عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز
پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان

این مزاحمت های خیابونی درحد همین ک هی شماره بده و اینا ک باحاله ک
(حیف ک دختر نیستم ) وگرنه راه خوبی وا3 خندیدنه هاااااااا یا مثلا سرکاری و اینجور چیزا
بعدشم مثلا ی شماره رو جلوی پسره بگیری مثلا،خود فرد باید ب این درک رسیده باشه ک زنگ نزنه

الان من مثلا تو خیابون برم و ب n نفر شمارمو بدم، تو این کار هم مردم میبینن منو و هم ممکنه ی آشنا ببینه
ولی چون هیچ سرگرمیه جالبی وجود نداره سراغ این کارا میرم(دور از جونه مناااااااااااااااااااا :-" )

حجاب هم ب نظر من ی چیز شخصی و مربوط ب زندگیه شخصی و طرز تفکر هر فرده،البته ک حجاب کامل رو قبول دارم ولی بازم :
هر کسی کار خودش بار خودش آتیش ب انبار خودش
ن میشه گفت ک چادریا از مزاحمت در امانن و ن میشه گفتش ک مانتوییا همیشه مورد مزاحمت قرار میگیرن.

باید بعضی چیزا ر فرهنگ سازی کردش.مثلا تا من تو خیابون ی پیشی میبینم نیوفتم دنبالش.معمولا این جور چیزا تو خانواده حل و بحث میشن.
خونواده ها اگه بتونن این موضوع رو تو خودشون حل کنن اینجور چیزا پیش نمیادش.مثلا تو محیط فامیل نزدیک زیاد گیر ندن ب این ک موقع تاهار خانوما ی اتاق باشن آقایون ی اتاق.این موضوع رو بزرگترا درک میکنن و زیاد تاثیر روشون نداره ولی بچه ها از همون اول با جنس مخالفشون غریبه میشن و هی این حس تقویت میشه و صحبت کردن با ی جنس مخالف میشه همه ی فکر و ذهنش.
الان تو فامیل ما تو جمع پسرخاله و دختر خاله و پسر دایی و دختر عمه و .... جو دوستانست و بچه ها جلو هم راحتن.ن خیلی رومون ب هم بازه و ن خیلی حزب اللهی هستیم.
از همون اولا ک یادم میادش،هیچ کدوم از دختر داییا یا دختر خاله هام یا ... رو جز مواقعی ک میرفتیم بیرون با روسری یا چادر و اینا ندیدم منم معمولا راحتم و بینمون بیشتر رابطه ی خواهر برادریه تا فامیلی.ب نظر من این کار باعث شده ک مثلا تو خیابون ب یکی سلام میکنم یا کسی بهم سلام میکنه با خودم فک نکم ک هااااااااااااااای و واااااااااااااای ک چیشده؟

تازه حالا یکی ب یکی شماره بده،تاسف و اینا نداره ک
رابطه ی پسر و دختر در حد حرف و صحبت و اینا ی نیاز بشریه ک متاسفانه ب خاطر این اسلامی ک تو ایرانه و رفتار بیش از حد افراطیه بعضی خونواده ها ب عقده ی جوووونا تبدیل شده و وجهه ی بدی پیدا کرده.

البته جنبه هم مهمه.من الان با یکی از دخترایی ک میبینمش دوس میشم بعد ک دوس میشیم دقیقا عین دوستم باهاش برخورد میکنم چون میدونم ک اینم ی فرده ک بام دوسته م3 همکلاسیام
با این فرق ک جنسش مخافله جنس منه.

درکل باید از همین گروه های خودمونی شروع کنیم م3 همین سایتا

تو همین تاپیک بودن پستایی ک گفتن جفت پا میریم تو دهن طرف و ... اینا
چرا مثلا تا ب ا ی دختری/پسری دوس میشیم و شمارشو میگیریم اس عاشقونه و نامه ی فدایت شوم و اینا میفرستیم؟
جالب اینه ک ب همه هم میفرستیم ن فقط یکی.
باید جنبه ی داشتن دوست جنس مخالف رو تو خودمون بالا ببریم

الان هم من با خیلی از پسرای سایت دوستم و هم با خیلی از دخترا
ولی بپرسین ب کدومشون تا حالا نامه ی فدایت شوم دادم؟

جنبتون رو ببرین بالا

dark-night

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
fazanegan
پاسخ : اعداد بر کفِ خیابان

به نقل از پوریا عابدی :
وظیفه ی دختر نیست چادر از دید من :|...دختر در قبال شعور پسر مسئول نیست...
دختر در حد معمول و عرف جامعه(ک الان مطمئن باشید چادر نیست :)))هم داشته باشه حجاب وظیفش رو انجام داده...

چادر تو شهرای بزرگ دیگه تقریباً ،عرف نیست . اما شهرای کوچک .......نه

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

@مهسا.ق:ويدا عشق منه حق اون بايد بياد بزنه دهنم
@بالايي: عرف چيه؟؟؟؟
مگه حجاب يا چادر به عرفو اينا ربط داره؟
دقيقاليمو ترش گفت مثه اينکه بگي همه سيگارميکشن مام بکشيم
حجاب وپوشش يه چيزه شخصيه به عرف و اينام ربطي نداره
يه دست هم صدا نداره
مشکل از دو طرفه ونه يه طرف
@ويدا: منو ببخش ولي لحنم تهاجمي نبود اقا من کلا پستام دوستانست غيراز اين فکر نکنيد
بازم از هرکي اين فکرو کرده عذر ميخوام

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

راستی این ک توی کشورهای اروپایی رابطه ی جنسی آزاد و کلا آزادی جنسی رد شده رو از کجا در آوردین؟...خوش حال میشم سرش بحث کنیم...
ضمنا...مسلما راه حل حجاب اجباری یا مجازات شخصی ک رابطه با کسی دیگر با خواست خود آن شخص(هر رابطه ی جنسی ب جز تجاوز و همجنسگرایی)برقرار کرده نیست :) :|

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از MALICE :
@مهسا.ق:ويدا عشق منه حق اون بايد بياد بزنه دهنم
:)) نه بابا منظور من این تیکه ی حرفش بود
به نقل از MALICE :
گفتم و بازم ميگم رفتار بعضي دخترا باعث شده پسرا فکر کنن هرکي دوتا تارموش بيرون اهل همه چيه
----
بچه ها جواب منو ندادین من هنوزم نفهمیدم چرا آدما تو این جور بحثا هر جا گیر می کنن و جوابی ندارن میان می گن خوب تقصیر دختراص حجابشونو رعایت کنن
به جای این که تو خیابون یکی بیاد کمکت کنه همه بد تر تو رو مقصر می دونن که حجابت عالی نیس
به پلیس بگی پلیس میاد برات نسخه می پیچه که تقصیر خودت هس که اونو تحریک کردی. این که من 2 تا تار موم بیرونه باعث تحریک اون می شم
حجاب چیزیه که من باید به اون برسم نه یه پناهگاه واسه این که من نمی خوام کسی بم تیکه بندازه می خوام از حرف دیگران حفظ شم
آدم اگه دلیلش قراره برا حجاب این باشه می تونه این قدر محکم باشه که چنین آدمایی گاهی جرئت نکنن چیزی بش بگن. یا اگه گفتن دلیلی نداره بگیم برا این که دفعه بعد نگن چادر سرم کنم به جاش می تونی یه بارم شده جلو آدما وایسی
حجاب اجباری حتی اگه تو خودتو ملزم بدونی تا فقط اذیت نشی مسخرس و هیچ ارزشی نداره :D

melika15

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان۲
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1395
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از مهسا.ق :
:)) نه بابا منظور من این تیکه ی حرفش بود----
بچه ها جواب منو ندادین من هنوزم نفهمیدم چرا آدما تو این جور بحثا هر جا گیر می کنن و جوابی ندارن میان می گن خوب تقصیر دختراص حجابشونو رعایت کنن
به جای این که تو خیابون یکی بیاد کمکت کنه همه بد تر تو رو مقصر می دونن که حجابت عالی نیس
به پلیس بگی پلیس میاد برات نسخه می پیچه که تقصیر خودت هس که اونو تحریک کردی. این که من 2 تا تار موم بیرونه باعث تحریک اون می شم
حجاب چیزیه که من باید به اون برسم نه یه پناهگاه واسه این که من نمی خوام کسی بم تیکه بندازه می خوام از حرف دیگران حفظ شم
آدم اگه دلیلش قراره برا حجاب این باشه می تونه این قدر محکم باشه که چنین آدمایی گاهی جرئت نکنن چیزی بش بگن. یا اگه گفتن دلیلی نداره بگیم برا این که دفعه بعد نگن چادر سرم کنم به جاش می تونی یه بارم شده جلو آدما وایسی
حجاب اجباری حتی اگه تو خودتو ملزم بدونی تا فقط اذیت نشی مسخرس و هیچ ارزشی نداره :D
حجاب اجباری حتی اگه تو خودتو ملزم بدونی تا فقط اذیت نشی مسخرس و هیچ ارزشی نداره....اینو کاملا باهات موافقم
ولی ببین من هر چی هم فک میکنم میبینم هیچ کاری نمیشه کرد
فقط تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که وقتی تیکه میندازه دوتا چیز دیگه بزاری روش جوابشو بدی(البته شاید این دوباره بدترش کنه...چه میدونم :-")
اصلا هر پسری این کارا رو بکنه شخصیتشو نشون داده :|

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

به نقل از melika15 :
فقط تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که وقتی تیکه میندازه دوتا چیز دیگه بزاری روش جوابشو بدی(البته شاید این دوباره بدترش کنه...چه میدونم :-")
اصلا هر پسری این کارا رو بکنه شخصیتشو نشون داده :|
اینجور پسرا لدت میبرن از اینکه دختره عصبانی شه و جوابشو بده با بهش تیکه بندازه...جواب دادن هیچ کمکی نمیکنه؛ بهترین راه برای اینکه هر چه سریعتر از شر یکی خلاص شی اینه که قیافه ی جدی بگیری :D مثلا اینجوری: :|

melika15

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان۲
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1395
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از پری ناز :
اینجور پسرا لدت میبرن از اینکه دختره عصبانی شه و جوابشو بده با بهش تیکه بندازه...جواب دادن هیچ کمکی نمیکنه؛ بهترین راه برای اینکه هر چه سریعتر از شر یکی خلاص شی اینه که قیافه ی جدی بگیری :D مثلا اینجوری: :|
نه اصلا راهتو بکشی بری یک راست کلانتری اونم دنبالت میاد همونجا دستگیرش میکنن :D
یکی از دوستام یه بار همین کارو کرده!!

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

دقيقا بي محلي و قيافه جدي خيلي موثرتره
حجاب پناهگاه نيست يه حفاظه يه سپر که باهاش ميتوني خودتو حفظ کني نه اينکه پنهان شي زيرش

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

بابا چرا همه دنبال درمانن؟
چرا کسی ب فکر پیشگیری نیستش؟
تازه درماناشونم م3 این میمونه ک کسی ک سرماخورده رو عمل جراحی کنن.
کلانتری :O :O :O :O

• لایک
امتیازات: Id

جیرجیرک

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگــــــــــــــان2
شهر
مشد

من تازه اومدم این تاپیک و اعتراف میکنم ک خدایی حوصله خوندنه همشو ندارم....ولی خو بضیاشو خوندمو.........
ب نظر من هیچ لذتی نداره ک تو خیابون شماره بگیریو خیلی ببخشید ولی جلف بازی از خودت دربیاری........این واقعا کجاش لذت داره
وما نمیتونیم بگیم ک هرکی حجاب داره 100%از ازارو اذیت حفظه یا هرکی مانتویی..............................ولی خو بازم ربط داره
الان پسران گرام بگن دختری ک خیلیییی بدحجابه بش شماره میدن یا خوششون میاد یا دخترای معمولی(نه صرفا چادری ^#^)
البته من ادمای چادری رو هم میشناسم ک(نمیخوام توهین کنم ....اشتب نشه)وضشون خوب نی ولی هیچ گروهی رو نمیتونیم بگیم ک 100%خوبه یا بد...........اصن مگه خوبی یا بدیرو ما تشخیص میدیم هاااااااااااااااا :|
وختی تو خیابون خیلی معمولی برخورد کنی کسی نمیاد بت شماره بده یا............البته همیشه ادمای بیمار هستن ک اگر به اوناهم اصن محل ندیو انگاری ک دارن..........خودشون خسته میشن میرن و متوجه میشن ک اهلش نیستی ^-^..این یه چیزه طبیعیه :)
به هر حال ب نظرم از همه بیشتر ب رفتار افراد تو خیابون بستگی داره و نحوه برخوردشون /m\

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

به نقل از اردلان :
الان کار از پیشگیری و فرهنگ سازیو و اینا گذشته...بچه ی یه ساله که بهمون تیکه نمیندازه تا بگین با تربیت خوب درست میشه!
اگرم منظورت حجابه این همه دختر دارن میگن پسرا کرم داشته باشن به حجاب کاری ندارن؛ منم این حرفو قبول دارم...

اینو یه بار امتحان کردم ولی خب تا پلیسو دید در رفت :-"

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

@اردلان:چيزي قابله پيشگيريه که اتفاق نيوفتاده باشه ولي اين موضوع توجامعه هست و داره اتفاق ميفته وهرروز بد ترميشه براهمين بايد درمانش کرد يا حداقل جلوي پيشرفتشو گرفت
حل نشدنيم نيست راه حل داره

جیرجیرک

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگــــــــــــــان2
شهر
مشد

بابا من همیشه درحال امتحانم
الان خود من همه مشهدو زیرپام گذاشتم اونم تنهایی.......کار شاقیم نکردم....ولی خو الان هیچ دختری تنهایی نمیره بیرون...چون دیده خونواده ها نسبت ب جامعه بده یا عده ای از دخترا خودشون حالیشون نیس چیکار میکنن [-(
شاید باورتون نشه ولی من که از 11سالگی شایدم زودتر خودم تنهایی میرفتم تا الان تا حالا هیچ اتفاقی واسم نیفتاده یا اصن اونطوری ک دخترای اطرافم میگن همه کثافتن برام پیش نیفتاده..........چون باید رفتارتو تو خیابون درس کنی و همچنین دیه برا راحتیه خودت و نه صرفا چیز دیه خیلی دیه یجوری نری بیرون...........بازم میگم درسته ک خود دختر ب احتمال90%خوب باشع ولی خو ادم بیکارو علافم کم پیدا نمیشه ^-^

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

خیلی رک بگم زینب جان من چنین چیزیو باور نمیکنم :) شایدخودت توجهی نداری ولی برای همه پیش اومده.با هر رفتاری و هر قیافه ای و هر لباسی...

melika15

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان۲
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1395
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از اردلان :
پیشگیری بازم برمیگرده که دخترا باید حجاب داشته باشن و اینا تا کسی بهشون گیر نده!!
حالا گیریم یکی هم خواست حجاب نداشته باشه(نه که اصلا..متوسط) هم پسرا بهش تیکه نندازن(که اینم خداییش نمیشه)باید چی کار کنه؟؟
خب معلومه باید تحمل کنه و محل نذاره تموم میشه میره پی کارش!!
بحث بی نتیجه :|
پسرا میگن دخترا اگه میخوان کسی بهشون گیر نده جلب توجه نکنن!!
دخترا هم میگن پسرا باید نگاه نکنن!!
بی نتیجه اس به نظر من...11 صفحه تاپیک پر شده همه تقریبا همینو گفتن!! :-"

جیرجیرک

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگــــــــــــــان2
شهر
مشد

به نقل از پری ناز :
خیلی رک بگم زینب جان من چنین چیزیو باور نمیکنم :) شایدخودت توجهی نداری ولی برای همه پیش اومده.با هر رفتاری و هر قیافه ای و هر لباسی...
عزیزم ینی چی توجه نداشتی :D
خو من میفهمم ک وختی میرم تو خیلبون اطرافم چه خبره دیه :-"
من اینو قبول ندارم ک اگه رفتارتو تغییر بدی نحوه برخورد عوض نمیشه :O
این یه چیزه واضحه ک هر رفتاری یه برخوردی داره.......بازم میگم ادم بیمارم خیلی کم پیدا میشه ک ب همه گیر بده ک اونم با بیمحلی حله :)

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

عدم وجود احساس آرامش برای دختران در خیابان برمیگرده به جنس مخالفمون.نمیگم همش تقصیره پسراس و همه ی دخترا خوبن نه،ولی دلیلی نداره کسی که هنوز به فلسفه ی چادر و یا حجاب نرسیده به خاطر اینکه آرامش داشته باشه مجبور باشه حجاب کنه.
همه باید بتونن اونجوری که میخوان باشن و آرامش یه چیز ضروری توی جامعست.
بهتره به جای بحث یکم به رفتاری خودمون فکر کنیم.
منی که با لباس مدرسه میرم پارک و پیشنهاد قلیون کشیدن میشنوم با هرچی دیگه هم برم همینه پس بهتره آدما درست شن.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مرضیــــه :
عدم وجود احساس آرامش برای دختران در خیابان همش برمیگرده به جنس مخالفمون.نمیگم همش تقصیره پسراس و همه ی دخترا خوبن نه،ولی دلیلی نداره کسی که هنوز به فلسفه ی چادر و یا حجاب نرسیده به خاطر اینکه آرامش داشته باشه مجبور باشه حجاب کنه.
همه باید بتونن اونجوری که میخوان باشن و آرامش یه چیز ضروری توی جامعست.
بهتره به جای بحث یکم به رفتاری خودمون فکر کنیم.
منی که با لباس مدرسه میرم پارک و پیشنهاد قلیون کشیدن میشنوم با هرچی دیگه هم برم همینه پس بهتره آدما درست شن.
چرا اولش میگین تقصیر پسرا فقط نیست بعد دقیقا پاراگراف آخرتون این ذهنیت رو ایجاد میکنه"صرفا تقصیر موجودات آشغالی ب نام مذکر است..." :|
دخترها اگر با هزار قمیش و افاده راه نرن تو پارک اینجوری نمیشه :|
ولی در هر حال پیشنهاد نیز اشکالی ندارد از نظر من...کارش درست نیست پیشنهاد قلیان میده...ولی نباید بیش از حدی دختر را ناراحت کنه...خیلی ساده بگه نه اهل این کارا نیستم و بی اعتنایی و اگه طرف مزاحم شد هم مردم دور و بر مطمئنا کمک میکنن...

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

شرمنده من نبودم ی چن دیقهای
م3 اینکه بد برداشت کردین
منظورم از پیشگیری تو خونواده بودش
تو اون پستمم گفتم
همه چیز برمیگرده ب خونواده
اونی از بچگیش ی دختر بوده ک باهاش حرف بزنه (صرفا خواهرش نباشه ) دیگه بزرگتر ک بشه دقدقش نمیشه اینکه بره دوست دختر پیدا کنه و هی فرط و فرط شماره بده و عقده ای هم نمیشه.
حالا وا3 دخترا هم همینجوره
از بچگیشون باید 4تا پسر ببینن و بحرفن باهاشون

اگه اینجوری باشه 50% این موارد از بین میره.

بابا این زینب و باید ببینینش تا بفهمین چرا اتفاقی براش نیوفتاده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا