‌ها کنند و زینت خویش را نمایان نکنند مگر برای شوهرانشان ، یا پدران و یا پدر شوهران یا پسران و یا پسر شوهران و یا برادران و یا خواهرزادگان و یا برادرزادگان و یا زنان و یا آنچه مالک آن شده‌اند یا افراد سفیه که تمایلی به زن ندارند و یا کودکانی که از اسرار زنان خبر ندارند، و مبادا پای خویش را به زمین بکوبند تا آنچه از زینتشان که پنهان است ظاهر شود ای گروه مؤ منان همگی به سوی خدا توبه برید شاید رستگار شوید»
فکر میکنم معنی آیه خیلی واضح باشه ولی همین معنی ساده تفسیر های گوناگونی داره !
توی این آیه فقط اشاره شده که گردن و گریبان خودشون رو بپوشانن شما میشه خیلی روشن از روی همین آیه برای من حجاب رو توضیح بدین که چه معنی داره ؟
یعنی فقط گریبان رو بپوشونیم بسه ؟
به نقل از مهشید_ف :
چرا همه اینو میگن؟؟؟
کلا به موضوع قانون دقت میکنین؟
چرا درمورد چیزای دیگه اینو نمیگین و فقط حجاب اینجوریه؟؟؟
مثلا رانندگی بین خطوط هم مردم ازش زده میشن؟
پس فقط بحث اجباری بودن نیست
مشکلات دیگه ای هست به نطر من
من میخاوم براتون یک مسال دیگه بزنم ،مسلا برای بستن کمربند از همون اول سر هر چهار راه یک مامور گذاشتن و گفتن هر کسی که کمربند نداشت رو بازداشت کنین ؟
نه اول اومدین چند سال توی جاده ها فقط تابلو زدن که کمربند ببندین بعد اومدن توی تلوزیون کلی برنامه نشون دادن که کسایی که کمر بند نداشتن توی تصادفات بیشتر صدمه دیدن و کلی برنامه ساختن بعدش اومدن گفتن کسی که کمربند نداشته باشه ۵۰۰۰ تومن جریمه و الان جرمش رو بیشتر کردن !
اینا همه شاید نزدیک ۱۰ سال طول کشید و فرهنگ سازی کردن نه اجبار !
فرهنگ سازی با اجبار خیلی فرق داره !
برای بستن کمربند اول گفتن میخوای ببند میخوای ببند میخوای نبند فقط اگه نبستی و تصادف کردی و بیشتر صدمه دیدی تقصیر خودته !
ولی برای حجاب از ۶ سالگی که میخوان برن مهد یک مقنعه بهشون میدن و میگن باید سرت کنی .بچه توی اون سن میگه چرا ؟ میگن چون خدا گفته !
فرض میکنیم توی اون سن گفت چون خدا گفته چشم ولی الان شما به یک دختر ۱۵ ساله بگو چادر سرت کن بعد بگه چرا شما بگو چون خدا گفته مطمعن باش بهت میخنده و مسخرت میکنه و میره !
الان توی کشور ما بچه ها توی سن پایین حتی چادر سرشون میکنن ولی توی سن بالا روسری رو هم درست سرشون نیمکنن چون ما برای حجاب فقط یک دلیل اونم اینه که خدا گفته !
اون باید که بالا با رنگ قرمز مشخص کردم شاید برای یک بچه ی ۶ ساله کاربرد داشته باشه ولی برای نوجون ۱۵ ساله هیچ اهمیتی نداره !
به نقل از مهشید_ف :
به نظر من دلیلش اینه که یه پیش فرضی از دین و حجاب تو ذهن افراد هست که خوب نیست
یعنی دیدگاهی از دین، که توی رسانه، جامعه و مخصوصا مدرسه ها بهمون القا میکنن
که متنفر میشیم از دین و هر چیز مربوط به دین
اما بهتره به عقل خودمون رجوع کنیم،
واقعا سعی کنیم بی طرفانه به جامعمون نگاه کنیم
ببینیم به چه چیزایی نیاز داره
و خودمون، توی اجتماع چه چیزایی میخوایم
و اینکه واقعا حجاب معمولی، فشار وارد میکنه؟؟؟؟
خب همون پیش فرض اولی رو کنار بذارین، تعصب رو کنار بذارین،
همه چیز درست میشه
اون پیش فرض تنها چیزی بوده که میشده به یک بچه توی اون سن داد ولی بعدش مشکل داره که دیگه اون رو درست نکردن !
حجاب معمولی فشار وارد نمیکنه ولی الان فشار بر حجاب معمولی هست !
فشاری که مال خود حجاب نیست !

• لایک
امتیازات: lof

nasim.s

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روانشناسی بالینی

نصفه شبي همه ي هفت صفحه رو خوندم :-\ (:| اما از بحثاتون به نتيجه ي خاصي نميشه رسيد

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از nasim.s :
نصفه شبي همه ي هفت صفحه رو خوندم :-\ (:| اما از بحثاتون به نتيجه ي خاصي نميشه رسيد
من خودم كسي بودم كه با حجاب معمولي يا همون مانتو كه بعضي از دوستان ازش حرف زدن تو جامعه ظاهر ميشدم اما الان بدون هيچ گونهفشار و اجبار خودم به اين نتيجه رسيدم كه پوشيدن چادر خيلي بهتر و ارزش ادمو بيشتر ميكنه
و واقعا از خيلي از متلكاي افراد ضعيفي كه نميتونن جلوي خودشونو بگيرن راحت شدم
پوشيدن چادر به ادم غرور ميده و احساس ميكني ارزشت خيلي بيشتر از اينه كه افراد نامبرده حتي به تو نگاه كنن
من كه واقعا راحت ترم
تصميم گيري با خودتونه
البته بعضي از افرادي كه مانتو پوششيه كه انتخاب كردن هم از نظر شخصيتي از خيلي ازچادري ها هم قوي ترن
همه چي بستگي به خود ادم داره :-?
تو ایران چادر هم م3 بقیه چیزا بد تعریف شده.
مثال:مانتو یه سری بدی داره(مثلا متلک میندازن و اینا)اما چادر پوشیدن هم عواقبی داره(در اون صورت دگه هیچ کس باور نمیکنه ممکنه شما یک زن به روز و مدرن باشین و فمنیسم رو قبول داشته باشین و دنبال حقوق مساوی باشین)

A l p h a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
تلگرام

به نقل از nasim.s :
من خودم كسي بودم كه با حجاب معمولي يا همون مانتو كه بعضي از دوستان ازش حرف زدن تو جامعه ظاهر ميشدم اما الان بدون هيچ گونهفشار و اجبار خودم به اين نتيجه رسيدم كه پوشيدن چادر خيلي بهتر و ارزش ادمو بيشتر ميكنه
و واقعا از خيلي از متلكاي افراد ضعيفي كه نميتونن جلوي خودشونو بگيرن راحت شدم
پوشيدن چادر به ادم غرور ميده و احساس ميكني ارزشت خيلي بيشتر از اينه كه افراد نامبرده حتي به تو نگاه كنن
من كه واقعا راحت ترم
تصميم گيري با خودتونه
البته بعضي از افرادي كه مانتو پوششيه كه انتخاب كردن هم از نظر شخصيتي از خيلي ازچادري ها هم قوي ترن
همه چي بستگي به خود ادم داره :-?
شما دوست داری چادر سرت کنی ،حالا فرض کن یک نفر بیاد به تو بگه باید مانتو بپوشی و اگر این کارو نکنی تورو بگیره و بهت دست بند بزنه و دقیقا مثل یک مجرم تو رو ببره بازداشتگاه و اگر وقتی به تو دست بند زده و به تو میگه سوار ماشین بشو تو گوش نکنی تو رو بگیره و بکشه و بندازت توی ماشین (فکر میکنم کلیپ این قضیه رو خیلی از دوستان دیده باشن ) اون موقع تو چه برخوردی خواهی داشت ؟
سرت و میندازی پایین و مثل یک دختر خوب چادر رو کنار میزاری ؟
با جرعت میتونم بگم امکان نداره این کارو بکنی .
توهم مثل خیلی از کسانی که میگن ما دوست داریم آزاد باشیم و روسری سرمون نکنیم میگی دوست دارم آزاد باشم و چادر سرم کنم !
شما فکر میکنی چادر بهتره ولی یکی دیگه فکر میکنه روسری خوبه شما نمیتونی عقاید خودت رو به اون فرد تحمیل کنی و فقط میتونی سعی کنی که اون رو با خودت هم عقیده کنی !

