سمپادی های سنندج

red line

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
پاسخ : سمپادی های سنندج

ماهم 4 زنگیم ساعت 2 هم مدرسه تموم میشه ~X(

• شروع کننده موضوع

mashad_0

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج

ما رو ساعت 2:15 مرخص میکنن میگن یه وقت به هم نخورن....امروز دو زنگ اخر معلم نداشتیم ساعت 12 مرخص شدیم کلی حال کردیم....راستی من یه وبلاگ زدم کدومتون خانومی میکنید یه کم نویسندگی بکنید توش ؟ یه کم از مدرسه خودتون بنویسید تا وبلاگ خاک نخوره ..ایناهاش: http://tizhushan-sna.blogfa.com

8320

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج

سلام
من امروز به جز زنگ اول بهم خوش نگذشت :(
این معلم فیزیک مون به جای دانش اموز هی در و دیوار رو نگاه میکرد ~X( ~X( ~X( ~X( X-( X-( X-( X-(
ولی خداییش زنگ اول خیلی عالی بود(شیمی) :)
...
در طی این چند روز بیشتر از همه از کدوم دبیر خوشتون اومه؟(از نظر تدریس و اخلاق و ...)
اول خودم میگم:
دبیر شیمی . اقای حسن زاده

happymoon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
دانشگاه
هنر اسلامی تبریز

من چندتا تکیه کلام بین حرف دبیرا پیدا کردم :D مطمئنا شما هم یه چیزایی پیدا کردین
مثلا "خیله خاس" تکیه کلام دبیر کدوم درسه؟ B-) ;;)

@سیم سیم:مطمئنی انتخابت خانم بخشیان نیست؟! :-"

منم کلاس آقای حسن زاده رو انتخاب میکنم.

• لایک
امتیازات: farz
  • شروع کننده موضوع

mashad_0

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج

مرسی از دوستان که همکاری کردن الان 2 نفر نویسنده اضافه شدن امیدوارم وبلاگ یه کم بهتر بشه الان خیلی ضایس ببخشید اصلا وقت نداشتم بهش برسم.....
--------------------------------------------

الان سیم سیم خانوم تو این سوال ما هم حق نظر داریم ؟ اخه فک نکنم معلمای ما رو شما بشناسید ولی به پررویی خودم جوابو میگم

از نظر اخلاق معلم ریاضی آقای عبدی
از نظر درسی آقای قربانی دبیر فیزیک البته آی عبدی درسش هم خوب میده فعلا شیمی درس نداده که بدونیم چه جوری......

red line

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج

آقای حسن زاده /m\

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

در جواب آق شهید بهشتی : اسمم فارز نیست و فرزه ! [-( یکم فکر کنی میبینی شبیه کلمه ی فرض تو هندسه س ! ولی اون نیس :D با این اسم تو فروم های مختلف هستم و اول نفری که میگی فارز :))

در جواب مهشاد : احیانان شما ریاضی نیستی ؟ :D اون دبیر اون روز اومد کلاس ما یه سوال داد! بچه ها 5تا راه حل دادن ;;) (ئه و پیاگی شه گه ش گه ش بالای ئه کرد :D) دیگه گفتیم راه حل 6م و نگیم وگرنه سکته میکرد از خوشی :))

در جواب دوستداران حسن زاده :
خیلی این اول عاشقش نشین! اولش خیلی خوبه بعد ییهو میخوره تو ذوقتون! بعد دوباره خوب میشه :| (قابل توجه دوستان که از امتحان سحن زاده میپرسن : 20سوال یا 30دقیقه فرصت :D البته سوالاش تستی ه )

راستی آق شهید بهشتی میشه بگی دبیر شیمی های امسال پایه هاتون به خصوص 2 و 3 رو به من میگین ;;)

یه نظر : همه مون سعی کنیم یه ساعت مشخص آن شیم 4:30 خوفه؟

happymoon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
دانشگاه
هنر اسلامی تبریز

فکرکنم دقیقا فهمیدید منظور من کدوم دبیره :D

ما عاشق نشدیم [-( :-w X-(
فقط کلاسشون با بقیه خیلی فرق داره.چه کلاس های المپیادشون و چه الان.
همین!

• شروع کننده موضوع

mashad_0

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج

ببخشید ولی فک کنم ناسیونالیستای 2 آتیشه هستی واسه همین خواستی اسم کاربریتو بزاری همون فرز کردی به معنای زیرک ولی اگه اینجوری باشه درستش نمیشه frz؟

ببخشید ولی شیمی پایه 2 و 3 دبیراشونو نمیشناسم وگرنه حتما خدمتتون عرض میکردم...ولی خداییش با نظرت موافقم ما که همیشه آنیم ولی حداقل یه وقت رو بزاریم که همه آن باشن...4:30 کی؟ مثلا فردا شب ساعت 10 کی میاد؟

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

مهشاد جان عاشق شدن رو اون عاشق شدن نمیگم :D
منظورم این ه که جلسه های اول که میاد خیلی محترم و البته خیلی باصلابت و تمرکز خاصی درس میده و یه معلم نمونه اخلاقی و دریس میشه براتون! ولی کم کم اخلاقش میاد دستتون خیلی اخلاق ش شبیه درس خوندنش خوف نیس! البته از نظر آدم بودن که باید بگم یه معلم ه که علاوه بر معلم بودن آدم هم هس (احساس میکنم جملاتم خیلی ثقیل شد ;)) ) در کل بیخیال! خودتون دستتون میاد

این آق شهید بهشتی که خدای خنده شده واسه من! :)) سنیده بودم که شهید بهشتی ا کم دارن! ولی نه دیگه تو این حد! من میگم فارز نیس! فرز درسته! حالا میگه به نظر شما frz درست تر نیس؟ :)) اون کلمه فرز هیچ ربطی به اون فرز کردی نداره! البته در پارسی قدیم خیلی به اون کلمه کردی نزدیک بوده. در کل بگم که خیلی به خوتون فشار نیارین! همون فارز رو بگین خیلی بهتر ه! ;))

راستی بچه ها وضع درس خوندتون چه جوریه؟ (بچه های المپ ی رو میگم!) بنده که تا بحال تو عمرم چنین هفته ی غیر مفیدی رو نداشتم! البته 3شنبه یکم بهتر بود رفتم لوین (شیمی فیزیک) گرفتم که بخونم! ولی در کل خیلی بد بود! ~X( امیدوارم این 2روز مفید باشه

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

فرز جان و آق مهران:
ببینید من اصلا دوس ندارم عین مادربزرگا نصیحت بکنم
ولی خب فک کنم یه اسم کاربری این همه بحث و جنگ !!!! و جدل لازم نداشته باشه
راستی من خودم هم خیلی دوس داشتم آقای حسن زاده دبیر شیمی مون بشن(آقای مرااااااادی :( :( :() که شدن
از لحاظ تدریس هم آقای حسن زاده و خانم خیرالهی عالین...
آقای اختری هم که ماشاالله چی بگم...خیلی باسواده
----------------------------

هیچی همین جوری گفتم بگم آق مهران
فک کنم خیلی با حال تر باشه...
البته اگه دوس نداری این طوری صدات کنم بگو تا از این به بعد بازم بگم مهران
ولی آق مهران خیلی باحال تره
----------------------------

راستی یه چیز دیگه عرض کنم خدمت آق مهران:
داداش!!! ما راهنمایی تو نمونخ دولتی ابرار بودیم
زیادیم روش تعصب داریم(در حد تیم ملی)
پس لطفا از این به بعد کامل تر بگید:
مثلا به جای نمونه ابراری ها بگید:
دانش آموزان نمونه دولتی ابرار

چی کار کنیم خلاصه دیگه عرق (معنیش رو تو فرهنگ لغت اگه نمی دونی پیدا کن) مدزسه ایه

happymoon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
دانشگاه
هنر اسلامی تبریز

@farz:ببخشید :)
من عذر خواهی میکنم بابت پست قبلیم :-"
امیدوارم جسارت نشده باشه ;;)

درس هم که بله خیلی خوندیم B-)
تازه بعد این همه مدت دوستان میگن المپ رو ول کنیم :D
خلاصه این هفته کم تر از هر زمان دیگه ای درس خوندیم :(

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

کلا تو مدرسه نباید زیاد درباره المپ حرف بزنی! جون مخالفاش 5برابر موافق هاشن! ابن که میگن از درس عقب میوفتی و مفید نیست و بچه های شهر های دیگه دبیر هاشون دبیر های خود باشگاس :)) در حالی که دبیر باشگاه حق نداره بجز تو باشگاه تدریس کنه وگرنه میفرستنش بیرون :D یا این که میگن دبیر هاشون طلا های المپیاد هستن و اینا! ولی المپ خوندن لذت داره x: صفا میکنی!!!!!!!!!!!!!!!! به حرف هیش کی هم گوش نده!

