seulfille
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بندرعباس
پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان
اصلا یه چیزی..شما که میگی از این کار بدت میاد،شکسته شدن غرور طرف هم مهم نیست و به خودش ربط داره.خب الآن بحث سر چیه شما که کلا تو این جریانات نیستی!دختر هم نیستی.میگی اذیت نمیشید ما دختریم میگیم آقا ما خوشمون نمیاد اذیت میشیم باید اول طرف ببینه ما اهلشیم یا نه شما که نمیتونی بگی نه نمیشین طرف میتونه شماره بده!بهتر نیست حق رو به ما دخترایی بدید که بیشتر تو اینطور جریانات هستیم تا شما که اصلا نه اهل این کارایی نه اهمیت میدی؟
یه چیزی:جواب ندادن دلیل قانع شدن نیست همیشه
ببخشید؟قانع نشدم من!به نقل از مزاحم تلفنی :دقیقا من همین حس رو ب تو دارم ملیس...بقیه هم قانع شدن حتی اما تو گویا حس میکنی گفتن اینکه"درست میگی"ب منزله ی ضایع شدنه
دقیقا داری حرف خودت رو مسخره میکنی...تو میگی باید دو گذاشت و ببینیم طرف پا میده یا نه....من ک میگم قبل از اینکه بره طرف اگه خواست سریع شمارشو بده...
خوابت میاد؟
اصلا یه چیزی..شما که میگی از این کار بدت میاد،شکسته شدن غرور طرف هم مهم نیست و به خودش ربط داره.خب الآن بحث سر چیه شما که کلا تو این جریانات نیستی!دختر هم نیستی.میگی اذیت نمیشید ما دختریم میگیم آقا ما خوشمون نمیاد اذیت میشیم باید اول طرف ببینه ما اهلشیم یا نه شما که نمیتونی بگی نه نمیشین طرف میتونه شماره بده!بهتر نیست حق رو به ما دخترایی بدید که بیشتر تو اینطور جریانات هستیم تا شما که اصلا نه اهل این کارایی نه اهمیت میدی؟
یه چیزی:جواب ندادن دلیل قانع شدن نیست همیشه