سمپادی های سنندج

rosaly

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
پاسخ : سمپادی های سنندج

من که عاشق رشته پزشکی ام وخیلی ام دوست دارم مثل بابا و مامانم تو دانشگاه تهران درس بخونم (هر چند دانشگاه تهران الان واسه همه یه رویا شده ولی خیلی بده پدر و مادر ادم یه هم چین جایی درس خونده باشن ولی بچه شون ....)
بعدم دوس دارم تحصیلمو تا فوق تخصص پوست و مو ادامه بدم چون خیلی رشته باحالیه و منم خیلی ازش خوشم میاد به علاوه اینده شغلی شم عالیه
بحث خارج رفتنم تو خونه ما مدت هاس که به خاطر مسایل عاطفی تموم شده تازه من خودم با زبون خودم گفتم که برم دیگه بر نمیگردم اخه با اون همه امکاناتی که اونجا میدن (خصوصا واسه پزشکی) تا ادمو همون جا نگه دارن کی بر میگرده ایران؟

8320

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج

مهشاد جان ببخشید واسه هر کدوم دو تا نوشتم .
ثنا یا مهشاد زودتر درسشون رو تموم میکنن
سارا یا مهران زودتر از طرف دانشگاه های خارج از کشور بورسیه میگیرن
خودم یا مهران از لحاظ شغلی زودتر به موفقیت میرسیم

rosaly

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج

من فقط در مورد یکیش میتونم نظر بدم
ثنا ش و ثناگ و مهشاد از همه زودتر درسشون رو تموم میکنن (خودمو سارا هم از همه دیرتر)
بقیه شم دیگه خدا میدونه....

happymoon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
دانشگاه
هنر اسلامی تبریز

ولی به نظر من:
ثنا.گ از همه زودتر تمومش میکنه.
سارا زودتر از همه بورسیه میگیره(البته نیازی به بورسیه هم نیست,قبلش میره :D)
ثنا.ش و rosaly هم از نظر شغلی زودتر موفق میشن
پس من چی؟ B-)

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نظر من ثنا.گ از همه زودتر درسشو تموم می کنه
روزالی هم از هم دیرتر تموم می کنه....البته بورس هم می گیره...
ثنا.ش هم حتما بورس می گیره...
مهشاد و مهران هم بورس می گیرن...احساس می کنم منو مهشاد و مهران تو یه دانشگاه تو خارج درس می خونیم

8320

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج

هر زود تر درسش رو تموم کنه یعنی چی؟
یعنی کمتر می خونه و مدرکش پایین تره؟ :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

اره دیگه...
یعنی دیپلم ناقص میشی و ترک نحصیل می کنی :)) :)) :)) :))
نه بابا...
ببین معماری فوق فوقش (با توجه به صبر و حوصله تو) تا فوق می خونی که میشه شش سال

ولی پزشکی فقط دوره ی عمومیش 7 سال طول می کشه
بعد دوسال طرح
بعد واسه تخصص
بعد واسه فوق تخصص

هووووووو...پیر میشه ادم

8320

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج

نه خیر هم با توجه به علاقه ام تا دکتری می خونم سارا خانوم :P
باهاتم قهرم :(( :(( :(( :((

• شروع کننده موضوع

mashad_0

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج

خانومای محترم من الان هر چی فکر میکنم دلم میسوزه واسه انگشتام که چه جوری میخوام جواب همتونو بدم :D

یه روز نبودم گفتم دستام استراحت کنن باید تواسشو پس بدم بدجوری.... :(( :(( :((

اولا خواهشا چشم نزنید بزارید سالم برسم اونور اب واستون دعوتنامه میفرستم همراه خانواده تشریف بیارید :D

سیم سیم خانوم شما هم که ترجیح میدید با خانواده باشید خدا ازشون جدات نکنه همیشه زیر سایشون خوشبخت باشید... درضمن بابام در مورد آینده درسی من هیچ نظری تا حالا نداده کلا زیاد دخالت نمیکنه P:> اگر برم خارجم دهنم لقه سیاسی میشم دیگه امکان نداره بزارن برگردم مگر مستقیما برم اوین...

هپی مون خانوم انشاالله تو رشتت موفق میشه درمورد سوال امنیت نظر خاصی ندارم ولی فک کنم واسه پسرا مشکلی نداشته باشه مگر دخترا شاید مثلا موتور سوارای مزاحم براشون مشکلی ایجاد کنن (اوج آینده نگری و تفکرو حال کردید؟! :D)

در مورد سوالای بعدی »»»»
فک کنم همون طور که ماه خانوم (هپی مون) گفتن مهندسی ها زودتر تموم کنن با توجه به اینکه پزشکی طول میکشه و واقعا شغل مقدسی هستش....

فک کنم سارا خانوم و ماه خانوم شاید هم روسالی خانوم بورس بگیرن من خودم بورس هم بم ندن فرار میکنم میرم تنها چیزی که زیاده دانشگاهه واسه درس خوندن...

فک کنم سیم سیم و ماه خانوم زودتر به موفقیت شغلی برسن منو سارا خانوم باید حالا حالاها دنبال بورس و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات خارج باشیم ;;)

وای دستم شکست...........

برا اینکه اسما فاش نشه اسم کاربری نوشتم خودتون ببخشید. (از طرف تیم مافیا) B-)

8320

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج

سلام
به نظر من همه که اسم هم دیگه رو می دونیم چه لزومی داره از اسم کاربری استفاده کنیم؟ :-/
دستتون درد نکنه اولین کسی بودید که گفتید موقعیت شغلیم خوب میشه .حسابی امیدوارشدم. :)
اونی هم که گفت پزشکی طولانی تره سارا بود نه هپی مون
مهشاد جون یه بحث دیگه پیشنهاد کن . من که هر پیشنهادی میدم میگی نمیشه.

• شروع کننده موضوع

mashad_0

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج

اخه ثنا خانوم بعضی از دوستان به خودمون اطمینان دارن ولی میگن یه وقت افراد بیگانه (مثه مدیر معاونا) فضولی نکنن.... در کل من مشکلی ندارم با اینکه اسمم رو بگید ولی ترجیح میدم برای بقیه این موضوعو رعایت کنم.... درضمن خواهش میکنم شما قطعا هر رشته و حرفه ای رو که انتخاب کنید موفق میشید...بابت اشتباهم هم ببخشید اشتباه چاپی بود....

فعلا همین .........

8320

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج

سلام بچه ها :)
چرا هیچ کسی بحثی رو پیشنهاد نمی کنه؟
فعالیت مون خیلی کم شده
یه سر به تاپیک شهر های دیگه بزنید و ببینید فعالیت شون چقدر زیاده.
از دیروز تا حالا من هر چی میام تو سایت می بینم که هیچ کس آن نشده . :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

happymoon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
دانشگاه
هنر اسلامی تبریز

سلام :)
@ ثنا .من هیچ وقت جسارت نمیکنم بگم موضوع های شما بده.شما هر موضوعی در مورد شناخت بگین ماهمه استقبال میکنیم.

ولی دوستان واقعا همکاری کنین.من موضوع ندارم دیگه.از ذهن های توانمندتون لطفا کمک بگیرین :D

یه خبر فوق العاده به دستم رسیده که اگه مطمئن بشم حتما میگم.مطمئنم همه خوشحال میشین.منم از همه بیشتر :D
فکر کنم روزهای خوبی پیش رو داریم B-)

• شروع کننده موضوع

mashad_0

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج

خداییش من همیشه انلاینم ولی چون کسی نیس منم حرفی واسه گفتن ندارم.....میگم نمیشه تاپیکمونو انتقال بدیم به یه جا که بشه جدا از شناخت کلیه درد دلمونو بندازیم بیرون؟
همش میگن شناخت بخدا همدیگه رو شناختیم از این بیشتر نمیشه
ماه خانوم نمیشه همین شایعه رو هم بگید بخدا ما به شایعشم دلمون خوش میشه...

8320

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج

منم با مهران موافقم که تاپیک مون رو جایی بذاریم که بتونیم آزادانه در مورد هر چیزی صحبت کنیم . اگه مسئله شناختنه ما دخترا که کاملا همدیگه رو میشناسیم و مهران هم با هامون آشنا شد.
به نظر من چون هپی مون از همه بیشتر تو این سایت فعالیت داشته و آشنایی بهتر داره بگرده و ببینه کجا میشه یه هم چین تاپیکی رو گذاشت و مهران هم تاپیک رو مدیریت کنه چون چند تا تاپیک دیگه هم گذاشته
اگرم نشد تو این تاپیک خودمون آزادانه در هر موردی بحث میکنیم تا این که قفلش کنن :D

happymoon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
دانشگاه
هنر اسلامی تبریز

بله با تشکر از نظریات جالبتون :D
دوستان عزیز من,عذر میخوام اگه چیزی گفتم که باعث شده شما نتونید درمورد چیزی که دلتون میخواید بحث کنید :(
ولی باور کنید من به خاطر اینکه تاپیکمون قفل نشه ازتون خواستم مباحثمون درمورد شناخت باشه.
به جرات میتونم بگم در تمام تاپیک های سمپادیامیتونید آزادانه حرفتون رو بزنید به شرطی که با موضوع تاپیک مرتبط باشه.
ولی هیچ کجا تاپیکی وجود نداره که بتونید درمورد هرچیزی که دلتون میخواد بحث کنید.هیچ تاپیکی گنجایش اون همه بحث رو نداره.
همین جا بحث کنید.یه کمم رعایت کنید. به این امید که اتفاقی نیفته :D
شما موضوع بده برای بحث,استقبال میشه.مطمئنم :)

