Parinaz.
پریناز
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان قزوین
- شهر
- قزوین
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- آزاد تهران جنوب
- رشته دانشگاه
- طراحی لباس
پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان
.
.
یه چیز دیگه هست اینه ک تو مملکت ما دین اسلام زوریه کجای دنیا میگن باید به زور یه دینو بپذیرید اونم بدون هیچ توجیهی مشکل اینجاست ک ما از بچگی تو شناسناممون یه مهر اسلامو زدند و دیگر هیچ اونوقت شما توقع داری یه چیزی مثل حجاب رو ک من وتقعا هیچ وقت سرش قانع نشدمو 70 میلیون ادم بپذیرن؟؟به نقل از ★SpAcE gIrL★ :در پاسخ به دوستی که فرمودن عقاید قجری و قرون وسطایی خودتونو کنار بگذارید باید بگم که من سعی کردم که حرفامو بر پایه ی قوانین دین مبین اسلام بزنم وعقایدم تا جایی که امکان داره اسلامی باشه!
حالا اگه شما این عقاید رو کهنه و قدیمی میدونین مسعله چیزدیگه ای!
اما در ادامه ی بحث:
ماها داریم تو یه جامعه ی اسلامی زندگی میکنیم و قاعدتا هم شرایط و قوانین دین اسلام رو پذیرفته ایم!اما متاسفانه یه عده به ظاهر این قوانین رو قبول دارن و در عمل لنگ میزنن.
ما روی صحبتمون با همین یه عده است.
جنس زن ذاتا به گونه ایه که برای مرد قابل توجه مرد هم ذاتا و به طور غریزی به جنس مونث گرایش داره این یه چیزه خدا دادیه. مرد،مرده اروپایی و ایرانی هم نداره دوستی گفتن اگه اینطوریه و غریزیه پس چرا تو مردای اروپایی نیست؟؟؟قبلا هم گفتم که اولا این مسعله واسه اروپاییا یه چیزه حل شده اس و به یه عادت تبدیل شده و مسلما چیزی هم که عادت بشه توجه ها به سمتش کم میشه فرهنگ اونا یه جوره و فرهنگ ما جور دیگه ای!
تو فرهنگ اسلامی ما به هم به زن وهم به مرد دستور داده شده که هم پوششش رو رعایت کنه و هم از نگاه های آلوده دوری کنه!
اما آیا چقد به این دستورات عمل میشه؟؟؟
به همون نسبت که خانما به این دستورات عمل نمیکنن به همون نسبتم آقایون بی توجه به اینگونه دستوراتن!
کاملا با حرفتون موافقم +مثالی که زدید کاملا عقلانی و منطقیه.به نقل از چشـــــــمک :ببین تو چرا خودتو با کشورای دیگه مقایسه می کنی شرایط ما با امریکا فرق داره... امریکا فرهنگش اینجوریه... فرهنگ ما ی چیز دیگه هس اگه بخواییم فرهنگ سازی بکنیم نمیشه چون باید از اولش فرهنگ سازی کرد... بخواییم فرهنگ سازی کنیم خیلی طول میکشه...
ببین وقتی زلزله میاد تو چی کار میکنی .. فرا رمیکنی؟یا می ایستی میگی چرا امریکا زلزله نیومده پس من فرار نمی کنم... الان شرایط تو ایجاد میکنه که فرار کنی...
بدون هیج توجهی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!به نقل از fitmal :یه چیز دیگه هست اینه ک تو مملکت ما دین اسلام زوریه کجای دنیا میگن باید به زور یه دینو بپذیرید اونم بدون هیچ توجیهی مشکل اینجاست ک ما از بچگی تو شناسناممون یه مهر اسلامو زدند و دیگر هیچ اونوقت شما توقع داری یه چیزی مثل حجاب رو ک من وتقعا هیچ وقت سرش قانع نشدمو 70 میلیون ادم بپذیرن؟؟
زمان پیامبرم حجاب زوری نبود یعنی شما میگی ما بهتر از پیامبر می فهمیم؟؟+بحث سر اینا نیست دوست عزیز بحث سر عدم ارامش!!!
شما احتمالا منظورتون از فرهنگ، فرهنگِ بقچه پیچیِ دخترا و نتیجتاً حریص شدنِ بیشترِ جنس مذکر هست !به نقل از ★SpAcE gIrL★ :کاملا با حرفتون موافقم +مثالی که زدید کاملا عقلانی و منطقیه.
هرکشوری واسه خودش یه فرهنگی داره و یه ارزش هایی.
ما از مقایسه خودمون با آمریکا یاهرکشوراروپایی دیگه ای هیچ نتیجه ای نمی گیریم پس بهتره بیایم مشکل خودمونو برطرف کنیم و فرهنگ جدید واز قضا غلط خودمونو اصلاح کنیم
وقتی این موضوع واسه اونا حل شده اس دلیلی برمقایسه نیست.
البته که میشه فرهنگ سازیایی کرد و از شیوع بیش ازحد فرهنگ غربی جلوگیری کرد درسته که یکم دیره اما خب با یکمی فرهنگ سازی از طرف دولت و همکاری مردم قابل حل نه به صورت کامل اما قابل کاهش وجبران هست.
اتفاقا اصلا هم اینجور که میگین طول نمیکشه . مگه چندساله ما حجاب اجباری داریم ؟ 35 ساله فقط قبلش با حجاب و بی حجاب هر دو بودن اینقدر که الان مشکل هست هم نبود .به نقل از چشـــــــمک :ببین تو چرا خودتو با کشورای دیگه مقایسه می کنی شرایط ما با امریکا فرق داره... امریکا فرهنگش اینجوریه... فرهنگ ما ی چیز دیگه هس اگه بخواییم فرهنگ سازی بکنیم نمیشه چون باید از اولش فرهنگ سازی کرد... بخواییم فرهنگ سازی کنیم خیلی طول میکشه...
ببین وقتی زلزله میاد تو چی کار میکنی .. فرا رمیکنی؟یا می ایستی میگی چرا امریکا زلزله نیومده پس من فرار نمی کنم... الان شرایط تو ایجاد میکنه که فرار کنی...
اشتباه نکنید دوست عزیز من نگفتم اسلام تفکرات قجریه . گفتم اجبار و محروم کردن یک طرف به کلی و آزادی بی قید و بند طرف مقابل بسیار نا عادلانه هست . البته توی اسلام(قرآن) هم چنین چیزی نیست .به نقل از ★SpAcE gIrL★ :در پاسخ به دوستی که فرمودن عقاید قجری و قرون وسطایی خودتونو کنار بگذارید باید بگم که من سعی کردم که حرفامو بر پایه ی قوانین دین مبین اسلام بزنم وعقایدم تا جایی که امکان داره اسلامی باشه!
حالا اگه شما این عقاید رو کهنه و قدیمی میدونین مسعله چیزدیگه ای!
اما در ادامه ی بحث:
ماها داریم تو یه جامعه ی اسلامی زندگی میکنیم و قاعدتا هم شرایط و قوانین دین اسلام رو پذیرفته ایم!اما متاسفانه یه عده به ظاهر این قوانین رو قبول دارن و در عمل لنگ میزنن.
ما روی صحبتمون با همین یه عده است.
جنس زن ذاتا به گونه ایه که برای مرد قابل توجه مرد هم ذاتا و به طور غریزی به جنس مونث گرایش داره این یه چیزه خدا دادیه. مرد،مرده اروپایی و ایرانی هم نداره دوستی گفتن اگه اینطوریه و غریزیه پس چرا تو مردای اروپایی نیست؟؟؟قبلا هم گفتم که اولا این مسعله واسه اروپاییا یه چیزه حل شده اس و به یه عادت تبدیل شده و مسلما چیزی هم که عادت بشه توجه ها به سمتش کم میشه فرهنگ اونا یه جوره و فرهنگ ما جور دیگه ای!
تو فرهنگ اسلامی ما به هم به زن وهم به مرد دستور داده شده که هم پوششش رو رعایت کنه و هم از نگاه های آلوده دوری کنه!
اما آیا چقد به این دستورات عمل میشه؟؟؟
به همون نسبت که خانما به این دستورات عمل نمیکنن به همون نسبتم آقایون بی توجه به اینگونه دستوراتن!
خیر.منظور من این نیست!به نقل از پریناز :شما احتمالا منظورتون از فرهنگ، فرهنگِ بقچه پیچیِ دخترا و نتیجتاً حریص شدنِ بیشترِ جنس مذکر هست !
این مقایسه ها انجام میشه که نشون بده دقیقا، اونا "عادت" کرده ن، پس در این حد مشکل ندارن. و حتما الان میگید اگر "عادت کرده ن"، یعنی جامعشون فاسده و اینا. ولی امنیت دارن حداقل! یه دختر مسلمان باحجاب که تو ناف لس آنجلس داره راه میره، کسی نمیاد وسط خیابون دستشو بگیره. ولی همون اگه تو ایران باشه، میگن"خب دیگه این چادر نپوشیده پس دوست داره جلب توجه کنه".
جالب تر این افرادین که وقتی می بینن کسی مزاحم یه خانوم شده، برمیگردن به خانومه تذکر میدن.
یارو میاد میگه "شماره رو میگم یادداشت کن" و تو داری دونقطه خط صاف راه خودتو میری، پیرزنه میاد تشر میزنه "دختر، سنگین باش :-ال"
واقعا آدم نمیدونه چی بگه دیگه.
من یه دختر چادری هستم که حتی یه تار موم هم از روسریم نمیاد بیرون! سنگین و رنگین سر به زیر داشتم می رفتم خونه که 2 تا موتوری هی توی اون مسیر رفتن و اومدن و یکیشون گفت .... اون کوچه شلوغ بود و اونا مجبور شدن برن به نظرتون این تقصیر منه؟!داشتم از ترس میمردم هنوز بعد از چند ماه از اون کوچه نرفتم تازه اون کوچه جز پر تردد ترین کوچه ها بودبه نقل از پـوریــا خ. :به نظر من هر دو طرف مقصرن هم پسر و هم دختر
دختر به خاطر اینکه یه جوری لباس میپوشه یا آرایش میکنه که تحریک کننده ست و پسر هم فکر میکنه این که اینجوری لباس پوشیده ، اهل اینجور کاراست و خوشش میاد ، حتی اگه اهل اینکار ها نباشه
پس نچسبونش به اسلام !اشتباه نکنید دوست عزیز من نگفتم اسلام تفکرات قجریه . گفتم اجبار و محروم کردن یک طرف به کلی و آزادی بی قید و بند طرف مقابل بسیار نا عادلانه هست . البته توی اسلام(قرآن) هم چنین چیزی نیست
به نقل از F@|-|!mEh :رضا شاه چادر رو زوری برداشت ! سریال کلاه پهلوی هم به خوبی داره حاشیه های بعدش رو نشون میده که چه مشکلاتی وجود اومد ...پس نچسبونش به اسلام !
به نقل از F@|-|!mEh :پریناز : شما به چادر میگی بقچه پیچی
اینی ک گفتی به دختر گیر میدن مشکل از خودشونه و خودتونه ! شما همچین پیش ذهنی نداشته باشید همچین نیست !
من که قبول ندارم فقط به دخترا گیر میدن , خیلی جاها دیدمکه پسر هم تذکر میدن و بعضا به هر دو طرف ...
به نقل از fitmal :چرا ارامش تو کشور ما وقتی ب وجود میاد ک پوشش کامل از نظر اسلامو داشته باشی تازه اگر به وجود بیاد ببین اینو ب من نگو من خودم پوششم تقریبا کامله روش نمیخوام میگم چرا بقیه نباید اون ارامشو داشته باشن؟؟ واقعا چرا دیگران باید این اجاز.و داشته باشن ک ب طرز پوشش یکی دیگه توهین کنند؟؟؟
اتفاقا کاملا محدودیته این ک گشت ارشاد بیاد به ملت گیر بده واسه یه ذره عقب بودن روسری یعنی زور یعنی محدودیت
اسلام زور نیست؟؟ واقعا تو این یه حرفت دیگه کاملا موندم!
فک نکن کمتره همین چند روز پیش دوست منو 2 روز انداختن زندان بعدشم یه مشت اخوند اوردن ازشون پرسیدن این حرفارو قبول داری گفتن اگه قبول نداشته باشی باید دوباره برگردی زندان اون بیچاره هم گفت قبول داره
اسلام به زور حجابو سر کسی نکرد , کسی که اسلام رو قبول میکنه از این موارد مطلع هستش و با اختیار خودش قبول میکنه !به نقل از پریناز :نظام اسلامی هم زوری حجابو سرِ مردم کرد و سریال هم بهیچوجه لازم نیست(!)، حاشیه هاش دارن داد میزنن !
من به "چادر" نگفتم بقچه پیچی؛ صرفاً گفتم بقچه پیچی و منظورمم فقط از لحاظ پوشش ظاهری نبود!
یعنی اگه من این پیش ذهنو نداشته باشم که خیلی از مردم مشکل مزاحمت رو از دخترا میدونن، حل میشه؟ اگه این پیش ذهنو نداشته باشی دیگه وقتی کسی تو خیابون بهت متلک میگه، بقیه برنمیگردن چپ چپ به "تو" نگاه کنن؟
من میتونم تو ذهنم یه جامعه ی گل و بلبل و امن رو تصور کنم، ولی واقعیت رفتار بقیه دیگه دستِ من نیست !
من نگفتم دین اسلام. خواهش میکنم اگه به پستی میخواید جواب بدید، اول با دقت بخونیدش :]به نقل از F@|-|!mEh :اسلام به زور حجابو سر کسی نکرد , کسی که اسلام رو قبول میکنه از این موارد مطلع هستش و با اختیار خودش قبول میکنه !
به نقل از BlackLord :احساس نمیکنین یکم قضیه رو بزرگ کردین؟؟
حالا یه چیزی بهتون بگن.. چی میشه حالا؟؟ شمام بهشون یه چیز بگین...
اتفاقی نمیفته که...
والا...
ببخشید دختر دختره یعنی چی ؟ شما داری میگی خودتو می پوشونی که مرد ها تحریک نشن . پس اون چیزی که می پوشونی عامل تحریکه . وقتی چادر سرت کنی تمام عامل تحریک رو پوشوندی دقیقا چی باعث تحریک میشه ؟؟؟؟؟ ببخشید که این توصیف رو میکنم ولی وقتی یه مرد از یک زن با یه پتوی سیاه که روی همه جای بدنشه تحریک بشه احساس نمی کنی از وسیله ای که از نظر شکل هندسی خیلی شبیه این حالته یعنی گونی سیب زمینی هم تحریک میشه ؟ خیلی مسخره نیست ؟ :)به نقل از F@|-|!mEh :بهار: تو این که اگر چیزی رو قفل بزنی احتمال دزدی کمتره شکی نیست ...
و دختر واقعا یه گنجه , دلیلی نداره هر دزدی راحت بتونه بهش دستررسی پیدا کنه !
بعدشم چرا میگی زن حتی اگر پوشش کامل داشته باشه دیگه مرد تحریک نمیشه؟ بقیه حرفمو خونده باشی به هر حال دختر , دختره و دختر در هر صورت باعث تحریک میشه حالا در میزانش تفاوت داره
رضا شاه چادر رو زوری برداشت ! سریال کلاه پهلوی هم به خوبی داره حاشیه های بعدش رو نشون میده که چه مشکلاتی وجود اومد ...پس نچسبونش به اسلام !
واقعا که ! اولا که چادر محدودیت نیست بعدشم اگر با فرض شما بگیم محدودیته , مرد ها هم محدودیت های خودشونو دارن, که همونجور که زن ها رعایت نمیکنن مرد ها هم رعایت نمیکنن...
به نقل از پریناز :
از مریخ اومدید؟
همه مثل ما خوش شانس نیستن که فقط یه چیزی بهشون گفته باشن و رفته باشن ...