عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جیرجیرک

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگــــــــــــــان2
شهر
مشد
پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان

ب نظرم لزومی نداره بگه من اهل این حرفا نیستم
بابا خودتون وختی یه نفر بهتون محل .....................نمیذاره اصن ا100کیلومتریش رد میشین :-"

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از پوریا عابدی :
چرا اولش میگین تقصیر پسرا فقط نیست بعد دقیقا پاراگراف آخرتون این ذهنیت رو ایجاد میکنه"صرفا تقصیر موجودات آشغالی ب نام مذکر است..." :|
دخترها اگر با هزار قمیش و افاده راه نرن تو پارک اینجوری نمیشه :|
ولی در هر حال پیشنهاد نیز اشکالی ندارد از نظر من...کارش درست نیست پیشنهاد قلیان میده...ولی نباید بیش از حدی دختر را ناراحت کنه...خیلی ساده بگه نه اهل این کارا نیستم و بی اعتنایی و اگه طرف مزاحم شد هم مردم دور و بر مطمئنا کمک میکنن...
ما حرفمون اینه که اصن نباید یه همچین اتفاقی بیفته.
یعنی چی که دورو بریا کمک میکنن؟به شخصه از پس هرکی که چیزی بهم بگه بر میام ولی چرا باید یکی به خودش اجازه بده وقتی رو نیمکت پارک نشستی داری با هنذفریت آهنگ گوش میدی بیاد بزنه پشتت بگه پاشو یه دست فوتبال بزنیم. :|
من با چادر هم این اتفاق برام افتاده پس مسئله حجاب نیست.
مشکل چیز دیگست.

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

به نقل از مرضیــــه :
وقتی رو نیمکت پارک نشستی داری با هنذفریت آهنگ گوش میدی بیاد بزنه پشتت بگه پاشو یه دست فوتبال بزنیم. :|
مشکل چیز دیگست.
جونه من :O :O :O
این تن بمیره تهرانیا اینجوری میکنن؟
بابا اینجاروحق ب شما میدم

دمش گرم بابا عجب چیزایین بچه تهرونیا

melika15

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان۲
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1395
تلگرام
اینستاگرام

یه چیز دیگه هم هست من هروقت با دوستام میرم بیرون اعتماد به نفسم بیشتر میشه واقعا اصلا از پسرا نمیترسم :|
ولی وقتی تنهائم خو یه ذره میترسم :-[
ولی در کل میگم یه ذره دقت کنین میبینین هر کی هر حرفی زده(دختر/پسر)به نفع خودش زده...هر کی حرف خودشو میزنه و نظر خودشو داره :-"

reihane

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کاشان
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از پوریا عابدی :
چرا اولش میگین تقصیر پسرا فقط نیست بعد دقیقا پاراگراف آخرتون این ذهنیت رو ایجاد میکنه"صرفا تقصیر موجودات آشغالی ب نام مذکر است..." :|
دخترها اگر با هزار قمیش و افاده راه نرن تو پارک اینجوری نمیشه :|
ولی در هر حال پیشنهاد نیز اشکالی ندارد از نظر من...کارش درست نیست پیشنهاد قلیان میده...ولی نباید بیش از حدی دختر را ناراحت کنه...خیلی ساده بگه نه اهل این کارا نیستم و بی اعتنایی و اگه طرف مزاحم شد هم مردم دور و بر مطمئنا کمک میکنن...
یه روز با دوستم داشتیم از مدرسه پیاده میرفتیم تابه راننده سرویسمون برسیم یه موتوری مزاحممون شد از هر طرف رفتیم تا شادی دست از سرمون بردارن(دونفر سوار موتوربودن) ولی اون دست بردار نبود که نبود... بعد کنار خیابون یه پیره مرد رو دیدیم من میگی کلی خوشحال شدم که الان پیره مرده یه چیزی به این دو فقره مزاحم میگه و ماراحت میشیم اما در کمال تعجب موتوری بخ پیره مرده گفت : عمو جو به اینا بوگو با ما دوس شن...و چیرمرد به جای اینکه بزن تو دهن پسره ی.............به ما گفت:خو عمو جو باهم دوس شین خوش میگذره...منو میگی میخواستم بزنم تو دهن پیره مرد...........................
حالا به نظر شما پسره خیلی ................. نیستن...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

به نقل از R @ Y :
عزیزم ینی چی توجه نداشتی :D
خو من میفهمم ک وختی میرم تو خیلبون اطرافم چه خبره دیه :-"
من اینو قبول ندارم ک اگه رفتارتو تغییر بدی نحوه برخورد عوض نمیشه :O
این یه چیزه واضحه ک هر رفتاری یه برخوردی داره.......بازم میگم ادم بیمارم خیلی کم پیدا میشه ک ب همه گیر بده ک اونم با بیمحلی حله :)
بله هررفتاری برخورد متفاوتی هم داره ولی مزاحمت همیشه هست به نظرم

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از اردلان :
جونه من :O :O :O
این تن بمیره تهرانیا اینجوری میکنن؟
بابا اینجاروحق ب شما میدم

دمش گرم بابا عجب چیزایین بچه تهرونیا
آره میکنن.
کافیه تنها بری پارک لاله...
البته بیست نفرم باشی فرقی واسشون نداره.

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

به نقل از melika15 :
ولی در کل میگم یه ذره دقت کنین میبینین هر کی هر حرفی زده(دختر/پسر)به نفع خودش زده...هر کی حرف خودشو میزنه و نظر خودشو داره :-"
بحث سر این نیست ک کی بشه حق ب جانب و اینا بحث سره این مشکل اجتماعیه
ی سری از مواردی ک باع3 این چیزا میشه بر میگرده ب پسرا و ی سری هم ب دخترا
ی سری پسرا ب خاطر ی سری کمبود تو خونواده،ی سری اخلاق و عقاید و ...
و همچنین
ی سری دخترا ب خاطر ی سری حرکات و سکنات،ی سری رفتار ک در شانشون نیست و ...
مقصر شناخته میشن.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مرضیــــه :
ما حرفمون اینه که اصن نباید یه همچین اتفاقی بیفته.
یعنی چی که دورو بریا کمک میکنن؟به شخصه از پس هرکی که چیزی بهم بگه بر میام ولی چرا باید یکی به خودش اجازه بده وقتی رو نیمکت پارک نشستی داری با هنذفریت آهنگ گوش میدی بیاد بزنه پشتت بگه پاشو یه دست فوتبال بزنیم. :|
مشکل چیز دیگست.
چی باعث میشه؟...
این ک من خودم ب شخصه دیدم دختری با چادر دعوت بازی ب فوتبال را قبول کرد...اونم از چند پسر غریبه....نمیخواین باور نکنین :)
همه چیز از پسرا نیست...سعی نکنین اشتباهات دخترا رو ندید بگیره...
مسلما پسری ک فکر میکنه جنس مخالف ابزاریه تا اون از زندگی لذت ببره بیشتر از این هم ازش انتظار نمیره...
ولی من پسری رو دیدم ک دختری را اصلا نمیشناخت...ظاهر هر دو هم معمولی و آراسته بود...یک کتاب فلسفه دست دختر دید ک مدت ها ب دنبالش بود...توی پارک هم بودن...بدون کوچکترین سو نیتی سر بحث رو باز کرد...دختر اول کمی سوظن داشت ولی بعد با رفتار بسیار متین پسر جذب بحث شد...و پس از یک ساعت از جا بلند شدند و پسر کتاب را قرض گرفت و دوستی(دوستی معمولی)آنها شروع شد...
مسلما تعداد این موارد بسیار کمتر از موارد مزاحم شدن است...در این بحثی نیست...
صرفا میخوام بهتون بگم اگه پسری ک میتونه کتاب بخونه ب جاش میره دنبال...کم ب جنس مخالفش ربط نداره...و ب شرایط جامعه :|
@ریحانه:با مثال بریم جلو؟...دختری وقتی در پارک بودم دختری از من با عشوه پرسید شیر آب کجاست و چشمک از سر و روش میبارید...
خب؟...پس بحث باید منطقی باشه نه مصداقی...
@مرضیه:وقتی توی لاله پسر و دختری رو ک با رضایت کامل کنار هم هستند رو میگیرن انتظار فوتبال و پنالتی رو هم باید داشت :| :|

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

ریحانه:از این پیرمردا یبار هم ما دیدیم (فقط دیدیم ها) و چون خودش زمون جوونی همچون طرز فکر و عملی داشتش گفتش ک بذار جوونا حالشون و بکنن بابا.
پری ناز:نه همیشه نیستش مثلا میشه با توجه ب اون نقطه از شهر ک میخوای توش قدم بزنی نوع رفتار و پوشش رو تغییر دادش.
مرضیه:خوب عزیز دلم مگه مجبوری بری چنین پارکی؟الان ک دیگه پارکای دخترونه زدن تو تهران چرا اونجاها نمیرین؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از اردلان :
ریحانه:از این پیرمردا یبار هم ما دیدیم (فقط دیدیم ها) و چون خودش زمون جوونی همچون طرز فکر و عملی داشتش گفتش ک بذار جوونا حالشون و بکنن بابا.
پری ناز:نه همیشه نیستش مثلا میشه با توجه ب اون نقطه از شهر ک میخوای توش قدم بزنی نوع رفتار و پوشش رو تغییر دادش.
مرضیه:خوب عزیز دلم مگه مجبوری بری چنین پارکی؟الان ک دیگه پارکای دخترونه زدن تو تهران چرا اونجاها نمیرین؟
این حرفت اشتباهه...
آرمان یک جامعه رابطه ی سالم دختر و پسر است نه جدایی آنها :|

