- شروع کننده موضوع
yas21173
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- عمران
با عرض ِ سلام ُ این حرفا ،
خیلی سریع میریم سر ِ اصل ِ مطلب
طی ِ نظرسنجی ِ کوتاه و اتمامش ، برای دوره ی اول این انیمیشن در نظر گرفته شد . :)
اما در مورد ِ تهیه اش :
این فیلم جز ء ِ Top 250 ِ سایت ِ IMDb هستش و خب به طبع هر جایی که برید پیدا میشه
در مورد ِ دانلودش هم من یک سری لینک جمع آوری کردم که امیدوارم به دردتون بخوره و تقریبا سعی کردم با همه ی کیفیت ها از حجم ِ پایین تا بالا باشن :)
نام انیمیشن: Mary And Max
ژانر: انیمیشن ، درام ، کمدی
کارگردان : Adam Elliot
سال انتشار: ۲۰۰۹
مدت زمان: ۸۰ دقیقه
حجم : 300 مگابایت در دو پارت (کم ِه ، چیزی نیست )
لینک دانلود ِ یک (Direct link) - با کیفیت DVDRip Mkv - حجم 200 MB - پارت اول
لینک ِ دانلود ِ یک (Direct link) - با کیفیت DVDRip Mkv - حجم 100 MB - پارت دوم
[دوستان ِ عزیز در صورت ِ بروز ِ مشکل ، لطفا لینکی رو که در تگ ِ کد گذاشتم با گزینه ی "انتخاب" میتونید در آدرس بار ِ مرورگرتون کپی کنید و از اونجا برید - بازم اگر مشکلی بود از طریق ِ سایتشون برین ، اینجا کلیک کنید . ]
پسورد فایل: www.downloadha.com B-)
(ممنون از سایتشون ، همینجا اعلام میکنیم از این سایت متشکریم )
× دانلود ِ زیر نویس ِ فارسی ×
لینک تورنت :
لینک ِ 1 - isohunt - کیفیت DVDRip.XviD - حجم 700 مگابایت - فرمت avi
لینک ِ 2 - BitSnoop -کیفیت HD 720p - حجم 2.2 GB - فرمت mkv
لینک ِ 3 - BitSnoop - کیفیت BluRay 1080p - حجم 4.42 GB - فرمت mkv
خلاصه داستان: داستان که در سال ۱۹۷۶ تا ۱۹۹۴ اتفاق میافتد، درباره دوستی یک دختر کوچولوی ۸ ساله و مرد یهودی ۴۴ ساله است که در نیویورک زندگی میکند.
داستان بیشتر حول زندگی این دو نفر است ، از وقتی دخترک ۸ ساله است تا وقتی ۲۶ ساله شود و نامه هایی که بین این دو نفر رد و بدل میشود. این انیمیشن بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده است.
× اولین دوره هم شروع میشه و انشاالله بعد از یک هفته ، در روز ِ 8/6/1390 در خدمتتون هستیم و تاپیک باز میشه ، برای بحث و بررسی و به طور ِ کلی نقد ِ هرکسی از این فیلم ، منتظر ِ نظراتتون هستیم :)
در انتها از تمامی ِ دوستانی که شرکت میکنن کمال ِ تشکر و امتنان رو داریم
× در صورت ِ بروز ِ هرگونه مشکل و یا سوال در مورد ِ لینک ها ، دانلود و ... با اینجانب تماس حاصل فرمایید .
خیلی سریع میریم سر ِ اصل ِ مطلب
طی ِ نظرسنجی ِ کوتاه و اتمامش ، برای دوره ی اول این انیمیشن در نظر گرفته شد . :)
اما در مورد ِ تهیه اش :
این فیلم جز ء ِ Top 250 ِ سایت ِ IMDb هستش و خب به طبع هر جایی که برید پیدا میشه
در مورد ِ دانلودش هم من یک سری لینک جمع آوری کردم که امیدوارم به دردتون بخوره و تقریبا سعی کردم با همه ی کیفیت ها از حجم ِ پایین تا بالا باشن :)
Mary and Max - Animation - 2009
نام انیمیشن: Mary And Max
ژانر: انیمیشن ، درام ، کمدی
کارگردان : Adam Elliot
سال انتشار: ۲۰۰۹
مدت زمان: ۸۰ دقیقه
حجم : 300 مگابایت در دو پارت (کم ِه ، چیزی نیست )
لینک دانلود ِ یک (Direct link) - با کیفیت DVDRip Mkv - حجم 200 MB - پارت اول
کد:
http://dl.downloadha.com/Movie/October%202009/27/Mary%20And%20Max%202009%20(www.Downloadha.com).part1.rar
کد:
http://dl.downloadha.com/Movie/October%202009/27/Mary%20And%20Max%202009%20(www.Downloadha.com).part2.rar
[دوستان ِ عزیز در صورت ِ بروز ِ مشکل ، لطفا لینکی رو که در تگ ِ کد گذاشتم با گزینه ی "انتخاب" میتونید در آدرس بار ِ مرورگرتون کپی کنید و از اونجا برید - بازم اگر مشکلی بود از طریق ِ سایتشون برین ، اینجا کلیک کنید . ]
(ممنون از سایتشون ، همینجا اعلام میکنیم از این سایت متشکریم )
× دانلود ِ زیر نویس ِ فارسی ×
لینک تورنت :
لینک ِ 1 - isohunt - کیفیت DVDRip.XviD - حجم 700 مگابایت - فرمت avi
لینک ِ 2 - BitSnoop -کیفیت HD 720p - حجم 2.2 GB - فرمت mkv
لینک ِ 3 - BitSnoop - کیفیت BluRay 1080p - حجم 4.42 GB - فرمت mkv
خلاصه داستان: داستان که در سال ۱۹۷۶ تا ۱۹۹۴ اتفاق میافتد، درباره دوستی یک دختر کوچولوی ۸ ساله و مرد یهودی ۴۴ ساله است که در نیویورک زندگی میکند.
داستان بیشتر حول زندگی این دو نفر است ، از وقتی دخترک ۸ ساله است تا وقتی ۲۶ ساله شود و نامه هایی که بین این دو نفر رد و بدل میشود. این انیمیشن بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده است.
× اولین دوره هم شروع میشه و انشاالله بعد از یک هفته ، در روز ِ 8/6/1390 در خدمتتون هستیم و تاپیک باز میشه ، برای بحث و بررسی و به طور ِ کلی نقد ِ هرکسی از این فیلم ، منتظر ِ نظراتتون هستیم :)
در انتها از تمامی ِ دوستانی که شرکت میکنن کمال ِ تشکر و امتنان رو داریم
× در صورت ِ بروز ِ هرگونه مشکل و یا سوال در مورد ِ لینک ها ، دانلود و ... با اینجانب تماس حاصل فرمایید .