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

دقیقن ‏!‏ شنیدیم همه جریان کشف حجاب رضاشاه رو؛خب نظرتون چیه؟ همه ی کسایی که به حجاب اعتقاد دارن اگه الان شرایط عکس این بود و به زور حجاب رو از سرتون میکشیدن آیا قبول میکردین؟صرفن به خاطر اینکه اسمش قانونه؟آیا انتظار نداشتین که همه ی کسایی که دم از آزادی میزنن با این اجبار مخالفت کنن؟ ببینید؛مهم نیس اجبار چی باشه؛مهم اینه که وقتی یه قانون "ایدیولوژیک‏"‏ جامعه رو مجبور به یک کاری میکنه همه ی کسایی که تو اون جامعه زندگی میکنن چه اونایی که اون چیزی که بهش اجبار شده مخالف دیدگاهشونه چه اونایی که موافق دیدگاهشونه باید مخالفت کنن؛همونطور که اگه کشف حجاب بود من نوعی که به حجاب اعتقاد ندارم میبایست از آزادی شما دفاع کنم و با کشف حجاب مخالفت کنم عکسش هم صادقه؛بحث سر لجبازی و یه تیکه پارچه نیس؛بحث سر اعتقادات و شخصیت و غرور یه انسانه؛

mahshid_f

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان شناسی

به نقل از prabd.chess :
تو ایران چادر هم م3 بقیه چیزا بد تعریف شده.
مثال:مانتو یه سری بدی داره(مثلا متلک میندازن و اینا)اما چادر پوشیدن هم عواقبی داره(در اون صورت دگه هیچ کس باور نمیکنه ممکنه شما یک زن به روز و مدرن باشین و فمنیسم رو قبول داشته باشین و دنبال حقوق مساوی باشین)
کسی که چادر سرش میکنه، دیگه واسش مهم نیست، دیگران درموردش چی فک میکنن...
مهمه که دیگران باور کنن یا نکنن که من فمنیست هستم یا نه؟؟ (که در اصل حاضرم بمیرم، اما نباشم!:D)
کسی حق نداره از ظاهر من درمورد چیزی قضاوت کنه...!
هدف حجاب این نیست که دیگران عقاید مارو از ظاهرمون بفهمن!

A l p h a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
تلگرام

به نقل از مهشید_ف :
کسی که چادر سرش میکنه، دیگه واسش مهم نیست، دیگران درموردش چی فک میکنن...
مهمه که دیگران باور کنن یا نکنن که من فمنیست هستم یا نه؟؟ (که در اصل حاضرم بمیرم، اما نباشم!:D)
کسی حق نداره از ظاهر من درمورد چیزی قضاوت کنه...!
هدف حجاب این نیست که دیگران عقاید مارو از ظاهرمون بفهمن!
از کوزه همان برون طراوت که در اوست !
توی کتاب دینی سال دوم دبیرستان همون درسی که شما ازش آیه آوردین و گفتین مه حجاب اینه و . . . کلی توضیح داده بود که به همین برسه که ظاهر آدم با باطن اون یکیه !
شما نمیتونی بگی من ظاهر اینجوری ولی باطنم اونجوریه !
(جواب سوال های منم که توی پست ها قبلی مطرح کرده بودم رو ندادین ! )

• شروع کننده موضوع

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

حجاب فقط واسه این که خدا گفته نیست من یکی از آشناهامون آلمانه میگه اون جا حتی بعضی ها که مسلمون نیستن حجاب دارن چرا چون به این نتیجه رسیدن که امنیت بیشتری دارن ! خدا هم بهشون نگفته !!!!
بعد ما داشتیم راجع به دانشگاه و اینا حرف میزدیم ها !

A l p h a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
تلگرام

به نقل از fatima !!!!! :
حجاب فقط واسه این که خدا گفته نیست من یکی از آشناهامون آلمانه میگه اون جا حتی بعضی ها که مسلمون نیستن حجاب دارن چرا چون به این نتیجه رسیدن که امنیت بیشتری دارن ! خدا هم بهشون نگفته !!!!
بعد ما داشتیم راجع به دانشگاه و اینا حرف میزدیم ها !
پس نبود حجاب هم دلیل بی دینی و کافر بودن نیست !
یک نفر فکر میکنه با حجاب امنیت بیشتری داره ولی یک نفر فکر میکنه نیازی به چنین چیزی نیست پس ما باید به هر دو طرف احترام بزاریم نه این که با چوب و چماق دنبال یک گروه باشیم !

• شروع کننده موضوع

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

نه نیست ! ولی کسی که اسلامو قبول کرده نمیتونه حجاب نداشته باشه ! مث این میونه که بگم من مامانمو دوست دارم ولی هرروز کاری رو بکنم که ناراحتش کنه !

A l p h a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
تلگرام

به نقل از fatima !!!!! :
نه نیست ! ولی کسی که اسلامو قبول کرده نمیتونه حجاب نداشته باشه ! مث این میونه که بگم من مامانمو دوست دارم ولی هرروز کاری رو بکنم که ناراحتش کنه !
از کجا میدونی تمام افرادی که اسمشون مسلمونه واقعا اسلام رو قبول کردن ؟
خیلی از ماها فقط اسممون مسلمونه اونم چون وقتی به دنیا اومدیم توی گوشون اذان گفتن و اشهد( :-/) خوندن !
(دوستان بحث رو به سمت دین نکشین که لف میاد گیر میده ! :D :-" )

mahshid_f

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان شناسی

به نقل از A l p h a :
از کوزه همان برون طراوت که در اوست !
توی کتاب دینی سال دوم دبیرستان همون درسی که شما ازش آیه آوردین و گفتین مه حجاب اینه و . . . کلی توضیح داده بود که به همین برسه که ظاهر آدم با باطن اون یکیه !
شما نمیتونی بگی من ظاهر اینجوری ولی باطنم اونجوریه !
(جواب سوال های منم که توی پست ها قبلی مطرح کرده بودم رو ندادین ! )
من این حرفو در این مورد زدم که گفتن وقتی چادر سرت میکنی، دیگه کسی باور نمیکنه که فمینیسم رو قبول داری و من گفتم هیچ ربطی نداره و در کل گور بابای فمینیسم!
چه ربطی داره اصلا؟ من حرف ایشون رو نمیفهمم و جوابشونو دادم! اصلا چرا باید دیگران باور کنن که من فمینیسم رو قبول دارم یا نه؟
بله! ظاهر نمودی از باطنه، اما چیزایی که ربط داشته باشه و مهم باشه! مثلا اگر من یه روزی چادر سرم کردم، دیگران فقط میتونن بفهمن که من به حجاب اعتقاد دارم و با وجود اینکه از کوزه همان برون تراود که در اوست، کسی حق قضاوت کردن نداره!!
(درمورد جواباتون، جوابی نداشتم :) )
به نقل از A l p h a :
از کجا میدونی تمام افرادی که اسمشون مسلمونه واقعا اسلام رو قبول کردن ؟
خیلی از ماها فقط اسممون مسلمونه اونم چون وقتی به دنیا اومدیم توی گوشون اذان گفتن و اشهد( :-/) خوندن !
(دوستان بحث رو به سمت دین نکشین که لف میاد گیر میده ! :D :-" )
دین هرکسی به خودش مربوطه، کاملا...
شما چه اسلامو قبول داشته باشید، چه نداشته باشید، دارید در جامعه ای زندگی میکنین که دین رسمیش اسلامه و رعایت قوانین مربوط به اسلام، قانونه!!
هرکسی هم حق داره با قانون مخالف باشه، اما تا وقتی عوضش نکرده، مجبوره بهش عمل کنه

