- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 6
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- نانو
- دانشگاه
- علوم پزشکی البرز
پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان
بهار: تو این که اگر چیزی رو قفل بزنی احتمال دزدی کمتره شکی نیست ...
و دختر واقعا یه گنجه , دلیلی نداره هر دزدی راحت بتونه بهش دستررسی پیدا کنه !
بعدشم چرا میگی زن حتی اگر پوشش کامل داشته باشه دیگه مرد تحریک نمیشه؟
بقیه حرفمو خونده باشی به هر حال دختر , دختره و دختر در هر صورت باعث تحریک میشه حالا در میزانش تفاوت داره
رضا شاه چادر رو زوری برداشت ! سریال کلاه پهلوی هم به خوبی داره حاشیه های بعدش رو نشون میده که چه مشکلاتی وجود اومد ...
واقعا که ! اولا که چادر محدودیت نیست بعدشم اگر با فرض شما بگیم محدودیته , مرد ها هم محدودیت های خودشونو دارن, که همونجور که زن ها رعایت نمیکنن مرد ها هم رعایت نمیکنن...
fitmal: کی گفته پوشش یعنی چادر؟! منم تو حرفام گفتم منظورم از چادر پوشش کامل بوده نباید صرفا چادر باشه که !
چادر دوست نداره هر جور میخواد لباس بپوشه ولی پوشش رو حفظ کنه !
پوشش کامل هم هیچوقت محدودیت نبوده , نمیتونم درک کنم حرفتو ! بعد من عقیده دارم جو بد جامعه توسط افرادی همون جامعه درست میشه یعنی الان هر کی میگه 11 شب فلان اتفاق میوفته تقصیر همون آدم هاییه که اینا رو میگن...
بعدشم کی گفته اسلام روزکیه ؟! تو میتونی دینت چیز دیگه ای باشه , از وقتی به دنیا اومدی تو شناسنامه ت اسلام نبوده , دین تو 18 سالگی مسلم میشه و خودت حق انتخاب داری !
الان هم حجاب زوری نیست , اگر بود که این همه آدم بی حجاب رو باید دار میزدن !
پریناز : شما به چادر میگی بقچه پیچی
اینی ک گفتی به دختر گیر میدن مشکل از خودشونه و خودتونه ! شما همچین پیش ذهنی نداشته باشید همچین نیست !
من که قبول ندارم فقط به دخترا گیر میدن , خیلی جاها دیدم که پسر هم تذکر میدن و بعضا به هر دو طرف ...
skashef : اولا که اصلا از کجا میدونی او.ن دو تا موتوری به خاطر شما هی میرفتن میومدن ؟ مگه نمیگی کوچه شلوغ بود؟ شاید به دلیل دیگه ای بوده ! این دلیل درستی نیست اصلا
بعدشم من گفتم بازم میگم زن زنه و باعث تحریک مرد وقتی زن رعایت کرد دیگه این مرد هستش که باید کنترل کنه و از این به بعدش دیگه دست منو تو که دختریم نیست ...
در مورد دعای آخرت هم الهی آمین واقعا !
بهار: تو این که اگر چیزی رو قفل بزنی احتمال دزدی کمتره شکی نیست ...
و دختر واقعا یه گنجه , دلیلی نداره هر دزدی راحت بتونه بهش دستررسی پیدا کنه !
بعدشم چرا میگی زن حتی اگر پوشش کامل داشته باشه دیگه مرد تحریک نمیشه؟
بقیه حرفمو خونده باشی به هر حال دختر , دختره و دختر در هر صورت باعث تحریک میشه حالا در میزانش تفاوت داره رضا شاه چادر رو زوری برداشت ! سریال کلاه پهلوی هم به خوبی داره حاشیه های بعدش رو نشون میده که چه مشکلاتی وجود اومد ...
پس نچسبونش به اسلام !اشتباه نکنید دوست عزیز من نگفتم اسلام تفکرات قجریه . گفتم اجبار و محروم کردن یک طرف به کلی و آزادی بی قید و بند طرف مقابل بسیار نا عادلانه هست . البته توی اسلام(قرآن) هم چنین چیزی نیست
واقعا که ! اولا که چادر محدودیت نیست بعدشم اگر با فرض شما بگیم محدودیته , مرد ها هم محدودیت های خودشونو دارن, که همونجور که زن ها رعایت نمیکنن مرد ها هم رعایت نمیکنن...fitmal: کی گفته پوشش یعنی چادر؟! منم تو حرفام گفتم منظورم از چادر پوشش کامل بوده نباید صرفا چادر باشه که !
چادر دوست نداره هر جور میخواد لباس بپوشه ولی پوشش رو حفظ کنه !
پوشش کامل هم هیچوقت محدودیت نبوده , نمیتونم درک کنم حرفتو ! بعد من عقیده دارم جو بد جامعه توسط افرادی همون جامعه درست میشه یعنی الان هر کی میگه 11 شب فلان اتفاق میوفته تقصیر همون آدم هاییه که اینا رو میگن...
بعدشم کی گفته اسلام روزکیه ؟! تو میتونی دینت چیز دیگه ای باشه , از وقتی به دنیا اومدی تو شناسنامه ت اسلام نبوده , دین تو 18 سالگی مسلم میشه و خودت حق انتخاب داری !
الان هم حجاب زوری نیست , اگر بود که این همه آدم بی حجاب رو باید دار میزدن !
پریناز : شما به چادر میگی بقچه پیچی

اینی ک گفتی به دختر گیر میدن مشکل از خودشونه و خودتونه ! شما همچین پیش ذهنی نداشته باشید همچین نیست !
من که قبول ندارم فقط به دخترا گیر میدن , خیلی جاها دیدم که پسر هم تذکر میدن و بعضا به هر دو طرف ...
skashef : اولا که اصلا از کجا میدونی او.ن دو تا موتوری به خاطر شما هی میرفتن میومدن ؟ مگه نمیگی کوچه شلوغ بود؟ شاید به دلیل دیگه ای بوده ! این دلیل درستی نیست اصلا
بعدشم من گفتم بازم میگم زن زنه و باعث تحریک مرد وقتی زن رعایت کرد دیگه این مرد هستش که باید کنترل کنه و از این به بعدش دیگه دست منو تو که دختریم نیست ...
در مورد دعای آخرت هم الهی آمین واقعا !

ببین اینو ب من نگو من خودم پوششم تقریبا کامله روش نمیخوام میگم چرا بقیه نباید اون ارامشو داشته باشن؟؟ واقعا چرا دیگران باید این اجاز.و داشته باشن ک ب طرز پوشش یکی دیگه توهین کنند؟؟؟
واقعا تو این یه حرفت دیگه کاملا موندم!