• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های سنندج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mashad_0
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های سنندج

من که عاشق رشته پزشکی ام وخیلی ام دوست دارم مثل بابا و مامانم تو دانشگاه تهران درس بخونم (هر چند دانشگاه تهران الان واسه همه یه رویا شده ولی خیلی بده پدر و مادر ادم یه هم چین جایی درس خونده باشن ولی بچه شون ....)
بعدم دوس دارم تحصیلمو تا فوق تخصص پوست و مو ادامه بدم چون خیلی رشته باحالیه و منم خیلی ازش خوشم میاد به علاوه اینده شغلی شم عالیه
بحث خارج رفتنم تو خونه ما مدت هاس که به خاطر مسایل عاطفی تموم شده تازه من خودم با زبون خودم گفتم که برم دیگه بر نمیگردم اخه با اون همه امکاناتی که اونجا میدن (خصوصا واسه پزشکی) تا ادمو همون جا نگه دارن کی بر میگرده ایران؟

مهشاد جان ببخشید واسه هر کدوم دو تا نوشتم .
ثنا یا مهشاد زودتر درسشون رو تموم میکنن
سارا یا مهران زودتر از طرف دانشگاه های خارج از کشور بورسیه میگیرن
خودم یا مهران از لحاظ شغلی زودتر به موفقیت میرسیم

من فقط در مورد یکیش میتونم نظر بدم
ثنا ش و ثناگ و مهشاد از همه زودتر درسشون رو تموم میکنن (خودمو سارا هم از همه دیرتر)
بقیه شم دیگه خدا میدونه....

ولی به نظر من:
ثنا.گ از همه زودتر تمومش میکنه.
سارا زودتر از همه بورسیه میگیره(البته نیازی به بورسیه هم نیست,قبلش میره ;D)
ثنا.ش و rosaly هم از نظر شغلی زودتر موفق میشن
پس من چی؟ B-)

به نظر من ثنا.گ از همه زودتر درسشو تموم می کنه
روزالی هم از هم دیرتر تموم می کنه....البته بورس هم می گیره...
ثنا.ش هم حتما بورس می گیره...
مهشاد و مهران هم بورس می گیرن...احساس می کنم منو مهشاد و مهران تو یه دانشگاه تو خارج درس می خونیم

هر زود تر درسش رو تموم کنه یعنی چی؟
یعنی کمتر می خونه و مدرکش پایین تره؟ :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

اره دیگه...
یعنی دیپلم ناقص میشی و ترک نحصیل می کنی :)) :)) :)) :))
نه بابا...
ببین معماری فوق فوقش (با توجه به صبر و حوصله تو) تا فوق می خونی که میشه شش سال

ولی پزشکی فقط دوره ی عمومیش 7 سال طول می کشه
بعد دوسال طرح
بعد واسه تخصص
بعد واسه فوق تخصص

هووووووو...پیر میشه ادم

نه خیر هم با توجه به علاقه ام تا دکتری می خونم سارا خانوم :P
باهاتم قهرم :(( :(( :(( :((

خانومای محترم من الان هر چی فکر میکنم دلم میسوزه واسه انگشتام که چه جوری میخوام جواب همتونو بدم ;D

یه روز نبودم گفتم دستام استراحت کنن باید تواسشو پس بدم بدجوری.... :(( :(( :((

اولا خواهشا چشم نزنید بزارید سالم برسم اونور اب واستون دعوتنامه میفرستم همراه خانواده تشریف بیارید ;D

سیم سیم خانوم شما هم که ترجیح میدید با خانواده باشید خدا ازشون جدات نکنه همیشه زیر سایشون خوشبخت باشید... درضمن بابام در مورد آینده درسی من هیچ نظری تا حالا نداده کلا زیاد دخالت نمیکنه <:-P اگر برم خارجم دهنم لقه سیاسی میشم دیگه امکان نداره بزارن برگردم مگر مستقیما برم اوین...

هپی مون خانوم انشاالله تو رشتت موفق میشه درمورد سوال امنیت نظر خاصی ندارم ولی فک کنم واسه پسرا مشکلی نداشته باشه مگر دخترا شاید مثلا موتور سوارای مزاحم براشون مشکلی ایجاد کنن (اوج آینده نگری و تفکرو حال کردید؟! ;D)

در مورد سوالای بعدی »»»»
فک کنم همون طور که ماه خانوم (هپی مون) گفتن مهندسی ها زودتر تموم کنن با توجه به اینکه پزشکی طول میکشه و واقعا شغل مقدسی هستش....

فک کنم سارا خانوم و ماه خانوم شاید هم روسالی خانوم بورس بگیرن من خودم بورس هم بم ندن فرار میکنم میرم تنها چیزی که زیاده دانشگاهه واسه درس خوندن...

فک کنم سیم سیم و ماه خانوم زودتر به موفقیت شغلی برسن منو سارا خانوم باید حالا حالاها دنبال بورس و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات خارج باشیم ;;)

وای دستم شکست...........

برا اینکه اسما فاش نشه اسم کاربری نوشتم خودتون ببخشید. (از طرف تیم مافیا) B-)

سلام
به نظر من همه که اسم هم دیگه رو می دونیم چه لزومی داره از اسم کاربری استفاده کنیم؟ :-/
دستتون درد نکنه اولین کسی بودید که گفتید موقعیت شغلیم خوب میشه .حسابی امیدوارشدم. :)
اونی هم که گفت پزشکی طولانی تره سارا بود نه هپی مون
مهشاد جون یه بحث دیگه پیشنهاد کن . من که هر پیشنهادی میدم میگی نمیشه.

Back
بالا