سمپادی های سنندج

papoola

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
sanandaj
پاسخ : سمپادی های سنندج

میگن همش از جزوه خودشون پس امتحان سخته

فواد

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج(سنه)
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

نه بابا جزوه ش زیاد سخت نیست فقط حوصله بر و زیادی طولانیه.
اگه از سوالات سخت کوشیار بیاره!! :(( :(( :(( :(( در ماه شهریور مدرسه رو زیارت خواهیم کرد :(( :(( :D :D

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

:D :D :D
یه چیزی بگم مطمئن شید : قطعا کوشیار 2 - 3 نمره میاره
بچه ها چن تا توصیه :
حتما متن وزارتی رو بخونید 5-4 نمره حفظی میاد
اون سوالایی کوشیاری هم که خودشون دادن رو حل کنید حتما چون قطعا اون 3-2 نمره کوشیار از همینا میاد
سوالای هالیدی رو هم فراموش نکنین قطعا میاد
در کل زیاد سخت نیس(مث ترم اول دیگه تازه شاید یه کمی هم راحت تر)
موفق باشید.

پ.ن : امیدوارم توسط مدیریت تاپیک پاک نشه :| :| :|

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از sara.n :
پ.ن : امیدوارم توسط مدیریت تاپیک پاک نشه :| :| :|
عزیزم مرض ندارم که الکی پاک کنم!هرچی پاک میکنم اسپمه.اینا الان مربوط به تاپیک میشه تا حدودی.پس پاک نمیشه!
قبلیا که پاک کردم حتما حالت چت و اینا داشته یا بحث مفیدی نبوده که به تاپیک مربوط شه

sana Golaby

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1

به نقل از sara.n :
یه چیزی بگم مطمئن شید : قطعا کوشیار 2 - 3 نمره میاره
بچه ها چن تا توصیه :
حتما متن وزارتی رو بخونید 5-4 نمره حفظی میاد
اون سوالایی کوشیاری هم که خودشون دادن رو حل کنید حتما چون قطعا اون 3-2 نمره کوشیار از همینا میاد
سوالای هالیدی رو هم فراموش نکنین قطعا میاد
در کل زیاد سخت نیس(مث ترم اول دیگه تازه شاید یه کمی هم راحت تر)
موفق باشید.
یه سوال:
حفظی یعنی چی؟یعنی تعریف؟
من که فکر نمی کنم از اینا بیاد
مگه ترم قبل داده بود؟

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

دوستاني كه غرفه داشتن امسال و نرفتن سركلاس فيزيك حتما فصل اخر رو خوب خوب بخونن! ؛))
درضمن از أون حفظي هاي فصل اخر هم بإرسال به ما داده بود.
(سعي كنين متن بالا رو با بخونين،مفيد واقع خواهد شد براتون! ). :دي

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از مــُـنـــا :
عزیزم مرض ندارم که الکی پاک کنم!هرچی پاک میکنم اسپمه.اینا الان مربوط به تاپیک میشه تا حدودی.پس پاک نمیشه!
قبلیا که پاک کردم حتما حالت چت و اینا داشته یا بحث مفیدی نبوده که به تاپیک مربوط شه

دور از جون
خو خواهر من بحث درباره ی امتحان جغرافی درسته بین من و په پووله بود ولی چیزی بود که به همه ربط داشت... :-/ :-/ :-/

sana Golaby

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1

به نقل از MEHRASA :
3فصل اول 7.5 نمره ، فصل 4 و 5م 10 نمره هرچقدم موند اون یکی.
D<
یعنی فصل آخر2.5 نمره؟ :O
امکان نداره اشتباه می کنی

فواد

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج(سنه)
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

قطعا حفظی نمی ده من شرط می بندم.
چون ترم اول اصطکاک نداده بود قرار بود این ترم فصل 3 رو بیشتر سوال بده و بارم وزارتی(سیستم 15-5) رو رعایت نکنه ولی مثل اینکه آقای محمودی(دبیر کلاس کسری و اینا)به کیوان اختری(واسه این می نویسم تا غم فیزیک یادمون نره)اعتراض کرده و قراره با سیستم وزارتی کار کنه! :Dمن ازش که سوال کردم گفت:مگه سوالات کوشیار سخته؟! ??? درهمین حد میاد! ??? :(( و همونایی رو که خوندیم میارم! :(( اگه کسی در طول ترم خونده باشه(مثل من :(( {-8) می تونه قبول شه(نه نمره ی خوبی بیاره بلکه قبول شه)! :(( :(( :((
خلاصه این مرحله ی غوله هستش! :)) :(( /m\
خدایا شر فیزیک(شهریور) را از سر ما کم کن و قبولمان گردان...... آمین. برحمتکَ یا ارحم الراحمین. [-o< [-o< [-o<

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از sara.n :
دور از جون
خو خواهر من بحث درباره ی امتحان جغرافی درسته بین من و په پووله بود ولی چیزی بود که به همه ربط داشت... :-/ :-/ :-/
بخاطر شخصی بودن معمولا پاک نمیکنم خیلی!من یادم نیست دقیق پستتون چی بود!ولی حتما حالت چت داشته یا چیزی که زیاد مهم نبوده تو تاپیک مطرح شه!

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از FOAD.1995 :
قطعا حفظی نمی ده من شرط می بندم.

بچه ها گفتم امت فیزیکو من خبر دارم ازش ;;) ;;) ;;) دیدید خو الان تعریف دقت اندازه گیری و انبساط طولی و اصل پاسکال و روشای انتقال دما حفظی بودن کلا
بچه ها من یه چیزی درباره مستر اختری یافتم : اینکه درسته واقعن سر کلاس خیلی در حد شاخ و اینا کار میکنه و زیاد هم راحت نیس ولی خداییش امتحاناش یه جوریه که اگه دفترو حفظ کنی+ سوالایی که تو کوشیار میده نمره میاری متاسفانه :rolleyes:
این متاسفانه به این دلیل می گم که مثلن نمره امتحان مستر اختری زیاد به یادگیری ربطی نداره...
کلن فک کنم کسی که میخاد فیزیکش خوب باشه ملاکش نمره ی فیزیک امتحان مستر اختری نباشه...
نظر شما چیه؟

پ.ن : آق فواد شرط رو باختی :D :D :D

فواد

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج(سنه)
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از sara.n :
بچه ها گفتم امت فیزیکو من خبر دارم ازش ;;) ;;) ;;) دیدید خو الان تعریف دقت اندازه گیری و انبساط طولی و اصل پاسکال و روشای انتقال دما حفظی بودن کلا
بچه ها من یه چیزی درباره مستر اختری یافتم : اینکه درسته واقعن سر کلاس خیلی در حد شاخ و اینا کار میکنه و زیاد هم راحت نیس ولی خداییش امتحاناش یه جوریه که اگه دفترو حفظ کنی+ سوالایی که تو کوشیار میده نمره میاری متاسفانه :rolleyes:
این متاسفانه به این دلیل می گم که مثلن نمره امتحان مستر اختری زیاد به یادگیری ربطی نداره...
کلن فک کنم کسی که میخاد فیزیکش خوب باشه ملاکش نمره ی فیزیک امتحان مستر اختری نباشه...
نظر شما چیه؟

ای تف تو روحت اختری! :(( :(( از اول سال میگه چیزی رو حفظ نکنید بعدش امتحان ترم حفظی میده در حد المپیک! :D.سوالات خیلی سخت نبود ولی خدام دراومد تا جوابشون رو دادم.17 سوال واسه 2 ساعت؟داریم مردم؟ B-)
ولی احتمالا قبول میشم! :)) :)) :)) :))
آره شرط رو باختم ولی و تو سایت که نمیشه شرط رو پرداخت کرد؟! :D

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از FOAD.1995 :
:(( :(( از اول سال میگه چیزی رو حفظ نکنید بعدش امتحان ترم حفظی میده در حد المپیک! 2
آره شرط رو باختم ولی و تو سایت که نمیشه شرط رو پرداخت کرد؟! :D

خو آق فواد کی گفته شرطو پرداخت کنی ؟؟؟ :-? :-? :-? اصن مگه سر چیزی قرار داشتیم که اگه شرطو ببازی مجبور به پرداخت بشی ؟؟؟
یه نکته ی دیگه درباره ی مستر اختری :
به نظر من هم کارشون بسی اشتبا بود...ببینید ایشون سر کلاس حتی لای کتاب وزراتی رم باز نکردن برامون...حالا انتظار داشتن ما تو این چن روز علاوه بر دفتر و کوشیار بشینیم تعریفای وزارتی رم بخونیم L-: L-: L-:
من که سر تعریفا کپ کردم خدایی...
یه چیز دیگه : حس نمی کنید تعداد سوالا و وخت یه خورده ! نا متعادل بود ؟ :-" :-" :-"
پارسال 3 ساعتو اینا وخت داشتن آخه...
در کل به نظر من هر چند تمام امتحانا رو گند زدم ولی سطح امتحانا نسبت به ترم اول پایین تر بودن...

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از sara.n :
نظر شما چیه؟

1.دختر جان سعی کن هیچی رو حفظ نکنی از درسای احتصاصی! خوف نیس اصلا!
پ.ن: از این جور آدما خوشم نمیاد! B-)

2.بنده ریش سفید هستم گفتم بهتون که حفظی حتما میده! می خوندین خُ!
پ.ن:اونایی که تو این فروم هستن و پست من رو خوندن و نرفتن حفظی ها رو بخونن دردشون بگیره تا یه بار دیگه بزرگتری چیزی گفت بگن: بله چشم! :D

3.اصلا آقای اختری نمره هاش بر اساس یادگیری شما از فیزیک نیس!
پ.ن.1: دوستان وضع درسی من رو تو مدرسه میدونن و ازم خبر دارن,بنده ترم دوم پارسال به خاطر دلایلی که اینجا نمیتونم بگم 13.75 شدم! ;))
پ.ن.2: جا داره بگم که ترم اولش 19.5 شدم! ;;)

4.دوستان گرام تو مدرسه بنده بهتون گفته بودم سوالا خیلی زیاده و آدم رو خسته میکنه!
پ.ن:باید به قول مستر حسن زاده با خودت تمرین میکردی که مغزت به حل کردن سوالای زیاد بدون وقفه عادت کنه! (;

5.چقدر من پ.ن دادم امروز! :-"

sana Golaby

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1

منم می خوام چندتا چیز بگم :
1.آقا فواد لطفا به آقای اختری فش ندید. امیدوارم از این حرفم ناراحت نشید اما اینو گفتم چون به نظرم آدم به کسی توهین می کنه که بهش توهین کرده باشه که...
2.منم ناراحت شدم که اینقدر حفظی داده بود ومن 0.75حفظی اشتباه داشتم با0.5 نمره مسئله
3.خداییش وقت کم نبود من ساعت9 و ربع تموم شد بجز آزمایش کنید که یادم رفته بود و ساعت10 و ربع یادم اومد
مهرآسا جان میدونم الآن میگی"خوبه فهمیدیم خوب بودی" ولی من قصدم این نبوده و فقط نظرم رو گفتم

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

@ فرز و سایر بکس :D (قافیه شدو اینا ) :D :D :D
حاجی من که نگفتم حفظیدمشون...ئاغا به خدا بچه ها خبر دارن من امسال فیزیکو ترکوندم /m\ کلی خوب خوندمو اینا و فوول شدم ولی در کل میگم حتی اگه نمی خوندم هم فک میکنم نمره میاوردم با حفظ کردن...

بعدشم شما اصن بزرگتره ما هر چی بگی از این به بعد چشم منم رو همین حساب به بکس گفتم حفظی میاد ;)) ولی خداییش در این حد انتظار نداشتم

ثنا :درسته که مستر اختری خیلی عزیزه و اینا ولی خو درک کن دیه آدم بعد امتحان پیش میاد فــُش بده ;)) ;)) ;)) البته من خودم مخالف ایت قضیه م و اینا ;;) ;;) ;;)

درباره ی وقت هم باید بگم : ماشالله چه سریع جواب دادی...من خودم یه رُِب به 10 دیدم 13 نمره جواب دادم فقط :)) البته شاید دلیلش این باشه که بسی توضیحات اضافه می دم کلن تا دبیر قشنگ بفهمه که من فهمیدم و نمره رو با وجدانی آسوده بده نه با فـــُش !

پ.ن :امروز سر جلسه امتحان فیزیک میخاستم بنویسم : مــُچاله... بعد هر چی فشار اوردم به مغزم این کلمه نیومد تو ذهنم همش کردیش میومد برداشتم نوشتم :
و قوطی به اصطلاح کــُردی "" ئه قو پی "" ینی آقای اختری بررسی کنه کلی می خنده

پ.ن : اگه ما تمام اوامر و توصیه های مستر حسن زاده رو انجام میدادیم الان اینجا نبودیم عزیم احتمالا اروپایی جایی بورس شده بودیم...

به هر حال بسی با این جمله موافقم :
اصلا آقای اختری نمره هاش بر اساس یادگیری شما از فیزیک نیس!

papoola

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
sanandaj

امتحان فیزیک رو که دادیم رفت هر چی بود نبود تموم شد
به فکر جغرافیا باشین که 2تا کتاب بدون فرجه :(
عربی بدون فرجه :(
هندسه یه روز فرجه
خانم عزتی که سوال ندادن الن دوستانی که الگوریتم ارائه میدن روش درس خوندن ارائه میدن بیاین یه الگوریتم ارائه بدین واسه جغرافیا :D

فواد

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج(سنه)
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از papoola :
هندسه یه روز فرجه
خانم عزتی که سوال ندادن الن دوستانی که الگوریتم ارائه میدن روش درس خوندن ارائه میدن بیاین یه الگوریتم ارائه بدین واسه جغرافیا :D
نمی دونم چرا مدرسه ی شما اصرار داره باید تا 24م تموم کنید؟من پرسیدم هیچ مدرسه ای این قانون رو نداره!
واسه جغرافیا فقط کلیات رو بخونید.سوالات طولانی رو نخونید!نقشه یکی از کردستان و یکی ایران میده!زیاد سخت نخواهد بود ولی طولانیه و سوالات زیاد.
عربی هم که دیگه باید شب نخوابید.مایه اش یک قوری چای و بیداری تا صبح!من چند شبه مثل آدم نمی خوابم تا صبح می شینم!
ای کاش عربی ما زودتر می بود(خوراکم عربیه)

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

ئاغا منم خودم اولش فک کردم دسیسه !ی کادر دفتر و ایناس
ولی از اون جایی که با مامان یکی از بچه ها حرفیدم که کاملا بهش اعتماد دارم برگشت بهم گفت : من بخشنامه رو دیدم
این بار راسته...از طرف اداره س اینبار
@آق فواد : فک کنم دبیر جغرافیای ما رو نشناختید هنو :-" :-" :-" X-(
واسه عربی هم باید بگم : دبیر مربوطه :D خودش بهم گفت اگه تو فرجه فیزیک عربی نخونید خیالتون راحت نصفتون می افتید
ما هم که بسی عربی خوندیم تو فرجه فیزیک (:| (:| (:|
گندش بزنن! اخه این دو درسه آخر دیه خیلی مسخره س :-w :-w :-w

پ.ن : از پشت صحنه اشاره میکنن آق فواد عربی رو دوس دارن... ئاغا بیا این امتحانه رو جای من بده بره...من بقیه ی امتحاناتو پاس می کنم به خدا :D
پ. ن : دوباره از همون پشت صحنه اشاره می کن : بابا بهتر 4 روز زودتر تموم میشه مدرسه ازشرش خلاص میشیم. برادرا حسودی نکنن لطفا :D

sana Golaby

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1

به نقل از papoola :
هندسه یه روز فرجه
عزیزم این چند روز چی کار کردی باید همونو پیش بگیری: شب ها نخواب
البته اون روش دبیر شیمی هم بد نیست : جریان آب و خاک و سر و ....
من خودم امروز و فردا ترم اول استان وکتاب اصلی رو می خونم فرجه جغرافی هم ترم دوم
عربی هم دیگه به درک
...............................................
خداییش من خیلی از هندسه میترسم

بالا