sana Golaby
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
پاسخ : سمپادی های سنندج
ما اصلا انجمن اسلامی نداریم
ما اصلا انجمن اسلامی نداریم
مطمئنید؟!شاید رشما نمیشناسیدش!اگه ندارید به معاون پرورشیتون بگید تا تعیین کنه تا بره اتحادیه انجمن های اسلامی سنندج(از اونجا حکم می گیره که تو تمام کارها به مدیر مشورت بده) و همچنین امکاناتی همچون بلیط نیم بهای استخر و سینما و ... و سالن ورزشی و ... داره.به نقل از Sana 96 :ما اصلا انجمن اسلامی نداریم
کی بره این همه راه روبه نقل از FOAD.1995 :مطمئنید؟!شاید رشما نمیشناسیدش!اگه ندارید به معاون پرورشیتون بگید تا تعیین کنه تا بره اتحادیه انجمن های اسلامی سنندج(از اونجا حکم می گیره که تو تمام کارها به مدیر مشورت بده) و همچنین امکاناتی همچون بلیط نیم بهای استخر و سینما و ... و سالن ورزشی و ... داره.
راستی امروز آمفی تئاتر چه خبر بود؟نمی ذاشتن تو هفته ی خودمون هم بریم آزمایشگاه!
یه خبر خوب: امتحان زبان هماهنگ کشوریه نه سمپاد.
امتحان فیزیک روز 3/16 هماهنگ بین دو مرکز دارای 6 روز وقته.و امتحان ریاضی هم هماهنگه.
به نقل از Sana 96 :ما اصلا انجمن اسلامی نداریم
به نقل از N.KH :سارا جان بازدید عمومی که نیست
حتما باید با دعوت و هماهنگی مدرسه باشه :)
سلام به همه.ببخشید من یه هفته ای آنلاین نبودم.منبعم معتبره در حد المپیک! تا حالا هیچ بخشنامه ای نیومده(از طرف سمپاد یا ...).ثانیا معلممون اول گفت هماهنگ سمپاده(گفت چند تا از همکارا رفتن تهران بهشون گفتن سمپاده) یه هفته بعد گفت لغو شده و همون هماهنگ کشوریه.مطمئن باشید سمپاد نیست.واسه اطلاعات درست به خود سایت سمپاد(sampad.medu.ir) برید.واسه راهنمایی فقط گفته هماهنگ سمپاده نه دبیرستان!به نقل از happymoon :کشوری نیست...هماهنگ سمپاده.مطمئنم
منبع شما چیه؟
ما مشکلی نداریم ولی اول ننداختیم(مدرسه میگه باید حتما دینی اولین امتحان باشه!راست هم میگه چون از اول باشیم تا آخر بد خواهیم بود).برنامه رو چیدیم و آمادست.به نقل از Sana 96 :کی بره این همه راه رو
امروز ما آمفی تئاتر برنامه داشتیم واسه روز معلم
فقط آمفی واسه شما ممنوع بود نه آزمایشگاه حتی 2تا از سال سوم هاتون تو کتابخونه درس می خوندن
راستی شما مشکلتون چیه که ریاضی اولین امتحان باشه؟
اون خانم مادر یکی از بچه ها بود که خیلی مهربون هستنبه نقل از FOAD.1995 :گفتم دیر اومدیم و این لقمان هم نذاشت همه جا رو ببینیم.
دختر نبود بلکه یکی از معاون هاتون بود.
من که اصلا سال خوبی برام نبود:اون از فریور و سر شکستن سینا و ... تا کشتن یکی از دوستام با چاقو ...
به امید سال بهتر