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از پوریا عابدی :
چی باعث میشه؟...
این ک من خودم ب شخصه دیدم دختری با چادر دعوت بازی ب فوتبال را قبول کرد...اونم از چند پسر غریبه....نمیخواین باور نکنین :)
همه چیز از پسرا نیست...سعی نکنین اشتباهات دخترا رو ندید بگیره...
مسلما پسری ک فکر میکنه جنس مخالف ابزاریه تا اون از زندگی لذت ببره بیشتر از این هم ازش انتظار نمیره...
ولی من پسری رو دیدم ک دختری را اصلا نمیشناخت...ظاهر هر دو هم معمولی و آراسته بود...یک کتاب فلسفه دست دختر دید ک مدت ها ب دنبالش بود...توی پارک هم بودن...بدون کوچکترین سو نیتی سر بحث رو باز کرد...دختر اول کمی سوظن داشت ولی بعد با رفتار بسیار متین پسر جذب بحث شد...و پس از یک ساعت از جا بلند شدند و پسر کتاب را قرض گرفت و دوستی(دوستی معمولی)آنها شروع شد...
مسلما تعداد این موارد بسیار کمتر از موارد مزاحم شدن است...در این بحثی نیست...
صرفا میخوام بهتون بگم اگه پسری ک میتونه کتاب بخونه ب جاش میره دنبال...کم ب جنس مخالفش ربط نداره...و ب شرایط جامعه :|
@ریحانه:با مثال بریم جلو؟...دختری وقتی در پارک بودم دختری از من با عشوه پرسید شیر آب کجاست و چشمک از سر و روش میبارید...
خب؟...پس بحث باید منطقی باشه نه مصداقی...
@مرضیه:وقتی توی لاله پسر و دختری رو ک با رضایت کامل کنار هم هستند رو میگیرن انتظار فوتبال و پنالتی رو هم باید داشت :| :|
گفتم که مشکل فقط پسرا نیستن اینو قبول دارم ولی بیشترش اونان.
خب اگه پسرا از دختره چیزی دیدن که میتونست نشونه ی اینکه میخوام باهات دوست شم باشه میتونن برن جلو ولی اینکه داری را میری برمیگرده یه چیزی میگه خب دیگه....
اگه خودمونُ درست کنیم همه ی مشکلا حل میشه.

reihane

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کاشان
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از اردلان :
بحث سر این نیست ک کی بشه حق ب جانب و اینا بحث سره این مشکل اجتماعیه
ی سری از مواردی ک باع3 این چیزا میشه بر میگرده ب پسرا و ی سری هم ب دخترا
ی سری پسرا ب خاطر ی سری کمبود تو خونواده،ی سری اخلاق و عقاید و ...
و همچنین
ی سری دخترا ب خاطر ی سری حرکات و سکنات،ی سری رفتار ک در شانشون نیست و ...
مقصر شناخته میشن.
ولی خیلی کم دختری رو پیدا میکنی که این کار هارو انجام بده ولی تا دلت بخوادپسرا این جوری هستن اونقدر که نمیشه تو خیا بون راه بری همش بایدمواظب باشی نری تو شکم یه پسر یا اینکه همش باید مواظب دستتات باشی (اصلا باید دست به سینه راه بری!!!!)

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از اردلان :
نرم که چیزی بهم نگن؟
امکان نداره همچین کاری بکنم اونا خودشون درست کنن من خودم محدود کنم که چیزی بهم نگن؟
با پوریا موافقم.

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

به نقل از پوریا عابدی :
آرمان یک جامعه رابطه ی سالم دختر و پسر است نه جدایی آنها :|
این حرفت متین و درست
ولی این رابطه رو چجوری میخوای ایجاد کنی؟
اگه از همون اول برات تو خونواده نگن ک (پسرم بزرگتر ک شدی ی سری حسایی پیدا میکنی ک کاملا طبیعین و باید با جنس مخالفت حداقال حرف بزنی)و ب جاش از همون اول بگن ک پسر جون خونه ی خالت ک میری میشینی ور دل مامانت.با دختر خالت بازی نمیکن.بهش دست نمیزنی.باهاش بازی نمیکنی و ...
خوب بزرگتر ک شدی اون حس های انسانی میان و روت مسلط میشن ن اون حس های بشری ک آرمانی هستن

melika15

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان۲
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1395
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از مرضیــــه :
نرم که چیزی بهم نگن؟
امکان نداره همچین کاری بکنم اونا خودشون درست کنن من خودم محدود کنم که چیزی بهم نگن؟
با پوریا موافقم.
اینو کاملا باهات موافقم
آدم از خونه در نشه یا مثلا پارک نره که چی؟؟که پسرا بهت گیر ندن!! :O

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

بچه ها کمی منطقی باشید.
انسانها طراحی شده اند که به جنس مخالف علاقه داشته باشند. این علاقه گاهی از سر جو و مسائل جامعه از طرف دخترا به خاطر لجبازی به عشوه گری و بد لباس پوشیدن می انجامه، از طرف پسر به خاطر هوسبازی به تیکه انداختن.
هر دو طرف مقصر هستن. هر کس که اشتباه کنه مقصره. هر دو جورش رو هم داریم. هم پسر بی بند و بار، هم دختر بی بند و بار. اینکه شما توی خیابون احساس امنیت نمی کنید به خاطر بدبینی خودتونه. اگه زیاد بهتون گیر میدن بدونید که مشکل از خودتون هم هست. اینکه وسط پارک تنها بشینی و آهنگ گوش بدی کاریه که "عرف" نیست. یعنی کار بدی هم نیستا، اما غیر معمولیه. پسرای اینجوری دنبال چیز غیرمعمولی هستن. بارها شده دوستانی داشتم که بسیار سر به زیر بوده اند، ولی در مواجهه با یک دختر خیلی داغون تیکه انداختن! و گاهی هم شده دوستهای بسیار داغونی که وقتی از کنار یه خانوم محترم (نه اینکه خیلی پوشیده باشه، نه اینکه آرایش نداشته باشه، بلکه سنگین بودن رو از "رفتارش" می شده فهمید!) رد شدن، خیلی ساکت و آروم بودن. خیلی از چیزا به خودمون هم بر می گرده.

Behrad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب یک
دانشگاه
دانشگاه تهران

من فقط بگم جامعه يه آش شله قلم كاره...چه ايران، چه آنگولا، چه امريكا ، هرجا بري همين وضع هست
نبايد آرماني فكر كرد كه هر پسر يا دختري كه رد شد ريشه هاي فرهنگ و تمدنش بيداد ميكنه
چه با چادر، چه باروبنده ي افغاني، چه با دامن، هر جوري باشين بازم كسي هست كه مزاحم بشه
اين يه حقيقته...اما آدم بايد از مسيري بره كه اينجور آدما سر راش نباشن
ديگه چكار ميشه كرد؟
"فرهنگ سازي؟! تو باز شعار دادي؟!!" ( حرف يه استاد توي يه سمينار )

+او ماي شت! دِ تاپيك ايز سُ هات!! لوك ات نامبر او پُستس اند آلسو ايتس اسپيد!!

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از اردلان :
این حرفت متین و درست
اگه از همون اول برات تو خونواده نگن ک (پسرم بزرگتر ک شدی ی سری حسایی پیدا میکنی ک کاملا طبیعین و باید با جنس مخالفت حداقال حرف بزنی)و ب جاش از همون اول بگن ک پسر جون خونه ی خالت ک میری میشینی ور دل مامانت.با دختر خالت بازی نمیکن.بهش دست نمیزنی.باهاش بازی نمیکنی و ...
خوب بزرگتر ک شدی اون حس های انسانی میان و روت مسلط میشن ن اون حس های بشری ک آرمانی هستن
خب پس مشکل از خانواده هاست.
این ربطی به ما نداره منی که دخترم باید تو جامعم هرجاش که میخواد باشه حالا،احساس آرامش کنم.
وقتی بزرگ میشی وقتی فکر میکنی که بزرگ شدی باید بتونی بعضی چیزارو کنترل کنی پسر خوب.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از اردلان :
این حرفت متین و درست
اشتباه فاحش...
دقیقا کاریه ک همین الان حکومت داره میکنه...غافل از اینکه من پسر 16 ساله...اگه رابطه ی سالم با دختر 16 ساله نداشته باشم...میرم شوخی یا جدی شده با پسر رابطه برقرار میکنم چون"نیاز دارم"...صیغه هم ک جاش اینجا نیست ولی من سر حرفم هستم ک سعی در دور زدن خدا هست و جزو دین نیست(ی تاپیک راجع بش زدم و نظراتم رو توش گفتم قبلا)...
ب عبارتی عینا حرف گذشتم رو تکرار میکنم...
راه حل خوردن نوشابه ای ک بینهایت گاز دارد نه اینست ک آن را محدود ب محیطی محدود کنیم نه اینست ک آن را مدام تکان دهیم تا گازش خارج شود...
راهی ک شما میگی رسما رواج همجنسگرایی رو در پی داره...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا