عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس
پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان

به نقل از مزاحم تلفنی :
باو آخه اصلا با حرفات ارتباط برقرار نمیکنم...داری میگی دختره آزار میبینه...صد بار بت گفتم اصلا نباید آزار ببینه...حتی اگه آزار ببینه مشکل خودشه(یعنی مشکل شخصیتی داره...چون پسره واقعا دنبال دوستی(هر چند حقیر و مسخره)هست)...
فکر نکنم بحثمون ب جایی برسه...
@مها:نه...بازم میگم...بار اولش واقعا ب نظرم کار بدی نیست...ولی بعدش اگه دید دختره بی توجهی میکنه باید بیخیال بشه...
مهسا البته
نه!اتفاقا اول همش با نگاهه اگه ببینه آره دختره هم توجهش جلب شده و میخنده و کلا معلومه که پا میده دیگه میره جلو...بی توجهی ببینه بره جلو هم خودشو ضایع کرده(که به خودش مربوطه)
هم دختر رو اذیت کرده که اتفاقا این دیگه به دختر مربوطه!البته اونقدر سریش نباشه زیاد اذیت نمیشی اما خب اگه هرکی خوشش اومد بخواد بیاد یه بار شماره بده اذیت اذیت جمع گردد وانگهی آبروریزی شود!ضرب المثل تازه ست...

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مهـــــــــــــــا :
مهسا البته
نه!اتفاقا اول همش با نگاهه اگه ببینه آره دختره هم توجهش جلب شده و میخنده و کلا معلومه که پا میده دیگه میره جلو...بی توجهی ببینه بره جلو هم خودشو ضایع کرده(که به خودش مربوطه)
هم دختر رو اذیت کرده که اتفاقا این دیگه به دختر مربوطه!
این دقیقا همون بحث من و ملیسه الان...
من میگم واقعا دیدم دخترایی ک فرصتش نبود موافقتشون رو اعلام کنن...ب عبارتی اصلا فرض کن دختره داره میره مثلا تو خیابون...اصلا خنده ای در کار نیست...باید ی چیزی باشه تا تا بفهمی...
اصلا قبول ندارم هنوز ک دختر آزار میبینه....اگر هم میبینه ب نظرم هیچ ربطی ب پسره نداره...

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

به نقل از مزاحم تلفنی :
این دقیقا همون بحث من و ملیسه الان...
من میگم واقعا دیدم دخترایی ک فرصتش نبود موافقتشون رو اعلام کنن...ب عبارتی اصلا فرض کن دختره داره میره مثلا تو خیابون...اصلا خنده ای در کار نیست...باید ی چیزی باشه تا تا بفهمی...
اصلا قبول ندارم هنوز ک دختر آزار میبینه....اگر هم میبینه ب نظرم هیچ ربطی ب پسره نداره...
مطمئنا پسری که دوستش داره و به قولا میگه چه دختر خوشگلی به به پس به اذیت شدن یا نشدنش هم اهمیت میده خب به هر حال در یه مقطعی میشه گفت دوستش داره دیگه حالا از رو قیافه یا هرچی...پس میره دنبالش تا ببینه پا میده یا نه...منظورم اینه که هیچوقت مجبور نیست طرف که بدون گرفتن موافقت دختر شماره بده!دوستش داره؟از قیافش خوشش میاد؟ میره دنبالش اگه خیلی مهم باشه! و میبینه که پا میده یا نه!
اگه هیچ ربطی به پسر نداره و پسر هم همین فکر رو میکنه پس بحث مزاحمت پیش میاد که هدف پسر همین مزاحمت باشه

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

مطمئنا پسری که دوستش داره و به قولا میگه چه دختر خوشگلی به به پس به اذیت شدن یا نشدنش هم اهمیت میده خب به هر حال در یه مقطعی میشه گفت دوستش داره دیگه حالا از رو قیافه یا هرچی...پس میره دنبالش تا ببینه پا میده یا نه...منظورم اینه که هیچوقت مجبور نیست طرف که بدون گرفتن موافقت دختر شماره بده!دوستش داره؟از قیافش خوشش میاد؟ میره دنبالش اگه خیلی مهم باشه! و میبینه که پا میده یا نه!
اگه هیچ ربطی به پسر نداره و پسر هم همین فکر رو میکنه پس بحث مزاحمت پیش میاد که هدف پسر همین مزاحمت باشه
حب همینو دارم میدم...این پا دادن یا ندادن واقعا ربط اون چنانی ب قیافه نداره...یعنی من خودم خیلی دخترا رو دیدم ک اتفاقا خیلی ظاهر بدی داشتن ولی اصلا قبول نمیکنن...
پس پسر باید بره و امتحان کنه تا بفهمه دیگه...

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

@مهسا:دقيقا حرف من همينه
@پوريا:دقيقا منم نميتونم باحرفات ارتباط برقرار کنم و دارم تعصبو تو تک تکه کلماتت ميبينم
اون پسر چه مرضي داره که دنبال دختري که پا نميده راه بيفته و بخواد بهش شماره بده واذيتش کنه؟
تو ميگي پسر حق داره شماره بده ولي سيريش نشه حرف منم اينه که يه دختر حق داره وقتي ميره بيرون امنيت و ارامش خيال داشته باشه که کسي مزاحمش نميشه
من قبول دارم که پسر حق داره شماره بده ولي به کسي که پاميده نه يکي که از قيافش تابلوئه اهل اين کارا نيست

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از MALICE :
@مهسا:دقيقا حرف من همينه
@پوريا:دقيقا منم نميتونم باحرفات ارتباط برقرار کنم و دارم تعصبو تو تک تکه کلماتت ميبينم
اون پسر چه مرضي داره که دنبال دختري که پا نميده راه بيفته و بخواد بهش شماره بده واذيتش کنه؟
تو ميگي پسر حق داره شماره بده ولي سيريش نشه حرف منم اينه که يه دختر حق داره وقتي ميره بيرون امنيت و ارامش خيال داشته باشه که کسي مزاحمش نميشه
من قبول دارم که پسر حق داره شماره بده ولي به کسي که پاميده نه يکي که از قيافش تابلوئه اهل اين کارا نيست
جوابتو بالا دادم...روی پیشونی طرف ننوشته من پا میدم یا نه...پسر باید امتحان کنه تا بفهمه...

Id

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Frz
شهر
Mshd

شايد شما اينطورى فكر كنين ولى همه ى پسرا مثه شما نيستن و اكثرا سيريش ميشن!

Id

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Frz
شهر
Mshd

امتحان كنه ولى نه با شماره دادن مثلا با دختره كاملا محترمانه بگه كه پا ميده يا نه و اگر قبول كرد شماره بده اين طورى فقط خودشو كوچيك ميكنه

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

به نقل از مزاحم تلفنی :
حب همینو دارم میدم...این پا دادن یا ندادن واقعا ربط اون چنانی ب قیافه نداره...یعنی من خودم خیلی دخترا رو دیدم ک اتفاقا خیلی ظاهر بدی داشتن ولی اصلا قبول نمیکنن...
پس پسر باید بره و امتحان کنه تا بفهمه دیگه...
به نظرم اولین عامل همون قیافه س!پسر میبینه،خوشش میاد،یه کاری میکنه دختر متوجهش شه مثلا نگاه،رفتن به طرف دخترو...،دختر متوجه شد،پا داد( لبخند،دست تکون دادن و...)،پسر میره طرفش و فبها!
حالا یه چیز دیگه:پسر میبینه،خوشش میاد،جلب توجه دختر،دختر متوجه شد،پا نداد،پسر نباید بره طرفش.
کل حرفم اینه!به همین سادگی...هیچ مجبور نیست شماره بده چون کلی راه هست که ببینه طرف پا میده یا نه!و البته نباید هم بده چون من دختر دارم میگم آقا بدم میاد،اذیت میشم.تو اول ببین من از اون راه ها بهت پا میدم بعد قدم جلو بزار واسه شماره.حالا شما میگی اذیت نباید بشه دختر خب من میگم آقا من ِ دختر اذیت میشم وقتی چندتا دختر دیگه هم میان تایید میکنن یعنی اذیت میشیم دیگه!

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

چرا نوشته شما حرفه اي نيستي خبر نداري
اون دختري که سنگين مياد بيرون همچين اخم ميکنه که همه ميترسن خيلي تابلوئه که پانميده
واوني که پاميدم قيافش دادميزنه ورفتارش وکاراش حتي

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از I d a :
امتحان كنه ولى نه با شماره دادن مثلا با دختره كاملا محترمانه بگه كه پا ميده يا نه و اگر قبول كرد شماره بده اين طورى فقط خودشو كوچيك ميكنه
آقا میگم من میخوام خودمو کوچیک کنم اصلا...فقط ب خودم ربط داره ب خدا :rolleyes:(باو حرفتون درسته ولی نمیفهمین ک من چی میگم...من میگم اصلا راه درست خواستگاریه :-" :))نه این ک بیاد شماره بده...ولی میگم باید بفهمه با شماره دادن)
بیاد محترمانه بگه"سلام خانم شما پا میدید؟" ;))
@ملیس:ب شخصه دیدم ک میگم تابلو نیست :)
@مهسا:باو طرف داره میره تو خیابون...تو هم کلی ازش عقبی...خب اینکه بدویی برو سمتش بپرسی سلام خانم شما پا میدی ک بیشتر ب دختره بر میخوره تا شماره دادن...

ariadne

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهار
شهر
تهـــــران .

من یه چیزی بگم ؟
ببینید درست هست که دختر حق انتخاب داره که به پسر زنگ بزنه یا خیر ؛ اما درسته که آبروش بره تا یک پسر بفهمه که این دختر بهش پا میده یا نه ؟
سیریش شدن درست نیست ، خب ؛ اما همون شماره دادن اگر آشنا یا نا آشنایی ببینه، میدونید ممکنه چقدر باعث آبرو بری از یک دختر بشه ؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Ћеѕтег ргчппе :
من یه چیزی بگم ؟
ببینید درست هست که دختر حق انتخاب داره که به پسر زنگ بزنه یا خیر ؛ اما درسته که آبروش بره تا یک پسر بفهمه که این دختر بهش پا میده یا نه ؟
سیریش شدن درست نیست ، خب ؛ اما همون شماره دادن اگر آشنا یا نا آشنایی ببینه، میدونید ممکنه چقدر باعث آبرو بری از یک دختر بشه ؟
خب این دیگه برمیگرده ب فرهنگ مسخره و فوق العاده مسخره ی ایران...
تو خارج تو میای مثلا ب داییت توضیح میدی ک"باو گرفتم ک اسکل بیخیالم بشه"همون جلوی داییت هم میندازی دور شماره رو...
ولی اینجا ایرانه :-<

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

به نقل از مزاحم تلفنی :
آقا میگم من میخوام خودمو کوچیک کنم اصلا...فقط ب خودم ربط داره ب خدا :rolleyes:(باو حرفتون درسته ولی نمیفهمین ک من چی میگم...من میگم اصلا راه درست خواستگاریه :-" :))نه این ک بیاد شماره بده...ولی میگم باید بفهمه با شماره دادن)
بیاد محترمانه بگه"سلام خانم شما پا میدید؟" ;))
@ملیس:ب شخصه دیدم ک میگم تابلو نیست :)
@مهسا:باو طرف داره میره تو خیابون...تو هم کلی ازش عقبی...خب اینکه بدویی برو سمتش بپرسی سلام خانم شما پا میدی ک بیشتر ب دختره بر میخوره تا شماره دادن...
خب دوره میره طرفش دنبالش راه میفته شما خیلی دوست داری طرفو خو یکم دنبالش راه بیفت!جا اینکه تا رسیدی شماره بدی یه کم صبر کن و ببین پا میده یا نه...بعد،این که میگی به خودت مربوطه ضایع میشی یا نه آبروت میره یا نه بعد شما خودتم حاضری آبروتو ببری اینطوری؟حاضری؟پسرا غرور دارن رو غرورشون هم به خاطر یه دختر تو خیابون ریسک نمیکنن!یعنی تا مطمئن نشدن نمیرن شماره بدن..حالا اگه هستن آدمایی که اینطوری راحت ریسک میکنن خو مبارکشون باشه!لابد ریسک میکنن دیگه :rolleyes: اما نیست آدمی که بفهمه احتمال ضایع شدنش هست و بره طرف اون کار :-??
..................
فرهنگ رو اما موافقم.تو جوامع غربی این کارا مشکل نداره.اصلا عادیه اما ایران فرق داره!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

