papoola
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- sanandaj
پاسخ : سمپادی های سنندج
میگن همش از جزوه خودشون پس امتحان سخته
میگن همش از جزوه خودشون پس امتحان سخته
عزیزم مرض ندارم که الکی پاک کنم!هرچی پاک میکنم اسپمه.اینا الان مربوط به تاپیک میشه تا حدودی.پس پاک نمیشه!به نقل از sara.n :پ.ن : امیدوارم توسط مدیریت تاپیک پاک نشه
یه سوال:به نقل از sara.n :
یه چیزی بگم مطمئن شید : قطعا کوشیار 2 - 3 نمره میاره
بچه ها چن تا توصیه :
حتما متن وزارتی رو بخونید 5-4 نمره حفظی میاد
اون سوالایی کوشیاری هم که خودشون دادن رو حل کنید حتما چون قطعا اون 3-2 نمره کوشیار از همینا میاد
سوالای هالیدی رو هم فراموش نکنین قطعا میاد
در کل زیاد سخت نیس(مث ترم اول دیگه تازه شاید یه کمی هم راحت تر)
موفق باشید.
به نقل از مــُـنـــا :عزیزم مرض ندارم که الکی پاک کنم!هرچی پاک میکنم اسپمه.اینا الان مربوط به تاپیک میشه تا حدودی.پس پاک نمیشه!
قبلیا که پاک کردم حتما حالت چت و اینا داشته یا بحث مفیدی نبوده که به تاپیک مربوط شه
یعنی فصل آخر2.5 نمره؟به نقل از MEHRASA :3فصل اول 7.5 نمره ، فصل 4 و 5م 10 نمره هرچقدم موند اون یکی.
D<
بخاطر شخصی بودن معمولا پاک نمیکنم خیلی!من یادم نیست دقیق پستتون چی بود!ولی حتما حالت چت داشته یا چیزی که زیاد مهم نبوده تو تاپیک مطرح شه!به نقل از sara.n :دور از جون
خو خواهر من بحث درباره ی امتحان جغرافی درسته بین من و په پووله بود ولی چیزی بود که به همه ربط داشت...
به نقل از FOAD.1995 :قطعا حفظی نمی ده من شرط می بندم.
ای تف تو روحت اختری! از اول سال میگه چیزی رو حفظ نکنید بعدش امتحان ترم حفظی میده در حد المپیک! .سوالات خیلی سخت نبود ولی خدام دراومد تا جوابشون رو دادم.17 سوال واسه 2 ساعت؟داریم مردم؟ B-)به نقل از sara.n :
بچه ها گفتم امت فیزیکو من خبر دارم ازش دیدید خو الان تعریف دقت اندازه گیری و انبساط طولی و اصل پاسکال و روشای انتقال دما حفظی بودن کلا
بچه ها من یه چیزی درباره مستر اختری یافتم : اینکه درسته واقعن سر کلاس خیلی در حد شاخ و اینا کار میکنه و زیاد هم راحت نیس ولی خداییش امتحاناش یه جوریه که اگه دفترو حفظ کنی+ سوالایی که تو کوشیار میده نمره میاری متاسفانه
این متاسفانه به این دلیل می گم که مثلن نمره امتحان مستر اختری زیاد به یادگیری ربطی نداره...
کلن فک کنم کسی که میخاد فیزیکش خوب باشه ملاکش نمره ی فیزیک امتحان مستر اختری نباشه...
نظر شما چیه؟
پ.ن : آق فواد شرط رو باختی
به نقل از FOAD.1995 :از اول سال میگه چیزی رو حفظ نکنید بعدش امتحان ترم حفظی میده در حد المپیک! 2
آره شرط رو باختم ولی و تو سایت که نمیشه شرط رو پرداخت کرد؟!
به نقل از sara.n :
بچه ها گفتم امت فیزیکو من خبر دارم ازش دیدید خو الان تعریف دقت اندازه گیری و انبساط طولی و اصل پاسکال و روشای انتقال دما حفظی بودن کلا
بچه ها من یه چیزی درباره مستر اختری یافتم : اینکه درسته واقعن سر کلاس خیلی در حد شاخ و اینا کار میکنه و زیاد هم راحت نیس ولی خداییش امتحاناش یه جوریه که اگه دفترو حفظ کنی+ سوالایی که تو کوشیار میده نمره میاری متاسفانه
این متاسفانه به این دلیل می گم که مثلن نمره امتحان مستر اختری زیاد به یادگیری ربطی نداره...
کلن فک کنم کسی که میخاد فیزیکش خوب باشه ملاکش نمره ی فیزیک امتحان مستر اختری نباشه...
نظر شما چیه؟
پ.ن : آق فواد شرط رو باختی
اصلا آقای اختری نمره هاش بر اساس یادگیری شما از فیزیک نیس!
نمی دونم چرا مدرسه ی شما اصرار داره باید تا 24م تموم کنید؟من پرسیدم هیچ مدرسه ای این قانون رو نداره!به نقل از papoola :امتحان فیزیک رو که دادیم رفت هر چی بود نبود تموم شد
به فکر جغرافیا باشین که 2تا کتاب بدون فرجه
عربی بدون فرجه
هندسه یه روز فرجه
خانم عزتی که سوال ندادن الن دوستانی که الگوریتم ارائه میدن روش درس خوندن ارائه میدن بیاین یه الگوریتم ارائه بدین واسه جغرافیا
عزیزم این چند روز چی کار کردی باید همونو پیش بگیری: شب ها نخواببه نقل از papoola :امتحان فیزیک رو که دادیم رفت هر چی بود نبود تموم شد
به فکر جغرافیا باشین که 2تا کتاب بدون فرجه
عربی بدون فرجه
هندسه یه روز فرجه
خانم عزتی که سوال ندادن الن دوستانی که الگوریتم ارائه میدن روش درس خوندن ارائه میدن بیاین یه الگوریتم ارائه بدین واسه جغرافیا