- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان
نظرت در مورد حرف زدن من مهم نیست . :) مانتو در نازک ترین حالتش + روسری اصلا توی تابستون لباس مناسبی نیست از نظر گرما . چون توی یه لباس که دورتو احاطه کرده و بلند و گشاده وقتی گرمه و عرق می کنی خیلی حالت بدی پیدا می کنه . روسری هم همینطور.
آستین کوتاه عریانه ؟ دیگه یه حرفی میزنیا . عریان یعنی بدون لباس. کلا پس تقریبا همه کشورای دنیا عریان یا بدتر از عریان تو خیابان راه میرن از نظر شما . واقعا کشف بزرگی بود
35 سال نداشتیم مثلا سالای اول انقلاب نبوده ولی دست کم 30 سال داشتیم . مثلا 30 سال اشتباه اونچنان تفاوتی نداره . گشت ارشاد و منع قانونی نباشه یعنی حجاب آزاد . اگر منع قانونی نبود خیلی ها ، به جرئت میشه گفت اکثریت ، روسری سرشون نمی کردن . فعلا که همین گشتی که میگی هنوز هست توی خیابونا .
آره آره یاد گرفتن احترام بذارن کاملا معلومه وقتی از کنارشون رد میشی با نگاهاشون و اون چیزیایی که زیر لبی بهت میگن بعضی هاشونم اینقدر پررو تشریف دارن که به عنوان یه آدم معمولی نقش گشت ارشادو اجرا می کنن چه بسا بدتر آره اینا توهین نیست قربون صدقه رفتنه
البته اینو در مورد همه ی چادری ها نمی گم به کسی جسارت نکرده باشم ولی کم نیست تعداد اینجور آدما .
اجبار اجتماعی که الان ایجاد شده از قوانینی که گذاشته شده بوجود اومده چون قبل از این قوانین چنین چیزی وجود نداشت . بنابراین میشه همونطور که ایجاد شده از بین بره . امثال منم توی اجتماع هستم اما وقتی قانون با این اجبار هم جهته نمیشه تغییرش داد .
وقتی از هر 10 نفر که میبینی حداقل 6 نفر حجاب درست حسابی ندارن یعنی نمی خوانش اگر می خواستن که درست و کامل سرشون می کردن . یکی یا به حجاب معتقده یا نیست . اگر هست که درست به جا میاره اگر نیست اونوقت به نحو اشتباه اجرا می کنه .
خوب عزیز من تو اینجوری فکر می کنی من اینجوری فکر می کنم منم دارم میگم نه من و هم عقیده هام به شما میگیم چی بپوش نه شما و هم عقیده هاتون حق دارین به ما بگین چی بپوشیم .
من اروپا رو مثال زدم که توش اجبار چه قانونی چه اجتماعی نیست و نتیجه رو مقایسه کردم پس واضحه که عدم اجبار نتیجش خیلی بهتره . در مورد رفتار های ناهنجار جـنسی هم اونا از ما خیلی بهتر بودن . طوری که همه با هر لباسی که میپوشن امنیت دارن و با رفتار توهین آمیز مواجه نمیشن . اینجا با تمام ملاحظاتی که میشه این رفتار ها به مراتب از اونجا بدتره .
بی حجابیشون هر دلیلی که داشته باشه بی حجابیه و حجاب نمی خوان . یعنی اگر زور نبود روسری و مانتو نمی پوشیدن .
بی احترامی فقط به شخص زنده خلاف آزادی هست قانون ازادی بیان رو مطالعه کنید . به عقاید توهین کردن جزو حریم ازادی نیست . هر کس ازاده هرچی می خواد بگه تا زمانی که به شخصی زنده توهین کرده باشه . این یه چیز پذیرفته شده توسط دنیاست .
* بعد اینکه جوابا رو نوشتم پست پرنیرا رو دیدم خیلی از نکته هارو خیلی خوب توضیح داده بود دیگه ببخشید اگر چیزی تکراری شد وسطاش
گفتم حق نداری بگی کی کجا زندگی کنه اون رو هم گفتم که متوجه باشه اگر قرار اینطوری گفتن باشه ما هم میتونیم بگیم اگر منظورم واضح نبود :)به نقل از F@|-|!mEh :میگی حق ندارید بگید کی کجا زندگی کنه خودت میگی برو عربستان زندگی کن ...
پتوی گشاد , واقعا خیلی مسخره میحرفی ( با عرض معذرت ) انگار مانتو باید کلف باشه !!! یا چادر مگه چقدر ضخامت ؟؟
داری میگی لباس آستین کوتاه , عریان نیست واقعا؟!
35 سال گشت ارشاد داشتیم ما که میگی 35 سال اشتباه بوده ؟ حجاب که آزاد نشه , بهتر ! من نگفتم حجاب آزاد میشه , گفتم این گشتی که میگی دیگه نیست که بهت گیر بده رنگی نپوشی , خانوم رنگی پوش !
نظرت در مورد حرف زدن من مهم نیست . :) مانتو در نازک ترین حالتش + روسری اصلا توی تابستون لباس مناسبی نیست از نظر گرما . چون توی یه لباس که دورتو احاطه کرده و بلند و گشاده وقتی گرمه و عرق می کنی خیلی حالت بدی پیدا می کنه . روسری هم همینطور.
آستین کوتاه عریانه ؟ دیگه یه حرفی میزنیا . عریان یعنی بدون لباس. کلا پس تقریبا همه کشورای دنیا عریان یا بدتر از عریان تو خیابان راه میرن از نظر شما . واقعا کشف بزرگی بود
35 سال نداشتیم مثلا سالای اول انقلاب نبوده ولی دست کم 30 سال داشتیم . مثلا 30 سال اشتباه اونچنان تفاوتی نداره . گشت ارشاد و منع قانونی نباشه یعنی حجاب آزاد . اگر منع قانونی نبود خیلی ها ، به جرئت میشه گفت اکثریت ، روسری سرشون نمی کردن . فعلا که همین گشتی که میگی هنوز هست توی خیابونا .
کجا رفتم ؟ بازار تجریش تهران بازار ، اصلی تهران . بازار اصفهان ، بازار شیراز و بازار مشهد و بعضی مغازه های عادی سطح تهران . و هیچ جا چدر سرخ و زرد و آبی نداشتن .به نقل از F@|-|!mEh :چادر رو هم ولی من دیده بودم , شما رو نمیدونم کجا رفتی که ندیدی!
به نظرم مقایسه اونا با خودمون درست نیست , و الگوی خوبی نیست !
اونا یاد گرفتن احترام بزارن , ولی شماها ( منظورم صرفا خود شما نیستی امثال شما با عقیده آزادی ای به معنای آزادی پوشش رو میگم (!!!!!) ) یاد نگرفتید که راحت به یکی دیگه توهین نکنید , پس امکان نداره همینجوری پوشش آزاد شه !
مثالی که تو نقل قول بود!
آره آره یاد گرفتن احترام بذارن کاملا معلومه وقتی از کنارشون رد میشی با نگاهاشون و اون چیزیایی که زیر لبی بهت میگن بعضی هاشونم اینقدر پررو تشریف دارن که به عنوان یه آدم معمولی نقش گشت ارشادو اجرا می کنن چه بسا بدتر آره اینا توهین نیست قربون صدقه رفتنه
البته اینو در مورد همه ی چادری ها نمی گم به کسی جسارت نکرده باشم ولی کم نیست تعداد اینجور آدما .
دلایل عقلی که برای این میاری رو خیلی علاقه دارم بشنوم اگر دوست داشتی بگو حتما البته اینجا جاش نیست .به نقل از F@|-|!mEh :منم حرفایی که میزنم رو صرفا بر پایه دینم نمیگم , فکر هم میکنم عقلم میگه این درسته ! اینکه عقل شما چیزی رو میگه درسته دلیلی نمیشه حتما درست باشه !
بعدشم اجبار اجتماعی دست خودمونه , تو هم تو اجتماعی , جزوی از اجتماعی پس معنی ای نداره حرفت ...
بعدشم کی گفته همه حجاب رو نمیخوان؟ علی رقم عده زیادی که بدون حجابن , عده کثیری هم خواستار حجابن , چون شما ندیدی دلیل بر عدم وجودش نمیشه !
بعد مگه نمیگی اجبار اجتماعی ؟ اجبار اجتماعی اگر معنی داشته باشه توسط همون افرادی که خواستار حجابن بوجود میاد , پس اگر هست یعنی عده زیادی میخوان ! پس هنوز هم ارزش جامعه س!
از نظر تو پارچه آویزونه همونطور که از نظر من آستین کوتاه تو خیابون عریانیه ! من بازم میگم حتما نباید اونقدر گشاد باشه که بهش بگی آویزون
بعدشم لباسی که چسبون باشه فرقی با عریانی نداره چرا که باعث نمایان شده شکل بدن و باعث تحریکه و به نظر من که مشکل داره و اصلا قشنگ نیست همون طور که پتوی سیاه و یه تیکه پارچه آویزون برای تو قشنگ نیست :-&
تو اروپا هم خودت داری میگی زیاد آرایش نمیکنن , آرایش درست هم اینجا مشکلی نداره !!!
بعدشم میگی خیلیا حجاب نمیخوان , اینو مطمئنم که خیلیا واسه خود بودن و نبودن حجاب نیست که حجابشونو رعایت نمیکنن , به خاطر ضعف های روحی و عاطفی و ... است !
و بد حجابی دلایل اجتماعی از این دست هم میتونه داشته باشه پس دلیل بر نخواستن حجاب توسط مردم نیست !!!!
اجبار اجتماعی که الان ایجاد شده از قوانینی که گذاشته شده بوجود اومده چون قبل از این قوانین چنین چیزی وجود نداشت . بنابراین میشه همونطور که ایجاد شده از بین بره . امثال منم توی اجتماع هستم اما وقتی قانون با این اجبار هم جهته نمیشه تغییرش داد .
وقتی از هر 10 نفر که میبینی حداقل 6 نفر حجاب درست حسابی ندارن یعنی نمی خوانش اگر می خواستن که درست و کامل سرشون می کردن . یکی یا به حجاب معتقده یا نیست . اگر هست که درست به جا میاره اگر نیست اونوقت به نحو اشتباه اجرا می کنه .
خوب عزیز من تو اینجوری فکر می کنی من اینجوری فکر می کنم منم دارم میگم نه من و هم عقیده هام به شما میگیم چی بپوش نه شما و هم عقیده هاتون حق دارین به ما بگین چی بپوشیم .
من اروپا رو مثال زدم که توش اجبار چه قانونی چه اجتماعی نیست و نتیجه رو مقایسه کردم پس واضحه که عدم اجبار نتیجش خیلی بهتره . در مورد رفتار های ناهنجار جـنسی هم اونا از ما خیلی بهتر بودن . طوری که همه با هر لباسی که میپوشن امنیت دارن و با رفتار توهین آمیز مواجه نمیشن . اینجا با تمام ملاحظاتی که میشه این رفتار ها به مراتب از اونجا بدتره .
بی حجابیشون هر دلیلی که داشته باشه بی حجابیه و حجاب نمی خوان . یعنی اگر زور نبود روسری و مانتو نمی پوشیدن .
همه ی فیلم و عکسا رو لازم نیست دیده باشم . تعداد زیادیشونو دیدم شما هم میتونی ببینی . چند تا تصور کافیه تا متوجه شی اون موقع بی حجاب و با حجاب توی اجتماع بودن هیچ کس هم کاری به کار اون یکی نداشت .به نقل از F@|-|!mEh :اخبار رو تو پست بعد از تو بهش اشاره کردن و منظورم اون بود !
شما همه فیلم ها و عکس ها رو دیدی؟ همه کتاب ها شونو خوندی؟ همه شون واقعا توافق نظر داشتن ؟
تیکه انداختن پسر ها هم ریشه در ضعف های روانی داره که بخواطر شرایط مختلف بوجود اومده و عدم حجاب درست شرایط رو برای بروز دادنش فراهم کرده !
میگی نه امانتو نه چادر , میگی آستین کوتاه , انتظار نداری که از حرفت پوشش کامل رو برداشت کنم ؟!
نگاه کردن با حرفی که از دهن در میاد فرق میکنه و نمیتونی توهنی در نظرش بگی , اون تونسته جلو خودشو بگیره که چیزی نگه !
و بی احترامی هم از نقض آزادیه ! کسی حق توهین و بی احترامی به عقاید کسی دیگه ای رو نداره !
بعدشم اونا اگر خیلی ادعای آزادی و با فرهنگی و ... دارن , توهین رو با توهین جواب نمیده چه بسا که توهین از طرف بی حجابایی که من دیدم بسیار شدید تر از با حجاب ها به بی حجابا بوده !
ولی در هر صورت از هر دو طرف مشکل داره و تا زمانی هم که درست نشه راه برای آزادی حجاب (!!!!!) هموار نمیشه ...
جمله آخرت رو هم متوجه نشدم !
بی احترامی فقط به شخص زنده خلاف آزادی هست قانون ازادی بیان رو مطالعه کنید . به عقاید توهین کردن جزو حریم ازادی نیست . هر کس ازاده هرچی می خواد بگه تا زمانی که به شخصی زنده توهین کرده باشه . این یه چیز پذیرفته شده توسط دنیاست .
* بعد اینکه جوابا رو نوشتم پست پرنیرا رو دیدم خیلی از نکته هارو خیلی خوب توضیح داده بود دیگه ببخشید اگر چیزی تکراری شد وسطاش