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

مهشاد جان من کمی در درک "جهت گیری انجمن" دچار مشکل شدم.
تاپیک شهر خودمونه در مورد سمپاد سنندج بحث میکنیم چرا به چت روم نزدیک میشه؟ X-( X-( X-( X-(
اول اینکه سلام خانم سیم سیم خوشحالم که موفق به جذب بچه های سنندج شدید و به خاطر تاپیک َم بهتون تبریک میگم
بله اگه در مورد سمپاد سنندج صحبت کنید و البته قوانین در پستهاتون رعایت بشه(تکرار نمیکنم قوانین انجمنُ بخونین چون مطمئنن خوندین دیگه...) چرا باید به چت روم نزدیک بشه؟!
ولی یه سری از بحث ـایی که مطرح شده توی تاپیک مثل بحث چادر یا این اواخر بحث رشته ی دانشگاهی...
100% ارزشمند و مهم هستن که مطرح شدن ولی متاسفانه برای بیانشون توی این انجمن به خاطر موضوع انجمن با محدودیت مواجهیم
این طبقه بندی موضوعی ممکنه اولش یکم محدود کننده به نظر بیاد ولی باعث میشه که خودتون هم از نظم انجمن لذت ببرین
ببخشید که توضیحاتم طولانی شد...
نا خانوم ناراحت نباش مردم ما عادت کردن همیشه تحت قوانین کیلومتر ها اونورتر زندگی کنن :)) اصلا بدون نظارت مردم شهیدپرور کره زمین مردم ما بلد نیستن راه برن /m\ مشکلی نیست ما عادت کردیم برای بقیه زندگی کنیم اصلا کی گفته باید خودمون برای خودمون تصمیم بگیریم؟ :-??

به هر حال خدا کنه تاپیک قفل نشه
شما کاملا اجازه دارید در مورد محتوای پستاتون تصمیم بگیرید!در مورد روند تاپیک بازهم این شمایید که تصمیم میگیرید ولی در حوزه ی قوانین... مثل این میمونه که بگیم قوانین رانندگی تصمیم گیری راننده رو زیر سوال میبرن...
پ.ن:نه تاپیک هیچوقت بدون دلیل قفل نمیشه...
در پایان:
آقا من به هپی مون گفتم که خواهشا توی انتخاب موضوع بحث دقت کنه
چونکه بیشتر از همه میشناختمش و اینکه توی موضوع میزگرد پیگیر بود
از همیجا هم از هپی مون تشکر میکنم به خاطر توجه زیادی که توی این دو صفحه کرد
مرسی >:D<
پینوشت:چرا شبیه این مامانبزرگا شد پستم؟!شرمنده ها خیلی سعی کردم درستش کنم ولی چون که تقریبا هیشکیو نمیشناختم نمیدونستم چطوری باید حرف بزنم؟! ;))
آها در ضمن آدما همیشه به قوانین(همیشه ینی توی کل زندگی نه فقط توی سمپادیا) اعتراض دارن و مگه میشه قانونی سخت نباشه؟! ولی همین قوانینن که جوامع مختلفُ متمایز میکنن...
خیلی حرف زدم...ببخشید :-" :D

• شروع کننده موضوع

mashad_0

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج

ببخشید سارینا خانوم تو کلیه موارد میشه گفت حق با شما بود و من معذرت میخوام ولی تو یکیش شما بد برداشت کردید منظور من از مدیر معاونا مدیرای مدرسه سنندج بود نه شما...ببخشید اگه سوتفاهم پیش اومد... میگم انشاالله کسی نمیخواد چیزی بگه؟ یه نفر بیاد یه موضوعی بده یکم سرگرم بشیم...

happymoon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
دانشگاه
هنر اسلامی تبریز

دوستان به نظرتون جایگاه مدیر های مراکزمون چه جوریه؟
تا چه حد موفق عمل میکنن؟
جایگاه دانش آموزا چه قدره؟ :-/

به نظر من که دقیقا شبیه دیکتاتوری محضه :-"

• شروع کننده موضوع

mashad_0

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج

ماه خانوم به نظر من کلا همه مدرسه ها تو ایران دیکتاتوری هستن ولی چون من مدرسه های خارج از ایران رو هم دیدم احساس میکنم دانش آموزای اینجا یه زره پرتوقع تر و کمتر احترام میزارن

بالا