پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !
به این"که نمیتوانید"توجه کن...
اسلام خود میگوید باید دین نو شود...این قوانین مال زمان جنگ بود که بیوه ها باید محافظت میشدند...
توهین نیست...3رف شک به اسلام کاذب است...بنده مسلمانم...اما مسلمان واقعی...بگذار هر چقدر میخواهند بگویند من کافر و مزدور و غربی هستم...
من اسلام واقعی را میپذیرم...اسلامی که زن را در حجاب اجباری(چه سنگین چه سبک)محدود نمیکند تا من به بهشت بروم(که تازه با تمام شهود و ذهن و تجربه دارم میبینم مرد این گونه به بهشت نمیرود...)اسلامی که زن را ابزار استراحت مرد نمیداند(خانه ی عفاف)...اسلامی که زن را قراردادی نمیکند(صـیغه)...
به هر حال...
من دلایلم را ارائه دادم...
دیگه فکر به این که من مزدورم یا مسلمان واقعی با خودتونه...
@نوشین:اقا اصلا حجاب توسط خود شخص خدا به زمین امده است...ایا زن حق شک ندارد به دینی که به ما رسیده است؟؟...ایا شخص حق انتخاب ندارد...اصلا زن میخواهد به بهشت برود...به کسی مربوطه؟؟
فمنیسم را پایمال کنید...اما هیچ گاه اسلام را عوض نکنید...که خدا روی دین والای خود بسیار حساس است...
خداوند ایه اورد:میتوانید 4 زن داشته باشد اگر و فقط اگر بتوانید عدل را میانشان برقرار کنید که نمیتوانید...به نقل از fireball2 :منم موافقم با آزادی البته ببین خوب اگه آزد کنن شایدم بهتر شه چون الان همه دیدی بعضیا عقده ای تشیف دارن چجوری با آرایش میان بیرون
راستی یه سوال پوریا جان یه مانتو با یه مقنعه خیلی زیاده ینی کسی گفته که حتما چادر بپوشن ؟؟؟
ببین بحث توهین به اسلامو داری پیش می کشی همه این توهینا که کردی جواب داره
نمیخواستم بگم اما به عنوان مثال همین 4 زن
خوب ببین مثلا اگه پیامبرو مثال بزنی که اصلن روی هوس نبود وگرنه تو 25 سالگی با زن 40 ساله ازدواج نمیکرد
معمولا برای این که زنان بیوه تنها نمانند بوده
بعدشم تبصره داره عزیزم
1- زنت راضی باشه
2- حتی اگه فک میکنی نمیتونی عدالتو بینشون رعایت کنی مجاز نیستی چن تا ازدوواج کنی
حالا فک کنم اون کثافت کاریا که به ذهن اسلام از یه سری مسلمون نما تو ذهنته رفع شد ؟؟ :)
به این"که نمیتوانید"توجه کن...
اسلام خود میگوید باید دین نو شود...این قوانین مال زمان جنگ بود که بیوه ها باید محافظت میشدند...
توهین نیست...3رف شک به اسلام کاذب است...بنده مسلمانم...اما مسلمان واقعی...بگذار هر چقدر میخواهند بگویند من کافر و مزدور و غربی هستم...
من اسلام واقعی را میپذیرم...اسلامی که زن را در حجاب اجباری(چه سنگین چه سبک)محدود نمیکند تا من به بهشت بروم(که تازه با تمام شهود و ذهن و تجربه دارم میبینم مرد این گونه به بهشت نمیرود...)اسلامی که زن را ابزار استراحت مرد نمیداند(خانه ی عفاف)...اسلامی که زن را قراردادی نمیکند(صـیغه)...
به هر حال...
من دلایلم را ارائه دادم...
دیگه فکر به این که من مزدورم یا مسلمان واقعی با خودتونه...
@نوشین:اقا اصلا حجاب توسط خود شخص خدا به زمین امده است...ایا زن حق شک ندارد به دینی که به ما رسیده است؟؟...ایا شخص حق انتخاب ندارد...اصلا زن میخواهد به بهشت برود...به کسی مربوطه؟؟
فمنیسم را پایمال کنید...اما هیچ گاه اسلام را عوض نکنید...که خدا روی دین والای خود بسیار حساس است...