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

به نقل از مهشید_ف :
من این حرفو در این مورد زدم که گفتن وقتی چادر سرت میکنی، دیگه کسی باور نمیکنه که فمینیسم رو قبول داری و من گفتم هیچ ربطی نداره و در کل گور بابای فمینیسم!
چه ربطی داره اصلا؟ من حرف ایشون رو نمیفهمم و جوابشونو دادم! اصلا چرا باید دیگران باور کنن که من فمینیسم رو قبول دارم یا نه؟
بله! ظاهر نمودی از باطنه، اما چیزایی که ربط داشته باشه و مهم باشه! مثلا اگر من یه روزی چادر سرم کردم، دیگران فقط میتونن بفهمن که من به حجاب اعتقاد دارم و با وجود اینکه از کوزه همان برون تراود که در اوست، کسی حق قضاوت کردن نداره!!
(درمورد جواباتون، جوابی نداشتم :) )دین هرکسی به خودش مربوطه، کاملا...
شما چه اسلامو قبول داشته باشید، چه نداشته باشید، دارید در جامعه ای زندگی میکنین که دین رسمیش اسلامه و رعایت قوانین مربوط به اسلام، قانونه!!
هرکسی هم حق داره با قانون مخالف باشه، اما تا وقتی عوضش نکرده، مجبوره بهش عمل کنه
خب مسلمن همین طوره.همون طور که داریم میبینیم .مردم هم با وجود اینکه کاملن واضحه بیشترشون با اجباری بودن حجاب مخالفن همه به اجبار حجاب دارن.بحث اصلی ما هم سر تغییر قوانینه و اعتراضی که مردم باید نسبت به این قضیه بکنن.
یه سوال از شخص شما میپرسم:
اگه همین حالا شرایط معکوس بود و قوانین جوری بود که حجاب رو منع میکرد آیا این حرف که"چه شما اسلام رو قبول داشته باشد چه نداشته باشد چون قانونه باید بهش عمل کنید" شما رو قانع میکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این هم که اکثریت مسلمونن نمیتونه دلیلی باشه که قانون رو از روی اسلام بنویسن.مثال هم زدم.تو دین مسیحیت ازدواج پسر عمو دختر عمو حرامه.اکثریت مردم آمریکا هم مسیحی هستن.آیا قانون آمریکا باید ازدواج پسر عمو و دختر عمو رو برای ایرانی ها و سایر مسلمون ها منع کنه؟؟؟میشه گفت که از نظر ژنتیک میتونه مشکل ساز باشه و بالاخره رو جامعه هم تاثیر داره.ولی با همه ی تاثیراتی که رو جامعه داره باز هم یه مسئله ی شخصیه.آیا باید اقلیت مسلمون به سلیقه ی اکثریت مسحیی عمل کنن!؟

یه نکته ی دیگه هم که هست اینه که مهم نیست "اسمی"چن درصد مسلمونن.یا حتا مهم نیست چن درصد به حجاب اعتقاد دارن.مهم اینه که آیا اکثریت با آزادی حجاب موافقن یا مخالف.ممکنه 99 درصد مردم به حجاب اعتقاد داشته باشن و فقط 1 درصد اعتقاد نداشته باشه ولیاون 99 درصد با آزادی حجاب موافق باشن.

mahshid_f

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان شناسی

درجواب سوالت باید بگم که دقیقا به نظر من همینطوره!
من که به حجاب اعتقاد دارم، هیچ وقت حاضر نیستم در کشوری زندگی کنم، که حجاب رو منع میکنه، چون قانون اون کشوره و باید بهش احترام گذاشت...
حتی اگر اقلیت باشم یا هر چیز دیگه ای
هر جامعه ای قوانینش رو به صلاح خودش تصویب میکنه و همه باید بهش احترام بذارن...و درضمن اسلام در ایران، دین رسمیه!
مسلما اگر یه جایی تو دنیا، دین رسمیش دینی باشه که حجاب رو منع کنه، من هیچوقت دراون کشور زندگی نمیکنم تا زمانی که بتونم قانونش رو عوض کنم،در غیر این صورت به قانون احترام میذارم...

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

به نقل از مهشید_ف :
درجواب سوالت باید بگم که دقیقا به نظر من همینطوره!
من که به حجاب اعتقاد دارم، هیچ وقت حاضر نیستم در کشوری زندگی کنم، که حجاب رو منع میکنه، چون قانون اون کشوره و باید بهش احترام گذاشت...
حتی اگر اقلیت باشم یا هر چیز دیگه ای
هر جامعه ای قوانینش رو به صلاح خودش تصویب میکنه و همه باید بهش احترام بذارن...و درضمن اسلام در ایران، دین رسمیه!
مسلما اگر یه جایی تو دنیا، دین رسمیش دینی باشه که حجاب رو منع کنه، من هیچوقت دراون کشور زندگی نمیکنم تا زمانی که بتونم قانونش رو عوض کنم،در غیر این صورت به قانون احترام میذارم...

احتمالن خودتون هم میدونید این جمله که:مسلما اگر یه جایی تو دنیا، دین رسمیش دینی باشه که حجاب رو منع کنه، من هیچوقت دراون کشور زندگی نمیکنم از لحاظ منطقی خیلی ضعیفه.
من الان تو ایران زندگی میکنم.زیر 18 سال دارم و نمیتونم ایران رو ترک کنم.در ضمن اکثریت مردم ایران موافق آزادی حجاب هستن.پس بر اساس حقوق اکثریت هم بخوای بگی نباید حجاب اجباری باشه.الان من و خیلیا ی دیگه حجاب داریم.در حالی که خواستار تغییر قانون هستیم.بحث ما هم سر این نیست که الان قانون رو نقض کنیم یا نه.معلومه که کسی الان بدون روسری نمیره تو خیابون.پس بحثی سر این قضیه نیست.شما میگید قانون رو عوض میکردید.ما هم داریم الان بحث میکنیم که بهتره این قانون تغییر کنه وگر نه شما مطمئن باشد کسی الان بی حجاب نمیره تو خیابون !

kosar abdeyan

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
miandoab
دانشگاه
علوم پزشکی ارومیه

اگر پوست میوه ی پرتقال را ازش بگیری بعد از 3 دقیقه فساد پذیریش اغاز میشه گردو به دلیل محتوات غنایی پروتین است که اون پوسته ی سفت را داره
حجاب به این دلیله که محتویات درونی تو غنی است و باید محفوظ بماند این ساده ترین پیام طبیعت به توی انسانه

sahar.g

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ارومیه

به نظر من حجاب هر کس بر میگرده به شخصیت خوده طرف خانواده هاشون بعضی از خانواده ها اونقدر حجابو سفت سخت میگیرن که گاهی آدم شک میکنه به خودش بعضی ها هم اصلا توجهی به این مسئله ندارن ولی به هر حال حجاب آدم از دام هایی که سر راه وجود داره تاحدودی حفظ میکنه من همیشه مامانم میگه از خونه رفتنی بیرون سوره ناس رو بخون من هر وقت که باخودم اینو میخوندم از دام هایی که سرراهم بود حفظ میشدم شماهم حتما بخونید >:D<

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک

حجابو قبول دارم و به نظرم واسه همه ى آدما، مسلمون و غير مسلمون لازمه، اما با اجباري بودنش تو ايران مخالفم... شايد كسى اعتقاد نداشته باشه و اين حجاب زورى فقط دلخوشكنكه...

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
مشهد
دانشگاه
ازاد:-&quot;&quot;
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نقل از kosar_A :
اگر پوست میوه ی پرتقال را ازش بگیری بعد از 3 دقیقه فساد پذیریش اغاز میشه گردو به دلیل محتوات غنایی پروتین است که اون پوسته ی سفت را داره
حجاب به این دلیله که محتویات درونی تو غنی است و باید محفوظ بماند این ساده ترین پیام طبیعت به توی انسانه
شما الان خودتو محتویات تو پرتغال می دونی؟! :|

ببخشید کسایی که موافق هستن حجاب اجباری شه،موافق این هم هستن که منع حجاب اجباری باشه؟؟؟؟
این یعنی گرفتن حق ازادی و تفکر از مردم!
هر کسی ازاده با هر عقیده ای باشه و متاسفانه تو کشور ما این جوری نیست و معتقدند همه باید یک عقیده و یک دین داشته باشند و به بقیه تحمیل می کنه!!!!

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

من پرتقال دوس ندارم نمیشد خودتونو به هلو تشبیه کنید ؟
میوه میوس دیگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا