Ali.N
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهيد بهشتي
- شهر
- بيرجند
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- سه سال ناکامی در مرحله دو ریاضی و دو سال ناکامی در مرحله دو کامپیوتر
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پاسخ : سمپادیای بیرجند
در مورد سال های قبل هم بگم که شرایط اون موقع با الان زمین تا اسمون فرق میکنه.پس مقایسه نکنین ما رو با اونا.من اینو بهتون بگم که تا تجدید نظر اساسی نشه مدرسمون تا صد سال دیگه هم نمیتونه حتی یه برنز بیاره.
به قول شیمیدان عزیز هیچ ربطی به پایه نداره.من بچه های استانای دیگه رو دیدم فقط استان ما اوضاش خرابه.بیرجند هیچکس نیس جز یک نفر که که دسترسی به ایشون اسون نیس.این معلمایی که خودشون رو بهترین معلمای استان میدونن هر وقت سوال المپیاد ازشون میکنم مث....تو گل گیر میکنن.انگار چیز جدیدی شنیدن.من موندم اینا تو دانشگاهچی بهشون یاد میدادن.الانم که دستمون بستس بخاطر امتحانات مستمر که الکی وقتمون رو پر کرده.به نقل از razie95 :در مورد المپیاد: المپیاد یه چیز پایه ایه ،اینکه بیاد یه ماه طرف بره کلاس ،خودشو بکشه هم نمیتونه رتبه بیاره،باید پایش قوی باشه
و من دارم میبینم که مشکل بچه های ما پایست ،پایشون ضعیفه ،اما تلاش و استعدادشون خوبه
در مورد سال های قبل هم بگم که شرایط اون موقع با الان زمین تا اسمون فرق میکنه.پس مقایسه نکنین ما رو با اونا.من اینو بهتون بگم که تا تجدید نظر اساسی نشه مدرسمون تا صد سال دیگه هم نمیتونه حتی یه برنز بیاره.