یه گله از آقای ریاضی! 20تا سوال داده گفته حل کنین! (:| از مبتکران پارسال واسه تصاعد! (اون 20 تای آخر و داده که معمولا سخت تر از بقیه س :D ) حالا یه بدبخت المپ ی باید 20سوال ریاضی حل کنه یا بشینه شیمی توصیفی و لوین بخونه؟ چرا واقعا؟ :D

درضمن من با 10 شب مخالف م! من کلا شبا آن نمیشم

8320

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج

سلام :)
مهشاد:انتخاب من صد ردصد خانم بخشیانه x: اما چون گفته بودم تو این چند روز منظورم دبیرای تازه بود که نمیشد خانم بخشیان رو بگم. :((
مهران:سوالی که پرسیده میشه رو همه میتونن جواب بدن تازه این جوری ما با دبیر های شما هم آشنا میشیم. :)
فرز:ما تو تابستون یه ماه با اقای حسن زاده کلاس داشتیم اخلاقش که هیچ بد نشد بلکه روز به روز هم بهتر میشد.خداییش معلم خیلی باحالیه من که خیلی ازش خوشم میاد.من که تواین چند روز بیشتر از همیشه درس خوندم
حالا کی همگی با هم آن بشیم؟
من امروز ساعت3 تا 5.5 میتونم چون بعدش میرم مهمونی

• شروع کننده موضوع

mashad_0

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج

اصلا شما رو خانوم x صدا کنم راحت تره ...

سارا خانوم شرمنده نمیدونستم بروبچ محترم مدرسه راهنمایی نمونه دولتی ابرار هم اینجا تشریف دارن :-" :-" :-" شرمنده ولی مخفف گفتم منظور بدی نداشتم

راستی دیروز رفتم بیرون برگشتم دیدم اطاقم مرتبه و همه چیز تمیز اومدم کامپیوتر رو روشن کنم هی روشن نمیشد نگو مادرم با دستمال مرطوب نشسته دین کامپیوتر و سه راهی رو در آورده خلاصه زدیم به سیم آخر تا امروز که دیگه تحمل نیاوردم رفتم سه راهی تلویزیون کشیدم بیرون زدم به کامپیوترم الان بنده خدا ها بی تلویزیون نشستن :D :D

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

بچه هاحالا بعد عمری مدرسه اومده از تهران استاد میاره واسه المپ
ولی یهی مشکل اساسی هست! احتمالا سال اول و دوم و سوم با هم باشه! (:| خب سال اول که فرق کربن رو از هیدروژن جدا نمیکنه میخواد بیاد با ما بشینه؟ (به دوستان سال اول بر نخوره!) خب حالا چی کار کنیم؟ ;;)

happymoon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
دانشگاه
هنر اسلامی تبریز

بهترین کار اینه که بی خیال کلاس ها بشیم... :-"

8320

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج

دبیر های المپیاد معمولا بر اساس مطالبی که برای المپیاد لازم هست تدریس میکنن در نتیجه تو بشین سر کلاس و درس دبیر رو گوش بده . حالا این که بچه ها سال چندم هستن مهم نیس مهم مطالبه که تدریس میشه.در ضمن شاید یکی از همون سال اول ها هم سطح یا بهتر از تو باشن چون کسی که المپیادی رو شرکت میکنه به اون علاقه داره و چون علاقه مند هست میتونه در اون موفق باشه.

red line

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج

اوج نگیر سیم سیم جون اوج نگیر ;)) {-8
با تشکر از مهشاد گل که با راهنماییاش هیچوقت مارو تنها نمیزاره >:D< :D
فرز جون سال اولارو بیخیال خودتو المپیادو عشقه /m\
آق مهران حالا به دل نگیر سال دیگه توام سال اولی نیستی ;))

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از سیم سیم :
دبیر های المپیاد معمولا بر اساس مطالبی که برای المپیاد لازم هست تدریس میکنن در نتیجه تو بشین سر کلاس و درس دبیر رو گوش بده . حالا این که بچه ها سال چندم هستن مهم نیس مهم مطالبه که تدریس میشه.در ضمن شاید یکی از همون سال اول ها هم سطح یا بهتر از تو باشن چون کسی که المپیادی رو شرکت میکنه به اون علاقه داره و چون علاقه مند هست میتونه در اون موفق باشه.

میدونی چیه؟ عاشقت شدم! :D
الان به طور کاملا مستقیم فش دادی بم (:|
آخ عزیز من حالا من خیلی خودمو دست بالا هم نگیرم به نظر تو تعداد کتابایی که خوندم اصلا امکان داره با اون سال اول یکی باشه!؟!؟
البته خانم ملک نیا گفتن که شما جلسه اول رو بیاین ببینین به دردتون میخوره یا نه! مام جلسه اول میایم ببینیم چهطوره!
ولی فکر میکنم اگه قرار باشه واقعا المپی درس بدن که 10ساعت در روز درجا مخ آدم می پوکه! ;))
ما که کلاس المپ هامون با خانم حشامی 2ساعت ه که هست دیگه آخر کلاس همه مون این جوری میشیم! :-\

بالا