#pantea#
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- farzanegan nahie 1
پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان
حرفی که زدی درسته ولی باید بگم الان اگه با حجاب کامل (همون جوری که دین اسلام میگه) بری بیرون باز هم بعضی ازاین به قول خودت آقایون ناجور و عوضی جوری نگات میکنن و حتی بهت متلک(املا؟) میگن که دیگه دوس نداری تنها بری بیرون یعنی احساس امنیت دیگه نداری
به نقل از چشـــــــمک :ببینید بچه ها درسته که دخترا هم باید تو جامعه ازادی داشته باشن و باید مرد ها خودشونو کنترل کنن ولی وقتی یک مرد خودشو کنترل نمیکنه... هر رفتاری از خودش نشون میده. دیگه اینجا نمیشه گف من ازادی میخوام من باید ازاد باشمپس باید یکم حجاب داشت... نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه... بذارید مثال بزنم...
مثل اینکه وقتی ی گاو (مصداق اقایون ناجور. عوضی) داره بهتون حمله میکنه ... شما سر جاتون می ایستید و می گید اون گاوه حق نداره به من حمله کنه من ازادم هر جا بخوام وایسم و نتیجه چی میشه شمانابود میشید
حرفی که زدی درسته ولی باید بگم الان اگه با حجاب کامل (همون جوری که دین اسلام میگه) بری بیرون باز هم بعضی ازاین به قول خودت آقایون ناجور و عوضی جوری نگات میکنن و حتی بهت متلک(املا؟) میگن که دیگه دوس نداری تنها بری بیرون یعنی احساس امنیت دیگه نداری

در حالی که اینجا اون دختره داره از خیلی چیز ها محروم میشه . و واقعا این پوشش ها عذاب آوره توی گرمای تابستون مانتو و روسری و چادر واقعا وحشتناکه ! به این میگن تقسیم غیر عادلانه محدودیت ها . مرد هیچ محدودیتی نداره زن در محدودیت زیادیه .