خب دوره میره طرفش دنبالش راه میفته شما خیلی دوست داری طرفو خو یکم دنبالش راه بیفت!جا اینکه تا رسیدی شماره بدی یه کم صبر کن و ببین پا میده یا نه...بعد،این که میگی به خودت مربوطه ضایع میشی یا نه آبروت میره یا نه بعد شما خودتم حاضری آبروتو ببری اینطوری؟حاضری؟پسرا غرور دارن رو غرورشون هم به خاطر یه دختر تو خیابون ریسک نمیکنن!یعنی تا مطمئن نشدن نمیرن شماره بدن..حالا اگه هستن آدمایی که اینطوری راحت ریسک میکنن خو مبارکشون باشه!لابد ریسک میکنن دیگه :rolleyes: اما نیست آدمی که بفهمه احتمال ضایع شدنش هست و بره طرف اون کار :-??
..................
فرهنگ رو اما موافقم.تو جوامع غربی این کارا مشکل نداره.اصلا عادیه اما ایران فرق داره!
برای دومین باره ک دارم ب خود تو میگم مهسا...من حالم از این روش شماره دادن ب هم میخوره...ولی کسی ک میخواد شماره بده باید غرورشو خرد کنه و این ب خودش ربط داره...

ariadne

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهار
شهر
تهـــــران .

@مریم : اصلا ظاهر تعیین کننده نیست !
یکی که تو خیابون اخم میکنه ؛ ممکنه از چیزی ناراحت باشه و یک پسر هیچ وقت نمیخواد این رو بپذیره که اخم دختر برای سنگین بودنش هست.
برعکس ـشم هست ؛ مثلا شما تو خیابون با چن تا از دوستات هستی ؛ اتفاقا یکی چیزی میگه که شما خندتون میگیره ؛ آیا خنده ی شما دلیل بر پا دادن و سبک بودن شماست ؟ خیر .
من خودم ـم امتحان کردم و اخم ـم کردم و خیلی جدی راه رفتم ؛ قسم می خورم بد تر شد که بهتر نشد .

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

به نقل از مزاحم تلفنی :
برای دومین باره ک دارم ب خود تو میگم مهسا...من حالم از این روش شماره دادن ب هم میخوره...ولی کسی ک میخواد شماره بده باید غرورشو خرد کنه و این ب خودش ربط داره...
منم میگم لازم نیست غرورشو خرد کنه!هزارتا روش هست!البته من غصه ی غرور اونو نمیخورم زیر پا گذاشتن غرورش و شماره دادن اذیت شدن منه و من به اذیت شدنم اهمیت میدم و همونطور که گفتم اذیت ها جمع میشه و باعث آبروریزی میشه.
آقا دعوا نداریم!شما آروم هم بحث کنی خوبه!

Id

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Frz
شهر
Mshd

وقتى از وقتى بچه هستيم ميگن رابطه با جنس مختلف بده و مدرسه هامونو جدا ميكنن،مردمم اگه دختر يا پسرى رو ببينن كه با جنس مخالفة رابطه داره فكر بد ميكنن و...
خب ما هم جز قبول كردن اين جامعه راهى نداريم نميشه فرهنگ رو عوض كرد به راحتى :-??

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

@پوريا:تو خيابون دو ماراتون ميذاري شما با دخترا؟ ميتوني تندبري بهش برسي يه چشمک ميزني يه دستي تکون ميدي بالاخره هرکنش يه واکنشي داره يااونم دست تکون ميده و...يا اخم ميکنه و...
الان من احساس ميکنم توجيح شدي ولي نميخواي از موضعت عقب بکشي

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از MALICE :
@پوريا:تو خيابون دو ماراتون ميذاري شما با دخترا؟ ميتوني تندبري بهش برسي يه چشمک ميزني يه دستي تکون ميدي بالاخره هرکنش يه واکنشي داره يااونم دست تکون ميده و...يا اخم ميکنه و...
الان من احساس ميکنم توجيح شدي ولي نميخواي از موضعت عقب بکشي
دقیقا من همین حس رو ب تو دارم ملیس...بقیه هم قانع شدن حتی اما تو گویا حس میکنی گفتن اینکه"درست میگی"ب منزله ی ضایع شدنه :O
دقیقا داری حرف خودت رو مسخره میکنی...تو میگی باید دو گذاشت و ببینیم طرف پا میده یا نه....من ک میگم قبل از اینکه بره طرف اگه خواست سریع شمارشو بده...
خوابت میاد؟ :-?

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا