• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hermes
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان

گاهی وختا دوس دارم اون جور ک دلم میخاد خ آزاد لباس بپوشم اما چرا نباید آزادانه انتخاب کنم چرا باید پیرو 1جبر باشم!دلیل این تحمیل چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/

به نقل از الدرادو :
گاهی وختا دوس دارم اون جور ک دلم میخاد خ آزاد لباس بپوشم اما چرا نباید آزادانه انتخاب کنم چرا باید پیرو 1جبر باشم!دلیل این تحمیل چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/

دوست عزیز , لباس یه پوششه , دلیل خیلی از این مزاحمت ها هم همین چیزاست ....

اگر اینجوری لباس میپوشی واسه اینه که اکثرا از اینجور مزاحمت ها دور باشه

خب حرف منم همینه چرا باید برای آرامش تن ب این جبر بدیم؟

به نقل از الدرادو :
خب حرف منم همینه چرا باید برای آرامش تن ب این جبر بدیم؟

فقط آرامش تن نیستش که ...

وقتی یکی واست ایجاد مزاحمت میکنه , کمتر چیزی که اتفاق میوفته اینه که اعصابت خورد میشه یا به قول عنوان تاپیک احساس امنیت نمیکنی , تازه شانس بیاری آدم بوقی نباشه طرف ...
خب وقتی کمترینش اینه یعنی به آرامش روحی و روانی هم مربوط میشه دیگه !

• لایک
امتیازات: mjz

من نمیخوام طرف کسی رو بگیرم راست میگی بعضی دختراهم دلشون میخواد
ولی این بیشتر پسراهستن که اذیت میکنن کسایی هم هستن که خانواده ی درست و حسابی ندارن

چراتوجامعه ی ماپسراهرکاری بخوان میتونن انجام بدن ولی دختراهرکاره خطایی که انجام بدن ذره ذره ازابروشون کم میشه؟واقعامانمیتونیم اون جوری که هستیم باشیم ولباس بپوشیم درسته هرلباسی جای خودشوداره ولی چرابایدفقط برای تحریک نشدن پسراومزاحم نشدنشون این جوری بود؟

به نظر من ما دیگه الان به جایی رسیدیم که نه تنها پسرا بلکه دخترامونم در حد فاجعه عمل میکنن...
قبول دارم بازم فشار رو دخترا بیشتر ولی ما داریم پسرایی رو که به خاطر برخی دخترا مجبورن رو لباس پوشیدنشون مکث بیشتری بکنن
فقط نکته ضربه پذیر تر بودن دختراست که قضیه رو حساس تر و ازار دهنده تر میکنه
حالا اینم هست که در وحله ی اول رفتار هر فرد مهم تر و تاثیر گذار تر از لباسشه
به هر حال مشکلی هست که طبیعیم هست و تو خیلی لز کشورا وجود داره و اونم بحث دقت و لباسه ،ولی واسه من دختر حساسیت و دقت رو لباسم اصلا زیاد اذیتم نمیکنه چیزی که اذیتم میکنه ابنه که حتی با بهترین پوشش،در شلوغ ترین مکان و ساعت شهر هم من نمیتونم با خیال راحت و اطمینان صد درصد تو خیابون راه برم و اینه که من رو محدود میکنه :|

وضع مملکت ما همینه! و حالا حالا هم تغییر نکنه... ینی همیشه ی محدودیتی واسه دخترا هس! پس باید باهاش بسازیم... ساختنم منظورم این نیس که بگیم حالا که امنیت و ارامش نیس میشینیم تو خونه و سوزن میزنیم!
من خودم شخصا ی تیغ موکت بری دارم واسه وقتایی که میرم دوچرخه سواری تنها!
وقتایی هم که پیاده ام ی اسپری همیشه همرامه!
کلاس دفاع شخصی ام که میخوام برم!
با اینجور کارا خودم ارامشُ ایجاد میکنم! ;)

موثره واقعا ;;)

• لایک
امتیازات: usboy

اره همه ی اینا خوبه ممکن کارامدم باشه ولی در اکثر موارد اینا تا وقتی برات پیش نیومده بهت ارامش میده،اما وقتی خدایی نکرده یکی جلوت می ایسته اصلا قدرت فکر کردن رو ازدست میدی و یا حتی جیغ زدن چه برسه به اینکه تیغ در بیاری یا دفاع شخصی بری متاسفانه
البته این بستگی به فردشم داره ممکنه شما بتونین عکس العمل خوبی نشون بدین :)
و البته هم که تو خونه نشستن کار به شدت غلطی یه جور پذیرفتن مشکل و دردسریه که حق با ماست

حتی نتونی هم ازش استفاده کنی بازم بهت اعتماد به نفس میده!
کلا این جور مشکلا برام زیاد پیش اومده!

ی بار داشتم از کلاس برمیگشتم ! ی پسری که قبلا دیده بودمش مست ساعت 8 شب تو کوچه بود! منم تنها :-"

بعد ایشون بنده رو دیده و داشتن میومدن طرفم! من اول به روی خودم نیاوردم ... بعد شروع کرد به چرت و پرت گفتن! هیچی هم همراهم نبود جز ویالونم! 8-| دیدم هیکل داره اندازه برج میلاد! منم که از پسش دست خالی بر نمیام ( دست پرّم بر نمیومدم! :-" )
تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود که فرار کنم! من بدو اون بدو... حالا که تعریف میکنم خنده داره اما اون موقع واقعا ترسناک بود!
اینقد رفتم تا رسیدم به خیابون! اونم گمم کرد!
اینی گفتم واسه این بود که ادم مجبوره ی جاهایی سوسول بازیُ بذاره کنار! مث شیر فرار کنه :د

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا