عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان

به نقل از F@|-|!mEh :
میگی حق ندارید بگید کی کجا زندگی کنه خودت میگی برو عربستان زندگی کن ... :))
پتوی گشاد , واقعا خیلی مسخره میحرفی ( با عرض معذرت ) انگار مانتو باید کلف باشه !!! یا چادر مگه چقدر ضخامت ؟؟
داری میگی لباس آستین کوتاه , عریان نیست واقعا؟! :|
:)) 35 سال گشت ارشاد داشتیم ما که میگی 35 سال اشتباه بوده ؟ حجاب که آزاد نشه , بهتر ! من نگفتم حجاب آزاد میشه , گفتم این گشتی که میگی دیگه نیست که بهت گیر بده رنگی نپوشی , خانوم رنگی پوش !
گفتم حق نداری بگی کی کجا زندگی کنه اون رو هم گفتم که متوجه باشه اگر قرار اینطوری گفتن باشه ما هم میتونیم بگیم اگر منظورم واضح نبود :)
نظرت در مورد حرف زدن من مهم نیست . :) مانتو در نازک ترین حالتش + روسری اصلا توی تابستون لباس مناسبی نیست از نظر گرما . چون توی یه لباس که دورتو احاطه کرده و بلند و گشاده وقتی گرمه و عرق می کنی خیلی حالت بدی پیدا می کنه . روسری هم همینطور.
آستین کوتاه عریانه ؟ :)) دیگه یه حرفی میزنیا . عریان یعنی بدون لباس. کلا پس تقریبا همه کشورای دنیا عریان یا بدتر از عریان تو خیابان راه میرن از نظر شما . واقعا کشف بزرگی بود :))
35 سال نداشتیم مثلا سالای اول انقلاب نبوده ولی دست کم 30 سال داشتیم . مثلا 30 سال اشتباه اونچنان تفاوتی نداره . گشت ارشاد و منع قانونی نباشه یعنی حجاب آزاد . اگر منع قانونی نبود خیلی ها ، به جرئت میشه گفت اکثریت ، روسری سرشون نمی کردن . فعلا که همین گشتی که میگی هنوز هست توی خیابونا .
به نقل از F@|-|!mEh :
چادر رو هم ولی من دیده بودم , شما رو نمیدونم کجا رفتی که ندیدی!
به نظرم مقایسه اونا با خودمون درست نیست , و الگوی خوبی نیست !
اونا یاد گرفتن احترام بزارن , ولی شماها ( منظورم صرفا خود شما نیستی امثال شما با عقیده آزادی ای به معنای آزادی پوشش رو میگم (!!!!!) ) یاد نگرفتید که راحت به یکی دیگه توهین نکنید , پس امکان نداره همینجوری پوشش آزاد شه !
مثالی که تو نقل قول بود!
کجا رفتم ؟ بازار تجریش تهران بازار ، اصلی تهران . بازار اصفهان ، بازار شیراز و بازار مشهد و بعضی مغازه های عادی سطح تهران . و هیچ جا چدر سرخ و زرد و آبی نداشتن .
آره آره یاد گرفتن احترام بذارن کاملا معلومه وقتی از کنارشون رد میشی با نگاهاشون و اون چیزیایی که زیر لبی بهت میگن بعضی هاشونم اینقدر پررو تشریف دارن که به عنوان یه آدم معمولی نقش گشت ارشادو اجرا می کنن چه بسا بدتر :| آره اینا توهین نیست قربون صدقه رفتنه (;
البته اینو در مورد همه ی چادری ها نمی گم به کسی جسارت نکرده باشم ولی کم نیست تعداد اینجور آدما .
به نقل از F@|-|!mEh :
منم حرفایی که میزنم رو صرفا بر پایه دینم نمیگم , فکر هم میکنم عقلم میگه این درسته ! اینکه عقل شما چیزی رو میگه درسته دلیلی نمیشه حتما درست باشه !
بعدشم اجبار اجتماعی دست خودمونه , تو هم تو اجتماعی , جزوی از اجتماعی پس معنی ای نداره حرفت ...
بعدشم کی گفته همه حجاب رو نمیخوان؟ علی رقم عده زیادی که بدون حجابن , عده کثیری هم خواستار حجابن , چون شما ندیدی دلیل بر عدم وجودش نمیشه !
بعد مگه نمیگی اجبار اجتماعی ؟ اجبار اجتماعی اگر معنی داشته باشه توسط همون افرادی که خواستار حجابن بوجود میاد , پس اگر هست یعنی عده زیادی میخوان ! پس هنوز هم ارزش جامعه س!
از نظر تو پارچه آویزونه همونطور که از نظر من آستین کوتاه تو خیابون عریانیه ! من بازم میگم حتما نباید اونقدر گشاد باشه که بهش بگی آویزون :|
بعدشم لباسی که چسبون باشه فرقی با عریانی نداره چرا که باعث نمایان شده شکل بدن و باعث تحریکه و به نظر من که مشکل داره و اصلا قشنگ نیست همون طور که پتوی سیاه و یه تیکه پارچه آویزون برای تو قشنگ نیست :-&
تو اروپا هم خودت داری میگی زیاد آرایش نمیکنن , آرایش درست هم اینجا مشکلی نداره !!!
بعدشم میگی خیلیا حجاب نمیخوان , اینو مطمئنم که خیلیا واسه خود بودن و نبودن حجاب نیست که حجابشونو رعایت نمیکنن , به خاطر ضعف های روحی و عاطفی و ... است !
و بد حجابی دلایل اجتماعی از این دست هم میتونه داشته باشه پس دلیل بر نخواستن حجاب توسط مردم نیست !!!!
دلایل عقلی که برای این میاری رو خیلی علاقه دارم بشنوم اگر دوست داشتی بگو حتما البته اینجا جاش نیست .
اجبار اجتماعی که الان ایجاد شده از قوانینی که گذاشته شده بوجود اومده چون قبل از این قوانین چنین چیزی وجود نداشت . بنابراین میشه همونطور که ایجاد شده از بین بره . امثال منم توی اجتماع هستم اما وقتی قانون با این اجبار هم جهته نمیشه تغییرش داد .
وقتی از هر 10 نفر که میبینی حداقل 6 نفر حجاب درست حسابی ندارن یعنی نمی خوانش اگر می خواستن که درست و کامل سرشون می کردن . یکی یا به حجاب معتقده یا نیست . اگر هست که درست به جا میاره اگر نیست اونوقت به نحو اشتباه اجرا می کنه .
خوب عزیز من تو اینجوری فکر می کنی من اینجوری فکر می کنم منم دارم میگم نه من و هم عقیده هام به شما میگیم چی بپوش نه شما و هم عقیده هاتون حق دارین به ما بگین چی بپوشیم .
من اروپا رو مثال زدم که توش اجبار چه قانونی چه اجتماعی نیست و نتیجه رو مقایسه کردم پس واضحه که عدم اجبار نتیجش خیلی بهتره . در مورد رفتار های ناهنجار جـنس‍‌‍ی هم اونا از ما خیلی بهتر بودن . طوری که همه با هر لباسی که میپوشن امنیت دارن و با رفتار توهین آمیز مواجه نمیشن . اینجا با تمام ملاحظاتی که میشه این رفتار ها به مراتب از اونجا بدتره .
بی حجابیشون هر دلیلی که داشته باشه بی حجابیه و حجاب نمی خوان . یعنی اگر زور نبود روسری و مانتو نمی پوشیدن .
به نقل از F@|-|!mEh :
اخبار رو تو پست بعد از تو بهش اشاره کردن و منظورم اون بود !
شما همه فیلم ها و عکس ها رو دیدی؟ همه کتاب ها شونو خوندی؟ همه شون واقعا توافق نظر داشتن ؟ X_X
تیکه انداختن پسر ها هم ریشه در ضعف های روانی داره که بخواطر شرایط مختلف بوجود اومده و عدم حجاب درست شرایط رو برای بروز دادنش فراهم کرده !
میگی نه امانتو نه چادر , میگی آستین کوتاه , انتظار نداری که از حرفت پوشش کامل رو برداشت کنم ؟!
نگاه کردن با حرفی که از دهن در میاد فرق میکنه و نمیتونی توهنی در نظرش بگی , اون تونسته جلو خودشو بگیره که چیزی نگه !
و بی احترامی هم از نقض آزادیه ! کسی حق توهین و بی احترامی به عقاید کسی دیگه ای رو نداره !
بعدشم اونا اگر خیلی ادعای آزادی و با فرهنگی و ... دارن , توهین رو با توهین جواب نمیده چه بسا که توهین از طرف بی حجابایی که من دیدم بسیار شدید تر از با حجاب ها به بی حجابا بوده !
ولی در هر صورت از هر دو طرف مشکل داره و تا زمانی هم که درست نشه راه برای آزادی حجاب (!!!!!) هموار نمیشه ...
جمله آخرت رو هم متوجه نشدم !
همه ی فیلم و عکسا رو لازم نیست دیده باشم . تعداد زیادیشونو دیدم شما هم میتونی ببینی . چند تا تصور کافیه تا متوجه شی اون موقع بی حجاب و با حجاب توی اجتماع بودن هیچ کس هم کاری به کار اون یکی نداشت .
بی احترامی فقط به شخص زنده خلاف آزادی هست قانون ازادی بیان رو مطالعه کنید . به عقاید توهین کردن جزو حریم ازادی نیست . هر کس ازاده هرچی می خواد بگه تا زمانی که به شخصی زنده توهین کرده باشه . این یه چیز پذیرفته شده توسط دنیاست .

* بعد اینکه جوابا رو نوشتم پست پرنیرا رو دیدم خیلی از نکته هارو خیلی خوب توضیح داده بود دیگه ببخشید اگر چیزی تکراری شد وسطاش :D

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

به نقل از F@|-|!mEh :
نگاه کردن با حرفی که از دهن در میاد فرق میکنه و نمیتونی توهنی در نظرش بگی , اون تونسته جلو خودشو بگیره که چیزی نگه !
و بی احترامی هم از نقض آزادیه ! کسی حق توهین و بی احترامی به عقاید کسی دیگه ای رو نداره !

بعضی ها چنان نگاه میکنن که ناخودآگاه سرتو میندازی پایین، تک تک دکمه های مانتوتو چک میکنی! من به این میگم بی احترامی. هر چند چیزی نگفته باشه. یه بار یکی بهم گفت " چرا هندزفریت سفیده؟ اونوقت میگن ما جلب توجه نمی کنیم [-(" :|
از جانب خانم های چپ-چپ-نگاه-کنِ مثلا خیلی مسلمون هم آرامش نداریم چه برسه به علافایی که تو خیابون میگردن یکیو ببینن بهش تیکه بندازن..

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

ببین خانوم
ایشون میگه افراد بسیار کمی هستند که حجاب رو طبق گفته ی اسلام رعایت میکنند و بالای 60% افراد صرفاً برای اجبار حجاب دارند
اگه ایشون و بقیه افراد مدعی بشند داره حقشون ضایع میشه چیز دور از ذهنی نگفتند چرا که
1-در حال حاضر اکثریت اجبار حجاب رو نمیخوان
2-همون موقع انقلاب هم قرار نبود حجاب اجباری بشه در معتبر ترین روزنامه های ایران هم دیدیم

کی گفته عده کمی حجاب رو رعایت میکنن بخاطر اسلام؟! آمار رو از کجا اوردی؟! مدرک بیار بالای 60 درصد نمیخوان...

شما به جای منطق میرید متوسل میشید به سفسطه ی تکذیب و تخطیه گوینده؟ چه ربطی داشت الان؟ :|
من اینکار رو نکردم , ایشون مقایسه کرد منم جواب مقایسه ش رو دادم !

من و بهار نمیگیم همه بی حجاب باشند! میگیم اختیاری بشه! :)
راستی حجاب یک بحث دولتی و قانونیه...در ضمن نظر اجتماع عوض میشه در سال 60 ملت از ماهواره بدشون میومد و بسیار بسیار مخالف بودند!!! اما در حال حاضر بالای 60% ماهواره دارند! پس نظر جامعه عوض میشه!!!
ملموس تر بگم! آقای هاشمی رفسنجانی 8 سال رییس جمهور بودند اما دفعه ی سوم که کاندید شدند رای نیاوردند پس نظر مردم ثابت نیست

منم تاکیدی رو اجباری بودنش ندارم!
اینکه نظر مردم عوض میشه تحت شرایطی این موارد پیش میاد و اینکه همیشه عوض شدن نظرشون باعث عدم وجود مشکلات نمیشه , همون ماهواره ای که گفتی عوارض خیلی خیلی نمایانه ...

شما تعریف درستی از عریان ندارید خب!
بذارید من بهتون بگم از لغت نامه دهخدا :-"
عریان . [ ع ُرْ ] (ع ص ) برهنه . (منتهی الارب ) (دهار). آنکه لباسهای خود را کنده باشد.
خوب پس بلوز آستین کوتاه عریان نیست! اما این که میگید "حتما نباید اونقدر گشاد باشه که بهش بگی آویزون" من به عرضتون برسونم ک
در کشور ما به همچین چیزایی گیر میدن
پس واسه این که پرونده نداشته باشی باید انقدری گشاد باشه که بش بگن پارچه آویزون :-"
من با حرکت گشت ارشاد موافق نیستم و قبول دارم کار هایی که میکرد درست نبوده و در این شکی نیست
ولی لباس چسبون با لباس گشاد نبودن خیلی فرق میکنه !
قرار نیست مایو بپوشن بیان تو خیابون !!! لطفاً دید درستی داشته باشید و ذهن هاتون رو منحرف نکنید الکی! :D
من حرفی از مایو نزدم ولی لباسی که برآمدگی های بدن رو کاملا مشخص میکنه مشکل داره , شما میگی مو تحریک نمیکنه , نمایان شدن بدن هم نمیکنه؟!

در ایران ملت خودشونو خفه میکنن!!! چون آزادی ندارن! :)
ما اگه اشتباه نکنیم توی مصرف لوازم آرایش جزو 3 کشور اول بودیم! :D
نتیجه گیریت اصلا درست نیست , اینکه آزادی نیست دلیل خوبی برای خفه کردن نمیشه و تنها بهونه س ... ( قبول ندارم )

یعنی کل آمریکایی ها و اروپایی ها مشکلات روحی دارند عایا؟
من تو حرفام از مردم کشور های دیگه صحبت نکردم که هر چی میخوای برداشت میکنی چون شرایط اونا با ما فرق میکنه و منظورم مردم خودمون بود ...

عزیز من دلیلی برای این همه مخالفت الکی وجود نداره شما الان رو با 10 سال قبل مقایسه کنی میتونی بفهمی مملکت داره به چه سمتی میره!
خب حرف منم همینه , مشکل از اول نبوده , داره بوجود میاد یعنی تازه بوجود اومده ...

که یکی از عوامل بسیار موثر محدودیته! :)
خب مشکل این نوع پوشش چیه؟
بازم محدودیت :))
مشکلش اینه که باعث تحریک عده ای از مرد ها میشه , چرا باید زمینه تحرکشونو ما فراهم کنیم؟

شما نمیتونید خیلی راحت نتیجه گیری کلی کنید!!! :)
اولاً از کجا معلوم جواب نمیدن با حجاب ها؟ :D
دوماً از کجا معلوم همه ی بی حجاب ها جواب میدن؟
من نگفتم همه با حجابا جواب نمیدن همه بی حجاب ها هم جواب میدن ولی اکثریت چیزی که من دیدم این بوده ...
چندین مورد رو به عینه دیدم که بی حجابا به با حجابا تیکه انداختن و توهین کردن ولی اون جوابشونو نداده ...

:| این استدلالتون دقیقاً بر چه اساسی هست؟ :D
بر این اساس که بی حجابا جواب میدن با حجابا جواب نمیدن؟ :|
من نمیدونم این حرف رو از کجای این جمله برداشت کردی واقعا؟!
من گفتم مشکل از هر دو طرفه یعنی هم از طرف با حجابا هم بی حجابا !!!!!!!!!!!!!!!

مانتو در نازک ترین حالتش + روسری اصلا توی تابستون لباس مناسبی نیست از نظر گرما . چون توی یه لباس که دورتو احاطه کرده و بلند و گشاده وقتی گرمه و عرق می کنی خیلی حالت بدی پیدا می کنه . روسری هم همینطور.
بلیز هم بدنت رو احاطه کرده چه فرقی میکنه , یعنی لخت میخوای بری بیرون؟! حرفی میزنیا , بعد میگی من نگفتم عریانی , بله نگفتی ولی حر فت داره اینو میگه !

آستین کوتاه عریانه ؟ :)) دیگه یه حرفی میزنیا . عریان یعنی بدون لباس. کلا پس تقریبا همه کشورای دنیا عریان یا بدتر از عریان تو خیابان راه میرن از نظر شما . واقعا کشف بزرگی بود :))
مسلما کشف بزرگی بود , عریانی صرفا بدون لباسی نیست , نمایان شدن بدن یعنی عریانی !!!!

اگر منع قانونی نبود خیلی ها ، به جرئت میشه گفت اکثریت ، روسری سرشون نمی کردن . فعلا که همین گشتی که میگی هنوز هست توی خیابونا .
کاملا با حرفت مخالفم چون دلیل نمیشه که اونایی که یکم موهاشون بیرونه دلشون بخواد که کاملا روسری رو بردارن !
اینو هم الکی نمیگم , خیلیا هستن که همچین حالتی دارن...

کجا رفتم ؟ بازار تجریش تهران بازار ، اصلی تهران . بازار اصفهان ، بازار شیراز و بازار مشهد و بعضی مغازه های عادی سطح تهران . و هیچ جا چدر سرخ و زرد و آبی نداشتن .
آره آره یاد گرفتن احترام بذارن کاملا معلومه وقتی از کنارشون رد میشی با نگاهاشون و اون چیزیایی که زیر لبی بهت میگن بعضی هاشونم اینقدر پررو تشریف دارن که به عنوان یه آدم معمولی نقش گشت ارشادو اجرا می کنن چه بسا بدتر :| آره اینا توهین نیست قربون صدقه رفتنه (;
البته اینو در مورد همه ی چادری ها نمی گم به کسی جسارت نکرده باشم ولی کم نیست تعداد اینجور آدما .
ولی من تو نمایشگاه قرآن دیدم !!! امسال رو نرفتم ببینم هست یا نه ولی سال های پیش بود!

بازم میگم اینکه فقط نگاه میکنن یا خیلی آروم چیزی میگن , یعنی تونستن جلو خودشونو بگیرن !
همونطور هم کم نیستن افرادی که به با حجابا توهین میکنن و مورد تمسخر قرار میدن , نه با نگاه و آروم حرف زدن , تو یه جمعی بلند گفتن !!!

اجبار اجتماعی که الان ایجاد شده از قوانینی که گذاشته شده بوجود اومده چون قبل از این قوانین چنین چیزی وجود نداشت . بنابراین میشه همونطور که ایجاد شده از بین بره . امثال منم توی اجتماع هستم اما وقتی قانون با این اجبار هم جهته نمیشه تغییرش داد .
وقتی از هر 10 نفر که میبینی حداقل 6 نفر حجاب درست حسابی ندارن یعنی نمی خوانش اگر می خواستن که درست و کامل سرشون می کردن . یکی یا به حجاب معتقده یا نیست . اگر هست که درست به جا میاره اگر نیست اونوقت به نحو اشتباه اجرا می کنه .
خوب عزیز من تو اینجوری فکر می کنی من اینجوری فکر می کنم منم دارم میگم نه من و هم عقیده هام به شما میگیم چی بپوش نه شما و هم عقیده هاتون حق دارین به ما بگین چی بپوشیم .
من در مورد اون مثالت که از 10 نفر 6 نفر ... بالا تر گفتم ! و اینکه یا حجاب کامل یا اصلا نباشه رو به هیچ وجه قبول ندارم چون اینجوری نیست

جمله آخرت هم نگفتم مخالم و مخالف نیستم !

من اروپا رو مثال زدم که توش اجبار چه قانونی چه اجتماعی نیست و نتیجه رو مقایسه کردم پس واضحه که عدم اجبار نتیجش خیلی بهتره . در مورد رفتار های ناهنجار جـنس‍‌‍ی هم اونا از ما خیلی بهتر بودن . طوری که همه با هر لباسی که میپوشن امنیت دارن و با رفتار توهین آمیز مواجه نمیشن . اینجا با تمام ملاحظاتی که میشه این رفتار ها به مراتب از اونجا بدتره .
بی حجابیشون هر دلیلی که داشته باشه بی حجابیه و حجاب نمی خوان . یعنی اگر زور نبود روسری و مانتو نمی پوشیدن .
با مثالت قانع نشدم !!! دلیل خوبی برای توجیح رفتار ها تو ایران نیست !

همه ی فیلم و عکسا رو لازم نیست دیده باشم . تعداد زیادیشونو دیدم شما هم میتونی ببینی . چند تا تصور کافیه تا متوجه شی اون موقع بی حجاب و با حجاب توی اجتماع بودن هیچ کس هم کاری به کار اون یکی نداشت .
بی احترامی فقط به شخص زنده خلاف آزادی هست قانون ازادی بیان رو مطالعه کنید . به عقاید توهین کردن جزو حریم ازادی نیست . هر کس ازاده هرچی می خواد بگه تا زمانی که به شخصی زنده توهین کرده باشه . این یه چیز پذیرفته شده توسط دنیاست .

من نگفتم اون موقع هم توهین میکردن , گفتم اون موقع هم مشکلات زیادی بوده , همونطور که اگر اینقدر دوست داری با اروپا و آ مریکا مقایسه کنی , چیزی مثل خیانت خیلی زیاده و قبل از انقلاب هم ممکنه همچین چیزی بوده باشه و الان هم که میبینی خیانت داره زیاد میشه بین خودمون دلیلش همی شرایط تحریک مرد ها ست...

به نقل از پری‌ناز :
بعضی ها چنان نگاه میکنن که ناخودآگاه سرتو میندازی پایین، تک تک دکمه های مانتوتو چک میکنی! من به این میگم بی احترامی. هر چند چیزی نگفته باشه. یه بار یکی بهم گفت " چرا هندزفریت سفیده؟ اونوقت میگن ما جلب توجه نمی کنیم [-(" :|
از جانب خانم های چپ-چپ-نگاه-کنِ مثلا خیلی مسلمون هم آرامش نداریم چه برسه به علافایی که تو خیابون میگردن یکیو ببینن بهش تیکه بندازن..
بالاتر حرفمو زدم که نگاه کرده ولی تونسته جلو خودشو بگیره چیزی نگه!
در مورد اون سوال هم بله قبول دارم درست نبوده !

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از F@|-|!mEh :
بلیز هم بدنت رو احاطه کرده چه فرقی میکنه , یعنی لخت میخوای بری بیرون؟! حرفی میزنیا , بعد میگی من نگفتم عریانی , بله نگفتی ولی حر فت داره اینو میگه !
بلیز رو زیرش دیگه آدم لباس نمی پوشه ضمنا تا پایین زانو هم نیست مثل یه گونی گشاد هم نیست . فرقش اینه . من نگفتم عریانی حرفام هم واضح بود نیاز نیست کسی بگه من چی گفتم و منظورم چی بود .
به نقل از F@|-|!mEh :
مسلما کشف بزرگی بود , عریانی صرفا بدون لباسی نیست , نمایان شدن بدن یعنی عریانی !!!!
آهان دهخدا متوجه معنی کلمه نبوده که توی لغت نامش تعریف از عریان آورده کسی که لباس های خود را کنده باشد . باید یه دوره آموزشی پیش شما میومد که بهش یاد بدین معنی کلمات رو ! با تی شرت بدن نمایان نمیشه .
به نقل از F@|-|!mEh :
کاملا با حرفت مخالفم چون دلیل نمیشه که اونایی که یکم موهاشون بیرونه دلشون بخواد که کاملا روسری رو بردارن !
اینو هم الکی نمیگم , خیلیا هستن که همچین حالتی دارن...
عزیز من یه ذره به حرفت فکر کن ! طرف یا معتقده موهاشو نباید نا محرم ببینه که اونوقت موهاشو بیرون نمیذاره از روسری . یا معتقده نامحرم موهاشو ببینه اشکالی نداره که پس جلوی موهاشو نامحرم ببینه یا پشتش هیچ فرقی نمی کنه . این فردی که توصیف می کنی خود در گیری باید داشه باشه که اینجوری باشه و چنین حالتی هم واقعا نیست یا خیلی اندکه .
به نقل از F@|-|!mEh :
ولی من تو نمایشگاه قرآن دیدم !!! امسال رو نرفتم ببینم هست یا نه ولی سال های پیش بود!
توی مغازه های معمولی که نیست .
به نقل از F@|-|!mEh :
بازم میگم اینکه فقط نگاه میکنن یا خیلی آروم چیزی میگن , یعنی تونستن جلو خودشونو بگیرن !
همونطور هم کم نیستن افرادی که به با حجابا توهین میکنن و مورد تمسخر قرار میدن , نه با نگاه و آروم حرف زدن , تو یه جمعی بلند گفتن !!!
من در مورد اون مثالت که از 10 نفر 6 نفر ... بالا تر گفتم ! و اینکه یا حجاب کامل یا اصلا نباشه رو به هیچ وجه قبول ندارم چون اینجوری نیست
اگر آدم برای پوشش کسی احترام قائله که زیر لبی هم حرف بد بهش نمیزنه اینکه آروم میگن یا بلند هر دو یعنی احترام قائل نیستن . بعدش هم اکثرا وقتی آروم میگن که میترسن بلند بگن . وقتی آدم ببینه اگر بلند بگه معذرت می خوام طرف بر میگرده میزنه تو دهنش یا جوابشو میده خوب مسلما آروم میگه :D از احترام نیست . اما همونی که آروم میگه اگه از ترسش نبود بلند می گفت . مهم اینه که به خودش اجازه
به نقل از F@|-|!mEh :
با مثالت قانع نشدم !!! دلیل خوبی برای توجیح رفتار ها تو ایران نیست !
مثالم یعنی اگر اجبار نباشه از هر نوعیش نتیجه خیلی بهتره . در اروپا هم تیکه انداختن و نگاه های بد بسیار کمتره از اینجا درحالی که اینجا لباس ها به مراتب پوشیده تره . پس روش اونها بهتر جواب داده .
توی ایران هم اصلا نمی تونی بگی اجبار نبوده . شاید سال اول اجبار نبوده که توی عکس هاش هم تعداد بی حجابا کم نیست اما بعد از اون اجبار بوده .
به نقل از F@|-|!mEh :
من نگفتم اون موقع هم توهین میکردن , گفتم اون موقع هم مشکلات زیادی بوده , همونطور که اگر اینقدر دوست داری با اروپا و آ مریکا مقایسه کنی , چیزی مثل خیانت خیلی زیاده و قبل از انقلاب هم ممکنه همچین چیزی بوده باشه و الان هم که میبینی خیانت داره زیاد میشه بین خودمون دلیلش همی شرایط تحریک مرد ها ست...
قبل از انقلابو از این نظر ما مقایسه نمی کنیم بحثمون رفتار های ناهنجاره . اون موقع هم از این نظر هیچ مشکلی نبوده .
میدونی چرا توی اروپا و آمریکا خیانت ظاهرا بیشتره ؟؟ چون اونجا به چند همسری میگن خیانت اینجا به چیزی که اونا بهش میگن خیانت میگن حق !! میگن آقایون هیچ ایرادی نداره خواستید 4 تا زن صیغه کنید و خیانت هم محسوب نمیشه .
برای بیشتر بودن خیانت هم باید آمار رسمی بیارید رو هوا چیزی پذیرفته نیست .

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

بلیز رو زیرش دیگه آدم لباس نمی پوشه ضمنا تا پایین زانو هم نیست مثل یه گونی گشاد هم نیست . فرقش اینه . من نگفتم عریانی حرفام هم واضح بود نیاز نیست کسی بگه من چی گفتم و منظورم چی بود .
اگر به این باشه مانتو هم میتونی زیرش لباس نپوشی ... ( بهانه س فقط )

با تی شرت بدن نمایان نمیشه .
چون تو میگی میومد یه چیزی یاد میگرفت بد نبود واقعا :))
با تی شرت نه , ولی با لباس ها چسبون بله

عزیز من یه ذره به حرفت فکر کن ! طرف یا معتقده موهاشو نباید نا محرم ببینه که اونوقت موهاشو بیرون نمیذاره از روسری . یا معتقده نامحرم موهاشو ببینه اشکالی نداره که پس جلوی موهاشو نامحرم ببینه یا پشتش هیچ فرقی نمی کنه . این فردی که توصیف می کنی خود در گیری باید داشه باشه که اینجوری باشه و چنین حالتی هم واقعا نیست یا خیلی اندکه .
من فکر کردم و بازم با حرفت مخالفم
و این تو نیستی که تعیین میکنی کی خود درگیری داره کی نداره , یکی میگه اگر اینقدر موهام معلوم باشه مشکلی نیست ولی نمیخواد کاملا بی حجاب باشه و با توجه به حرفای خودت این به تو ربطی نداره که اون چجوری میخواد ...

توی مغازه های معمولی که نیست .
نیست چون استفاده نمیشه , اونجایی که من دیدم خودشون میگفتن فقط اون شرکته که اینجوری میزنه و تولیدش تو این بخش زیاد نیست چون تو خیابون کسی چادر رنگی سرش نمیکنه در صورتی که مشکلی نداره و تنها مصرفش الان برای نماز هست ...

اگر آدم برای پوشش کسی احترام قائله که زیر لبی هم حرف بد بهش نمیزنه اینکه آروم میگن یا بلند هر دو یعنی احترام قائل نیستن . بعدش هم اکثرا وقتی آروم میگن که میترسن بلند بگن . وقتی آدم ببینه اگر بلند بگه معذرت می خوام طرف بر میگرده میزنه تو دهنش یا جوابشو میده خوب مسلما آروم میگه :D از احترام نیست . اما همونی که آروم میگه اگه از ترسش نبود بلند می گفت . مهم اینه که به خودش اجازه
به نظرم توجیه خوبی نیست حرفت , صرفا واسه تخریب یا توجیه یا هر چی دیگه داری اینو میگی , اگر با این توجیه بخوایم پیش بریم , با توجیه خودت من میگم حتی اگر تو ذهن آدم هم چیزی به یکی بگه بهش بی احترامی کرده
در صورتی که فرد تونیسته جلو خودشو بگیره نگه !
طرف آروم میگه , نه بخاطر اینکه میترسه بلند بگه که جواب بشنوه , مگه جواب بشنوه میمیره؟ جواب بشنوه بازم جواب میده , این که کاری نداره :))

قبل از انقلابو از این نظر ما مقایسه نمی کنیم بحثمون رفتار های ناهنجاره . اون موقع هم از این نظر هیچ مشکلی نبوده .
میدونی چرا توی اروپا و آمریکا خیانت ظاهرا بیشتره ؟؟ چون اونجا به چند همسری میگن خیانت اینجا به چیزی که اونا بهش میگن خیانت میگن حق !! میگن آقایون هیچ ایرادی نداره خواستید 4 تا زن صـیغ‍‌‍ه کنید و خیانت هم محسوب نمیشه .
میخوان خیانت کنن میرن ازدواج میکنن ؟ :))
منظور من از خیانت این نیست , اینه که طرف زن داره میره با چند تا دیگه رابـط‌‍ه جـنس‍‌‍ی برقرار میکنه !!!
اگر کلاه پهلوی رو دیده باشی , دو تا دخترن با دو پسر در ارتباطن , مشکل ارتباطشون نیست , مشکل اینه که چرا قبلش نبوده ؟ چرا وقتی اینا اون حجاب کاملشونو برداشتن بوجود اومده؟!

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از F@|-|!mEh :
اگر به این باشه مانتو هم میتونی زیرش لباس نپوشی ... ( بهانه س فقط )
فرض کن زیرش هیچی نپوشی بازم با یه لباس معمولی مثل تی شرت قابل مقایسه نیست چون 3 برابرش طول داره و بسیار هم گشاده .
مسلما توی تابستون اگر به کسی مانتو بدی و تی شرت و بگی انتخاب کن کدوم برای گرما مناسبه تی شرت رو انتخاب می کنه این یه چیز بدیهیه .
به نقل از F@|-|!mEh :
چون تو میگی میومد یه چیزی یاد میگرفت بد نبود واقعا :))
با تی شرت نه , ولی با لباس ها چسبون بله
آره اصلا همه ادیب ها و دانشمندا باید بیان از شما یاد بگیرن .
من گفتم بلوز آستین کوتاه نگفتم مایو . بلوز آستین کوتاه هم لزوما چسبون نیست .
به نقل از F@|-|!mEh :
من فکر کردم و بازم با حرفت مخالفم
و این تو نیستی که تعیین میکنی کی خود درگیری داره کی نداره , یکی میگه اگر اینقدر موهام معلوم باشه مشکلی نیست ولی نمیخواد کاملا بی حجاب باشه و با توجه به حرفای خودت این به تو ربطی نداره که اون چجوری میخواد ...
روسری مگه برای پوشوندن مو نیست ؟ جلوی مو با پشت مو چه فرقی داره ؟ یا شما معتقدی مو برای مرد ها تحریک کنندس یا معتقدی نیست . اگر هست که جلو و پشتش هردو تحریک کنندس . اگر هم نیست که پس جلو معلوم باشه یا پشت مو هیچ تفاوتی نمی کنه .
لطف کنید عقاید تخیلی نسازید . خود درگیری یعنی شما هم به یه چیزی معتقد باشی که درسته در عین حال معتقد باشی باید خلاف اون عمل کرد . کسی که معتقده باید موهاش پوشیده باشه و بعد موهای جلوشو بیرون میذاره به این میگن خود درگیری. چیزی نیست که من تعیین کنم .
به نقل از F@|-|!mEh :
نیست چون استفاده نمیشه , اونجایی که من دیدم خودشون میگفتن فقط اون شرکته که اینجوری میزنه و تولیدش تو این بخش زیاد نیست چون تو خیابون کسی چادر رنگی سرش نمیکنه در صورتی که مشکلی نداره و تنها مصرفش الان برای نماز هست ...
نیست و استفاده هم نمیشه پس چیزی که هست به عنوان چادر رنگی و البته بازم استفاده نمیشه اونچنان همون خاکستری و قهوه ای و سرمه ای هستن .
به نقل از F@|-|!mEh :
به نظرم توجیه خوبی نیست حرفت , صرفا واسه تخریب یا توجیه یا هر چی دیگه داری اینو میگی , اگر با این توجیه بخوایم پیش بریم , با توجیه خودت من میگم حتی اگر تو ذهن آدم هم چیزی به یکی بگه بهش بی احترامی کرده
در صورتی که فرد تونیسته جلو خودشو بگیره نگه !
طرف آروم میگه , نه بخاطر اینکه میترسه بلند بگه که جواب بشنوه , مگه جواب بشنوه میمیره؟ جواب بشنوه بازم جواب میده , این که کاری نداره :))
اگر تو ذهنش هم به اون بی احترامی کرده باشه یعنی براش احترام قائل نیست حالا اگر بروز بده اون طرف متوجه میشه اگر بروز نده متوجه نمیشه اما دیگه نمی تونی بگی برای عقیده ی اون احترام قائله .
بلند بگه و جواب بشنوه اونوقت بقیه مردم اطراف هم متوجه میشن که به کاری که بهش مربوط نبوده ببخشید فوضولی کرده و به جای اون 1 نفر با اعتراض 10 نفر مواجه میشه . پس آروم میگه که اگه طرف برگشت گفت چی گفتی بگه چیزی نگفتم و انکار کنه و راه دفاع داشته باشه
ضمنا کسی که حرف بی جا میزنه خودش میدونه وقتی جواب بشنوه هیچ دفاعیه ای نداره .
به نقل از F@|-|!mEh :
میخوان خیانت کنن میرن ازدواج میکنن ؟ :))
منظور من از خیانت این نیست , اینه که طرف زن داره میره با چند تا دیگه رابـط‌‍ه جـنس‍‌‍ی برقرار میکنه !!!
اگر کلاه پهلوی رو دیده باشی , دو تا دخترن با دو پسر در ارتباطن , مشکل ارتباطشون نیست , مشکل اینه که چرا قبلش نبوده ؟ چرا وقتی اینا اون حجاب کاملشونو برداشتن بوجود اومده؟!
ازدواج نمی کنن صیغه می کنن . فرقش هم اینه که اون طرف توی اروپا که میره با چند نفر رابطه برقرار می کنه اگر زنش بفهمه طلاق می گیره به همین علت و دست مرد هم نیست که نذاره طلاق بگیره قانون بهش اجازه میده .و این خیانت محسوب میشه .
در حالی که اینجا مرد وقتی خواست با چند نفر رابطه داشته باشه کاملا قانونی میره چند تا زن صیغه می کنه زنش هم چه بفهمه چه نفهمه حق اعتراض نداره قانون هم به زن اجازه طلاق نمیده . همون چیزی که اونجا بهش میگن خیانت اینجا بهش میگن حق . :)

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"

~X( چرا بحث ها همیشه به یه چیز اعتقادی میرسه؟؟؟الان بحث شما بیشتر در مورد حجاب تا موضوع تاپیک
شما جواب منو ندادی اصلا فرض کن یکی حجاب نداره چرا نباید امنیت داشته باشه؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

فرض کن زیرش هیچی نپوشی بازم با یه لباس معمولی مثل تی شرت قابل مقایسه نیست چون 3 برابرش طول داره و بسیار هم گشاده .
طول ربطی به ضخامت نداره ! و ضخامته که باعث گرما میشه...

روسری مگه برای پوشوندن مو نیست ؟ جلوی مو با پشت مو چه فرقی داره ؟ یا شما معتقدی مو برای مرد ها تحریک کنندس یا معتقدی نیست . اگر هست که جلو و پشتش هردو تحریک کنندس . اگر هم نیست که پس جلو معلوم باشه یا پشت مو هیچ تفاوتی نمی کنه .
لطف کنید عقاید تخیلی نسازید . خود درگیری یعنی شما هم به یه چیزی معتقد باشی که درسته در عین حال معتقد باشی باید خلاف اون عمل کرد . کسی که معتقده باید موهاش پوشیده باشه و بعد موهای جلوشو بیرون میذاره به این میگن خود درگیری. چیزی نیست که من تعیین کنم .
من اینو میگم ولی دلیل نداره همه اینو بگن , اون کسایی که گفتن اینی که تو گفتی رو نمیگن
و اگر تو میگی آزادی , حق نداری به اونا هم بگی خود درگیر :|

نیست و استفاده هم نمیشه پس چیزی که هست به عنوان چادر رنگی و البته بازم استفاده نمیشه اونچنان همون خاکستری و قهوه ای و سرمه ای هستن .
همه جا نیست ولی در واقع هست !!!
استفاده نمیشه بخاطر اینکه همینطوری کسی رو چادری میبینن مسخره میکنن چه برسه رنگی سرش کنه ( همه نه بعضیا )

اگر تو ذهنش هم به اون بی احترامی کرده باشه یعنی براش احترام قائل نیست حالا اگر بروز بده اون طرف متوجه میشه اگر بروز نده متوجه نمیشه اما دیگه نمی تونی بگی برای عقیده ی اون احترام قائله .
بلند بگه و جواب بشنوه اونوقت بقیه مردم اطراف هم متوجه میشن که به کاری که بهش مربوط نبوده ببخشید فوضولی کرده و به جای اون 1 نفر با اعتراض 10 نفر مواجه میشه . پس آروم میگه که اگه طرف برگشت گفت چی گفتی بگه چیزی نگفتم و انکار کنه و راه دفاع داشته باشه
ضمنا کسی که حرف بی جا میزنه خودش میدونه وقتی جواب بشنوه هیچ دفاعیه ای نداره .
:)) تو ذهن هم میشه بی احترامی ... :))
اینجوری باشه همه مردم دارن به هم بی احترامی میکنن !
احترام چیزی نیست که تو ذهن میگذره , چیزیه که بروز میده ...
در مورد گفتنش هم اگر اینطور باشه که میگی طرف تو یه کوچه خلوت وقتی یه بی حجاب رو میبینه باید بلند حرفشو بزنه چون اون 10 نفر نیستن که ازش بترسه :)) غیر منطقیه !
حرف بی جا :))

ازدواج نمی کنن صـیغ‍‌‍ه می کنن . فرقش هم اینه که اون طرف توی اروپا که میره با چند نفر رابطه برقرار می کنه اگر زنش بفهمه طلاق می گیره به همین علت و دست مرد هم نیست که نذاره طلاق بگیره قانون بهش اجازه میده .و این خیانت محسوب میشه .
در حالی که اینجا مرد وقتی خواست با چند نفر رابطه داشته باشه کاملا قانونی میره چند تا زن صـیغ‍‌‍ه می کنه زنش هم چه بفهمه چه نفهمه حق اعتراض نداره قانون هم به زن اجازه طلاق نمیده . همون چیزی که اونجا بهش میگن خیانت اینجا بهش میگن حق . :)
ولی ما بهش نمیگیم حق ! :|
دین اسلام برای 4 زن گرفتن مرد شرط گذشته ! و شرطش رضایت زن اول و برقراری تساوی بین زن هاست در غیر این صودت کارش مشکل داره و حالا چون قانون اینو نمیگه دلیل بر ناقص بودن دین نمیشه !

چون باعث تحریک مرد میشه ... در این مورد هم بحث شد!

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از F@|-|!mEh :
طول ربطی به ضخامت نداره ! و ضخامته که باعث گرما میشه...
آره اگه مانتو اینقد لباس خنکیه همه ی دنیا بیمارن که تی شرت رو بهش ترجیح میدن . :))
به نقل از F@|-|!mEh :
من اینو میگم ولی دلیل نداره همه اینو بگن , اون کسایی که گفتن اینی که تو گفتی رو نمیگن
و اگر تو میگی آزادی , حق نداری به اونا هم بگی خود درگیر :|
یعنی چی نمیگن ؟ واقعا حرفت معنی نداره . :D تو یه دلیل عقلانی بیار که آدم بگه موهامو باید بپوشونم توی خیابون اما جلوشو بیرون بزاره یا بگه موهامو نباید بپوشونم توی خیابون ولی باید یه روسری نصفه نیمه سرم باشه . چنین عقیده ای من از هیچ کس بدون استثنا نشنیدم تاحالا .
عزیز من لطف کن اول تعریف آزادی رو بخون بعد به من بگو میتونم چیزی رو بگم یا نه . من حق دارم در مورد هر عقیده ای هرچی که بخوام بگم طبق آزادی بیان . البته معتقدم بی احترامی به عقاید درست نیست که من هم اینکارو نکردم . خود درگیر یعنی شما یه چیزی فکر کنی و مخالفش عمل کنی اگر کسی اینجوریه فرد خود درگیره . واقعیته منم حق دارم بگمش .
به نقل از F@|-|!mEh :
همه جا نیست ولی در واقع هست !!!
استفاده نمیشه بخاطر اینکه همینطوری کسی رو چادری میبینن مسخره میکنن چه برسه رنگی سرش کنه ( همه نه بعضیا )
کسی نمیره از نمایشگاه قرآن یه بار در سال لباس بخره . وقتی تو مغازه نیست و کسی هم نمی پوشه یعنی نیست .
به نقل از F@|-|!mEh :
:)) تو ذهن هم میشه بی احترامی ... :))
اینجوری باشه همه مردم دارن به هم بی احترامی میکنن !
احترام چیزی نیست که تو ذهن میگذره , چیزیه که بروز میده ...
در مورد گفتنش هم اگر اینطور باشه که میگی طرف تو یه کوچه خلوت وقتی یه بی حجاب رو میبینه باید بلند حرفشو بزنه چون اون 10 نفر نیستن که ازش بترسه :)) غیر منطقیه !
حرف بی جا :))
طرز تفکر آدم اینه که یا برای بقیه با هر نظری احترام قائله یا میگه هرکی مثل من فکر نمی کنه محترم نیست و این تو ذهن طرفه .
وقتی دومی طرز فکر اکثر افراد جامعه باشه و فرهنگ بشه اون موقعست که همه مردم به هم بی حترامی می کنن و بروز دادنش هم یه رفتار موجه میشه .
بله این اتفاق دقیقا می افته . برای خود من این اتفاق چندین دفعه افتاده که به خودشون اجازه میدن با پررویی تمام بهت بگن چرا اینجوری لباس می پوشی و بسته به اینکه چقدر تند باهاشون برخورد کنی بهش ادامه هم میدن .
حرف بی جا نیست ؟ دخالت تو کار بقیه رو ما بهش میگیم حرف بی جا شما رو نمیدونم .
به نقل از F@|-|!mEh :
ولی ما بهش نمیگیم حق ! :|
دین اسلام برای 4 زن گرفتن مرد شرط گذشته ! و شرطش رضایت زن اول و برقراری تساوی بین زن هاست در غیر این صودت کارش مشکل داره و حالا چون قانون اینو نمیگه دلیل بر ناقص بودن دین نمیشه !

چون باعث تحریک مرد میشه ... در این مورد هم بحث شد!
شما شاید حق ندی ولی قانون حق میده و قانونه که تعیین کننده هست :)
من صحبت دین کردم ؟؟ گفتم قانون اینه نگفتم دین اینجوریه . برای عقد رسمی بله اجازه ی زن اول لازمه(که حتی در این شرایط هم راه های تخلف ازش بسیار زیاده) کسی هم نمیاد ببینه بین زنها تساوی برقرار می کنه یا نه . :)
برای صیغه اینجوری نیست چون صیغه رو هیچ جا رسما ثبت نمی کنن. بنابراین اینجا داشتن رابطه جنسی با چند نفر برای مرد کاملا مجازه . در حالی که آمریکا و اروپا اینو خیانت حساب می کنن .
این بحث ها هم حاشیه ای هست بسیاریش . شما اصلا فرض کنید اکثریت با باحجابا باشه . اینکه یه نفر بی حجاب باشه چه حقی به کسی میده که امنیتشو ازش بگیره ؟ هیچ کس تحت هیچ شرایطی حق نداره امنیت دیگرانو تهدید کنه .

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

یعنی چی نمیگن ؟ واقعا حرفت معنی نداره . :D تو یه دلیل عقلانی بیار که آدم بگه موهامو باید بپوشونم توی خیابون اما جلوشو بیرون بزاره یا بگه موهامو نباید بپوشونم توی خیابون ولی باید یه روسری نصفه نیمه سرم باشه . چنین عقیده ای من از هیچ کس بدون استثنا نشنیدم تاحالا .
عزیز من لطف کن اول تعریف آزادی رو بخون بعد به من بگو میتونم چیزی رو بگم یا نه . من حق دارم در مورد هر عقیده ای هرچی که بخوام بگم طبق آزادی بیان . البته معتقدم بی احترامی به عقاید درست نیست که من هم اینکارو نکردم . خود درگیر یعنی شما یه چیزی فکر کنی و مخالفش عمل کنی اگر کسی اینجوریه فرد خود درگیره . واقعیته منم حق دارم بگمش .

شما مگه نمیگی آزادی؟ خب اونم این اعتقاد رو داره ! مگه نمیگی باید به اعتقادای مختلف احترام گذشت؟ خب اینم همچین اعتقادی داره ...

کسی نمیره از نمایشگاه قرآن یه بار در سال لباس بخره . وقتی تو مغازه نیست و کسی هم نمی پوشه یعنی نیست .
غرفه ای که تو نمایشگاه قرآن بوده از آسمون که نیوفتاده , شرکت بوده , مغازه داشته , یعنی چی وقتی مغازه نیست؟ :))

طرز تفکر آدم اینه که یا برای بقیه با هر نظری احترام قائله یا میگه هرکی مثل من فکر نمی کنه محترم نیست و این تو ذهن طرفه .
وقتی دومی طرز فکر اکثر افراد جامعه باشه و فرهنگ بشه اون موقعست که همه مردم به هم بی حترامی می کنن و بروز دادنش هم یه رفتار موجه میشه .
بله این اتفاق دقیقا می افته . برای خود من این اتفاق چندین دفعه افتاده که به خودشون اجازه میدن با پررویی تمام بهت بگن چرا اینجوری لباس می پوشی و بسته به اینکه چقدر تند باهاشون برخورد کنی بهش ادامه هم میدن .
حرف بی جا نیست ؟ دخالت تو کار بقیه رو ما بهش میگیم حرف بی جا شما رو نمیدونم .

چیزی که تو فکر کسی میگذره به هیچ بنی بشری کمترین ربطی رو نداره ...
زمانی ربط پیدا میکنه که بیان شه !
اینکه برا هر چی فقط دو حالت در نظری میگیری کاملا اشتباهه ...
میگی جوابتو داده پس از ترس نبوده :)

شما شاید حق ندی ولی قانون حق میده و قانونه که تعیین کننده هست :)
من صحبت دین کردم ؟؟ گفتم قانون اینه نگفتم دین اینجوریه . برای عقد رسمی بله اجازه ی زن اول لازمه(که حتی در این شرایط هم راه های تخلف ازش بسیار زیاده) کسی هم نمیاد ببینه بین زنها تساوی برقرار می کنه یا نه . :)
برای صـیغ‍‌‍ه اینجوری نیست چون صـیغ‍‌‍ه رو هیچ جا رسما ثبت نمی کنن. بنابراین اینجا داشتن رابـط‌‍ه جـنس‍‌‍ی با چند نفر برای مرد کاملا مجازه . در حالی که آمریکا و اروپا اینو خیانت حساب می کنن .
این بحث ها هم حاشیه ای هست بسیاریش . شما اصلا فرض کنید اکثریت با باحجابا باشه . اینکه یه نفر بی حجاب باشه چه حقی به کسی میده که امنیتشو ازش بگیره ؟ هیچ کس تحت هیچ شرایطی حق نداره امنیت دیگرانو تهدید کنه .
قانون ایران طبق دینه که متاسفانه در بعضی موارد کوتاهی کرده ! ربطش این بود...
از لحاظ شرعی اونی که تساوی بر قرار نمیکنه مشکل داره و باید تقاصش رو پس بده ( حالا تو دنیا یا آخرت ) و فرقی به اینکه صیغه س یا نیست نداره ...
تو آمریکا و اورپا هم میخوان رابطه جنسی برقرار کنن نمیرن صیغه کنن ( کمن اونایی که صیغه رو قبول دارن )
پس کارشون از نظر ما هم خیانته نه حق ...

بله قبول دارم بحث خیلی داره از موضوع اصلی تاپیک دور میشه , ولی خیلی هم بی ربط نیست... :)

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از F@|-|!mEh :
شما مگه نمیگی آزادی؟ خب اونم این اعتقاد رو داره ! مگه نمیگی باید به اعتقادای مختلف احترام گذشت؟ خب اینم همچین اعتقادی داره ...
من نگفتم کسی این اعتقادو حق نداره داشته باشه ولی مسئله اینه که داری از یه اعتقاد تخیلی حرف میزنی که وجود نداره و نه تنها دلیل عقلی نداره حتی تمیشه هیچ توجیهی هم براش آورد . اگر میشه آورد بفرمایید .
به نقل از F@|-|!mEh :
چیزی که تو فکر کسی میگذره به هیچ بنی بشری کمترین ربطی رو نداره ...
زمانی ربط پیدا میکنه که بیان شه !
اینکه برا هر چی فقط دو حالت در نظری میگیری کاملا اشتباهه ...
میگی جوابتو داده پس از ترس نبوده :)
من گفتم این ذهنیت جامعست :| متوجه میشی ذهنیت یعنی چی؟ نگفتم کسی حق داره بگه تو چجوری فکر کن دارم از یه "هست" صحبت می کنم نه یه "باید" . وقتی این ذهنیت وجود داشته باشه در ادامش اون رفتار ها ایجاد میشه .
توی مثالم بعد از زدن حرف بیجا اون طرف دیگه به من جواب نداد چون جوری جوابشو دادم که حرفی برای گفتن نداشت بنابراین سرشو انداخت زیر و رفت .:)
بعضی چیزا دو حالت داره هرجا این دوحالتی بودن اشتباه بود با دلیل بگو اشتباهه .
به نقل از F@|-|!mEh :
قانون ایران طبق دینه که متاسفانه در بعضی موارد کوتاهی کرده ! ربطش این بود...
از لحاظ شرعی اونی که تساوی بر قرار نمیکنه مشکل داره و باید تقاصش رو پس بده ( حالا تو دنیا یا آخرت ) و فرقی به اینکه صـیغ‍‌‍ه س یا نیست نداره ...
تو آمریکا و اورپا هم میخوان رابـط‌‍ه جـنس‍‌‍ی برقرار کنن نمیرن صـیغ‍‌‍ه کنن ( کمن اونایی که صـیغ‍‌‍ه رو قبول دارن )
پس کارشون از نظر ما هم خیانته نه حق ...

بله قبول دارم بحث خیلی داره از موضوع اصلی تاپیک دور میشه , ولی خیلی هم بی ربط نیست... :)
تو آمریکا و اروپا کسی که ازدواج کرده حق نداره خیانت کنه به همسرش به هیچ شکلی و این کاملا تشخیص همسر هست که میتونه اگر همسرش خیانت کرد ازش طلاق بگیره . اصولا حقی به نام چند همسری وجود نداره چه با صیغه و چه بدون صیغه . پس نیازی هم به صیغه نیست .
در اینجا اصولا یک مرد با چند زن رابطه داشته باشه یه مسئله ی موجه هست و صیغه هم روشش هست و همسر اول هم نمی تونه اعتراضی کنه و طلاق بگیره . بنابراین چیزی که اونا خیانت تعریف می کنن اینجا بهش میگن صیغه کاملا هم مجازه هیچ منعی هم نداره .
مسائلی که توجیه منطقی نداره سعی نکنید به هر طریقی شده توجیه کنید .

بی ربط نیست اما تعیین کننده هم نیست . سوال منو جواب ندادی . فرض کنیم اصلا اکثریت با معتقدین به حجاب باشه . این قضیه چه حقی به کسی میده که امنیت یه بی حجاب رو ازش بگیره ؟
اصلا فرض کنیم حجاب قانون مطلق کشور باشه . یه نفر اگر بی قانونی کرد اجازه و حق بی قانونی کردن به بقیه داده میشه ؟؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

من نگفتم کسی این اعتقادو حق نداره داشته باشه ولی مسئله اینه که داری از یه اعتقاد تخیلی حرف میزنی که وجود نداره و نه تنها دلیل عقلی نداره حتی تمیشه هیچ توجیهی هم براش آورد . اگر میشه آورد بفرمایید .
نمیدونی حرف نزن , من خیلیا رو میشناسم با همچین عقیده ای ...

من گفتم این ذهنیت جامعست :| متوجه میشی ذهنیت یعنی چی؟ نگفتم کسی حق داره بگه تو چجوری فکر کن دارم از یه "هست" صحبت می کنم نه یه "باید" . وقتی این ذهنیت وجود داشته باشه در ادامش اون رفتار ها ایجاد میشه .
توی مثالم بعد از زدن حرف بیجا اون طرف دیگه به من جواب نداد چون جوری جوابشو دادم که حرفی برای گفتن نداشت بنابراین سرشو انداخت زیر و رفت .:)
بعضی چیزا دو حالت داره هرجا این دوحالتی بودن اشتباه بود با دلیل بگو اشتباهه .

منم گفتم همچین چیزی وجود نداره , همون ذهنیتی که گفتی!
جوابی که در خورت باشه نداشته ... دلیل نمیشه بگی جواب نداشته

اینکه میگی یا حجاب کامل یا کلا بی حجاب درست نیست , چون خیلیا بینش رو قبول دارن ...

بی ربط نیست اما تعیین کننده هم نیست . سوال منو جواب ندادی . فرض کنیم اصلا اکثریت با معتقدین به حجاب باشه . این قضیه چه حقی به کسی میده که امنیت یه بی حجاب رو ازش بگیره ؟
امینت یه بی حجاب صرفا توسط یه با حجاب شکسته نمیشه , پس ربط زیادی به اون اکثریت نداره , ولی قبول دارم که بی حجاب هم حق داره

اصلا فرض کنیم حجاب قانون مطلق کشور باشه . یه نفر اگر بی قانونی کرد اجازه و حق بی قانونی کردن به بقیه داده میشه ؟؟
اینو نفهمیدم یعنی چی ولی اگر قانون باشه ,کسی که قانون رو رعایت نمیکنه با مجازات شه ...

خسته شدم از بحث های الکی (:|

(:TABASSOM:)

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
FRZ
شهر
TBZ
سال فارغ التحصیلی
94

خب مشکل این نوع پوشش چیه؟
th

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
والا اونجوری که من دیدم
همینجوری تو خیابون و اینا میگردن مردم
فقط اضافه یه نخ با 20 سانت پهنا سرشونه :-w

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از F@|-|!mEh :
نمیدونی حرف نزن , من خیلیا رو میشناسم با همچین عقیده ای ...
همون خیلیا که میگی اینو میگن و میشناسی همچین آدمایی پس یکی از توجیهاشون رو بگو . دلیل منطقی که برای اینکار نیست ولی حتی توجیه هم وجود نداره . اگر هست بگو .
به نقل از F@|-|!mEh :
منم گفتم همچین چیزی وجود نداره , همون ذهنیتی که گفتی!
جوابی که در خورت باشه نداشته ... دلیل نمیشه بگی جواب نداشته
جوابی که در خور نباشه جواب منطقی نیست بنابراین ما به توهین و ... نمی گیم جواب .
به نقل از F@|-|!mEh :
اینکه میگی یا حجاب کامل یا کلا بی حجاب درست نیست , چون خیلیا بینش رو قبول دارن ...
خیلی که قبول دارن اکثریت هستن :) اون خیلیا که میگی من هم دارم توی همین جامعه که تو زندگی می کنی زندگی می کنم و اصلا خیلیایی که قبول داشته باشن ندیدم . چنین باوری به منطق اصلا جور در نمیاد منطق داره شما بفرمایید .
به نقل از F@|-|!mEh :
امینت یه بی حجاب صرفا توسط یه با حجاب شکسته نمیشه , پس ربط زیادی به اون اکثریت نداره , ولی قبول دارم که بی حجاب هم حق داره
پس اگر بی حجاب هم حق داره باید امنیت بی حجاب و با حجاب یکسان باشه . بنابراین اگر کسی حجاب رعایت می کنه نباید از ترس عدم امنیتش باشه که در حال حاضر هست .
به نقل از F@|-|!mEh :
اینو نفهمیدم یعنی چی ولی اگر قانون باشه ,کسی که قانون رو رعایت نمیکنه با مجازات شه ...

خسته شدم از بحث های الکی (:|
یعنی اگر فرض کنیم حجاب قانون جامعه باشه و کسی رعایت نکنه مجری قانون حق داره باهاش برخورد کنه بقیه مردم به هیچ وجه حق ندارن امنیتش رو تهدید کنن .

منم همینطور :)

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

همون خیلیا که میگی اینو میگن و میشناسی همچین آدمایی پس یکی از توجیهاشون رو بگو . دلیل منطقی که برای اینکار نیست ولی حتی توجیه هم وجود نداره . اگر هست بگو . خیلی که قبول دارن اکثریت هستن :) اون خیلیا که میگی من هم دارم توی همین جامعه که تو زندگی می کنی زندگی می کنم و اصلا خیلیایی که قبول داشته باشن ندیدم . چنین باوری به منطق اصلا جور در نمیاد منطق داره شما بفرمایید .

همونطور که حرف تو برا من منطقی نیست میتونه حرف اونا هم برای تو منطقی نباشه ! دلیل نمیشه که ...
من ازشون منطق نخواستم , اینجورن , باشن ...

پس اگر بی حجاب هم حق داره باید امنیت بی حجاب و با حجاب یکسان باشه . بنابراین اگر کسی حجاب رعایت می کنه نباید از ترس عدم امنیتش باشه که در حال حاضر هست .
الان یعنی با حجابا از دست بی حجابا خیلی آرامش دارن؟!

منم همینطور :)
من با همه حرفت مخالف نیستم ولی خیلیاشو قبول ندارم !
پس بهتره بحث رو تموم کنیم چون نه من قانع میشم نه تو ...

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از F@|-|!mEh :
همونطور که حرف تو برا من منطقی نیست میتونه حرف اونا هم برای تو منطقی نباشه ! دلیل نمیشه که ...
من ازشون منطق نخواستم , اینجورن , باشن ...

الان یعنی با حجابا از دست بی حجابا خیلی آرامش دارن؟!

من با همه حرفت مخالف نیستم ولی خیلیاشو قبول ندارم !
پس بهتره بحث رو تموم کنیم چون نه من قانع میشم نه تو ...
من نگفتم منطق بیار چون توضیح دادم چرا منطقی برای اینکار وجود نداره هر توجیهی که میارن بگو اگر واقعا افرادی با این عقیده وجود دارن .
هر قدر بی حجابا از دست با حجابا آرامش دارن برعکسش هم هست . :) حداقل بی حجاب ها با توجه به اینکه قانون باهاشون همراه نیست نمیان صاف به طرف بگن بی خود کردی این لباسو میپوشی در حد مسخره کردنه یا تیکه انداختن .

Miraneh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از Bahar_R :
محدودیت نیست ؟
محدودیت توی 40 درجه ی تابستون صد لایه لباس عین پتو پوشیدن نیست ؟ محدودیت این نیس که بهت بگن این رنگ نپوش جلب توجه می کنه ؟ محدودیت این نیس که تو حق نداری تو پارک همراه خانوادت ورزش کنی چون باعث تحریک میشه ؟ محدودیت این نیست که تو دینت اسلام نیست بهت میگن باید قانون اسلامو عمل کنی ؟ محدودیت این نیست که خیلی از ورزش هارو نمی تونی به صورت حرفه ای انجام بدی چون با تفکرات بعضی ها نمی خونه ؟؟؟؟
نمیدونم والا به چی میگی محدودیت . ما به اینا میگیم محدودیت شما رو نمیدونم .
من تحقیق کردم از خود پسرا پرس و جو کردم هیچ کدوم معتقد نبودن مو باعث تحریکشون میشه
حالا شما اگر از اونا بهتر میدونی چی باعث تحریکشون میشه دیگه من چیزی نمی تونم بگم .
اصلا پیش خودت منطقی فکر کن مو چرا باید باعث تحریک بشه ؟ واقعا چیز خاصی نیست .
زیبایی و آراستگی بخشی از احترام به خود هست . اینو اتفاقا معلم دینیمون همین امسال درس داد و به نظرم چیزیه که واقعیت هم داره .
خیلی از آدما هستن که توی خونشون هیچکس هم که نباشه اراستگی خودشونو حفظ می کنن این یه نوع احترام قائل شدن برای خودشونه . توی خیابونم همینه . این آراستگیشونو نمیذارن کنار .
چرا فکر می کنی هرکی اراسته و زیبا راه میره توی خیابون قصدش نمایش زیبایی برای مردهاست ؟؟؟
قرآن در مورد حجاب صحبت کرده در حدی که زینت هاتون رو (که مشخصه منظور چی بوده) برای بقیه به نمایش نگذارید در همین حد .
کوچکترین حرفی از چادر یا روسری یا مو هم زده نشده .
احدیث بعضیاش چیز هایی اضافه بر قرآن هست توش . چیزی که توی قرآن وجود نداره چجوری با قرآن مقایسه می کنی ؟ :D
ممکنه هم با اصول قرآن ضدیت نداشته باشه اما اضافه کردن غیر ضروریات به دین هست .
هیچ راه اطمینانی هم نیست که اون افراد واسطه این نوع غیر ضروریات رو اضافه نکرده باشن .
چرا تیکه ها و نگاه های مریض زیاد شده ؟ چون حساسیت بی جا ایجاد شده .
قبل 35 سال پیش مردم بی حجاب تو خیابون راه می رفتن اصلا هم از این خبرا نبودا :-"
یعنی واقعا روسری که عقبه از کسی که کلا روسری نداشته تحریک کننده تره ؟؟؟
یا مانتوی کوتاه از دامن تا سر زانو تحریک کننده تره ؟ خیر اما رفتار های ناهنجار به شدت زیاد شده .
35 سال نتیجه داده ؟ میشه یه برهه زمانی رو نام ببری که اکثریت با حجاب کامل توی خیابون میرفتن بدون ترس از گشت و زندان و اینا ؟
اگر چنین دوره ای وجود داشت میشد گفت حداقل یه وقتی اثر مثبت گذاشته .
مشکل اینه که اینکار هیچ وقت تاثیر مثبت نداشته . این زوال هم از اول این روند به تدریج زیاد شده و الان هم به اوج رسیده .
من خودم كمي موافقم ولي توي قرآن آيه31سوره نور رو بخون شرط مي بندم نخونديش كه اينا رو ميگي ديگه نميشه بگي كه قرآنم ذروغ ميگه! :D
بعدم الان حجاب اجباري نيست...بجز بعضي جاها كه بعضي خانوما خيلي ديگه به اين و اون گير ميدن ولي من به شخصه تاحالا چند تا دختر تو خيابون ديدم كه روسري سرشون نبوده! :|
تازه توي تابسون كي مياد يه لباس پشمي و چميدونم ازين جور چيزا بپوشه كه تو ميگي؟ :-?
حجاب اصلا ديگه اجباري نيست!
وگرنه خود تو كه مطمئنم چادر نميزني بايد الان چادر سرت مي بود!
الان هركس هرجور دلش مي خواد ميره بيرون...
ديگه يه جوري حرف ميزنين انگار تاحالا نرفتين بيرون مردمو نديدين!!! :D
ماهم كه مردمو ديديم!نه حجاب اجباريه نه اينكه لباس نارنجي و زرد بپوشي كسي بت گير ميده نه اگه لباست تنگ باشه!حالا شايد بعضي مواقع...
توروخدا...ما كور نيستيم تو هم كور نيستي!عادلانه حرف بزن! ~X(
باور كن كسيم نگفته ورزش نكنييييييي خداااااا ~X(
شما درهرصورت نميتوني حجابو غير اجباري كني تو ايران...هيچكي نميتونه...چون ما مثلاجمهوري اسلامي ايرانهستيم!
بعدم تو كه تاحالا چادر سرت نكردي چطور ميگي پتو؟
من خودم چادري نيستم ولي يبار چادر سرم كردم و اصلا شباهتي به پتو نداشت!!! :))
شما كه جاي پسرا نيستي اينو بگي كه نه من تحريك نميشم..شايد اونايي هم كه تو ازشون پرسيدي همينجوري گفتن تاتو جلوشون بدتر روسري بذاري يا اصلا نذاري..

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از Bahar_R :
من نگفتم منطق بیار چون توضیح دادم چرا منطقی برای اینکار وجود نداره هر توجیهی که میارن بگو اگر واقعا افرادی با این عقیده وجود دارن .
هر قدر بی حجابا از دست با حجابا آرامش دارن برعکسش هم هست . :) حداقل بی حجاب ها با توجه به اینکه قانون باهاشون همراه نیست نمیان صاف به طرف بگن بی خود کردی این لباسو میپوشی در حد مسخره کردنه یا تیکه انداختن .

گفتم که واینسادم ازشون دلیل بخوام ...
چرا در حد توهین هم من دیدم ...

Mehr@neh :لایک

مثالش جاهایی بودم که همه جور آدمی بوده , هم اونایی که کاملا مخالف حجابن هم اونایی که حجاب کامل رو داشتن هم اونایی که بین اینان...
به عینه دیدمم اونایی که مخالف حجابن چقدر راحت توهین کردن و اونی که حجابش کامل بوده هیچی نگفته ! این موارد رو چندین بار دیدم...

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از Mehr@neh :
من خودم كمي موافقم ولي توي قرآن آيه31سوره نور رو بخون شرط مي بندم نخونديش كه اينا رو ميگي ديگه نميشه بگي كه قرآنم ذروغ ميگه! :D
بعدم الان حجاب اجباري نيست...بجز بعضي جاها كه بعضي خانوما خيلي ديگه به اين و اون گير ميدن ولي من به شخصه تاحالا چند تا دختر تو خيابون ديدم كه روسري سرشون نبوده! :|
تازه توي تابسون كي مياد يه لباس پشمي و چميدونم ازين جور چيزا بپوشه كه تو ميگي؟ :-?
حجاب اصلا ديگه اجباري نيست!
وگرنه خود تو كه مطمئنم چادر نميزني بايد الان چادر سرت مي بود!
الان هركس هرجور دلش مي خواد ميره بيرون...
ديگه يه جوري حرف ميزنين انگار تاحالا نرفتين بيرون مردمو نديدين!!! :D
ماهم كه مردمو ديديم!نه حجاب اجباريه نه اينكه لباس نارنجي و زرد بپوشي كسي بت گير ميده نه اگه لباست تنگ باشه!حالا شايد بعضي مواقع...
توروخدا...ما كور نيستيم تو هم كور نيستي!عادلانه حرف بزن! ~X(
باور كن كسيم نگفته ورزش نكنييييييي خداااااا ~X(
شما درهرصورت نميتوني حجابو غير اجباري كني تو ايران...هيچكي نميتونه...چون ما مثلاجمهوري اسلامي ايرانهستيم!
بعدم تو كه تاحالا چادر سرت نكردي چطور ميگي پتو؟
من خودم چادري نيستم ولي يبار چادر سرم كردم و اصلا شباهتي به پتو نداشت!!! :))
شما كه جاي پسرا نيستي اينو بگي كه نه من تحريك نميشم..شايد اونايي هم كه تو ازشون پرسيدي همينجوري گفتن تاتو جلوشون بدتر روسري بذاري يا اصلا نذاري..
نه تنها آیه 31 سوره ی نور بلکه بقیه آیاتی که مربوط به حجاب هست در قرآن خوندم . توصیه می کنم روی چیزی شرط ببندید که در موردش بدونید :) اتفاقا قرآن دروغ نمی گه کسایی که حرف های خودشون رو به اسم اینکه قرآن گفته دروغ میگن . اینطوری قرآن رو هم بدنام می کنن .
عجــــــب پس این ماشینای گشت ارشاد که میگیرن میبرن توهمه اصلا حجاب آزاد بوده و همه تو توهمن !! عزیز من آخه یه حرفی بزن که یه ذره به واقعیت نزدیک باشه . حجاب آزاده ؟؟ پس اینایی که دائم اعتراض دارن که باید آزاد بشه همشون بیکارن چیزی که هست رو مطالبه کنن ؟
من گفتم لباس پشمی بپوشیم ؟؟ :O مطمئنی چیزایی که خوندی حرفای من بوده ؟؟؟ :O
من چادر سرم نمی کنم ولی چادر یکی از انواعشه مانتو روسری هم یکیشه که من دومی رو می پوشم .
شما یه جور حرف میزنی انگار نرفتی بین مردم !! حجاب هنوز قانونه و اجباری هم هست . شما اگر 3 بار بگیرنتون گشت ارشاد دفعه ی سوم دادگاه داره و پرونده ی بی حجابی اگر داشته باشید دیگه نمی تونید در مشاغل دولتی مشغول بکار بشید . اجبار که شاخ و دم نداره !
کسی نگفته ورزش نکنید فقط تیم ملی بانوان در بعضی ورزش ها اساسا وجود نداره :) شما میتونید توی ورزشگاه چندتا حرکت بزنید ولی به هیچ جا نمی رسه اون رشته ها .
عزیزم متوجهی خودت چی می گی ؟ :-/ اول میگی حجاب اجباری نیست بعد میگی جمهوریه اسلامیه کسی حق نداره حجابو غیر اجباری کنه ؟؟ آخرش میگی اجباریه یا اجباری نیست ؟؟
اونایی که من بهشون گفتم و ازشون پرس و جو کردم در هر صورت منو نمیدیدن که بخوان من جلوشون روسری بذارم یا نذارم ضمنا من خودم تصمیم میگیرم روسری جلوشون بذارم یا نذارم به حرف اونا نیست :)
چادر منم سرم کردم بالاخره و واقعا سر کردنش سخته اصلا نگه داشتنش روی سر هم سخته :D

به نقل از F@|-|!mEh :
گفتم که واینسادم ازشون دلیل بخوام ...
چرا در حد توهین هم من دیدم ...

Mehr@neh :لایک

مثالش جاهایی بودم که همه جور آدمی بوده , هم اونایی که کاملا مخالف حجابن هم اونایی که حجاب کامل رو داشتن هم اونایی که بین اینان...
به عینه دیدمم اونایی که مخالف حجابن چقدر راحت توهین کردن و اونی که حجابش کامل بوده هیچی نگفته ! این موارد رو چندین بار دیدم...
وایستادی ازشون پرسیدی که واقعا می خوان روسری رو بردارن یا اگه اجبار نباشه همینطوری سرشون می کنن یا نه بعد هیچ توجیهی نیاوردن یا هیچ توجیهی نپرسیدی ازشون ؟ :D آدم معمولا با کسی وقتی در این باره صحبت می کنه یه سوالاتی در مورد دلیلشون هم میپرسه .
منم به عینه دیدم چطور آدم با حجاب میاد به بی حجاب با لحن توهین آمیز و کلمات زشت میگه چرا هرجور من معتقدم لباس نمی پوشی و اون کسی که بی حجاب بوده حتی در مورادی عذر خواهی کرده . اینا زیاد مناسب نیست برای مقایسه :D

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از Bahar_R :
نه تنها آیه 31 سوره ی نور بلکه بقیه آیاتی که مربوط به حجاب هست در قرآن خوندم . توصیه می کنم روی چیزی شرط ببندید که در موردش بدونید :) اتفاقا قرآن دروغ نمی گه کسایی که حرف های خودشون رو به اسم اینکه قرآن گفته دروغ میگن . اینطوری قرآن رو هم بدنام می کنن .
عجــــــب پس این ماشینای گشت ارشاد که میگیرن میبرن توهمه اصلا حجاب آزاد بوده و همه تو توهمن !! عزیز من آخه یه حرفی بزن که یه ذره به واقعیت نزدیک باشه . حجاب آزاده ؟؟ پس اینایی که دائم اعتراض دارن که باید آزاد بشه همشون بیکارن چیزی که هست رو مطالبه کنن ؟
من گفتم لباس پشمی بپوشیم ؟؟ :O مطمئنی چیزایی که خوندی حرفای من بوده ؟؟؟ :O
من چادر سرم نمی کنم ولی چادر یکی از انواعشه مانتو روسری هم یکیشه که من دومی رو می پوشم .
شما یه جور حرف میزنی انگار نرفتی بین مردم !! حجاب هنوز قانونه و اجباری هم هست . شما اگر 3 بار بگیرنتون گشت ارشاد دفعه ی سوم دادگاه داره و پرونده ی بی حجابی اگر داشته باشید دیگه نمی تونید در مشاغل دولتی مشغول بکار بشید . اجبار که شاخ و دم نداره !
کسی نگفته ورزش نکنید فقط تیم ملی بانوان در بعضی ورزش ها اساسا وجود نداره :) شما میتونید توی ورزشگاه چندتا حرکت بزنید ولی به هیچ جا نمی رسه اون رشته ها .
عزیزم متوجهی خودت چی می گی ؟ :-/ اول میگی حجاب اجباری نیست بعد میگی جمهوریه اسلامیه کسی حق نداره حجابو غیر اجباری کنه ؟؟ آخرش میگی اجباریه یا اجباری نیست ؟؟
اونایی که من بهشون گفتم و ازشون پرس و جو کردم در هر صورت منو نمیدیدن که بخوان من جلوشون روسری بذارم یا نذارم ضمنا من خودم تصمیم میگیرم روسری جلوشون بذارم یا نذارم به حرف اونا نیست :)
چادر منم سرم کردم بالاخره و واقعا سر کردنش سخته اصلا نگه داشتنش روی سر هم سخته :D
ماشین های گشت ارشاد همه رو که نمیگرفت ... این همه آدم که مانتو کوتاه و شال هم اکثر مواقع افتاده از سرشون , همه رو که ندیدن بگیرن...
اعتراض میکنن ولی همچین رعاین هم که نمیکنن...
میگه اجباری نیست ولی جمهوری اسلامیه و مردم هم خیلی حجاب رو رعایت نمیکنن که شما میگی آزادی نیست ( منظورش اینه )
بعدشم تو که اینقدر در مورد ورزش گاه های ایران حرف میزنی , این همه ورزش هایی که زن های با حجابمونو تحریم میکنن چی میگی؟ اون آزادیه که دارن ازش حرف میزنن؟
چادر بلد نبودی سرت کنی نه اینکه سخته ... ( توهین نیست , واقعیته )
به نقل از Bahar_R :
وایستادی ازشون پرسیدی که واقعا می خوان روسری رو بردارن یا اگه اجبار نباشه همینطوری سرشون می کنن یا نه بعد هیچ توجیهی نیاوردن یا هیچ توجیهی نپرسیدی ازشون ؟ :D آدم معمولا با کسی وقتی در این باره صحبت می کنه یه سوالاتی در مورد دلیلشون هم میپرسه .
منم به عینه دیدم چطور آدم با حجاب میاد به بی حجاب با لحن توهین آمیز و کلمات زشت میگه چرا هرجور من معتقدم لباس نمی پوشی و اون کسی که بی حجاب بوده حتی در مورادی عذر خواهی کرده . اینا زیاد مناسب نیست برای مقایسه :D

وقتی شرایط سوالش نباشه هم نمیپرسه ...
من گفتم مشکل از دو طرفه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا