- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان
خیلی رعایت نمی کنن که تعریفت از خیلی چیه ؟ اینکه با ترس و لرز تو خیابون بری که مبادا نگرینت به این میگن اجبار .
ورزش ها زن های با حجابو تحریم می کنن ؟؟ خوب مثلا تکواندو و ورزش های رزمی خیلی رعایت کردن آدابش مهمه اصلا جزیی از ورزشه معلومه که اجازه نمیدن کسی قوانین ورزش رو نادیده بگیره مثلا در لباس مخصوص ورزش های رزمی تغییری ایجاد کنه .
ولی میبینی که ورزش هایی مثل فوتبال خانم ها با حجاب بازی می کنن . یا والیبال که امکان پذیره . البته اونا هم از یه حدی بیشتر نمی تونه لباسشون تغییر کنه چون هر ورزشی لباسش یه استانداردی داره که اگر از اون کسی تخلف کنه لباس برای خود بازیکن یا بازیکنان دیگه دست و پا گیر خواهد بود و یا در روند بازی اختلال ایجاد می کنه .
آره خوب من چادر سر کردن در حد نماز بلدم
ماشین های گشت ارشاد هرکس رو میتونست می گرفت دیگه اون وسط از دستشون بعضی افراد هم در میره نمی تونن که از 100 نفر تو خیابون 70 نفرو سوار ماشین کنن ببرنبه نقل از F@|-|!mEh :ماشین های گشت ارشاد همه رو که نمیگرفت ... این همه آدم که مانتو کوتاه و شال هم اکثر مواقع افتاده از سرشون , همه رو که ندیدن بگیرن...
اعتراض میکنن ولی همچین رعاین هم که نمیکنن...
میگه اجباری نیست ولی جمهوری اسلامیه و مردم هم خیلی حجاب رو رعایت نمیکنن که شما میگی آزادی نیست ( منظورش اینه )
بعدشم تو که اینقدر در مورد ورزش گاه های ایران حرف میزنی , این همه ورزش هایی که زن های با حجابمونو تحریم میکنن چی میگی؟ اون آزادیه که دارن ازش حرف میزنن؟
چادر بلد نبودی سرت کنی نه اینکه سخته ... ( توهین نیست , واقعیته )
وقتی شرایط سوالش نباشه هم نمیپرسه ...
من گفتم مشکل از دو طرفه ...
خیلی رعایت نمی کنن که تعریفت از خیلی چیه ؟ اینکه با ترس و لرز تو خیابون بری که مبادا نگرینت به این میگن اجبار .
ورزش ها زن های با حجابو تحریم می کنن ؟؟ خوب مثلا تکواندو و ورزش های رزمی خیلی رعایت کردن آدابش مهمه اصلا جزیی از ورزشه معلومه که اجازه نمیدن کسی قوانین ورزش رو نادیده بگیره مثلا در لباس مخصوص ورزش های رزمی تغییری ایجاد کنه .
ولی میبینی که ورزش هایی مثل فوتبال خانم ها با حجاب بازی می کنن . یا والیبال که امکان پذیره . البته اونا هم از یه حدی بیشتر نمی تونه لباسشون تغییر کنه چون هر ورزشی لباسش یه استانداردی داره که اگر از اون کسی تخلف کنه لباس برای خود بازیکن یا بازیکنان دیگه دست و پا گیر خواهد بود و یا در روند بازی اختلال ایجاد می کنه .
آره خوب من چادر سر کردن در حد نماز بلدم